Hovedpersonen i dette drama; det norske heavymetal-ikon Varg Vikernes, også kendt via navnet Burzum er blevet kaldt mange navne: satanist, nynazist, højreekstremist. (Langt video interview med Varg og Marie nederst.)

 
  Varg Vikernes - www.burzum.org |
   
 
  Marie Cachet - www.atala.fr |

Senest blev han i medier over hele verden udskreget som livsfarlig terrorist, arresteret sammen med sin terroristkone med et helt våbenarsenal - og planer om at bruge dem til en storstilet terroraktion. Tre dage senere var de løsladt og alle sigtelserne frafaldet.

Nu har Varg Vikernes og Marie Cachet udgivet en video, hvori de fortæller hele historien.

Med mediernes beskrivelser og den viden at Varg faktisk har afsonet næsten 16 år for mord i baghoved, blev jeg noget overrasket, selv om jeg selvfølgelig havde trukket 95% af mediernes overdrivelser fra, så var Varg dog mindst en mærkelig slags dødsmetalmusiker, som en gang færdedes i mystiske anarkistiske dødsmetalundergrund-cirkler, hvor mord og kirkeafbrænding tilsyneladende hørte til dagens orden. Måske var han faldet til ro, men lidt vild måtte han dog være.

Den mand som man imidlertid møder i herværende video fremtræder mere som en norsk Lars Ulrich [Metallica] end som en heavymetalversion af Johnny Madsen. Engelsktalende, eftertænksom, velformuleret, og med et tydelig lille snert af et karakteristisk skandinavisk eh,... særpræg - som nok har noget med hjemlandets klima at gøre.

Burzumfansene behøver ikke at være bange. Varg er tydeligvis stadigvæk 100% norsk. En nobel, høflig, vidende, bevidst, intelligent gentleman.

Der er en længere lidt træls intro med franske rulletekster, hvor den engelske oversættelse vist ikke er helt komplet og står i et hjørne af skærmen med gule bogstaver. Derefter nogle panoreringer over parrets ejendom, og derefter er der skiftevis interviewbrudstykker med Varg og med hans unge kone Marie Cachet, afvekslet med scener fra en George Orwell film, som heldigvis ikke varer så længe.

Varg får fortalt om mordhistorien, kirkeafbrandingerne, om 16 års fængsel, angrende vidner og personforfølgelse, og straks står også disse spørgsmål i et andet lys.

 
ForeBears - En film af Marie Cachet - musik af Varg Vikernes (Trailer) | YouTube  
   

Published on Feb 23, 2013

The ForeBears' film (DVD) is NOW available on WwW.AncestralCult.Com | Shop !
1 to 5 DVDs: 22 EUROS per copy
6 to 11 DVDs: 18 EUROS per copy
12 or more DVDs: 17 EUROS per copy

IF YOU WANT TO SUPPORT US:

Copy(ies) personally signed by Varg VIKERNES and Marie CACHET : 30 EUROS per copy.

SYNOPSIS:
Varg VIKERNES embarks on a spiritual journey back in time, to the Stone Age (around 30 000 BC) to a previous life. He sees the distant past through the eyes of his former self, and doing so understands the meaning of the forgotten bear cult rituals, that still influences the modern mind. He discovers that these age-old rituals are the roots to all philosophies, traditions and religions.

A cultural and biographical film by Marie CACHET and Varg VIKERNES
With unpublished music by Varg VIKERNES

In English only.
Run time : 100 min approx.
PAL DVD (You may have trouble playing the DVD in some DVD-players in America, where the standard is NTSC)

© 2013 Marie CACHET
All music by Varg VIKERNES
WwW.AncestralCult.Com

 
 
Mere trailer - ForeBears | YouTube  

Når al røg og damp er har lagt sig op, er det historien om et ægtepar med biologiskdynamiske tendenser og stor interesse for historie og især for europæisk kultur. Begge er kunstnere, og har kunne leve af deres arbejde samt været helt eller delvist selvforsørgende med fødevarer på deres skønt beliggende lejede ejendom i Frankrig.

Der er ingen som helst tegn på politiske aktiviteter, bortset fra Varg Vikernes' blog, hvor han diskuterer sine filosofiske opfattelser, samfundsindretning, historie og politik som så mange andre.

Videoen (den nederst på siden!) er rigtigt godt lavet, på den måde at begge får fortalt en hel masse om hvad der er foregået, og egentlig besvarer så godt som alle spørgsmål.

100% Frikendt

Familien er dog på trods af at parret er blevet 100% frikendt for alle de oprindelige sigtelser og mistanker, og på trods af at politiet har begået alvorlige fejl, blevet fradømt retten til at besidde våben, selv knive, og parret har lidt store økonomisk tab gennem beslaglæggelse af de omtalte lovlige geværer, jagtknive, dekorative simili-sværd og våben, inklusiv nogle lavet af plastic, ja, selv en kopi af en vikingehjelm blev taget med som 'våben' og en hel masse andet, samt ødelæggelser på boligen.

Marie Cachet fortæller blandt andet om hvilken effekt den brutale anholdelse havde på sin graviditet, og de vedvarende effekter det franske politis terrorangreb har resulteret i for børnene. Hagl på ruden minder dem om lyden af det franske politi som skyder sig vej ind i huset, fortæller Marie.

Økonomisk chikane

Men ikke nok med det; på trods af at de intet forkert har bedrevet, er deres PayPal og bankkonti blevet lukket, igen med økonomiske konsekvenser for salget af deres produkter, hvor i blandt en video lavet af Marie Cachet med musik fra Vikernes.

Positiv oplevelse

Midt i al det skrækkelige omkring Syrien, og på trods af denne franske histories hårrejsende tildragelser, den politiske forfølgelse og de negative effekter for familien Vikernes-Cachet, så er dette en enorm interessant positiv og oplivende video som lader to smukke og stærke mennesker i et smukt fransk landskab fortælle deres historie.

Men selv parrets modige og velovervejede optræden kunne ikke skjule at de franske myndighedernes overgreb har efterladt sig spor i begge to.

Dette er så den farlige terrorist, satanist, kirkeafbrænder, nynazist, og højreekstremist. Jeg mener at begges ord og udstråling taler for sig selv, og siger mere end nok så mange nazihistorier, og hvad mediefolkene ellers kan slæbe sammen af fantasi og vandrehistorier.

Eller et varmt familiemenneske med sunde interesser og idealer og en lyst til fortsat at udforske verden, med en lige så sød og intelligent og modig kone, og deres 3 børn + én på vej.

 
  Manuel Valls - Fransk (spanskfødt) indenrigsminister og Bilderberger her på talerstolen hos Crif (jødisk paraplyorg): 'Jeg er for evigt forbundet med det jødiske samfund og Israel'. Se også: Jewish Militants: Fifteen Years, and More, of Terrorism in France | Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation France

Jeg mener disse to fortjener al mulig støtte; når disse biologiskdynamiske kunstneriske ansvarlige politisk interesserede nyhippier (jeg håber ikke Varg og Marie føler sig stødt over betegnelsen) kan blive behandlet på den måde som det bliver fortalt i denne video, så kan det ramme os alle sammen.

Inden jeg overlader det til videoen skulle jeg vist lige huske at sige, at den eneste officielle grund til at man overfaldt Vikernes og familie var at man troede at Anders Behring Breivik også havde sendt sit manifest til Vikernes, hvilket var usand, hvilket det franske politi erkender.

Varg Vikernes og Marie Cachet formoder at den ansvarlige bag overgrebet er den franske indenrigsminister Manuel Valls, en naturaliseret Spanier og en helhjertet ven af alt jødisk og zionistisk. Her til højre ses han på talerstolen hos den fransk-jødiske paraplyorganisation Crif; en erklæret fjende af fransk nationalisme.

Ligeledes skal jeg informere om at Vikernes nu måske anklages efter den franske racismeparagraf for ting han har skrevet på sin blog.

Den politiske forfølgelse fortsætter og man forsøger at ramme parret på pengepungen, så de ikke vil være i stand til at finansiere den sag de gerne vil føre mod den franske stat.

Terrorister ? : Interview med Varg Vikernes og Marie Cachet | YouTube
Interviewet starter ca. 3 minutter ind i videoen. Bær over med rulleteksterne eller spol frem.
 

Støt Varg og Marie ved at donere via dette link eller hjælp til med at sprede videoen.

Private Gardening Assault Team (Artwork by David Dees)
 

Flere links etc. via denne artikel:

Relateret:

Balder Blog 20 juli 2013 - Varg Vikernes løsladt: Her historien om hans tilfangetagelse - Terrorisme i Frankrig

Balder.org - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation France

Balder Blog 18 februar 2012 - Frankrig: Jean-Marie Le Pen dømt for ‘benægtelse af forbrydelser mod menneskeheden’

Balder Blog 5 februar 2012 - Frankrigs Indenrigsminister Claude Guéant: Civilisationer er ikke ligeværdige

Balder Blog 11 maj 2011 - Frankrig: LICRA - Jødisk meningsterror-institut forfølger EU-politiker for advarsler mod Islam

Balder Blog 8 december 2010 - Frankrig: Ny lov vil gøre det nemmmere at udvise udlændinge i Frankrig

Balder Blog 3 december 2010 - Frankrig: Jean-Marie Le Pen frikendt for opfordring til had mod Muslimer

Balder Blog 20 juli 2009 - Mediespærre: Frankrig i flammer - Politi og brandkorps beordret til at holde kæft

Balder Blog 1 juli 2009 - Frankrig: Stor sejr for Front Nationals Marine Le Pen i første valgrunde

Balder Blog 30 juli 2008 - Frankrig: LICRA Jødisk ‘anti-racistisk’ organisation trækker Charlie Hebdo bladtegner Maurice Siné i retten

Balder Blog 1 juli 2008 - Frankrig - Dissident Vincent Reynouard på flugt efter fængselsdom og økonomisk ruin

Balder Blog 20 november 2007 - Frankrig: Vincent Reynouard dømt et års fængsel for holocaust-benægtelse + video 'Les arguments révisionnistes en trente minutes'


Print Post