Forbindelser til politik og Downing Street

 
  Tidligere i dag: England, pædofili: Vicepræsident af World Jewish Congress og fhv. Labour parlamentsmedlem Lord Greville Janner ransages

En fhv. minister i Margaret Thatchers regering bliver nu undersøgt i forbindelse med en børnesex-sag af historiske dimensioner og det forventes at han vil blive anholdt inden længe skriver Sunday Morning Herald. Det er detektiver tilknyttet 'Operation Fernbridge' som undersøger påstande om at politikere og andre misbrugte drenge forskellige steder i England.

Der er allerede blevet anholdt to andre i sagen; en forhenværende plejehjemschef og en katolsk præst.

Scotland Yard oplyste i nat at sigtelserne omfatter syv ofre mellem 9 og 15, og de påståede forbrydelser skulle være begået i 80'erne og 70'erne. En tredje person hvis identitet ikke blev oplyst blev afhørt men blev senere løsladt uden at blive sigtet.

Man regner med at den Konservative minister er det højest profilerede mål for opdagerne fra Operation Fernbridge.

Operation Fernbridge er en konsekvens af rygter og påstande fra ofre som har cirkuleret længe, om at fremstående medlemmer af den britiske elite var involveret i organiseret seksuelt misbrug af sårbare børn.

Bekymringerne steg da Labour-parlamentsmedlemmet Tom Watson, som er kendt for sine afsløringer om Murdoch-pressen og telefon-hacking, fortalt i Parlamentets House of Commons at et magtfuldt pædofilt netværk kan have opereret i England, beskyttet af dets forbindelser tili parlamentet og Downing Street.

Watson pegede på strafforfølgelsen af Peter Righton, en forhenværende konsulent for 'National Children's Bureau' og lektor på 'National Institute for Social Work' i London. Righton blev dømt for import af børneporno. Han var også medlem af den nu opløste 'Paedophile Information Exchange' (PIE), som advokerede nedsættelse af den seksuelle lavalder.

Et andet fhv. medlem af pædofilforeningen PIE var Sir Peter Hayman, en britisk diplomat som senere blev fængslet. Hayman var mistænkt for at være én af et antal besøgende af en ejendom som nu undersøges af politiet, lige som den nu afdøde Liberale parlamentsmedlem Cyril Smith, som blev afsløret som pædofil efter sin død.

  Nogenlunde samtidigt!
 
  Denis 'Labour Friends of Israel' MacShane
 

Gilad Atzmon 23 december 2013 - Not So Happy Christmas For Israeli Stooge Denis MacShane (dømt til seks måneders fængsel)

Balder Blog 4 november 2012 - England: Israel Firster, supereuropæer, multikulti-advokat & Labour parlamentsmedlem - Denis MacShane afsløret i bedrageri

Watson på talerstolen i Parlamentet: 'Den fil som indeholder beviserne som var med til at fælde Righton hvis den stadigvæk eksisterer, indeholder klare indicier for eksistensen af et vidtforgrenet pædofil-netværk. Der blev ikke fulgt op på sporerne, men hvis disse bestande stadigvæk findes, så vil jeg være sikker på at politiet sikrer bevismaterialet, revurderer det, og undersøger de klare indicier for eksistensen af et magtfuldt netværk af pædofile med forbindelser til Parlamentet og Downing Street nr 10 (hvor den britiske statsminister bor).

Watson havde besluttet sig for at tale efter han blev kontaktet af en forhenværende specialist i børnebeskyttelse med detaljeret kendskab til Rightonsagen. Statsminister David Cameron reagerede ved at sige at Watson havde sat fokus på en 'meget svær og kompleks sag'. Detaljer af de påståede forbrydelser begået af Tory (konservativ) ministeren menes at være overdraget til Watson efter hans kommentarer i Underhuset.

Beskyldningerne kom kun én dag efter boligen af Labourmedlem og tidligere parlamentsmedlem Lord Greville Janner blev ransaget af politiet i forbindelse med en pædofilisag af historiske dimensioner. Ransagningen hos Janner og Operation Fernbridge er dog uden forbindelse. Janner blev ikke anholdt. Politiet brugte i dagevis på at gennemgå huset.

Politikeren, som er far til tre blev beskyldt for misbrug af børn i en retssag i 1991, men blev ikke retsforfulgt. Han fik støtte fra hele partiet i Underhuset efter han havde beskrevet det han havde været igennem, og erklærede at der ikke var den mindste sandhed i beskyldningerne.

I går aftes sagde en kilde tæt på Operation Fernbridge: Politiet og MI5 (efterretningstjenesten) kendte til beskyldningerne mod den konservative minister i årevis. Politiet har allerede talt med ham. Jeg forventer at han bliver anholdt inden længe.

'Hvis den anholdelse sker - og jeg stoler på det vil ske - betyder det at der har været en massiv coverup i årtier lige midt i hjertet af den britiske politik. En anholdelse ville rive dette op. Vi står ved tærsklen til en vigtig begivenhed.

Ét af de påståede ofre af den konservative minister menes at være så skadet at han ikke ville være i stand til at vidne i en eventuel retssag.

Kilde:

Herald of Scottland 22 december 2013 - Police investigate former Thatcher Cabinet minister over child sex abuse

Tæt relateret: udgivet samme dag

Balder Blog 25 december 2013 - England, pædofili: Vicepræsident af World Jewish Congress og fhv. Labour parlamentsmedlem Lord Greville Janner ransaget   


Print Post