PET modtog træning hos Blackwater - St. Louis politiet blev trænet i bekæmpelse af civile oprør i Israel

Raceoptøjer og politivold i Ferguson - St. Louis Missouri

Mindst to af de fire politiafdelinger i Ferguson indtil i torsdags nemlig 'St. Louis County Police Department' and the 'St. Louis Police Department', blev undervist af israelske sikkerhedsstyrker indefor de seneste år.

Mens der findes et væld af videnskabelige undersøgelser og viden om militariseringen af det amerikanske politi, har der så godt som ikke været nogen undersøgelser af den måde hvorpå det israelske sikkerhedsapparat understøtter dette.

Homeland Security industri

Årtier med at teste og perfektionere metoder hvorpå man kan dominere en indespærret og afmægtig palæstinensisk befolkning, har skabt en stærkt voksende 'homeland security industry' i Israel, som tilpasser besættelseslignende undertrykkelse til brug mod andre marginaliserede befolkninger i andre dele af verden inklusiv St. Louis.

Under dække af antiterror træning, har næsten alle større politiafdelinger i USA været på en rejse til Israel for at få lektier i kontrol af menneskemasser [occupation enforcement], et fænomen som journalist Max Blumenthal har døbt 'Israeliseringen af USAs sikkerhedsapparatus.' Israelske styrker og amerikanske politiafdelinger er så tæt på hinanden, at New York City Police Department (NYPD) har åbnet en afdeling i Tel Aviv.

I 2011 deltog den daværende chef af St. Louis County Police Department; Timothy Fitch i Anti-Defamation Leagues (ADL) 'National Counter-Terrorism Seminar', et årlig tilbagevendende israelsk træningsseminar hvor repræsentanter af det amerikanske politi 'studerer israelske førstehåndserfaringer og strategier' formidlet af 'højtstående befalingsmænd' i det israelske politi, eksperter fra israelske efterretningsvæsener, og den israelske hær (IDF),' alt dette ifølge ADLs egen hjemmeside.

 
  Tactical Operations Unit - Hele billedet
   
 
  Politi i kampuniformer - Hele billedet

Indtil torsdag nat, så politiet i St. Louis ud til at være den største, mest militariserede og brutale kraft i Ferguson. 'St. Louis County Police' stod der på de fleste af de taktiske enhedskøretøjer og på de kampuniform-lignende antræk som det politi som rettede deres stormgeværer mod fredelige demonstranter.

Den jødiske organisation ADL; Anti-defamation League, en underafdeling af den verdensomspændende jødiske frimurerorganisation B'nai Brith [den danske afdelings formand var eller er Bent Melchior], praler med siden 2004 at have sendt flere end 175 ledende amerikanske politifolk fra 100 forskellige afdelinger til seminaret, og at politifolkene 'tager de lektier de har lært i Israel med tilbage til USA'.

ADL er kun én af flere pro-israelske organisationer som smeder bånd mellem amerikansk politi og Israels sikkerheds- og efterretningsvæsen.

En anden organisation er Jewish Institute for National Security Affairs (JINSA), en neokonservativ tænketank som hævder at have været vært for omkring 9.500 politifolk i sit 'Law Enforcement Exchange Program (LEEP)' siden 2004.

LEEP 'inviterer delegationer af ledende politifolk til Israel for at studere teknikker brugt til at forebygge og reagere på terrorhandlinger', og sponsorerer konferencer i USA som præsenterer israelske eksperter foran meget større grupper af ledende politifolk,' ifølge JINSAs brochure.

Den forhenværende chef af St. Louis Police Department politichef Joseph Mokwa er opført på en liste af personer som har været i Israel i forbindelse med en LEEP-konference i februar 2008.

I kølvandet på den landsdækkende vrede og forlegenhed, trak Missouris guvernør Jay Nixon St. Louis Politiet ud af byen Ferguson, og lod færdselspolitiet 'Missouri Highway Patrol' tage sig af demonstranterne. St. Louisafdelingen trak sit mandskab frivilligt.

Men omfanget af den israelske indflydelse på amerikanske politimyndigheder vedbliver ignoreret af medierne, på trods af de foruroligende implikationer af at man forsøger at emulere et apartheidsregime som er aktivt engageret i etnisk udrensning og krigsforbrydelser.

Kulturen af racisme og straffrihed der så længe har plaget det amerikanske politi er dødelig nok som den er. Tilføj Israels stil undertrykkelse til en allerede farlig blanding garanterer en katastrofe.

St. Louis County Police Timothy Fitch to Study Counter-Terrorism in Israel - Kilde ADL
 

Oversat med små tilføjelser fra en længere artikel:

Electronic Antidfada 15 august 2014 - Israel-trained police "occupy" Missouri after killing of black youth

Kommentar: Ovenstående oversættelse er med forbehold for evt. oversættelsesfejl for forfatterens egen regning. Jeg er uenig i visse aspekter af artiklen, navnlig det store fokus på 'racisme'. Politivold og vanvidsjustits rammer alle i USA, ikke kun 'minoriteter'. Desuden er det et faktum, at den sorte befolkning i USA dominerer kriminalitetsstatistikkerne og ikke mindst den personfarlige vold, i et enormt omfang (afroamerikanerne begår f.eks. i titusindvis af voldtægter mod hvide kvinder - mens det omvendte kan tælles på to hænder). Uanset de evt. sociale årsager er dette et faktum som det ikke tjener noget formål at stikke under stolene.

Så vidt jeg husker holder også det danske politi og eller militær seancer med israelsk militær og efterretningsvæsen. Meget betryggende. Inden længe er vi alle sammen Palæstinensere. Zionisme er umoral, og som jeg har sagt tidligere; dette samsurium af religion, løgn og legende skaber blodsudgydelser og undertrykkelse som har konsekvenser langt ud over Mellemøsten.

Relateret:

Washington Blog 15 august 2014 - U.S. and Israeli Military Tactics Used Against American Citizens … Gazans Tweet Tips to Help AMERICANS On How to Handle Tear Gas

Maurice Pinay 14 august 2014 - St. Louis County Police Chief learned "anti-terror" tactics at 'Anti-Defamation' League organized training program in Counterfeit Israel

ADL 3 september 2003 - ADL Awarded U.S. Justice Department Grant To Expand Holocaust Training For Law Enforcement

Balder Blog 18 oktober 2011 - Jødisk kamporganisation ADL giver udmærkelse til mediemogul Rupert Murdoch

Balder Blog 2 maj 2011 - Hvordan det jødiske ADL fortsætter med at promovere hate-speech-love i stadig flere nye lande

Balder Blog 7 marts 2010 - USA: jødiske ADL argeste modstander af anerkendelse af tyrkernes armenske holocaust

Balder Blog 25 september 2010 - Canada: B’nai B’rith projicerer ‘antisemitisme’ ind i harmløs avistegning

Balder Blog 2 december 2009 - Schweiz: Anti-Defamation League blander sig - Jøder kritiserer minaretforbud

Balder Blog 10 april 2009 - Hvordan jødiske organisationer verden over arbejder for hate speech love, censur, og multikultur - ADL (Ted Pike - Hate Laws)

Balder Blog 30 marts 2009 - Jødekartoteket - Om ADLs kriminelle historie og praksis

Balder Blog 10 april 2009 - Hvordan jødiske organisationer verden over arbejder for hate speech love, censur, og multikultur - ADL (Ted Pike - Hate Laws)

Balder Blog 29 marts 2009 - Jødiske 'menneskerettigheds-organisationer' udpeger millioner af amerikanere som mulige terrorister (SPLCs Mark Potok versus Lou Dobbs)

Balder Blog 24 november 2008 - Europarådets Europas ‘anti-had’ love blev primært skabt af det jødiske Anti-Defamation League (ADL) (oversættelse af Ted Pike artikel)

Balder .org 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - USA (Med links til tilsvarende om England, Frankrig, Holland og Canada.)

29 januar 2008 - EU embedsmænd tager til israel for at lære hvordan man bekæmper intolerance


Print Post