Canadian Press 28-01-2007

Jerusalem - Tusindvis af israelere, af hvem nogle påberåber sig frygt for palæstinensiske angreb, mens andre påstår at være i fare for at blive misbrugt af deres ægtefælle har bedt om asyl i Canada, og hundredevis har indtil videre opnået flygtningestatus der, skrev to af israels største aviser i fredags.

Yediot Ahronot der fremlagde tal fra det israelske udenrigsministerium sagde at mindst 300 israelere havde udfyldt asylansøgninger siden år 2000. Maariv nævnte også tallet 3.000 og sagde at flere end 500 ansøgninger var blevet godkendt. (Yediot Ahronot og Maariv er aviser)

Yediot citerede den israelske ambassadør i Canada Alan Baker der havde sendt en meddelelse til de canadiske autoriteter hvor i han fortalte dem at de blev holdt for nar med falske ansøgninger fra israelere.

"De skader israels anseelse ved at fremstille det som et land hvis indbyggere er forfulgte" var et citat fra brevet.

Det israelske udenrigsministeriets talsmand Mark Regev bekræftede at et vist antal israelere havde søgt asyl i Canada, og "vi har snakket om sagen med Canadierne." Han uddybede ikke udtalelsen.

Den Canadiske ambassade i Tel Aviv sagde at de ikke rådede over disse data, og henviste til regeringen i Ottawa.

Oversat fra Canadian Press: Thousands of Israelis seeking asylum in Canada


 

Jødernes stilling og aktiviteter i Canada generelt:

Også i Canada og det lige som i USA er den jødiske lobby der den dag i dag er en af de mest markante kræfter der ihærdigt promoverer indvandring og indvandrerrettigheder på bekostning af den hvide befolknings rettigheder. I Canada demonstrerede truende jødiske kredse sammen med de ekstremt voldelige Antifa rødfascister der lavede ballade ved retsbygningen i Toronto hver gang sagerne mod Ernst Zündel blev behandlet i retten. Der er mange ting der peger på at de i Europa så anti-zionistiske venstreekstremister arbejder fint sammen med de samme zionister andre steder i verden, og der har været luftet mistanke om at der har været tale om bestillingsarbejde.

Canada er et af de lande hvor den jødiske lobby har allermest magt og indflydelse, hvilket har medvirket til at landet har en ekstrem undertrykkende politik mod nationalistiske kræfter og indvandringsmodstandere. Canada er også et af de lande der går mest ihærdigt ind for censur af Internettet, og søger at gøre den mere effektiv. Helt åbenlyst støttet og inspireret af organer med teknisk ekspertise ledet af organiserede Jøder (se CJC længere nede).

Canadierne holdt den nu ca. 68 årige Ernst Zündel (der ikke var anklaget for noget) gennem to år varetægtsfængslet i en "maximum security prison" med lyset tændt hele døgnet, ingen normale møbler og ingen pen og papir, inden han blev udleveret til Tyskland hvor han nu har siddet i varetægt i mere end to år i Mannheim. Anklager Andreas Grossmann har krævet maximumsstraffen på fem år. [Hvad er forskellen mellem den nuværende tyske politik, og den der førte til at Anne Frank blev slæbt væk fra sit loftskammer?]

Fahrenheit 451 i bogbrændernationen Canada

Mindre kendt er det at man ved den Canadiske grænsekontrol håndterer lister med forbudte bøger. Disse bøger bliver på stedet konfiskeret, og... brændt. De bliver altså ikke tilbageleveret ved udrejse. Desuden brænder man rutinemæssigt store forsendelser af bøger. Boglisten med de forbudt bøger er ... hemmelig. Bøgerne bliver konfiskeret og brændt efter skøn fra den lokale grænsebetjent. Et eksempel på en bog der blev fundet på en persons laptop PC: "Race, Intelligence and Bias in Academe" af Roger Pearson, der fik toldbetjente til at konfiskere hele PCeren.

Ifølge Brandchef Beatty protesterede interessegrupper og andre "minoriteter" mod bøger der fornærmede dem. Snart begyndte alle bøger at se ens ud, da forfatterne forsøgte at undgå at fornærme nogen. Dette var dog ikke nok, og samfundet som helhed begyndte simpelthen at brænde bøger i stedet for at tillade meningskonflikter.

Fra Fahrenheit 451, af Ray Bradbury

Kan holde bøger tilbage i et helt år på mistanke om usømmeligt indholdt eller "hadpropaganda".

Under den såkaldte "hate propaganda act section 320.1",der blev vedtaget efter 9/11 (!) kan de canadiske autoriteter beholde ethvert indholdt eller bog de mistænker for at sprede "had" for derefter at evaluere om bogen er en overtrædelse af "D9 - Forbudte Importer". Eller et helt år for at finde ud af om indholdet overtræder den canadiske straffelovs § 318.

Canada's Catch All gummi-paragraffer: Revenue Canada's interpretative policy for the administration of tariff item no. 9899.00.00 - hate propaganda, treason, and sedition(sedition betyder at opfordre mennesker til at bryde loven).

Canada's Thought Police(Hvis du fantaserer om sex med én under 18 og skriver det ned, selv hvis det er bestemt for dine egne masturbatatoriske fornøjelser står du til 10 års fængsel.)

A Vancouver bookstore needs a financial miracle if its owners want to continue a 10-year legal battle with Canada Customs

Challenged Book List Canada | Banned and Challenged Books Worldwide

Hvordan den folkestemningen mod børnepornografi bruges som værktøj til at implementere politisk censur: Project Cleanfeed Canada


30 aug , 2006 - Toronto Star
Af: Mark Goldberg
Overvågning af Internettet en udfordring
At blokere indholdet af en dåse med orm

Column, Aug. 28.

Som Michael Geist skriver, overførsel af illegalt indhold via Internettet involverer en delikat balancegang af sager der kræver seriøs diskussion mellem en stort udvalg af interessenter. Ideen om teknologisk neutralitet har gjort det muligt for CRTC's (Canadian Radio-television and Telecommunications Commission) beslutninger at forblive relevante, på trods af hurtige temposkift i telekommunikation og samt radio/TV.

Det har været en udfordring at fastholde dette princip i en verden tilkoblet Internettet.

CRTC forsøgte at at regulere IP telefoni på samme måde som almindelig telefoni, hvilket ledte til at Regeringen forkastede sin oprindelige beslutning.

Mens regulering af Internettet er en udfordring, er der ikke nogen grund til at lade det være et medium uden regler. Vi forestiller os mindst to undersøgelsesområder: udvælgelsen af en autoritet der skal bedømme illegalt indholdt og tekniske løsninger der skal kunne blokere specifikt indholdt. Som en multikulturel mosaik* er suverenitet over Canada's Internet afgørende for at give mening til had paragrafferne i straffeloven.

Mark Goldberg, Telekommunikations and Technologisk Rådgiver, Canadian Jewish Congress, Toronto - English

 

Kommentar: Nu skal man selvfølgelig have kigget lidt nærmere på hvem der er hvad i denne canadiske sag, men det ser ud som om statslige myndigheder bliver serviceret af religiøs-politiskse kredse, eller i hvert fald har et godt samarbejde. Oven i købet nogle kredse der repræsenterer nogle meget specielle og meget omdiskuterede særinteresser. Kunne vi forestille os at racismecenteret skulle samarbejde med Islamisk Trossamfund om racisme og diskriminering i Danmark? Eller at Tamiler skulle have særlige beføjelser for at afgøre hvad der er diskrimination, og hvad det ikke er?

Læg mærke til den nazistiske retorik hvor "fjenden" bliver reduceret til orme...

Typewriter Squad

 

Vi har alle sammen set hvad sådan noget hadpropaganda kan føre til ikke?


Print Post