Frit efter European Jewish Press

Justitsminister Clemente Mastella fortalte i fredags at kabinettet ville diskutere den nye lov først i næste uge.

Clemente Mastella - End of Free Speech in Italy
Clemente Mastella

Står parat til at begrænse din ytringsfrihed
Italiansk Justits Minister Clemente Mastella:

"Denne lovgivning vil gøre holocaust-benægtelse til en forbrydelse".

Den tysk / jødiske justitsminister Brigitte Zypries havde stillet forslaget om at gøre holocaust-benægtelse til en forbrydelse i hele EU under et uformelt møde i Dresden (!) mellem indenrigs og justitsministre fra EU.

"Denne lovgivning vil gøre holocaust-benægtelse til en forbrydelse" sagde Mastella, der håber på bred støtte fra partierne for sit forslag.

Italiens største jødiske forening; Sammenslutningen Af Jødiske Samfund havde også ønsket loven.

Tidligere forsøg på at lave fællesstandarder for holocaust-benægtelse og andre xenofobiske angreb blev blokeret af Italien, men Zypries sagde sidste uge at Prodis regering der har afløst Silvio Berlusconis konservative regering havde opgivet sin modstand efter valget i april.

Bland EU staterne er der love mod benægtelse af mordet på seks millioner Jøder begået af nazisterne under anden verdenskrig findes i Østrig, Belgien, Frankrig, Tyskland og Spanien.

Mere hos European Jewish Press: Minister: Italy to make Holocaust denial a crime


Selvfølgelig ønsker Frau Zypries også den allebedste beskyttelse for de muhamedanske medborgere mod den farlige oprindelige befolkning, ganske som Hr. Job Cohen i Amsterdam. Var det ikke Kamal Quereshi der ville lave et fælles jødisk muhamedansk front med Lord Janner fra Storbritanien mod den racistiske xenofobiske og antisemitiske urbefolkning?

Ros til Zypries fra Islam Online: German Muslims Suffer Religious Discrimination (Zypries ønskede en lov vedtaget der forbyder diskrimination mod minoriteter i Tyskland)

Stadigvæk ikke overbevist om faren fra den politiske Judaisme?

Europa som Judeokrati?
Tysk - jødisk Justitsminister - Europa som Judeokrati?
Brigitte Zypries
Tysk /jødisk Justitsminister

Parat til at begrænse din ytringsfrihed.
Er du parat til at afgive den?

For travlt med muslimer og den islamistiske fare for at se hvad der ellers sker rund om kring? Denial? Benægtelse? Rådvildhed?

Jeg fortæller det bare, så det vil blive sværrere i fremtiden at sige: "Wir haben es nicht gewußt"

Og for at folk til den tid ikke skal kradse sig i hovedet og spørge, "hvor kommer antisemitismen fra?"

De tog såmænd bare vores ytringsfrihed lille Claus, og fik indført blåt og gult stemplet skiveskåret kosher historieundervisning i skolerne.

Det er der nogle der har lidt svært ved at glemme Claus... Her er din Halalsmurte madpakke så du ikke får tæv i skolen igen...

Man kan så håbe på det ikke kommer så vidt, og man kan tro på at det ikke vedkommer en fordi man synes at Jøder er verdens bedste mennesker og Israel er vores nærmeste allierede.

Man kan også argumentere for at det ikke er Jøder der vedtager disse love, og det kan man have delvist ret i.

Det kan dog ikke skjule det faktum at sådanne love så godt som altid bliver foreslået på jødisk opfordring og under stor jødisk pression.

Laurent Fabius - Fransk indenrigsminister der vedtog den berygtede Fabius-Gayssot act
Laurent Fabius

I Frankrig er det (lige som i England) den efter jødiske ønsker forfattede og vedtagne Fabius-Gayssot lov fra 13 juli 1990 fremstillet under kyndig vejledning af rabbineren Sirat, lagt frem af det kommunistiske parlaments-medlem Gayssot og vedtaget af den jødiske statsminister Laurent Fabius som de dissidenter forfølges med. (et års fængsel og kr 33.000 i bøde + "erstatning til ofrene").

Ikke kun i Tyskland, men nu også i Italien hvor den nye kommunistiske statsleder eurokraten Romano Prodi åbenbart synes det er belejliget at slå en handel af med jøderne, eller også synes han bare at det vil sætte ham i stand til at lukke munden på nogle flere politiske modstandere.

Svært at forstå Jøderne *

Jeg har bare svært ved at forstå Jøderne i det der. I Tyskland har man de skrappeste holocaust-benægterlove, men den eneste levedygtige voksende halv-nazistiske bevægelse i hele verden. Når holocaust bliver tabuområde, så vil der stadigvæk være mange måder at genere jøder på, for man vil vel næppe kunne forbyde al forskning i resten af de emner der kunne vise sig at blive pinlige for jøderne, og der er rigeligt at tage af. Desuden vil frustrationen kunne finde en udvej i kampen mod Israel der i forvejen står svagere og svagere politisk set hos både befolkninger og regeringer i Europa.

At prøve på at lægge låg på holocaustdebatten på denne måde vil være det samme som at åbne en pandoras æske af uheldige konsekvenser for Jøder i det meste af verden.

Så om man bare synes ytringsfrihed er det højeste gode eller bare vil Jøderne det bedst, så giver man altså sin mening til kende om det her inden det er for sent.

Hvis ikke der bliver skabt lidt blæst om det bliver det bare endnu en af de nærmest administrative indgreb man lusker igennem på en mørk nat.

Lad dem ikke fratage dig din fødselsret og din fædre arv for en skål linser!

*)den organiserede Jødedom

ID 2007-01-25 ?p=187

Spydpigen 29 januar 2007

Rammer hovedet på sømmet med bl.a. følgende:

Nu arbejder EU så videre på begrænsning af ytringsfriheden. Det endelige resultat er ikke nået endnu, men det kommer helt sikkert.
Det drejer sig ikke om Hitlers vanvid og holocaust.
Det drejer sig om at indføre censur i massemedierne og i privat kommunikation.

Læs det hos Spydpigen Misbrug af holocaust-tragedien


Spydpigen 27 januar 2007 Skal det være strafbart at mene noget andet om holocaust end de fleste?

Se på dette skræmmende eksempel på hvad man allerede overvejede at implementere i Danmark, i 2002 med vores gode Lene Espersen i spidsen.

Jeg skal ikke tænke på at Lene Espersen vil påtage sig at være den der indfører dedikeret censur, tvang og forfølgelse for politiske eller andre overbevisninger. Gammel artikel om: EU-strid om jødeudryddelse Jyllands-Posten 5 juli 2002 Læs dette skræmme-eksempel på hvad der kunne ske hos Spydpigen.


 

Berlingske Tidende 18 januar 2007
Tyskland: Forbyd benægtelse af holocaust
Af Michael Kuttner
Det tyske EU-formandskab vil arbejde for, at benægtelse af holocaust forbydes i Europa.

Den jødiske justitsminister Brigitte Zypries: »Vi mener, der er grænser for ytringsfriheden,«

Berlingske Tidende torsdag 18 januar 2007


Politiken 18 januar 2007

Hinduer vrede over hagekorsforbud
Tyskland, der 1. januar overtog EU-formandskabet, vil gøre det ulovligt at benægte Holocaust og bruge hagekorset.
Af Maria Malmdorf

Et tysk forslag om at forbyde brugen af hagekorset i hele EU, har fået de europæiske hinduer op ad stolen.
Hagekorset, der også kaldes et svastika, har ifølge Det Britiske Hinduforum været et fredssymbol i 5.000 år.

Politiken 18 januar 2000 Hinduer vrede over hagekorsforbud


Nyhedsavisen 9. januar 2007 Udland (Af Helen Hajjaj)
Den tyske regering vil bruge EU-formandsskabet på at bekæmpe den yderste højrefløj i Europa. Det skal blandt andet ske ved at gøre det ulovligt at benægte folkedrab.
Tyskland vil forbyde folkedrabsbenægtelse
Opdatering 2 april 2007 - Telegraph: Who will defend our free speech? By Philip Johnston


Relateret:

Balder Blog 23 oktober 2009 - Italien: Professor Antonio Caracciolo - Ingen tror længere seriøst på 6 millioner døde Jøder 

Balder Blog 10 september 2007 - Spanien afskaffer holocaustbenægterlov - Forfatningsdomstol: Ytringsfrihed en grundlæggende menneskeret

Balder Blog 30 januar 2007 - Italien vedtager racismelov men kriminaliserer ikke “holocaust-benægtelse”

Balder Blog 25 januar 2007 - Italiens Justitsminister Clemente Mastella vil gøre holocaust-benægtelse til en forbrydelse  


Print Post