Er der et genialt hemmeligt træk bag Obamas politik omkring Syrienfadæsen?

 

Gilad Atzmon citerer zionistiske aviser og kommentatorer, blandt andet den berygtede jødiske supremacist Jeffrey Goldberg og kommer til den konklusion at det faktisk ikke er spor utænkeligt. Fremhævelser, tekstformatering, tekst mellem [klammer] og overskrifter og nogle af linkene i teksten er som sædvanlig Balders.

Hvordan kommer man ned fra træet igen

Mens Den Jødiske Lobby (AIPAC, Anti-Defamation League, Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations og andre jødiske grupper) står overfor sit første kolosale nederlag, er jødiske medier og zionistiske kommentatorer desperate for at finde en måde hvorpå AIPAC kan komme ud af det hjørne som organisationen har malet sig selv op i.

I går forsøgte den israelske avis Jerusalem Post i en leder af al magt at redde den amerikanske Jødedom fra sit fejlgreb:

'Lige som Israelerne er det amerikanske jødiske samfund absolut splittet omkring dets støtte til en amerikansk intervention mod Assad.'

Der mangler 249 progressive Jøder i regnskabet

Dette kan være sandt; amerikanske Jøder er sandsynligvis splittet omkring emnet, men vi har nu alligevel ikke hørt noget om en lobby bestående af i hundredvis af 'progressive Jødiske stemmer' som står parat til at storme Capitol Hill for at støtte antikrigsbestræbelserne.

Om ikke andet så vi den sædvanlige sporadiske såkaldte 'progressive jødiske stemmer', som skamløst forsøger at aflede opmærksomheden fra den tribale [stamme, etniske] natur af AIPAC/ADLs pro-krigs operation.

Jerusalem Post påstår også at israelske ledere faktisk er imod krigen:

'Forsvarsminister Moshe Ya'alon lagde vægt på at vi ikke er involveret i hvad der sker i Syrien. Vi gentager og understreger det.'

Men hvis dette virkeligt er tilfældet, så skulle AIPAC og andre jødiske lobbygrupper ikke længere blive opfattet som 'Den Israelske Lobby'. Angiveligt følger Lobbyen ikke den israelske politik. Det er faktisk en autonomt kollektiv som promoverer hvad den mener, er 'godt for Jøderne'.

Jerusalem Post leder overser potentiel katastrofe for Jøder

For at redde den amerikanske Jødedom fra deres lobbyers stupiditeter, har Jerusalem Post produceret det mest vanvittige argument nogensinde:

'AIPAC, Anti-Defamation League, Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations og andre jødiske grupper har den samme ret som andre amerikanske organisationer til at erklære offentligt at de støtter en militær intervention i Syrien.'

Det kan for så vidt være at dette er sandt; men da de gør det under et jødisk flag, som de helt klart gjorde, vil deres aktiviteter fortsætte med at smitte af på Jøder som kollektiv. Dette er helt sikkert en katastrofe, og Jøder bør adressere dette emne én gang for alle, og forhåbentligt fra et universalistisk perspektiv.

Pinlig berørt Goldberg

IDF [Israeli Defence Force] kz-lejrkommandant Jeffrey Goldberg er tydeligvis pinligt berørt af AIPAC’s fiasko. Han er på udkig efter nogen som han kan give skylden, men han tør ikke at kritisere sine zionistiske venner.

'Hvis jeg troede på konspirationer, ' siger Jeffrey Goldberg, 'Ville jeg føle mig fristet til at tro at præsident Barack Obama..., trak gruppen ind i det som pt. ligner et tabt slag om at få Kongressen til at godkende en intervention i Syrien, blot for at skade AIPACs rygte som alvidende og almægtig.'

Langt fra usandsynligt .........

  Også Simon Wiesenthal Center nåede at melde sig ind under de jødiske krigsfaner!
 
  The Museum Of Tolerance 9786 West Pico Blvd. LA, CA - Operated by The Simon Wiesenthal Center - Multi Milion $$ Corp.

Jeg tror faktisk at Jeffrey Goldbergs 'konspiratoriske' fortælling er langt fra at være usandsynlig. På nuværende tidspunkt er vores Vestlige politiske univers kapret af nogle skumle lobbyer (jødiske og andre).

Den jødiske lobby var i gang med at skubbe på for at få en krig som det amerikanske folk ikke ville have.

Obama og hans regering hang i midten. Præsidenten stod tilbage med én simpel mulighed. Han fortalte sine bagmænd [paymasters], hvis I virkelig vil en krig, så skal i kæmpe for det; hvis Kongressen kommer til at sige Nej, har I kun Jer selv at takke. Hvis Kongressen siger Ja, og vi endnu en gang ender med en militær katastrofe, ville Lobbyen være nødt til at tage ansvaret og kritikken.

Goldberg er langt fra dum. Han forstår at AIPACs nederlag i denne uge kun er starten på et meget større og vigtigere slag:

'Hvis den amerikanske støtte til Israel svinder, er AIPAC i problemer. Hvis Amerikanerne ændrer deres indstilling til Iran eller bliver mere isolationistiske, vil AIPAC også have et problem med den udvikling.'

 
Sept 11, 2013 - Putin Trips Up AIPAC On Syria  

For Jeffrey Goldberg, Alan Dershowitz og andre ækle zionistiske personager, var Syrien ikke det rigtige problem. De er helt klart ud efter Iran. De ser det større billede. Og for dem er Israel universets centrum. De er kun villige til at klatre ned fra det syriske træ fordi de har et meget større mål i hovedet.

Nogle israelske diplomater og udenrigspolitiske eksperter har hele tiden følt afsky for Lobbyens offentlige forsvar for en krig. Ben Capit, en førende israelsk analytiker citerede i går én af sine israelske diplomatiske kilder som kritiserede forsøgene på at aktivere AIPAC.

'Det er ikke klogt, det er ikke korrekt, det er overdrevet', sagde diplomaten. 'Israel ses for ofte som et land som trækker USA ind i konflikter og krige.'

Det lader til at israelske analytikere og udenrigspolitiske eksperter ved meget godt at Mearsheimer, Walt, Petras, Blankfort og undertegnede rammer sømmet på hovedet, når de peger på den Jødiske Lobby som en alvorlig fare for verdensfreden.

Hvordan gik de ind i fælden

Og alligevel er der nogle afgørende spørgsmål som forbliver ubesvarede. Hvordan blev AIPAC, ADL, og Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations fanget i denne fælde.

Hvordan kan det være at de gik ind i dette baghold mens de åbent og højrøstet anbefalede en krig mod USAs vilje? Kunne de ikke have forudset det mulige udfald? Kunne de ikke forudse at Jøder endnu en gang vil få skylden for en konflikt af globale dimensioner? Er de virkelig så dumme?

Mit svar er simpel. De er langt fra dumme, men de er tydeligvis blinde, fordi blindhed er, uheldigvis en del af udvalgthed, som indbefatter afvisning af 'den anden' såvel som 'anderledeshed'.

Udvalgthed [chosenness] er en narcissistisk operations modus. Den tillader ikke meget plads til selvrefleksion, for slet ikke at nævne fortrydelse eller medfølelse.

Udvalgthed er fødslen af den jødiske tragedie, et tema som jeg har udforsket i min seneste bog, 'The Wandering Who'.

Det Jødiske Spørgsmål

Jeg tror at 'det jødiske spørgsmål' skal adresseres igen og igen, og jo før jo bedre, men denne gang skal vi først fastslå hvad betydningen af udvalgthed er og hvordan det forholder sig til jødisk kultur, ideologi og politik.

Oversat fra:

Gilad Atzmon 10 september 2013 - Getting Off The Tree

Relateret:

Balder Blog 8 september 2013 - SYRIEN - AIPAC alvorlig trussel mod verdensfreden - 250 jødiske ledere skal 'storme Kongressen' med krigspropaganda

Balder Blog 7 september 2013 - Jødiske milliarder til krigspropaganda mod Syrien - Navngivne Jødiske organisationer anbefaler krig mod Syrien (Bloomberg-rapport Sheldon Adelson mm.)

Balder Blog 5 september 2013 - Syrien krigshetz - Journalister, politikere og eksperters dans om løgnkalven - Anders Jerichow, Lasse Ellegaard, Lene Espersen (5-6 videoklip fra de danske medier)

Balder Blog 30 august 2013 - Kommunister melder klart ud mod EU-robotten Helles blodige planer - Nej til krig i Syrien

Balder Blog 18 juni 2013 - Frankrig - fhv. udenrigsminister Roland Dumas: England planlagde krig mod Syrien for længe siden - for Israels skyld!

Balder Blog 21 maj 2013 - Syria - Danish journalists enter Syria illegally - embedded with Islamic terrorists, murderers & criminals (Puk Damsgaard)

Balder Blog 22 januar 2013 - Saudi-Arabien: Dødsdømte kriminelle sendt til Syrien for at kæmpe mod Assad

Balder Blog 22 juli 2012 - Steffen Jensen, Hanne Foighel - og det meste af Israel: Iran ‘formentlig’ skyldig i Bulgarsk bombeterror

Balder Blog 22 juli 2012 - Israel beskylder Iran for selvmordsterror i Bulgarien - Journalister og Zionister

Balder Blog 6 maj 2012 - Syrien: Langvarigt samarbejde mellem NATOs Al Qaeda terrorister og Kosovos Befrielseshær (KLA)

Balder Blog 3 maj 2012 - DR og TV2's kælledægger: Syrisk oprørshær erkender systematisk henrettelse af krigsfanger

Balder Blog 23 marts 2012 - Syrien: Kirke protesterer mod ‘aktivisternes’ etniske udrensning af Kristne fra Homs


Print Post