Wien 5 januar 2007 Die Presse

"Ud fra forestillingen om at have overlevet Mauthausen, konstruerede hun erindringer, der overhovedetet ikke stemmer overens med realiteten i lejren "

Forsker kræver en mere sandfærdig omgang med historien, og kritiserer en brochure udgivet af det østrigske Indenrigsministerium publiceret under titlen "Mauthausen-Erinnerungen Del I", der er baseret på en autobiografi fra Clare Parker.

Del I af "Mauthausen Erindringer"
Clare Parker, "Klaras Historie"
128 Sider, € 10,90

Falske holocaust påstande afsløret: i kvindeafdelingen i koncentrationslejren Mauthausen var der ikke kun 20 overlevende ud af 577 indsatte, men kun 9 dødsfald under de 577 indsatte. Altså en dødsrate ikke på 95 % men på 1,6 %.

Ikke des to mindre kan påstande som denne (95% af lejrens indsatte døde) stadigvæk findes i østrigske skolebøger.

Men nu har Dr. Roman Sandgruber, besluttet at sørge for de rette kendsgerninger kommer på bordet, "for ikke at levne angrebspunkte for den obskure hob af holocaust-benægtere".

Hr. Sandgruber refererer til to tilfælde af vidneerklæringer givet af folk om begivenheder i Mauthausen der er sket for så længe siden at vidnerne har "konstrueret erindringer" der med realiteten i lejren kun stemmer meget lidt eller slet ikke overens.

Her gælder det mere specifikt Clare Parker født i 1932 som Klara Hochhauser.

"Kan man af mennesker der har været traumatiseret i deres barndom forvente at de forfatter en autobiografisk tekst hvori der ikke er store forskelle mellem det gennemlevede og det fortalte?"

Sandgruber undskylder eftertrykkeligt de falske vidneforklaringer der ifølge ham er følgevirkninger af traumatiserende oplevelser.

Altså lige nøjagtigt hvad revisionister har anført i årevis om forskellige utrolige vidneudsagn der har været brugt til at forsvare holocaust-ortodoksiens antagelser. Og man kan mene hvad man vil om revisionister og deres påstande; faktum er at man efterhånden luger ud i nogle af de mange myter og fantasifulde fortællinger og tilfældige antagelser, der er blevet en del af den uangribelige holocausthistorie.

Det fremgår ikke om Dr. Sandberger udover at ville bekæmpe "den obskure hob af holocaust-benægtere" som han kalder dem også har andre motiver for sin revisionisme, f.eks. ønsket om at sandheden skal frem om hvad der er foregået under Anden Verdenskrig, men det må man da håbe.

Hvis DR. Sandberger bliver ved med at arbejde på sagen; hvem ved, måske bliver holocaust-benægterne arbejdsløse en skønne dag?

At Hr. Sandgrubers udtalelser vil fremme glæde og taknemmelighed over at have spredt det gode budskab om nogle færre omkomne Jøder i Konzentrationslejren Mauthausen behøver man til gengæld ikke at forvente. Den glædelige nyhed er at hverken Roman Sandgruber eller Clare Parker alias Hochhauser behøver at møde i retten.

På den danske holocaust-indpisker hjemmeside Holocaust uddannelse nævnes Mauthausen ikke på listen over udryddelseslejre, som ikke desto mindre rutinemæssigt benævnes som sådan i TV og aviser i ind og udland.

Dr. Roman Sandgruber er Professor for Social- und økonomisk historie ved Universitetet i Linz og medlem af den filosofisk-historiske studiegruppe af den Østrigske Videnskabelige Akademi

Frit efter Die Presse: Erinnerungsfehler: Falsche Zahlen aus dem KZ

Mauthausen Memorial: Präsentation des Buches "Klaras Geschichte" von Clare Parker


Mere Mauthausen:

Den for de fleste danskere velkendte Ian Wright; den lille iltre Brite med den charmerende accent, kendt fra Globetrotters, Pilot Guides, Discovery, BBC og dansk TV besøger gaskamrene i Mauthausen

Ian Wright bliver præsenteret for Mauthausen museets ivrige guide, der på en vedkommende og intim måde underholder ham med uhyggelige historier om tyskernes sadistiske lege (tilsyneladende inspirereret af den græske Sisyfos myte) og viser den gysende Cockney Ian Wright fra Globetrekkers-programmet gaskamrene med brusehoveder og omklædningsrum.

Ehm.. Je kommer i tvivl om det nu også passer at Mauthausen ikke var en udryddelseslejr, jeg så jo gaskamrene med egne øjne?

Godt nok i TV, men til gengæld en del gange..

Hvis du ikke har set den kan du leje den via Internettet.. Pilot Guides Vienna

Holocaust og multikulturalisme er opium for folket

At holocaust-dyrkelsen i høj grad bruges til at legitime det multietniske projekt bliver man husket på sidst i udsendelsen, hvor Ian Wright efter de mange historier om sæbe, zyklon B og sadistiske nazister til slut glæder sig over tilstedeværelsen af et stort antal fremmede på en markedsplads i Wien.

Man kan næsten høre ham tænke højt:

"Og det har de godt af de fæle nazi-efterkommere der lever i dette land."

Som jeg har sagt før, inden man begynder at tage stilling til revisionisternes argumenter kunne man passende begynde at rydde op i de mange vandrehistorier der stadigvæk lever i bedste velgående og endda indgår i ministerielle propagandafremstød for endnu mere selvhad i den østrigske befolkning..

Holocaust er blevet vores alle sammens sag, efter professionelle propagandister, institutioner, jødiske og zionistiske interessegrupper, samt journalister og kulturelitens ideologer er begyndt at hjernevaske hele den europæiske befolkning med ideen om at vi som Europæere alle sammen skal føle os ansvarlige for ugerninger begået af tyskerne under Anden Verdenskrig.

Faresignal

At de tyske ideer om Offenkundigkeit og Gedankenverbrechen lige pludeseligt bliver lanceret på europæisk plan, og det lige efter en intens debat om ytringsfriheden i hele Europa viser som Weekend Avisens Anne Knudsen konkluderer som kommentar på det tyske forslag:

.... så viser det sidste forslag jo med al ønskelig tydelighed hvor langt vi er fra at kunne vedtage en fælles forfatning, fordi kulturforskellen imellem de forskellige Europæiske lande er så enorme. .....

 

ID 2007-01-24 / ?p=186

Mere i den forrige post:

Balder Blog 24 januar 2007 - Chefredaktørernes klub - Claes Kastholm forsvarer ytringsfriheden


Relateret:

Balder Blog 12 marts 2010 - Psykisk voldtægt i England: Skolebørn i tårer; truet med tvangsfjernelse som led i 'holocaustundervisning'

Balder Blog 12 januar 2010 - Historiker Anna Tijsseling: Nazi-forfølgelse af bøsser i Holland under besættelsen en myte

Balder Blog 8 marts 2010 - Hillary Clinton benægter holocaust - Obama på tilbagetog, tyrkiske trusler og jødisk lobbyisme

Balder Blog 7 marts 2010 - USA: jødiske ADL argeste modstander af anerkendelse af tyrkernes armenske holocaust

Balder Blog 29 januar 2010 - Peter Eyre: Hvor mange andre holocaust har der været, og hvorfor bliver de ikke mindet?

Balder Blog 27 januar 2010 - EU: Morten Kjærum vil udnytte ‘holocaust undervisning’ til at fremme menneskerettigheder version EU

Balder Blog 13 marts 2008 - Tysk regeringskontakt til den internationale holocaustlobby: Tyske børn lider af holocausttræthed

Balder Blog 14 februar 2008 - Frankrig: Sarkozy traumatiserer franske skolebørn med holocaustpropaganda

Jøder vil have mere hjernevask - Tysk lærerforbund; nok er nok.
Balder Blog 10 maj 2007 - Josef Kraus fra det tyske lærerforbund giver Zentralrat der Juden præsident Charlotte Knoblauch fingeren

Balder.org 6 februar 2007 - Der Spiegel: Nu stop for holocaust bedrageri med pædagogisk sigte


Print Post