Ignasi Cambo:

"Vi kan ikke have en vicepræsident der arbejder imod immigration"

EU-parlamentet har igen demonstreret at det er en særdeles udemokratisk institution.

Parlamentsmedlemmer fra de store partier har rottet sig sammen mod den nye nationalt orienterede gruppe Identitet, Tradition og Suverænitet.

To "højreekstremistiske" kandidater fra Identitet, Tradition og Suverænitet var nomineret til vice-præsidents poster i parlamentets kultur og transport komite, men i tirsdags den 1 februar 2007 brød parlamentet den normale fremgangsmåde, og krævede en hemmelig afstemning hvor kandidaterne tabte.

Ifølge parlamentets regler kan en afstemning kræves når en sekstens-tyvende del af kommissionens medlemmer beder om det.

Under de normale regler havde Identitet, Tradition og Suverænitet kunne besætte to vice-præsidentposter. Præsidenter og vice-præsidenter i de øvrige 20 kommiteer blev godkendt uden afstemninger.

Den spanske liberal Ignasi Guardans Cambo sagde:

Vi kan ikke have den yderste højrefløj til at lede vores kulturkomite.

En vicepræsident er vores ansigt udadtil.

Vi kan ikke have en vicepræsident der arbejder imod immigration."

Hemmelig afstemning

Det var Mr. Guardans og den østrigske socialist Christina Prets der havde bedt om den hemmelige afstemning. da de skulle beslutte nomineringen af ITS' kandidat det rumænske parlamentsmedlem Viorica-Pompilia-Georgeta Moisuc.

Afstemningen resulterede i 1 for og 34 imod stemmer, hvilket resulterede i at den ungarske konservativ Pal Scmitt blev vicepræsident i stedet for.

Det er naturligt. De kender mig ikke i nu sagde fru Moisuc, en kristen nationalist der vil kæmpe for europæiske kultur og modernisering af sigøjnernes og muhamedanernes mentalitet.

Det italienske parlamentsmedlem Luca Romagnoli fik samme skæbne i transportkommiteen.

Luca Romagnoli

Jeg havde regnet med at der var et højere demokratisk niveau; at det var et eksempel for demokrati og menneskerettigheder. Men sådan er det altså ikke..

Vi bliver behandlet som pariaer. Det viser hvad det er for nogle hyklere.

Den socialistiske leder Martin Schultz opfordrede sidste måned andre politiske grupperinger til at glemme de demokratiske principper og sætte den nye parlamentariske gruppe ude af spil.

Han foreslå også en højere spærregrænse for oprettelsen af nye grupper.

ID 2007-02-03 ?p=193

Frit efter BNP: Democracy shown to be farce by MEPs


Kommentar: Ja vi kender dette syn på demokratiet fra Poul Nyrup Rasmussen.. Skulle ikke undre mig om der skjuler sig endnu flere nazifædre blandt dem der åbenbart lider af en demokratisk gendefekt.

Relateret på Balder Blog:

Telegraph.co.uk: Nationalister i EU parlament forener sig for at forsvare Familien og den Europæiske civilisation
Identitet, Tradition og Suverænitet - Nationalistisk alliance i EU


Print Post