Lige når man tror at man ved og har hørt det hele. Zionismen var et kriminelt og blodigt projekt fra starten og infiltreringen af USA begyndte allerede under Første Verdenskrig. Zionister ville bombe London. Der kan ikke være nogen tvivl om at Zionismen er til skade for det meste af verden, og har været det meget længe. Zionismens skadevirkninger går langt ud over hvad vi ser i Palæstina og Mellemøsten.

Se videoen, hvor du vil høre mange ting du formentlig aldrig havde hørt om. En af skadevirkningerne fra Zionismen er den moralske og intellektuelle korruption som følger i dens kølvand.

The Hidden History of How the U.S. Was Used to Create Israel

The Hidden History of How the U.S. Was Used to Create Israel

Talk by Alison Weir, Executive Director of If Americans Knew and author of the book "Against Our Better Judgment: The Hidden History of How the U.S. Was Used to Create Israel" recorded July 30, 2014 at the Common Good Cafe at University Temple United Methodist Church in Seattle, WA.

 


Print Post