Kampen for sandhed og retfærdighed fortsætter, ære være hans minde

I anleding af den tyske ytringsfrihedsaktivist og patriot Ernst Zündels død bryder jeg midlertidlig radiostilheden.

Ernst Zündel døde den 5. august af hjertesvigt i sit hjem nær Pforzheim i Schwarzwald, Tyskland
I den anledning genpublicerer jeg en tidligere artikel fra Balder.org. Men først en række links med kommentarer omkring den store menneskerettighedsaktivist, som desværre kun nåede at opleve få år i friheden efter 7 års fængselsophold for "tankeforbrydelser". Den oprindelige artikel: Ernst Zündel idømt fem års fængsel for at benægte Holocaust

John Kaminski - Ernst Zündel and the wicked silence

Michael Hoffman - Ernst Zündel: A Lover, not a Hater

Carolyn Yeager - Report: Ernst Zündel died on Saturday, August 5

Lady Renouf - Ernst Zündel Unbowed - Video hvor Ernst Zuendel bliver fejret af venner i sin forældres hus efter hans løsladelse. Personal Telling Films tribute by Lady Michèle Renouf to German-Canadian artist, publisher and dedicated campaigner for historical truth Ernst Zündel, born 23rd April 1939, died 5th August 2017 at his ancestral home in southern Germany. Uniquely interviewed as he was released from Mannheim Prison in 2010 and during his journey back to his childhood home in the Black Forest, and updated in this unexpurgated version after Ernst Zündel's death, this film documents his decades of legal struggle for source-critical justice in Canada and Germany, literally illustrated by Ernst's own art works created during his years of imprisonment, and includes an interview with his lawyer Dr. Herbert Schaller.

Ernst Zündel idømt fem års fængsel for at benægte Holocaust

Nogle fakta og betragtninger angående Ernst Zündel

Opdatering 14 september 2007 - Nyt Video materiale med Ernst Zündel på engelsk- nederst - 3 videoer
Opdatering 12 maj 2007 - Video interview ZDF med Ernst Zündel nederst! Højst overraskende!

Daily Express Germany Declares War on Free Speech

GERMANY DECLARES WAR ON FREE SPEECH

Lad os begynde med at referere denne melding fra TV2 Nyhederne:

Utæt Gaskammerdør i Auschwitz-Birkenau
Gaskammerdør i Auschwitz-Birkenau
Billede indsat af balder.org

TV2 Nyhederne 16 februar 2007

Fem år for at benægte Holocaust

15-02-07: 12:58 | af: pett

Højrefløjsaktivisten Ernst Zündel blev i dag idømt fem års fængsel for at benægte Holocaust.

Retten i Mannheim i Tyskland valgte at idømme Zündel den hårdest mulige straf i paragraf 130, der gør det ulovligt at benægte jødeudryddelsen under 2. Verdens­krig.

Den 67-årige tysk-canadier blev deporteret fra Canada til Tyskland i 2005. Han var anklaget for at drive antijødiske aktiviteter.

Zündel og hans tilhængere har argumenteret for, at han er en fredelig debattør, der frarøves sin ytringsfrihed.

Se også
Die Welt:
Fünf Jahre Haft für Holocaust-Leugner Zündel

Fakta om Ernst Zündel

Inden vi ser nærmere på hvad Zündel er blevet bortført, sigtet og dømt for, lad os se på nogle fakta om denne under alle omstændigheder meget bemærkelsesværdige mand.

Ernst Zündel er i dag 67 år gammel, han blev født den 24 april 1939, i en lille by i Schwarzwald i det sydvestlige Tyskland. Han emigrerede som 19 årig til Canada, hvor han kort efter giftede sig og blev far til to sønner. Hans havde succes med sin karriere som grafisk kunstner, og hans arbejde blev blandt andet vist på forsiden af Canadas landsdækkende nyhedsmagasin Maclean's.

Familen Zündel i 1945
Familen Zündel i 1945

Hans karriere gled i baggrunden da han mere og mere så som sin store opgave at forsvare sine tyske landsmænds ære. Han udgav en stor mængde materiale på tryk og kassettebånd.

Ernst Zündel har aldrig prædiket had mod nogen befolkningsgrupper, og benægter ikke at jødeforfølgelserne som han som enhver anden normal person beklager dybt, har fundet sted.

Ernst Zündel er erklæret Nationalsocialist og pacifist og har aldrig tilskyndet til voldelige handlinger på nogen måder. Hvis der havde været den mindste anledning for sligt havde han helt sikkert været anklaget for dette, enten i Canada eller i USA, hvor magtfulde jødiske grupperinger hele tiden var ud efter hans hoved.

Og lad det være sagt: Efter danske normer skal der ikke ret meget til for at blive anklaget og dømt for noget der ligner racisme eller opfordringer til had i Canada. Med de store jødiske organisationer som aktive medspillere har man i Canada nogle af de allerværste knebel-love i verden udelukkende designet til at forhindre kritik af den multikulturelle dagsorden. I Canada er der ikke behov for Beate Winklers EUMC.....

Den afskyelige benægter Ernst Zündel har følgende at sige angående erstatninger til jødiske ofre:

»Betal, helt sikkert - betal. Men kun til de, der fortjerner det, og kun til de, der har lidt overlast.
Hvem kunne have noget imod erstatning til rigtige og sande ofre? Men ikke til afpresning fra amoralske advokater!«

[Griske advokater? Børn af 'holocaustoverlevende' planlægger erstatningssag for 'andengenerations 'holocaustbenægtere'. Ifølge mange jødiske organisationer bl.a. Simon Wiesenthal Centeret defineres 'holocaust overlevende' som enhver Jøde der levede i tysk okkuperet område under krigen....]

Irv Rubin terrorist fra Den Jødiske Forsvarsliga
Irv Rubin JDL

Selv er Zündel blevet udsat for flere attentater, derunder en brevbombe og hans hus er blevet brændt ned til grunden ved en anden lejlighed.  Irving David ['Irv'] Rubin, et medlem af den voldelige jødiske organisation Jewish Defense League (JDL), der kategoriseres  af det amerikanske forbundspoliti FBI som ”a violent extremist Jewish organization” og "second most active terrorist group" skulle have indrømmet at have begået et af attentaterne, men det kunne ikke bekræftes da han kort efter under mystiske omstændigheder døde i fænglet  hvor han sad i forbindelse med en anden sag.

Ernst Zündel har i Canada været retsforfulgt ved flere lejligheder, men er blevet frikendt hver eneste gang. Han blev blandt andet anklaget for ”at sprede falske nyheder”  og ikke mindst for at have udgivet bogen ”Døde Virkeligt Seks Millioner?”  (Did six millions really die) Han er ikke dømt for så meget som en parkeringsbøde, hverken i Canada hvor han boede i 42 år, eller i USA hvor han efterfølgende tog ophold for at slippe for flere chikanerier fra det Canadiske justitsvæsen. ISBN 87 - 89 025 - 32 - 6 pdf udgave

USA Pression fra jødiske grupper resulterede i at Zündel der er gift med en amerikansk statsborger; Ingrid Rimland under groteske omstændigheder blev afhentet at politiet, beskyldt for at være udblevet fra et møde med immigrationsmyndighederne (normalt ikke nogen større sag) og på rekordtid udvist til Canada.


Tegnet af Ernst Zündel under isolationsfængsling i Canada

Her blev han spærret ind efter anmodning fra Tyskland. Den Canadiske regering klassificerede den den gang 63 årige Zündel som en fare for statens sikkerhed, selv om rapporter fra den amerikanske efterretningstjeneste der til formålet blev indhentet viste at Zündel på ingen måde blev anset som nogen som helst trussel af nogen art. Senere har det amerikanske retsvæsen også indrømmet at der er begået "fejl i sagen" da Zündel i expressfart blev deporteret til Canada.

Nogle canadiske aviser bl.a. den velrenommerede Globe and Mail anerkendte uretfærdigheden af arrestationen og at den foregik på falske præmisser.

Isolationsfænglet uden anklage i det Canadisk Gulag

To år tilbragte Zündel i isolation i det Canadiske Gulag, hvor lyset var tændt i hans celle 24 timer i døgnet, uden almindelige møbler, og uden normale skriveredskaber og papir, med usund mad, og uden mulighed for at spise frisk frugt og grøntsager, før han blev udleveret til Tyskland under stor jubel fra Canadas indflydelsesrige jødiske lobby.. [Israel topper listen for torturforvarere]

Mere detaljerede beskrivelser af Zündels genvordiger i det Canadiske fanghul er hårrejsende læsning.. No pillow, no chair, no pens for Zündel in Metro West Detention Center

Under retsmøderne blev demonstranter for Zündel og for ytringsfriheden regelmæssigt angrebet af venstreekstremister og repræsentanter fra jødiske grupperinger.

Efter at have siddet to år i fængsel i Mannheim i Tyskland og en farceagtig retssag hvor advokaterne blev anklaget for at forsvare deres klient, forsvarere udskiftet af retten efter forgodtbefindende og manipulation med procesdatoerne for at forhindre Zündel supportere i at møde op og overvære retssagen.

Nazisternes arvtagere

Nazisternes arvtagere i det moderne Tyskland under ledelse af den jødiske justitsminister Birgitte Zypries, dømte Ernst Zündel den højeste straf fem års fængsel, uden at fratrække de mere end to år Zündel tilbragte i isolation i Canada under behandling af udleverings-begæringen.

Ernst Zündel dømt til fem års fængsel uden aftræk af to år i Canadisk isolationsfængsel
Ernst Zündel dømt til fem års fængsel uden at fratrække de to år Zündel sad i Canadisk isolationsfængsel

Efter dommen erklærede Zündel at hvis der nogensinde blev fremlagt beviser for gaskamrenes eksistens, ville han undskylde..

Ernst Zündel der er erklæret pacifist, forlod Tyskland som 19 årig, og emigrerede til Canada for at undgå at blive indkaldt til at aftjene sin værnepligt.

Jødiske organisationer og massemedierne fremstiller så godt som altid Zündel som en "Leder of en farlig højreekstremistiske bevægelse".

Det "farlige" består tydeligvis i at Zündel fremfører fremfører påstande der er ubekvemme for Zionisterne. Hvordan vil man ellers forklare at "Lederen af en farlig højreekstremistisk bevægelse" sidder fængslet på fjerde år uden at nogen f.eks. har kidnappet en busfuld jødiske skolebørn som forhandlingsobjekt for hans frigivelse for eksempel. Intet af den slags er sket.

Den farligste mand i verden

Zündelsite.org, webstedet der drives af Zündels amerikanske kone Ingrid Rimland (endnu ældre end Zündel), består efterhånden hovedsagelig af dokumentation for den hårrejsende forfølgelse Ernst Zündel har været udsat for.

Hjemmesiden bliver af de traditionelle fjender af ytringsfriheden udskreget som det værste "hate site" verden nogensinde har set. Jeg har kigget sitet igennem uden dog tilnærmelsesvis at have set det hele, men jeg har ikke kunne finde noget decideret hadefuld. Men en løgn bliver jo til sandhed når den bare bliver gentaget tilstrækkeligt mange gange i avis og TV overskrifter.

Det vanvittige jødiske had mod alle der vover at kritisere det Udvalgte Folk og dets antagelser, forestillinger og myter, er dog til at tage og føle på, og begrænser sig ikke til hjemmesider og læserbreve. Trusler, chikane, brandbomber, attentater og korporlige overfald er blandt virkemidlerne.

Hvad skal man mene om mennesker der frygter pennen så meget så de tager ulovlige midler og alle tænkelige beskidte kneb i anvendelse for at standse en forfatter?

Ernst Zündel's fængselscelle i Mannheim, Tyskland.
Ernst Zündel's fængselscelle i Mannheim var paradisk efter de skandaløse forhold i Canada's Metro West Detention Center. Tegnet af Ernst Zündel

Måske fordi Ernst Zündel var erklæret Nationalsocialist og hans erklærede politik var at rense Tyskland for en del af skammen, har jeg aldrig interesseret mig særlig meget for netop denne dissident. Efter de seneste optrapning af jødeforfølgelserne er jeg begyndt at forhøre mig lidt mere om manden. Det viser sig også for mig overraskende, at Ernst Zündel faktisk fremstår som en af de blideste, mindst fanatiske og mest reelle mennesker man kunne forestille sig.

Flere paraleller i processerne mod Jesus og Zündel
Romerne nægtede at anerkende de forbrydelser som Jesus blev beskyldt for af de skriftkloge, og mente at der var tale om religiøse spørgsmål. Pression fik til sidst de romerske magthavere til at opfylde Jødernes ønsker. Nøjagtigt det samme gør sig gældende her. Jødiske kræfter prøver at forføre nationalstaten til at gennemføre straffeaktioner mod folk der er kritisk overfor de jødiske dogmaer og antagelser der hos en stor del af jøderne fungerer som en forlængelse og hos andre som en erstatning for den mosaiske tro.. Who Crucified Jesus?

Som også i en vis mytisk fortælling om en gang for nu 2007 år siden er det enhver der truer med at drive Fariseernes givtige vekselerforretning der må holde for. Ifølge fortællingen fra den gang fik de driftige forretningsfolk den Romerske Pontius Pilatus til at gøre det beskidte arbejde for sig.

2007 år senere i Tyskland tager medlemmer af denne stamme, personificeret i Frau Justitzministerin Zypries nu selv affære. Næsten samtidigt med et stigende antal hekseprocesser mod opførte denne lige så fåtallige som indflydelsesrige stamme et bedehus til den nette sum af 71,5 millioner Euro (533 millioner kroner) i München.

Læs hvad den ellers så politisk korrekte avis Die Welt skriver om det, og prøv også at læse mellem linjerne.

[...] Ned i stueetagen af kulturcenteret kaldes der til gudstjeneste. det er den sidste i synagogen i Reichenbergstraße i München. I morgen tager jøderne torarullen og bære den ind i deres nye synagoge.

De skal til at fejre det største jødiske byggeri i Europa.

En fejring til ære for en 71,5 millioner Euro (ca. 530 millioner danske kroner) stor kolos, og til glæde for det andet største jødiske samfund i Tyskland, der forlader deres midlertidige beskidte betonbygninger i en baggård og indtager et gudshus der selvbevidst kræver sin plads i byens silhuet. Die Welt 10 nov 2006: München sagt Schalom

Selv i skriverierne fra de mest politisk korrekte skribenter aner man at selv ganske almindelige hjernevaskede tyskerne er mere end træt af det jødisk enscenerede skuespil der kontinuerligt og samtidigt på en mere og mere højrøstet og arrogant måde bliver fremført på deres bekostning, både i bogstavelig og overført betydning.

Jo længere tyskerne tidsmæssigt fjerner sig fra forfædrenes forbrydelser, jo mere har de den jødiske inkvisition i nakken og pengeopkrævende jødiske advokater i telefonen.

Storsynagogen er en klar jødisk magtdemonstration der kan samlignes med hvad opførslen af en stormoske er for muhamedanerne, lige som det israelske luftvåbens jetjageres triumferende
overflyvninger af museumslejren ved de årlige "mindedage" i Auschwitz.

IAF Jets Breaking Sound barrier over Auschwitz
Israelske jetjagere gennembryder lydmuren over Auschwitz

Minde krigsforbrydelser

De samme flyvemaskiner der har smidt klyngebomber ud, der selv efter angrebet stadigvæk flere år efter lemlæster libanesiske børn og skaber daglig rædsel hos titusindvis af uskyldige civile, bl.a. med bevidste gennembrydelser af lydmuren og det efterfølgende knald, bruges til at "minde krigsforbrydelser."

Kan den jødiske hævngerrighed, selvretfærdighed og evige offerrolle snart blive mere smagsløs?

Efter min mening er det en vanhelligelse af de mennesker der fandt døden i Auschwitz. Deres minde bliver misbrugt af de jødiske propagandaorganisationer til at fremme den Zionistiske stats ekspansionspolitik, og til at lukke munden på dem der peger på de påfaldende paralleler mellem den zionistiske og den nazistiske handlemåde og menneskeforagt. Af den multikulturelle lobby bruges lejligheden til at retfærdigøre de forbrydelser der nu bliver begået mod de indfødte Europæiske folkeslag.

Som betaling for at få lov til også at profitere af lejrofrenes rædsler, holder "humanisterne" lidt inde med den kritik af Zionisterne, der ellers ville ligge i naturlig forlængelse af deres multikulturelle idealer. Men fordi man har fået sådan et enestående våben foræret af zionisterne er man parat til at se lidt bort fra at man i praksis allierer sig med zionistiske ekstremister der er bedøvende ligeglad med om de styrer verden lige ind i en ny storkrig, så lange det (efter deres forskruede opfattelser) tjener staten Israel og verdensjødedommens interesser.

Mange af de Jøder der står i spidsen for de såkaldte "humanistiske idealer", menneskerettighederne" og tilsvarende er nemlig Jøder, der ud over at være engageret i kampen for det multikulturelle samfund, samtidigt beklæder høje poster i rent jødiske interesseorganisationer sådan som World Jewish Congress' mange lokale og internationale afdelinger.

Som en makaber detalje kunne kan jeg nævne at nogle af Auschwitz-ofrene dermed er misbrugt to gange til at fremme zionisternes mål. Nogle af dem befandt sig nemlig i lejren fordi Zionisterne med vilje undlod at redde dem, selv om de havde fået tilbuddet af tyskerne.

Ernst Zündel's fængselscelle i Mannheim udefra
Ernst Zündel's fængselscelle i Mannheim set udefra. Tegnet af Ernst Zündel

De nuværende tyske holocaustbenægter love blev ikke som mange måske ville forvente indført efter krigen, men i 1994.

I 1995 blev inskriptionen på i mindetavlen i Auschwitzmuseet ændret: Nu stod der ikke længere på tavlen at der var myrdet 4 millioner Jøder, men 1,5 millioner.

Altså en reduktion i dødstallet på 2,5 millioner. Uanset disse fakta bliver man stadigvæk straffet i Tyskland for at sige at væsentlig færre end 6 millioner Jøder blev dræbt.

Undtaget hvis man tilfældigvis er Jøde. Den jødiske historiker og Der Spiegel-redaktør Fritjof Meyer kom i Der Spiegel 2002 til den konklusion at der alt i alt var ca. 500.000 død i Auschwitz.

Fritjof Meyer er dog aldrig blevet forfulgt for sine udtalelser.

Opdatering:

Balder Blog 2 marts 2010 - Tyskland: Vestens berømteste politiske fange Ernst Zündel løsladt efter 7 års fangenskab 

Ernst Zündel er den eneste person der nogensinde er blevet udleveret til et tredje land efter Canada's nye "anti-terrorlove" indført efter 9/11 gav mulighed for det. Nu viser det sig at hans varetægtsfængsling og udlevering var ulovlig. Canadas Højesteret erklærer udlevering efter ny terrorlov for ulovlig.
Globe and Mail:
Court puts security certificates in limbo

Opdatering 12 maj 2007 Video interview ZDF med Ernst Zündel

ZDF Interview mit Ernst Zündel (1999) | YouTube
 
I anledning af Ernst Zündels 71. fødselsdag - Zum 71. Geburtstag von Ernst Zündel
den 24 april 2010
Et kort udsnit fra hans livsværk
indeholder mange interessante medieklip fra den historiske Zündelproces i Toronto, Canada. Vidneudsagn fra Rudolf Vrba, (Walter Rosenberg), Robert Faurisson, Raul Hilberg, Fred Leuchter, Dr. Lindsay, Doug Christie. Denne video er forbudt i Tyskland, Østrig og Schweiz. Mail venligst hvis videoer ikke virker længere.
 
Ernst Zündel 70 years old - Happy Birthday! (24th april 2009)
 

Ernst Zundel - Street Politics In Canada 3 Parts

1
  Ernst Zundel - Street Politics In Canada Part 1 Of 3 Download

Bevæg musen over videoen for at vise knapperne

2
  Ernst Zundel - Street Politics In Canada Part 2 Of 3 Download

Mouse over video to show controls

3
  Ernst Zundel - Street Politics In Canada Part 3 Of 3 Download

Bevæg musen over videoen for at vise knapperne

Download videos (need FLV Player to play) right click and 'save target as'
The Murder of Rudolf Hess in Spandau - Ernst Zündel interviews Wolf Rüdiger Hess 01
The Murder of Rudolf Hess in Spandau - Ernst Zündel interviews Wolf Rüdiger Hess 02
The Murder of Rudolf Hess in Spandau - Ernst Zündel interviews Wolf Rüdiger Hess 03

For at afspille downloadede flashvideoer som ovenstående har man brug for en player / afspiller
der f.eks. kan FLV Player downloades gratis. Til gengæld kan man så afspille videoerne uden hakkeri. Gratis VLC Player kan også bruges.

Lydforedrag af den danske sociolog Jacob Munck (mp3): politiske fanger i Tyskland | Tysklands nye hekse | Jacob Muncks Hjemmeside

Befri Ernst Zündel

Zündelsite.org

Zündel sagen i Mainstream Tyske Medier
Tysk lovgivning på området Censorship in Germany, Censur in Deutschland (Engelsk, Tysk og Italiensk - Der er byttet om på knapperne)

Release all evidence of the Nazi camps.
It has been 60 years...
Why are we still hiding evidence of Nazi atrocities?

Die Verbotene Wahrheit Deutsch
Ekstra Bladet Kendte bloggere i fængsel for sandheden (Hvad er forskellen mellem Egypten og Tyskland?)
Der Nonkonfirmist: Freiheit für Ernst Zündel - Meinungsfreiheit auch für Deutsche (Nachtrag)
Der Nonkonfirmist: Deutscher Lehrerverband erteilt Charlotte Knobloch eine Abfuhr

Flere artikler omkring Judea


Print Post