BRNO den 25. september 2013 - Det tjekkiske politi har sigtet to chefer af Guidmedia-forlaget, forfatter Lukas Beer og selve firmaet for at have publiceret bogen 'Adolf Hitler: Taler', sagde Petra Vedrova, talskvinde for politiet i Sydmoravien til ČTK i går.

De blev sigtet for benægtelse, anfægtelse, godkendelse og retfærdiggørelse af folkemord, sagde Vedrova.

'Anklagerne blev lavet på basis af ekspert-rapporter som beskriver indholdet af bogen. Sagen er også udsædvanlig fordi der ud over tre personer også er et forlag som bliver forfulgt, ‘ tilføjede hun.

Guidemedia publicerede 10.000 eksemplarer af den 650-sider tykke bog, men kun online.

I reklameteksten på internetsiden stod der at Hitler altid talte med respekt og påskønnelse, om Tjekkerne, og sagde at alle havde ret til at leve.

Man kunne også læse i teksten at Hitler søgte fred og venskab med England, og ikke havde noget imod Russere.

Forlaget bliver nævnt af statusrapporten om ekstremisme for årets første måneder, publiceret af Indenrigsministeriet.

Rapporten sagde at kommentarerne på bogen med Hitlers taler direkte og indirekte anbefalede Nazisme.

Én af forlæggerne; Pavel Kamas sagde for nylig til CTK at bogen kun præsenterede historiske data uden ekstremistiske tendenser for læserne. [Beklager: 'without extremist tendencies to the readers' ???]

I år 2000 udgav Michal Zitko Hitlers Mein Kampf uden nogen forklarende kommentarer. Han fik først en betinget dom, men blev senere frikendt.

Pavel Kamas sagde at han også regnede med et lignende resultat for sin egen sags vedkommende.


Adolf Hitler og Baja
 

Hitler bedre end sit rygte:

'Ifølge disse øjenvidner var Hitler ikke kun venlig og elskværdig, men også høflig, loyal, galant på østrigsk maner og særdeles omsorgsfuld over for enhver slags personale.

Dette bekræftes af alle fra Winnifred Wagner og Albert Speer til privatsekretærer, køkkenpersonale og højtstående stabsofficerer.

Flere af dem fortalte i bøger eller interview om deres tid med Hitler. Og oplevelsen af diktatoren som privatmenneske er forbløffende samstemmende:

Selv de, som efterfølgende fik gode grunde til at distancere sig fra Hitler, fortsatte med at opfatte ham som kun ’alt for menneskelig’.' Information 24 september 2013 - Lad Hitler fortsætte med at drikke te

Oliver Stone: 'Hitler er en nem syndebuk i historien, og det har været udnyttet på billigste vis.

Han er produktet af en række handlinger. Det er årsag og virkning... Folk i USA kender ikke noget til sammenhængen mellem Første Verdenskrig og Anden Verdenskrig, ' og tilføjede at han gennem sit arbejde som dokumentarist havde været i stand til at indleve sig i Hitler og Stalins situation for at kunne forstå deres udgangspunkt.'

'Vi skal til at udvikle vores bevidsthed, befri den og udvide den. Balder Blog 26 juli 2010 - Oliver Stone: Jødisk dominerede medier forhindrer saglig diskussion om Hitler og holocaust

     

Kilde:

Prague Daily Monitor 26 september 2013 - Author prosecuted over publishing Hitler's speeches

Adolf Hitler Projev

Relateret:

Hammersmeden 3 oktober 2013 - EU planlægger overvågning af »intolerante« samt programmer til genopdragelse af befolkningen (European Jewish Congress - EJC - Moshe Cantor, Yoram Dinstein)

Nationaldemokraten 2 oktober 2013 - Jødisk verdenskongres krævede handling mod Gyldent Daggry

Information 24 september 2013 - Lad Hitler fortsætte med at drikke te

Balder Blog 26 juli 2010 - Oliver Stone: Jødisk dominerede medier forhindrer saglig diskussion om Hitler og holocaust

Balder Blog 4 maj 2013 - David Cole - jødisk holocaust revisionist fundet - var 15 år under jorden pga. dødstrusler fra JDL (David Cole in Auschwitz videos + Donahue Show + Bradley Smith + Stop Misbrug af Holocaust)


Print Post