Mogens Berendt

Den danske DR-studievært, journalist og forfatter Mogens Berendt som blandt andet er kendt for at have skrevet afslørende og kritiske bøger om både Sverige og USA er død, kun 70 år gammel.

Han er forfatter til den USA-kritiske bog 'Pax Americana', og bogen 'Tilfældet Sverige'.

Vi husker dog især Mogens Berendt for fra sin insider position i den danske og amerikanske medieverden at have afsløret den enorme jødiske indflydelse (også) i den danske medierverden.

Jødisk meningsmonopol

Under en DR udsendelse med Reimer Bo den 16. september 1998 (Medie Magasinet) udtalte den uforfærdede kritiske journalist at 'vi har et så godt som jødisk meningsmonopol i Danmark'.

 
Den amerikanske drøm. Mogens Berendts erindringer, der er et personligt opgør med den amerikanske kultur og den voksende amerikanisering. Fra drengeårene i Valløby i 1950'erne, til han i slutningen af 1990'erne, i forbindelse med et interview med Tom Lehrer, genser det USA, han boede i midt i 1960'erne. ISBN: 87-7901-035-0, 8779010350 Mogens Berendt: Tilfældet Sverige, København, Erichsen, 1984, ISBN:87-555-0881-2  

 

Siden den gang har vi ikke hørt ret meget om Mogens Berendt, mens den jødisk/zionistiske indflydelse i politik og pressen er blevet endnu større. Selv den såkaldte alternative presse er hoppet på den zionistiske vogn.

I dag er hovedparten af den danske indvandringsmodstand totalt infiltreret af jødisk/zionistiske interessegrupper. Blogs, foreninger, og debattører som kalder sig nationalsindede holder sig fortrinsvis til islambashing og agerer reklamesøjler for jødiske og zionistiske interesser.

Selv den tidligere på dette punkt lidt mere tilbageholdende blog Uriasposten skæmmes i dag af afskyelig zionistisk propaganda i metermål, og kommentarerne er endnu værre.

På den baggrund er det intet under at de pt. mest betydningsfulde dele af Danmarks nationale fløj mangler ægte filosoffer og filosofisk dybde. Man kunne selvfølgelig også argumentere for at disse personer og grupperinger ikke er ægte nationale, men blot nyttige idioter, som holder det paradigme som de påstår de vil bekæmpe, i live.

Hvordan skal man tage et verdensbillede hvor enhver reference til den jødisk/zionistiske magt i verden er udeladt alvorlig? En redelig analyse af hvordan de nuværende magtstrukturer har udviklet sig, ikke mindst på grund af de jødiske lobbyisters enorme indflydelse gennem tiderne, er på den baggrund selvfølgelig helt umuligt.

Zionist Terror in Gaza - Free Gaza and Free the World

 


Print Post