Ingen tyske holocaustbenægter direktiver i vores gader

Opdatering 22 juni 2007 - Claes Kastholm Hansen under beskydning fra jødiske kredse (nederst)

(Video længere ned) I Clement Kjersgaard direkte blev deltagerne Georg Metz, Christen Schulz Jørgensen og Anne Knudsen og Claes Kastholm Hansen spurgt om deres bud på den vigtigste politiske begivenhed i denne uge.

Da det er Kastholms tur siger han:


Traditional Enemy
of Free Speech

Birgitte Zypriess - Jüdische Zensur Ministerin
Birgitte Zypries
Tysk / jødisk Justitsminister
Truer nu også DIN ytringsfrihed

De vil altså have at hele EU skal forbyde nazi-symboler, hammer og segl indgår ikke i planen, og det skal være strafbart med fængsel op til tre år for hele Europa at benægte holocaust ikke. Og det er kedeligt, det er skidt for os,....

Hvis man som jeg var eh tilhænger af muhammedkrisens, hvad skal man sige afdækning af ytringsfrihedens problem, så er det jo meget uheldigt at fra mellemøstens side ikke så peger man..

(deltagere snakker i munden på hinanden om forskelligt, så skærer Claes igennem og henvendt til Georg Metz siger han ang. civilisationens sammenstød, Ja det ser vi jo hele tiden ikke, sammenstødet mellem kendsgerninger og tro ikke, kigger på Metz for at se reaktionen)

Ja men jeg synes at man i Mellemøsten havde en pointe, og også islamiske kredse her i Danmark ikke havde en pointe når man pegede på:

ja men I vil jo ikke have at man snakker om holocaust ikke, og så hører vi om David Irving historikeren, (og amatørhistoriker og dilettant og som en gang var en rimelig historiker i øvrigt, skynder Claes sig at tilføje) han får så tre års fængsel i Østrig, det er s'qu ikke godt...når vi samtidigt forsvarer ytringsfriheden..[...]... det er ikke godt..

Claes Kastholm
Ja men jeg synes at man i Mellemøsten havde en pointe, og også islamiske kredse her i Danmark ikke.. Havde en pointe når man pegede på; ja men I vil jo ikke have at man snakker om holocaust ikke...

Clement Kjersgaard afbryder: Der er en optimistisk pointe i at selv kompetente historikere kan blive debutanter med årene..

Rimelige historikere kan altså blive til dilletanter i løbet af nogle år.

Men lige for at skære det hele ud i pap, er det der nu er tale om er at nu har Angela Merkel så at sige sluttet sig til imamerne, jeg skarpvinkler dig en lille smule her, og siger de angreb ytringsfriheden sidste år, hun gør det nu.

Clement: Christian Schulz Jørgensen er det et problem?

Jeg er fuldstændigt enig med Claes altså jeg...

Han får ikke lov til at uddybe synspunktet Clement går videre til Georg Metz.

Clement: Metz er det et problem?

Metz mumler noget man ikke kan forstå, og man har lov at gætte Metz' tanker selv, for Clement er videre til Anne Knudsen.

Det står klart at det her skal der bestemt ikke snakkes meget eller længe om. Måske har vores allesammens skrækkelige Olfert Kjersgaard ikke forberedt sig på at der kunne være nogen der turde bringe sådanne farlige emner op?

Anne Knudsen - Weekendavisen

så viser det sidste forslag jo med al ønskelig tydelighed hvor langt vi er fra at kunne vedtage en fælles forfatning, fordi kulturforskellen imellem de forskellige Europæiske lande er så enorme

Clement: Er det et problem?

Anne Knudsen: Naturligvis er det et problem men det interessante ved det her er at hvis du tager de to ting sammen altså forfatningstraktaten og så det her forslag, så viser det sidste forslag jo med al ønskelig tydelighed hvor langt vi er fra at kunne vedtage en fælles forfatning, fordi kulturforskellen imellem de forskellige Europæiske lande er så enorme.

Så hvad der forekommer logisk i Østrig og Tyskland forekommer utænkeligt i eh Danmark og i eh Finland måske.

Kjersgaard skynder sig at komme væk fra emnet, som kun to af gæsterne har haft en chance for at uddybe, og afleder samtalen i en anden retning; kvindelige kandidater, Hilary Clinton osv..


21 januar 2007 - Claes Kastholm Hansen, Georg Metz, og Anne Knudsen diskuterer ytringsfrihed
 

Kommentar: På trods af et ret væsentligt og underbelyst emne fik en ret summarisk behandling, var det forfriskende denne gang ikke at skulle blive underholdt med alenlang trosbekendelser og forbeholdt. Kastholm havde endda modet til at så lidt tvivl om David Irvings inkompetence som historiker nu egentlig var så helt fuldstændig endegyldig og uden centrum eller omkreds, som vi så ofte forsikres om af mennesker der ser ud som om de mener det.


Det nye og forbedrede
Amnesty International

Det er det tragiske der dominerer disse forviklinger, i hvert fald for mig. Det at vide at folk sidder i årevis i fængsel for sådan noget føler jeg som en fysisk smerte et angreb mod alt hvad jeg er opdraget til og tror på. Hvis nogen havde fortalt mig som barn eller ungt menneske at man kunne komme i fængsel for sådanne "gedankenverbrechen" ville jeg have haft svært ved at tro det, og bagefter ville jeg være blevet aldeles rasende.

At vide at der i dette øjeblik sidder tusindvis af mennesker den ene måned efter den anden, eller år efter år og glor i nogle tremmer, ind i mellem i isolation og ofte offer for chikane fra justitsvæsenet i forbindelse med afsoningen, så bliver jeg stadigvæk rasende.

Fængsel er en meget alvorlig ting, det er kun en gradbøjet form for dødsstraf.

Hvis man kan komme ud af sådan en dom uden at komme til at hade en smule, så tror jeg man er en dygtig mand.

Må jeg lige minde om at Ernst Zündel, Germar Rudolf, Robert Faurisson, stribevis af andre kendte og mindre kendte navne bag hvilke der er mennesker af kød og blod, ikke nazistiske massemordere der har gasset eller kunne tænke sig at gasse Jøder, men for det meste veluddannede civiliserede mennesker med en ulastelig baggrund der ikke har begået kriminalitet af nogen art stadigvæk sidder i fængsel og bliver forfulgt? Nu er ortodoxe Jøder også under alvorlig beskydning fra deres zionistiske stammefæller, og risikerer sagsanlæg og måske strafforfølgelse samt hævn fra de voldelige dele af det zionistiske samfund..

Dette umenneskelige og uværdige cirkus skal og må stoppe, uanset hvilke døde der kræver en særlig respekt.

Denne quasi-religiøse respekt for de dødes minde burde hurtigst muligt afløses af respekt for de levende.

Relateret:

English Østrigsk avis indrømmer nu at regeringspublikation lyver om koncentrationslejren Mauthausen


Opdatering 23 juli 2007 - Claes Kastholm Hansen : Efter at det er blevet kendt at Claes Kastholm Hansen der sammen med Marianne Kruckow og Niels Brunse udgør Kunstrådets Litteraturudvalg der sorterer under Kulturminister Brian Mikkelsen har bevilliget forfatteren og free lance journalisten Erik Haaest 100.000 kr som arbejdslegat for at færdiggøre boger om danske kollaboratører under den tyske besættelse af Danmark er der udbrudt ramaskrig.

Shimon Samuels fra det berygtede jødiske Simon Wiesenthal Center har i stil med imamerne under protesterne mod muhammedtegningerne krævet at statsminister Anders Fogh Rasmussen standser støtten til bogen. Claes Kastholm Hansen kan nu regne med at komme under heftig beskydning fra nationale og internationale jødiske grupperinger og deres håndlangere, der ikke tåler at der pilles ved den jødiske sort / hvide historieudlægning, selv om Haaests bøger ifølge flere læsere ingenlunde kan beskyldes for at være en renvaskning af nazimedløberne eller nazismen.

Erik Haaest har tidligere gjort sig bemærket som holocaustskeptiker og har udtalt at Anne Franks dagbog er svindel, hvilket nok er én af grundene til at han lægges for had. Simon Wiesenthal; stifteren af det jødiske center er i øvrigt selv blevet beskyldt for særdeles letfærdig omgang med sandheden i fortællingen om sine egne påståede genvordigheder under krigen. Han har også publiceret forfalskede billeder, der skulle understøtte påstanden om brug af gaskamre for mennesker i den nazistiske concentrationslejr Auschwitz. Billederne kan ses her

English Balder.org 1 august 2007 - Government Money For 'Holocaust Denier' Erik Haaest - Protests from the Wiesenthal Center

English Balder.org 1 august 2007 - Kunstrådet giver penge til 'Holocaustbenægter' Erik Haaest With Videos

På BTs debatsider har forargede læsere allerede lagt ud med en smudskampagne mod Claes Kastholm Hansen og Erik Haaest.

Information satte gang i smudskastningen mod Erik Haaest med en tendentiøs artikel fra kommunisterne Erik Jensen og Poul Smidt.

Erik Haaest - Journalist, Writer, holocaust sceptic Denmark
Erik Haaest

English DR Deadline 21 juli 2007 Debat med Jacques Blum - Erik Haaest

English Netavisen 180 grader 22. Jul 2007: Kunstråd vil rense min fars bøddel

English Netavisen 180 grader 20. Jul 2007: Jødisk center kritiserer legat til Holocaust-skeptiker

English Information 18. juli 2007: Kunstrådet giver penge til Holocaust-skeptiker (Anna von Sperling)

English Erik Haaest: HIPOFOLK - Lorenzengruppen - Danske terrorister i Nazitiden

English CAPAC 22. juli 2007: Sindelagskontrol - sagen 'Erik Haaest' 2

English CAPAC 18. juli 2007: Benægtelse af holocaust - ang. Erik Haaest

English A little about the Erik Haaest affair in English: Radio Holger (scroll down to point 4)

ID 2007-01-21 /?p=185

English Wiesenthal Center To Danish PM: Withdraw State Award To Holocaust Denier
(The Simon Wiesenthal Center is a part of the Jewish Holocaust Industrial Complex frequented by Zionists Worldwide.)


Print Post