David Irving løsladt efter strafnedsættelses dom i Østrig

En julegave til den 68 årige David Irving, hans familie og til alle der tror på ytringsfrihed og retssikkerhed. Dog er intet endnu helt sikkert. En ny anklage kunne sætte en kæp i hjulet. Jødisk organisation kræver Irving varetægtsfængslet igen. Sagen bliver formentlig afgjort senere i dag.

Merry Christmas David Irving, congratulations! Whatever your opinions, and no matter what people may think of you, of your beliefs or motives or of the quality of your historical research, you should be honored as a true fighter for freedom of speech, information and opinion. Nobody can take that away from you. [Balder]

David Irving er en fri mand (David Irving ist ein freier Mann)

Den østrigske højesteret har gjort resten af straffen betinget.

David Irving Cafe Landtmann
Irving har siddet i 13 måneder, men "the traditional enemies of free speech" har ikke fået nok hævn i nu.
Irving mente straffen var uforholdsmæssig streng. Nu har højesteret truffet en afgørelse.

 

Den britiske holocaust-benægter David Irving er fri siden i dag.


Utilfredse Jøder
Lord Janner of Braunstone World Jewish Congress
Lord Janner of Braunstone
Hils Lord Levy

Lord Janner, vice-president of the World Jewish Congress and president of the Commonwealth Jewish Council, said: "I am sorry that he did not serve out his full term, and I hope he will remain in Austria and not return to the United Kingdom, where he will not be welcome."
Source: BBC

Højesteretten i Wien gav efter for den 68 åriges anke, og forvandlede to tredjedele af den tre årige fængselsstraf som han blev idømt af en Wiensk nævningeting i februar 2006 på grund af "nationalsocialistisk revanchisme" (Wiederbetätigung) til en betinget dom.

Da Irving allerede har været varetægtsfængslet og denne tid går op med den ubetingede del af dommen på ét år, bliver han løsladt af retten.

Ifølge appeldomstolens præsident Ernest Mauer spiller den anklagedes uplettede livsløb og den de mange år det er siden "forbrydelsen" blev begået en rolle for dommen.

Statsanklager Marie-Luise Nittel havde "af kriminalpreventive grunde" krævet en højere straf, i modsætning til højesteretten (OLG), der ikke mente at der var fare for Irving ville gentage "forbrydelsen", fordi Mauer gik ud fra at Irving ville forlade Østrig så snart han blev løsladt..

Den 68 årige Brite der kort forinden hvad hørt sig selv beskrevet af statsadvokat Marie-Luise Nittel, som "ikon for det højreekstremistiske miljø” og "en farlig gerningsmands-personlighed" (Täterpersönlichkeit), var tydeligvis lettet efter dommen.


There's no business, like Shoa Business!

Utilfredse Jøder

Efraim Zuroff, director of the Simon Wiesenthal Center's office in Israel, said the court's ruling was the "worst possible response to last week's Holocaust denial conference in Teheran and will only encourage those who support these mad ideas."

Yad Vashem spokeswoman Iris Rosenberg "It is unfortunate that a week after the highly publicized conclave of Holocaust deniers in Teheran, the Austrian court saw fit to reduce Irving's sentence to probation, since it may send the inaccurate message that Holocaust deniers can spew their lies about history with impunity," Jerusalem Post: Irving to be deported from Austria

Ingenting er sikkert i nu (Neuer Haftbefehl könnte Ausreise verzögern)

Så længe David Irving ikke har forladt den nye verdensordens nyfascistiske u-retsstat Østrig er ingenting sikker.

En ny arrestordre vil kunne kaste grus i maskinen, fordi der allerede er sat en ny sag i gang mod Irving, fordi han kort efter sin første domfældelse i et interview med to journalister igen havde fremsat tvivlsomme udtalelser.

Dette gjorde dog ikke indtryk på Senatspræsident Maurer der mente at udtalelserne var faldet som reaktion på en flerårig fængselsdom.

I artiklen der har datostemplet 20.12.2006, 12:35 fortælles der at anklagemyndighederne i Wien om de fortsat vil gå videre med sagen.

Dette bliver formentligt allerede besluttet i dag.

 

Jøderne utilfredse (Kultusgemeinde bedauert "Fehlurteil")

Israelitisk Trossamfund beklager den nye dom der kaldes "forkert".

Den Israelitiske Kultusgemeinde (IKG) beklagede i onsdags strafnedsættelsen, og talt om en "fejldom".

Så kort efter holocaust-benægter konferencen i Teheran var dette et forkert signal. Derudover havde strafnedsættelsen ignoreret det generalpræventive princip.

Trossamfundet har nu krævet at anklagemyndighederne i Wien fængsler Irving igen mht. den eventuelle nye sag.


 

Hvor blev volden af?

JP 22 dec: Dansk Julehilsen nedtoner den kristne Jul
Dermed følger det officielle Danmark en tendens, som blandt andet er fremherskende i multi-religiøse samfund som USA og Storbritannien, hvor julens kristne baggrund i disse år bliver nedtonet eller helt ignoreret. Ikke mindst af hensyn til de store muslimske befolkningsgrupper.

Ytringsfihedens forkæmper JP glemmer bare at nævne at det primært er jødiske grupper og organisationer i USA og England der i årevis har kæmpet for at nedtone det Kristne element i Julen. Jøderne kræver den jødiske kandelaber menoaen (?) side om side med korset, bibelcitater fjernet fra retsbygninger osv.

Under sagerne mod de højtprofilerede revisionister David Irving og Ernst Zündel (nu på fjerde år i varetægt, deraf flere i isolation) har anklagemyndigeheder, de traditionelle fjender af ytringsfriheden og andre interessegrupper, "antiracistiske institutioner", og de almindelige bladsmørere osv. hævdet at de to var ledere af en livsfarlig og voldsberedt nazistisk højrefløj, lige som vi har hørt det fra vores hjemlige PET dhimmier om den danske højrefløj..

Hvor blev de farlige attentater, trusler, kidnapninger og hævntogter mod jødiske gravsteden og bedehuse af?

Foruden de to ovennænvte sidder endnu et stort antal af de højest profilerede revisionister i spældet. Intet er sket, bortset fra civiliserede små protester foran ambassader og retsbygninger.

Alle rygterne om en truende voldelige højrefløjsbevægelse må hermed anses som atter en stor og fantasifuld komplotteori.

Hvis fængslingen af creme de la creme af "nazisternes ledere" ikke en gang kunne få ruderne til at klirre i Krystalgade, hvad kan så?

Det kan Muhamedanerne. JP 21 december 2006: Det stuerene jødehad


Sladderpressen fortsætter sin patetiske bagvaskelseskampagne

The Guardian rapporterer om Irvings kommende løsladelse.

Tilsviningskampagnen har som altid ikke nok i fakta, men skal lige have forvanskningen med.

In Germany in 1992, he was fined several thousand pounds for saying the Auschwitz gas chambers were a hoax.

Det nye forbedrede Amnesty International - tegnet af Ernst Zündel
Det nye forbedrede Amnesty International - tegnet af Ernst Zündel under sin flereårige isolationsfængsling i Canada uden at være anklaget for noget.
Ernst Zündel sidder nu fængslet i Mannheim i Tyskland.
Har nu siddet samlet 4 år i varetægt. Zündels proces fortsætter i overmorgen den 22 december

The "Guardian" glemmer bare at fortælle at David Irvings melding om disse "gaskamre" var fuldstændigt korrekt. Vist nok bekræftet af direktøren forAuschwitz museet. Det var bygninger bygget efter krigen af Polakkerne (eller Russerne) der blev fremvist for turisterne. Jeg kan ikke huske om de var inklusive brusehoveder, sæben og andet udstyr der ville kunne tilfredsstille
de forventninger som en overdosis Spielbergfilm og gruelpropaganda har skabt.

Det så jeg til gengæld i en koncentrationslejr (nu museum) ved Wien hvor ifølge de anerkendte historieforskere ikke blev foretaget gasninger.

Her kunne man se bruse-rums-indrettede gaskamre, mens den tydeligvis total uvidende og uprofessionelle guide hviskende fortalte om gasningsproceduren antallet af mennesker der blev presset ind til de mest grafiske detaljer. Det program er blevet sendt over hele verden.
I Østrig er visse myter om holocaust
vist lidt mere lige end andre. Jeg har set utallige andre eksempler på rene fantasihistorier der blev serveret som fakta. Så for at rydde op i mytologien behøver man ikke en gang at ty til revisionisme. Man kunne passende begynde med at rydde op i de mange beviselige usandheder og overdrivelser
der stadigvæk finder deres vej til det store publikum.

The Guardian 20 december 2006: Holocaust denier Irving to be released early

Ind i mellem har jeg den følelse som om jeg begynder at lyde som Frit Irak blog, men bær over med mig.. Det forsvinder nok igen... Jeg er allermest glad på Irvings vejne; tre og et halvt år i spjældet når man er 68 år gammel lyder ikke speciel morsomt.

Tak til Hodja der kom først med nyheden: Den kendte Holocaust-benægter David Irving fik onsdag grønt lys til at forlade et fængsel i Østrig, hvor han i 2005 blev idømt tre års fængsel

Berlingske Tidende (via Gorzelak) 20. december 2006 Holocaust-benægter David Irving prøveløsladt

Ekstra Bladet

Focal Point Publications | Latest news (i skrivende stund kl. 17:00 var der endnu ikke noget om den nye udvikling)

Relateret på Balder Blog:

Gamle nyheder stadigvæk lige aktuelle, holocaust-konference i Teheran

Rabbi Friedman advarer mod strategisk misbrug af Holocaust

Ja men er der da virkelig nogen i Danmark der tager ordet ytringsfrihed seriøst?

Tragisk dom over David Irving


Print Post