Vestens moralske fallit - Frihed for Barabas - mens almindelige borgere ofres

Europæisk arrestordre - Internationalismen kræver et nyt offer - Bjarke Schultz risikerer at blive udleveret til Litauen.

 
  Bjarke Schultz sad varetægtsfængslet i et år efter anholdelsen i Litauen, hvor det meste af døgnet blev tilbragt i en lille og mørk celle. Nu frygter han at komme tilbage til Litauen. Justitsministeriet vil udlevere ham, men han siger, han er uskyldig.

Hvis du tror at du i Danmark er beskyttet mod udlevering til korrupte justitsvæsener og middelalderlige fængselsforhold, såsom nyligt 'demokratiserede' østlande, så tro om igen.

Alle de fine krav om overholdelse af menneskerettigheder og retfærdige processer gælder kun vestens politiske kæledægger, så som perverse provoer fra 'Pussy Riot', Ukrainske oppositionspolitikere, og udenlandske homoaktivister som mener at have ret til at blande sig i østlandenes interne politik og lovgivning. Og selvfølgelig muslimske terrorister og voldtægtsforbrydere, som ikke må udvises til deres hjemlande fordi de risikerer noget der.

Befehl ist befehl

Men når du hedder Jens Hansen, eller som i dette tilfælde Bjarke Schultz, så er der ingen beskyttelse at hente. Befehl ist befehl; det danske Hipokorps kommer og henter dig lørdagmorgen kl. 4:00 (evt. i selskab med udenlandske agenter) hvor du for øjnene af din kone og børn vil blive lagt i håndjern, og blive fløjet til én af de fængsler i Litauen som er blevet ledig efter USA er holdt op med at bruge det som torturcenter for illegale kombattanter.

Bjarke Schultz er blevet anklaget for voldtægt, børneporno og pædofili

Læs Ekstra Bladets historie for at se detaljerne - og for at se at anklagerne ser ud som opspind.

Jeg vil egentlig ikke beskæftige mig med skyldsspørgsmålet. Det er i denne sammenhæng bedøvende ligegyldig om Bjarne er skyldig eller ej.

  Fra et tidligere indlæg om udleveringen af Camilla Broe til USAs 'justits'
  Peter Norsk - Mod ytringsfrihed
  Karen Hækkerup
 

Det er lidt underligt, men det var netop Karen Hækkerup der ikke så nogen problemer i at den angivelige 'nazimusik-distributør' Flemming Christiansen blev udleveret til Tyskland ved hjælp af den Europæiske Arrestordre, selv om 'forbrydelsen' ikke var strafbar i Danmark, ikke bevist, og var foregået fem år tidligere. Altså en sag der endnu mere end i Camilla Broes tilfælde var et oplagt justitsmord. Sådan sagde Karen Hækkerup med et grumt blik i øjnene i
TV2 Nyhederne den 22. december 2008
:

'Jeg synes det er vigtigt at tyskerne får lov til at prøve den her slags sager, for jeg kan godt forstå at tyskerne er ualmindeligt trætte af at nazistisk propaganda strømmer ind over deres landegrænser, fordi at det i landene omkring dem, ikke udløser nogen særlig straf.' Udsendelsen kan ses her.

 
 

Sagen drejer sig om ecstasy -
her med Obama prægning -
fra Socialdemokratiets Karen Hækkerup forgæves i forbøn for Camilla Broe

Det sidste nye fra Flemming sagen var da jeg for ca. et år fik at vide at sagen stadigvæk ikke er afsluttet. Flemming er blevet løsladt til DK, men kan hvornår som helst igen risikere at blive udleveret til Tyskland. Sådan ødelægger man mennesker.

I en nationalstat som beskytter sine borgere, udleveres ingen til udlandet, og i hvert fald ikke til et retssystem og et fængselsvæsen som i Litauen (eller som USA for den sags skyld), og i hvert faldt ikke på et sådant tyndt grundlag. Husk også lige Julian Assange som holdes indespærret i en ambassade i London - som effekt af disse sindssyge menneskeforagtende kriminelle regler som påbyder lande at udlevere egne indfødte statsborgere, blot på begæring fra et andet EU-land. Tyskland, som er én af de lande som oftest kræver andre landes statsborgere udleveret, udleverer til gengæld ikke egne statborgere - ikke en gang angivelige krigsforbrydere! Også Sverige gør sig noget mindre medgørlig i den sammenhæng end dukse Danmark hvor anklagere som Arne Stevns hellere end gerne agere på vegne af EU-diktaturet.

Du er jaget vildt

Men dit eget land beskytter dig ikke længere. En anklage fra et hvilket som helst EU land er nok til du kan blive slæbt til Spanien med påstand om at have stjålet fire bildæk, til Tyskland fordi du er anklaget for at have distribueret politisk ukorrekt musik, til USAs KZ-lejre, som overgår Nazisternes i grusomhed, hvis man derover anklager dig for at have været med til at smugle nogle i øvrigt temmelig ufarlige ecstasytabletter dertil.

Du er måske oven i købet 'afsløret' via Amerikanernes ulovlige overvågning af det danske internet, men who cares. Du er jo ikke sort eller asylsøger, sigøjner, muslimsk voldtægtsforbryder, handlet kvinde, andengenerations holocaustoverlevende eller forfulgt homoseksuel.

Bare en fucking hvid dansker...

Du er bare en fucking hvid dansker. Oven i købet mand og heteroseksuel. Du har vel ikke de helt store chancer hos en justitsminister som Karen Hækkerup, som i sagen om den udleverede Dansker, som ikke havde overtrådt nogen dansk lov, men som blev udleveret til Tyskland for noget som ikke er forbudt i Danmark, hvor Karen Hækkerup udviste stor forståelse for "tyskernes problemer med nynazister" heller ikke her var dansk lov, dansk tankegang og det danske pas nogen hindring for at blive udleveret til menings-diktaturet i Tyskland.

På den anden side gik Socialdemokratiets Karen Hækkerup forgæves i forbøn for Camilla Broe. Lad os håbe på at den nye justitsminister tager sig sammen, og forhindrer at Bjarke Schultz igen kommer i kløerne på et korrupt og utroværdigt østeuropæisk justitsvæsen. Eller at nogen som helst udleveres til defakto Nazi-landet USA.

I morgen kan det være din tur

Men mit egentlige ærinde er at advare borgerne om hvad der kan vente dem, når de traditionelle nationalstater udfases til fordel for et internationalt justitsvælde som residerer langt fra hvor du og dine slår jeres folder.

Nej til Bryssel, Strassburg, EU, FN, NATO - Ja til genoprettelse af suverænitet for et Danmark, først og fremmest for mennesker af dansk æt og lad landsforræderne smage deres eget juridiske medicin. Om nødvendigt via love med tilbagevirkende kraft, som under 'retsopgøret' efter Anden Verdenskrig.

Udlændinges og flygtning og indvandreres 'rettigheder' kommer på bekostning af dine. Til at begynde med ytringsfriheden som ikke kan opretholdes i et multikulturelt samfund - se linket fra Hammersmeden længere nede.

Læs hele den grusomme historie om Bjarke Schultz mareridt her:
Ekstra Bladet 12 december 2013 - Flygtet dansker frygter sexdom i Litauen (Jan Søgaard)

Kommentar: Enhver asylsøger eller sigøjnerbetler har flere rettigheder end end en Dansker under EU diktaturet og dets håndlangeres åg.

Relateret:

Så kan der først rigtigt komme gang i udleveringssagerne:
Hammersmeden 11 december 2013 - EU vil sætte Europol ind imod nationale strømninger (Cecilia Malmström, Vilnius, Europol, Eurojust, hadforbrydelser, European Union Agency for Fundamental Rights, European Jewish Congress)

Balder Blog 28 august 2009 - Socialdemokratiets Karen Hækkerup forgæves i forbøn for Camilla Broe

Balder Blog 8 august juli 2009 - Camilla Broe - Endnu et offer for den Nye Verdensordens globaliseringsvanvid: Terrorlovene

Danish xenophobia victims July 4, 2009 - The Camilla Broe case - candidate for the webpage

Balder Blog 3 juli 2009 - Video: Camilla Broe - Offer for misbrug af terrorlov fra 2002

Balder Blog 2 juli 2009 - Camilla Broe skal udleveres til USA - anholdt i sit hjem i dag - risikerer 60 års fængsel

Balder Blog 13 februar 2008 - Hvad går Schengen aftalen egentlig ud på?

Oversigt over udleveringssager efter den Europæiske Arrestordre mm.

Dansk 2014 jan 27   Nationaldemokraten: Tiltale om distribution af “ulovlig musik” nedlagt Stephan Günther og Flemming
Dansk 2014 jan 24   Realisten.se: Stephan Günther riskerar inte längre femårigt fängelsestraff för olagliga toner
Dansk 2011 nov 28 Ingen ytringsfrihed i Tyskland: David Duke arresteret forud for foredrag (With video German English subtitles)
Dansk 2010 feb 09 Michael Hoffman: ‘Tales of the Holohoax’ og de danske Muhammed-karikaturer 
Dansk 2010 feb 09 England: Sheppard og Whittle dømt for karikaturtegninger - sammenlagt 5½ års fængsel 
Dansk 2009 aug 08 Camilla Broe - Endnu et offer for den Nye Verdensordens globaliseringsvanvid: Terrorlovene
Dansk 2009 jul 12 England: Sheppard og Whittle 4 år og 10 måneders fængsel for holocaust-karikaturer 
Dansk 2009 jul 03 Video: Camilla Broe udleveres til USA - Offer for misbrug af terrorlov fra 2002
Dansk 2009 jul 02 Camilla Broe skal udleveres til USA - anholdt i sit hjem i dag - risikerer 60 års fængsel 
Dansk 2009 apr 17 Australien: Tankepolitiet dømmer Revisionisten Fredrick Töben - Hjemmeside nedlagt
Dansk 2009 mar 16 Irland: Europæisk arrestordre for 7/7 benægter Anthony John Hill (The Ripple Effect)
Dansk 2009 mar 05 EU-parlamentarier Elmar Brok kræver europæisk arrestordre for biskop Richard Williamson
Dansk 2009 feb 23 Dänemark: Zwei Männer nach Deutschland ausgeliefert wegen Nazi-Musik
English 2009 feb 23 Denmark: Two men accused of distributing Nazi music to be extradited to Germany on Tuesday
English 2008 dec 23 Denmark: Alleged Nazi-music distributors' extradition appeal failed in High Court (Victims released pending trial)
Dansk 2008 dec 22 Landsretten stadfæster udleverings-dommen over angivelige nazi-musik distributører
Dansk 2008 dec 20 Denmark: Alleged distributors of Nazi-music fight extradition - Verdict on Monday December 22
Dansk 2008 dec 19 Dom i sagen om angivelige nazimusik-distributører på mandag 22 december
Dansk 2008 dec 05 Den 19 december starter appelsagen om udlevering af to borgere til Tyskland
Dansk 2008 nov 21 Statsadvokat Andreas Grossmann, Mannheim opgav at få Fredrick Töben udleveret
Dansk 2008 nov 20 Igen nederlag til Tysk STASI justits: Udlevering af Fredrick Töben opgives
English 2008 nov 15 Sweden refuses to extradite Danish Nazi-music distributor
English 2008 nov 03 European Arrest Warrant extradition victim Flemming - TV interview
Dansk 2008 nov 01 Interview udvisningstruede Flemming - Den Europæiske Arrestordre - En fængslende succes
Dansk 2008 okt 30 Britisk domstol siger nej til tysk krav om udlevering af tankeforbryder Fredrick Töben
Dansk 2008 okt 24 Franske, italienske og tyske historikere vil af med holocaust-benægter-love
English 2008 okt 23 Denmark: Alleged Nazi-music distributors extradition case in court in Elsinore
Dansk 2008 okt 22 Angivelige hademusik-producenter for retten i Helsingør
Dansk 2008 okt 21 Retsmøde i Helsingør 21 oktober kl 13 - Udleveringssag om hademusik-producenter
Dansk 2008 okt 13 Gerard Batten, britisk EU-parlamentsmedlem: Er vi i gang med at skabe en Euro-politistat?
Dansk 2008 okt 11 Balder sagde det, nu kan Asger Aamund også se det (OIC censurlove efter jødisk forbillede)
English 2008 okt 07 German law now also applies in Denmark - neo-Nazi music producers to be extradited for thought crimes
Dansk 2008 okt 07 Tysk lov gælder nu også i Danmark - Musikalske Nynazister udleveres for tankeforbrydelser
Dansk 2008 okt 06 Udlevering for tankeforbrydelser - Ingen kan vide sig sikker for EU lovenes lange arm 
English 2008 okt 05 Extradition: Fredrick Töben, Danish Nazi music producers, 86 year old Nazi Soren Kam
Dansk 2008 okt 04 London: Holocaustbenægter Töben fremstillet på retsmøde om tysk udleveringsbegæring
Dansk 2008 okt 02 London: Fredrick Töben, australsk revisionist arresteret i Heathrow lufthavn
Dansk 2008 okt 02 Lovens Tyranni - Euro-politikorpset og den Europæiske Arrestordre
Dansk 2008 sep 25 Nazirock - Nyt om fængslede og udleveringstruede nynazister - Celtic Moon
English 2008 aug 28 Nazi propagandists in Denmark demanded extradited by Germany
Dansk 2008 aug 27 Dansker og tysker risikerer at blive udleveret til Tyskland for udspredelse af nazimusik
Dansk 2008 aug 29 Betingelser for udlevering til medlemsstater i Den Europæiske Union
English 2007 apr 18 In a note to the Danish Parliament Lene Espersen had denied that the EU ‘framework agreement’ would change Danish legislation:
Denmark: Justice Minister Lene Espersen accepts EU deal introducing censorship in Denmark
English 2008 jun 09 Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Britain
           
English Dansk --- -- Søren Kam, Erik Haaest, Wiesenthal Centeret - Index of articles
           
          External
Dansk 2009 feb 25 Altermedia - Stephan Günther und Flemming Christiansen von dänischen Behörden an Bundesrepublik ausgeliefert
Dansk 2008 dec 23 Berlingske Tidende - Kim Behnke (K) tilfreds med udlevering af nynazister (af Signe Bjerre)
Dansk 2008 dec 23 Avisen - Naziudlevering støder DF (Jonas Sahl får det til at lyde som om..)
Dansk 2008 nov 23 Dronten - Det anti-racistiske Europa som juridisk galehus
Dansk 2008 nov 17 Politiken - Danmark går enegang i udleveringssager (af Søren Astrup)
English 2008 nov 21 Jailing Opinions - Total victory in Töben case
Dansk 2008 nov 20 Nordbruch.org - Dr. Friedrich Töben ist frei
English 2008 nov 20 Timesonline - Holocaust denier Fredrick Toben wins German extradition fight
Dansk 2008 nov 17 Politiken - Forsvarer: Ytringsfrihed skal også gælde nazimusik (af Søren Astrup)
Dansk 2008 okt 31 Politiken - Landsretten skal afgøre udlevering af hadmusik-sælgere (af Søren Astrup)
English 2008 okt 30 Geoffrey Alderman - Denial is not a criminal matter
English 2008 okt 29 Telegraph - Gerald Toben - Holocaust denier Dr Gerald Toben wins extradition fight (MSM links video & audio here)
English 2008 okt 26 European Jewish Press - Danish court rules extradition to Germany for suspected neo-Nazis
English 2008 okt 25 The Independent - Chris Huhne: Holocaust denial and a case that shows flaws in the EU
Dansk 2008 okt 22 Frankfurter Rundschau - Historiker Der Kampf um die Erinnerung von Arno Widmann (Protest gegen holokaust Gesetz)
English 2008 okt 18 Sydney Morning Herald October 18, 2008 - Aussie awaits German extradition verdict
English 2008 okt 17 Index on Censorship - Extradition will make Dr Toben a martyr (Chris Huhne)
English 2008 okt 16 The Guardian - Timothy Garton Ash - The freedom of historical debate is under attack by the memory police
English 2008 okt 08 Rense - Philip Jones - Toben Outrage - Fascist Europe Show's It's Teeth
English 2008 okt 03 UKIP - Gerard Batten - Creating a Euro police state? (Fredrick Töben)
Dansk 2008 okt 03 Non Konfirmist - Europäischer Haftbefehl: Australischer Historiker in London verhaftet
Dansk 2008 okt 04 DSFHF - Tyskland krænker stadig ytringsfriheden - anholdelsen af dr. Töben
English 2008 okt 05 Dr. Fredrick Töbens home page - Adelaide Institute
English 2008 okt 02 Index on Censorship - Does Britain have a Holocaust denial law?
English 2008 okt   FPP A Radical's Diary - David Irvings article with lots of links about the case at the bottom
English 2008 okt   Brits at their Best - The Tyranny Of The Law. The Euro Gendarmerie and the European Arrest Warrant
English 2008 okt   The Holocaust Doctrine and the Hypocrisy of Western Values: A Commentary on the Case of Fredrick Toben
English 2008 aug 23 Politiken - Germany demands hate music extradition
Dansk 2007 apr 19 Politiken - Lene Espersen Minister: Racismelov er et vigtigt signal
Dansk 2007 apr 18 Politiken - Lene Espersen: EU vil ikke ændre vores racismelov
Dansk 2007 feb 15 Politiken - Danmark under pres i EU's kamp mod holocaust-benægtere
English 2007 okt 08 Daily Mail - New law means anti-gay comments could lead to seven years in jail (nu også til udlevering til andre lande!)
English 2005 mar 23 Beeqube - Austrian Cartoonist Gerhard Haderer faces Greek jail for blasphemy
Dansk       Europa Kommissionen - EU-arrestordren i funktion
English 2001 mar 01 Good overview and details about persecution of revisionists:
Amren - Return to the Dark Ages - Censorship is on the rise. Is it coming to America?

Print Post