Jeg fandt denne video mere eller mindre tilfældigt, og var meget imponeret...

Hvorfor de jødiske eliter hader Donald Trump

Historian and former member of the House of Representatives explains the massive hate campaign against Donald Trump and the panic in the Zionist media, banking and political establishment over his rise the nomination and positive presidency in America.

Denne video er fra marts 2016, men er stadigvæk aktuel

 

Hvorfor Hitler hadede Jøder - Rabbi Yosef Tzvi ben Porat forklarer..
(Hebraisk med engelske undertekster)

Reactionary Jew - Alt Right

For dem som er interesseret i et interessant indblik i jødisk og zionistisk intern og ekstern politik, her et to timer lang interview (mest monolog) med en zionistisk Jøde som kalder sig 'Reactionary Jew'. Der er her tale om en (slags ortodoks?) Jøde som føler sig mere beslægtet med Alt Right, og vil forsøge at samarbejde. Han er bekendt med og ked af Frankfurterskolen og de jødiske organisationers anti-hvide politik. Ved første øjekast kunne man tro der var tale om en spøg af en eller anden slags. Men efter jeg havde lyttet et stykke tid blev jeg overbevist om mandens seriøsitet. Han er meget veltalende og fortæller blandt andet om mange ting i israelsk politik og dagligdag som de fleste af os, selv de interesserede ikke har meget indblik i. Han forklarer således en del politiske og praktisk positioner, og lufter også en del historisk viden. Det hele varer i 2 timer, men jeg synes det var umagen værd.

Det er en udsendelse fra den famøse Red Ice Radio & TV, som altid har spændende interviewofre på programmet, og gode interviewere som svenske Henrik, som lader deres gæster tale ud, modsat så mange andre selvoptagede snakkehoveder som gør en dyd ud af at afbryde dem.

Reactionary Jew - Is it Possible for Jewish Nationalists & European Nationalists to Work Together?

 

Relateret:

Balder.org 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - USA

Balder.org 2008 - Jewish Involvement in Immigration & Hate Speech Legislation + censorship - France

Balder.org 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation + censorship - Britain


Print Post