England: Skandale om mørklægning af kæmpe pædofilisag mod fhv. Labour-formand og jødisk leder

Voldtægt af retssystemet: Overvældende nye beviser for det fhv. britiske parlamentsmedlem Lord Janners seksuelle misbrug af børn mørklagt af politiet.

  • Lord Janner vil ikke blive sigtet på trods af anklagemyndighedernes beviser
  • En 10 paginas stor artikel går i detaljer omkring én af hans påståede ofres gevordigheder
  • Alle referencer til politikeren blev fjernet fra barnets sagsmappe hos de sociale myndigheder
  • Han bliver beskyldt for at have taget drengen til Labour-kontorer og Parlamentsbygningen

Opdatering 2 juni 2015: Lord Janner: Leicester police take first step in bid to overturn “no charge” decision (Måske bliver Janner alligevel retsforfulgt - der er stort pres fra de mange ofre)

Uddrag fra Daily Mail:

Forstanderen af et børnehjem fortalte sine overordnede at hun frygtede at han havde sex med barnet men hendes bekymringer blev fejet ind under gulvtæppet.

 
  Greville Janner - Dement pædofil?

Omfanget af mørklægningen (the cover-up) hjælper med at forstå hvordan den tidligere Labourformand gentagne gange undslap retsvæsenet.

Direktøren af Den Offentlige Anklagers Kontor siger at der var tilstrækkelig med beviser til at dømme Janner for 22 tilfælde af pædofilimod 9 børn. Men Alison Saunders fik kampagnedeltagere til at se rødt ved at dømme den 86 årige til at være uegnet til at optræde i retten på grund af demens.

De seneste beviser for at systemet af al magt forsøger at beskytte en af sine egne da det kom frem at:

Janner var vært hos mindst 4 private banketter såvel som diners og eftermiddags-te seancer i House of Lords (Overhuset) efter at være blevet dignosticeret med Alzheimers.

En rapport om parlamentsmedlemmet er mellem de 114 rapporter om seksuelt misbrug som er blevt væk i Indenrigsministeriet.
Frøken Saunders indrømmede at demens ikke er et fribrev fra strafforfølgelse.

De nylig fundne dokumenter fra begyndelsen af halvfemserne som beskriver Janners påståede misbrug vil lægge endnu mere pres på myndighederne.

Læs mere:

Daily Mail 1 maj 2015 - The rape of justice: Damning new evidence of Labour peer Lord Janner's child sex abuse covered up by police and social workers for over 20 years

'Back in June 2002 Greville Janner gloated to The Sunday Telegraph, upon learning that the authorities had now seized Mr Irving's Mayfair, London, family home of 38 years after the Lipstadt trial, together with all his archives and possessions: 'I am pleased that justice has caught up with him. He deserves everything he gets.'

Kommentar:

Lord Grevil Janner of Braunstone er fhv. Parlamentsmedlem og Formand for Labour, mangeårig formand af Board of Deputies of British Jews, Viceformand af World Jewish Congress, mangeårig formand af Holocaust Education Trust og stifter af 'The Political Council for Coexistence', hvor flere indvandrerpolitikere fra Danmark deltog; Khader, Oliver Qureshi og den jødiske etnocentriker og Zionist Finn Rudaizky. Janner var også medlem af Boy Scout Association; drengespejdere.

Da John Demjanjuk i 2011 blev dømt for at have medvirket til mord på 28.000 Jøder under Anden Verdenskrig sagde Janner: 'Dagens dom sender det umisforstelige budskab at tiden ikke er noget der standser retfærdigheden. Alder og dårligt helbred kan ikke absolvere nogen fra afskyelige forbrydelser.'

Også en anden af Janners jødiske kollegaer er under undersøgelse for pædofili. Den Litauiske immigrant Leon Brittansky; en af de ansvarlige for Englands indvandrings og censurlovning. Læs om ham her:

Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Britain

Relateret:

Balder Blog 25 december 2013 - England, pædofili: Vicepræsident af World Jewish Congress og fhv. Labour parlamentsmedlem Lord Greville Janner’s bolig ransaget (snesevis af links til artikler om foranstående Jøder under anklage for pædofili og andet sexmisbrug)

Balder Blog 25 december 2013 - England: Fhv. Konservativ minister forventes arresteret snart - stort pædofilnetværk forventes afsløret

Aktualiteter fra David Irvings hjemmeside:

Nazi-hunter, Friend of Lord Janner and professional housebreaker Gerald Gable films New Forum meeting in London, lashes out at its speakers for calling Jews “the enemy” and sells it big to – the Daily Mail. Dossier: What we know about Gable | Friends of Lord Janner outraged at Scotland Yard’s refusal to prosecute “deniers” rally

 
  Judge Alison Saunders

Director of the Crown Prosecution Service
Irving:
'Establishment cover-up, or a cover-up cover up? Will Alison Saunders Director of the Crown Prosecution Service, reveal her own sexual preferences?'

Will Curse of Irving strike again? Remember how the “senile” Janner kvelled when Austria imprisoned writer David Irving! – Crown Prosecution Service to announce whether Labour peer Lord Janner will be charged with child sex offences (Don't hold your breath). – Later: CPS says Janner will not face charges, as despite hard evidence in 22 cases he is too senile (but not too old to collect his per diem at the House of Lords.

Now, if he had been a 93-year-old wartime German conscript on guard duty, that would be different) | Police fury at decision | Leicester police may challenge | Guido Fawkes: Order, order | Daily Mail | earlier: Child sex inquiry into top British Jew was “blocked by senior police” | Mick Creedon, chief constable of Derbyshire, told The Times that in 1989 he was ordered not to investigate Janner, vice president of World Jewish Congress and chief of British Jewish Board | more |Child sex claims, and troubling allegations against Janner: special report | British police to probe who protects these VIP perverts: Why was arrest of Janner over child-sex allegations “blocked” at top level? |Mail: The stench of an establishment cover-up | former DPP not shown the fresh evidence of Janner’s sex-abuse. Mystery of “demented” Janner’s House of Lords attendance record and expenses claims until day of police raid | Leicester Mercury publishes full DPP report | The Occidental Observer: The silence of Greville Janner, Part 1 | New Zealand judge will investigate Janner (and rest of British Jewish legal “establishment”)


Print Post