Som jeg har sagt så mange gange før, især til zionforgabte elementer blandt de nationaltsindede; den organiserede Jødedom er den største trussel mod ytringsfriheden, og de står åbent frem med det, og de er stolte af det. Glem lige Jeres Muhammedtegninger og Rondelhunde et øjeblik, og se hvad der sker i de internationale fora, så som Europarådet etc. hvor det er Jøder der tager initiativerne og er de mest kompromisløse uforskammede fortalere for omfattende censur. Hernede fra en artikel fra den israelske avis Haaretz.

Australske Jøder gør klar til at kæmpe mod ophævelse af 'hadlove'

Den nye liberale regering [liberal = 'progressiv'] har lovet at afskaffe lovgivning mod 'holocaustbenægtelse' og 'antisemitisk propaganda'.

Sydney - Jødiske ledere i Australien er ved at gøre klar til en mulig konfrontation med den nye liberale regering angående dennes valgløfte om at genindføre ytringsfriheden ved at afskaffe dele af landets 'hadlove' som gør det ulovligt offentligt at præsentere andet end en jødisk godkendt mening om hændelser under Anden Verdenskrig blandt andet det såkaldte 'holocaust', et græsk ord som betyder 'brandoffer' eller 'sonoffer', og hentyder til et angiveligt organiseret massemord på Jøder i et industrielt skala. Til indvortes brug har Jøderne en anden betegnelse; nemlig 'shoah'.

Racial Discrimination Act

 
  Brendon O'Connell - Australien -
3 års fængsel for at fornærme zionistiske aktivister

Tony Abbotts nye regering som i tirsdags havde sin første dag i parlamentet efter partiets kæmpesejr i september, har i sinde at stryge dele af den australske 'Racial Discrimination Act' ['racismeparagraf'], som tidligere er blevet brugt med succes af den jødiske interesseorganisation 'Executive Council of Australian Jewry' til at føre retssager for at lukke munden på folk som disse Jøder kalder 'holocaustbenægtere', folk som af disse Jøder kaldes 'antisemitter', folk som disse Jøder kalder 'højreekstreme', og folk som disse Jøder kalder 'religiøse ekstremister'.

Sektion 18c

Den såkaldte Sektion 18c af racediskriminationsloven [Racial Discrimination Act]; indført i 1995, gør det strafbart at udføre en handling som 'sandsynligvis' vil 'støde, fornærme, latterliggøre eller intimidere' nogen på baggrund af vedkommendes race eller etnicitet.

Chefanklager George Brandis sagde i sidste uge at den først lov han ville præsentere for parlamentet ville stramme definitionen af 'racediskrimination' for at sikre ytringsfriheden.

'Man kan ikke have en situation i et frit og demokratisk samfund hvor det er ulovligt at have en mening fordi der er andre.... som finder det stødende eller nedsættende, ‘ blev Brandis citeret for at have sagt.

Tredje-generations 'holocaustoverlevende' kræver censur

  Flere australske jødiske supremacister
 
  Isidore Isi Leibler - ECAJ - WJC
 

Isi Leibler, leder af bla. 'Executive Council of Australian Jewry' advarede mod moderne tendenser i det israelske samfund, ved at hævde at 'post-zionistiske Jøder' fremmer en 'universalistisk dagsorden' i skoler, der sigter på at eliminere jødisk nationalisme og skabe en multikulturel stat.

Isi Leibler, talsmand for World Jewish Congress om hvorhvidt Israel bør være en multikulturel stat: 'Dette [Israel] er et land der blev skabt som et jødisk land for Jøderne,' sagde han til Jerusalem Post.

'– Isi Leibler om hvorvidt Australien bør være en multikulturel stat: Under en kampagne mod fremkomsten af Pauline Hansons nationaltsindede parti i 1993, advarede den jødiske apartheidsadvokat mod at multikulturalismen var under angreb fra ekstremister: 'Vi har behov for at sætte os ned sammen, og finde en måde hvorpå australiere igen kan fange den multikulturelle ånd, som jeg tror vi alle sammen er stolt af at være en del af, og som virkeligt er truet,' sagde Isi Leibler den gang. Kilde| Opfordrer nu pr. 18 juni 2011 Britiske -Jøder til anti-palæstinensisk handling.

Miriam Faine (redaktør) i avisen 'The Australian Jewish Democrat' i 1994: 'Styrkelse af et multikulturelt eller multietnisk Australien er også vores mest effektive forsikring imod antisemitisme.' og 'Den dag hvor Australien har en kinesisk General Guvernør, ville jeg føle mig mere sikker på min frihed til at leve som en jødisk Australier.' (Kilde)

Chefredaktøren af avisen Australian Jewish News, Dan Goldberg, forfatter af kilden til artiklen på denne side, er stolt af at kunne bekræfte Jødernes rolle ved Australiens nye ukritiske indvandringspolitik: 'Foruden ved deres aktivisme omkring de australske Aboriginer, var Jøder med til at lede korstoget mod den Hvid Australien politik [White Australia policy], en række love fra 1901 til 1973 der lagde restriktioner på ikke hvid indvandring til Australien' Kilde

'Men skygge-chefanklager Mark Dreyfuss, 'hvis bedstemor døde i Auschwitz', modsagde Brandis, og sagde at den nuværende lov 'beskytter vores samfund mod de giftige effekter af hatespeech'.

'Når senator Brandis siger at det at afskaffe disse love sker i ytringsfrihedens navn, mener han i virkeligheden frihed til at hengive sig til offentlig 'hatespeech', sagde Dreyfuss. 'Disse provisioner har til formål at stoppe ekstreme tilfælde af hatespeech'.

'Uheldigvis har forbindelsen mellem bagvaskelse og fysisk vold været demonstreret for nyligt, ' sagde Dreyfuss, refererende til et overfald i Sydney i sidste måned hvor fem religiøse Jøder blev brutalt tævet af en bande 'unge'. [Selvfølgelig melder avisen ikke det mest sandsynlige: de 'unge' var en bande bestående af otte Muslimer. Læs mere her: Before its News 26 oktober 2013 - 8 Muslims Brutally Attack Jewish Family Of 5 at Sydney hotel. Her ser vi hvordan jødiske pressionsgrupper vil indskrænke ytringsfriheden for de indfødte Australiere; især kritik af multikulti og indvandring, på baggrund af forbrydelser begået af de samme Muslimer hvis indvandring de har været med til at støtte. Balder]

Jødiske ledere forsvarede i denne uge de censurlove de selv har benyttet sig af til at knægte ytringsfriheden af mennesker som disse Jøder mener udsatte australske Jøder for racediskrimination.

Jeremy Jones, en forhenværende præsident af Executive Council of Australian Jewry, brugte Sektion 18c til at vinde hvad den israelske avis kalder 'en skelsættende sag', mod ytringsfrihedsforkæmperen Frederick Töben, ifølge den samme avis 'Australiens mest prominente holocaustbenægter'.

'Executive Council of Australian Jewry' (ECAJ) brugte også denne paragraf med succes mod Olga Scully, som ifølge disse Jøder er engageret i 'antisemitisk propaganda' i Tasmanien; mod en arabisksproget avis i Syney, som ifølge disse Jøder publicerede en antisemitisk kommentar, og en gruppe Kristne som angiveligt har negativer holdninger overfor Jøder som en del af deres religion.

'Uden Sektion 18c ville vi ikke have sejret over Scully, Töben, One Nation [nationaltsindet parti], El Telegraph eller 'Bible Believers', sagde Jones til Haaretz.

Danny Lamm og Peter Wertheim, fra 'Executive Council of Australian Jewry', sagde at det ville have konsekvenser hvis man fjernede loven.

'Det ville ikke kun fjerne den eneste måde hvorved udhængte grupper kan forsvare deres omdømme juridisk, det ville også fjerne en motiverende hovedfaktor mod at etniske og nationale samfund [ethnic and national communities] tilsværter hinanden i den offentlige debat.'

Det ville derved åbne døren for at hadet og volden fra oversøiske konflikter importeres til Australien,' sagde Danny Lamm og Peter Wertheim.

[Balder: Skønt. Først lukker de i millionvis af fremmede ind, bagefter skal vi indføre censur for at bevare freden, og for at Jøder ikke skal være nervøse for bagslag fra 'oversøiske konflikter', som de nu ellers fra deres pladser i det australske parlament blander sig ganske meget i, altid til fordel for flere bomber og nye angreb på svage nationer.]

ANGST

Pro Zionist Liberal Party

Dan Goldberg writing in the Israeli newspaper Haaretz on 27 August 2013 stated: 'Jewish community leaders in Australia have virtually abandoned support for the governing Labour Party, with most privately hoping the conservative Liberal Party wins the federal election next weekend. The near consensus in favor of Tony Abbott to replace Kevin Rudd as the nation's next PM comes as the Liberal Party reportedly plans to upgrade relations with Jerusalem , make visa applications easier for Israelis, ban more terror groups and stop financial support to any organization that supports the boycott Israel campaign.' New Pro-Zionist Australian Coalition Government Threatens Anti-racist Jewish Academics Who Support Boycott, Divestment and Sanctions (BDS) Against Apartheid Israel

 

Mens de jødiske ledere i september åbent hilste valget af Liberal Party velkommen efter et turbulent forhold til Labour de seneste seks år er partiets løfter om at genindføre dele af den tabte ytringsfrihed en sag som forårsager ANGST i det jødiske samfund.

Joshua Frydenberg, det eneste jødiske parlamentsmedlem i denne regering nægtede at kommentere sagen.

På valgnatten lovede partiet at 'ingen af de ændringer vi vil lave i loven vil lovliggøre holocaustbenægtelse'. Embedsmænd fra regeringen havde også lovet at konsultere med de jødiske ledere; dette er endnu ikke sket. [Læg mærke til at avisen ikke angiver nogen kilder]

Men en talsmand for Chefanklageren sagde at Brandis ville rådføre sig bredt inden nogen ændringer blev foreslået.

Det er usandsynligt at forslaget vil komme under de tre sidste møder inden Jul, sagde talsmanden, hvilket betyder at eventuelle ændringer først vil komme på bordet til næste år.

Kilde:

Haaretz 13 november 2013 - Australian Jews brace for fight against repeal of hate laws - New Liberal gov’t pledged to scrap legislation outlawing Holocaust denial and anti-Semitic propaganda (Dan Goldberg)
Login nødvendigt - kan fås gratis | hattip David Irving

Relateret:

The Australian 26 november 2013 - Outrage of Mark Dreyfus (Australian Parliamentary opposition) at plan to restore free speech in Australia

Sydney Morning Herald 25 november 2013 - Government in secret:Australia's prime minister quietly shifts to support illegal Israeli settlements, tells nobody

Counter Currents 23 oktober 2013 - New Pro-Zionist Australian Coalition Government Threatens Anti-racist Jewish Academics Who Support Boycott, Divestment and Sanctions (BDS) Against Apartheid Israel

Balder Blog 13 august 2013 - Australien: Labour vil bremse indvandringen - Rasende ‘holocaustoverlevende Jøder og efterkommere’ demonstrerer for åbne grænser

Balder Blog 9 august 2013 - Australien: Jødiske supremacister vil kriminalisere støtte til boykot af Israel 

Balder Blog 24 juni 2013 - Australien - Sexmisbrug - Rabbiner: Unge Goyims tænker på sex fra de er fem år gamle

Balder Blog 22 maj 2013 - USA - Joe Biden: Jødiske ledere og Hollywood ansvarlige for vedtagelse af homolov, åbne grænser, etc..

Balder Blog 8 august 2013 - Palæstinenser-rettigheder, homoaktivisme, Sarah Schulman, George Soros, zionisme, jødisk etnopolitik og revolution (Gilad Atzmon)

Balder Blog 4 april 2013 - Australien Mossadspion-sagen del II - Globalisering og mulitikulti bruges som forsvarsargument for Jøders illoyalitet (Ben Zygier)

Balder Blog 3 april 2013 - Afsløring af australskfødt Mossadagent indleder diskussion om dobbelte statsborgerskaber og Jøders loyaliteter (Ben Zygier - Australien)

Balder Blog 16 november 2012 - New Zealand: Jødisk organisation og israelsk ambassadør kræver obligatorisk holocaust undervisning

Balder Blog 16 november 2012 - Israel: Rabbiner Baruch Efrati: Islamiseringen af Europa bør glæde Jøder som hævn for forfølgelse

Balder Blog 4 oktober 2012 - Australien: The Mascot bog & film - Alex Kurzems internationale holocaust-bestseller formentlig fup (The Mascot - Maskotten)

Balder Blog 19 september 2012 - Jødedom - religion eller politisk bevægelse? - 1200 rabbinere beder Obama løslade israelsk spion (Jonathan Pollard)

Balder Blog 21 juni 2012 - Australien: Jødiske ekstremister fra ECAJ kræver mere internetovervågning, censur, racismeparagraffer og hjernevask til mediefolk og skolebørn

Balder Blog 7 september 2011 - Australien: Jødiske organisationer dækkede over pædofil sexforbryder

Balder Blog 20 juli 2011 - New Zealand: Israeler som døde under jordskælvet i februar - Mossadagent på spionopgave

Balder Blog 5 august 2010 - Australien: Jødiske grupper vrede over kirkers opfordring til boykot af Israel

Balder Blog 25 marts 2010 - Jewish Telegraph Agency USA: Jødiske grupper på gaden for omfattende indvandringsreform

Nationalist Coalition Blog 11 april 2010 - Jews Say No 'infiltrators' Be Allowed In Israel, But They Say 'infiltrators' Should Be Allowed In The United States

Balder Blog 9 december 2009 - Australien: Paul Benjamin, forstander på jødisk skole fængslet for børneporno

Balder Blog 23 november 2009 - Statsborgerskab: nye USA borgere aflagde troskabseden i holocaust-museum

Balder Blog 23 november 2009 - Jøder slæber Somaliere til USA og uddeler statsborgerskaber i holocaust museum (Hebrew Immigrant Aid Society - HIAS)

Balder Blog 17 april 2009 - Australien: Tankepolitiet dømmer Revisionisten Fredrick Töben - Hjemmeside nedlagt

Balder Blog 18 marts 2009 - Australien: Mand straffet for at downloade Simpsons tegneserie-porno

Balder Blog 25 februar 2009 - Australien: Jøder indrømmer hærværk mod forening af Kristne Jøder

Balder Blog 15 december 2008 - Australien: Diskrimination mod hvide mænd ophøjet til lov

Balder Blog 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - USA | England | France | Canada | Holland | Ireland


Print Post