Gilad Atzmon kommer blandt andet med (for mig) nyt viden om jødisk deltagelse i den spanske borgerkrig

Deadline 21 maj 2014 - Vært: Nynne Bjerre Christensen

Mikael Rothsteins had - Diskussion om Kristendom med Kristian Leth i forbindelse med lanceringen af filmmager Lets programserie 'Jagten på den kristne kulturarv' på DR-K om Kristendommens betydning i Danmark.

Mikael Rothsteins had - Diskussion om Kristendom med Kristian Leth i forbindelse med lanceringen af filmmager Lets programserie om Kristendommens betydning i Danmark
 

Den jødiske religionshistoriker Mikael Rothstein afslører igen sit had mod Kristendommen. Hele hans optræden her bekræfter at Mikael Rothstein er skoleeksempel på Frankfurterskolens manipulatoriske propagandister. Igen og igen tordner Rothstein mod Kristendommen og alt kristent, og forsøger han at 'dekonstruere' vores samfund og vores historie. Jødedommen, som er oprindelse til det meste af det Rothstein bebrejder Kristendommen, eller dyrker det som er værre, optræder kun som et sagesløst offer i Rothsteins typerende myopiske jødiske selvopfattelse.

 
  Frankfurt School
Deconstruction
   Lukacs

'Jøderne i Danmark er blevet assimileret til ukendelighed' klagede Rothstein ved en anden lejlighed. Tja, jeg synes nu at Rothsteins uassimilerethed er tydelig nok. Jeg kunne navne stribevis af lignende selvforelskede skryertyper som ham både i fortid og nutid. Røde Danny Cohen-Bendit / Kuron Medzelewsky i EU-parlamentet, eller den zionistiske krigshetzer, den fransk/arabiske Jøde Bernard-Henri Lévi. De er alle skåret over den samme 'revolutionære' læst. I denne udsendelse vikler Mikael Rothstein sig ind i sit eget brovtende sniksnak, og siger en masse / på en måde som man ikke skulle forvente fra en person som vil stå frem som en seriøs akademiker. Han opfører sig mest som klassens frække dreng, og her på en særlig uelegant og stupid måde.

Som nærmere forklaring og indføring i problematikken anbefales én af den israelskfødte jazzmusiker Gilad Atzmon seneste videoer, som omhandler blandt andet George Orwell, men som også kommer ind på Frankfurterskolen.

DR Deadline onsdag den 21 maj

Nynne Bjerre Christensen har inviteret filmmageren Kristian Leth for at tale om den nye programserie som sendes på DR K. Fra DRs egen omtale:

Er kristendommen i Danmark kun symboler og ruiner i landskabet, eller er den kristne religion langt mere grundforankret i vores identitet og vores idé om os selv som frie individer? I en programserie på DR K forsøger Kristian Leth at finde svaret. Kristian Leth kommer i studiet i aften sammen med lektor og Ph.d. i religionshistorie Mikael Rothstein.

Ifølge Rothstein er 'Ungdomshuset' på Jagtvej lige så kulturbærende som Kristendommen. Det skal her bemærkes at én af Mikael Rothsteins børn var én af de venstreekstremistiske 'aktivister' som gjorde sig bemærket med gadekampe og vold mod politiet. Rothstein har tidligere forsvaret det ekstreme venstre.

Ps. I den samme Deadline aflevering handledede det om den jødisk/zionistiske studievært Adam Holm, som ifølge ombudsmanden var offer for censur. Holm har flere gange optråd som advokat for Israel og apologet for landets optræden mod Palæstinenserne, og har selv om han påstår at han er tredjegenerations ateist har han forsvaret religiøst- eller traditions-begrundet kønslemlæstelse af spædbørn (omskæring) - se video. Han have ifølge DRs ledelse blandet sit arbejde som journalist med sine private holdninger.
*********************************

Reblogged from Gilad Atzmon's site:

Orwell and The Jews.. (video)

Friday, May 23, 2014 at 12:31 AM Gilad Atzmon

In This ERTV interview Romain Red and Myself spoke about George Orwell and the Jews, We also elaborated on the devastating impact of Frankfurt School, Wilhelm Reich and Cultural Marxism. We discussed the Spanish Civil War and the impact of Jews within the International Brigade. We ended with Dieudonné and the quenelle.

I am either very brave or just suicidal, we will know soon..


Entretien avec Gilad Atzmon sur le national... by ERTV
Gilad Atzmon about George Orwell, the Frankfurt school and much much more!
 

Relateret:

Balder Blog 15 juni 2012 - Jødiske Mikael Rothstein anmelder filosemitten Martin Schwarz Laustens bog ‘Jøder og kristne i Danmark’

Balder.org 12 marts 2007 - Mikael Rothsteins psykologi, et forsøg

Balder Blog 22 februar 2008 - Frankfurterskolen - Lærerig video om en af historiens mest destruktive bevægelser


Print Post