Happy Xmas Ukraine! Openly pro-Nazi rioters ripping up paving stones for weapons and driving bulldozers at people get sweets from America's Asst. Secretary of State, the surprisingly long list of countries where the US attempts regime change under cover of 'human rights'; and George Clooney becomes the Pentagon's sexy new weapon.

RT: Leaked US Regime Change Manual, Admits involvement in Ukraine | YouTube
 

Seek truth from facts with Humanitarian Imperialism author Jean Bricmont, UN Human Rights Rapporteur Richard Falk, political analyst Richard Becker, Asia Times' Pepe Escobar, On Immoral Interventionism author Gilad Atzmon, and 'worth 500,000 dead kids' Madeleine Albright.

Reblogged from:

Gilad Atzmon 30 december 2013 - RT's The Truthseeker: Leaked US Regime Change Manual, Admits Ukraine

 


Print Post

Dagens citat
»Jøderne er som jeg finder dem meget, meget selviske. De bekymrer sig ikke over hvor mange Estere, Lettere, Finner, Polen, Jugoslaver, eller Grækere der er blevet myrdet som flygtninge, så længe Jøderne får særbehandling « (Harry S. Truman)