Jødiske organisationer og individer bekender i stigende grad krigs-kulør

 
Forbes Power Player - Sheldon Adelson  

Tilsyneladende er tanken om en hurtig gevinst dem mere værd end det længere fremtidsperspektiv, og forstår de ikke hvilke enorme risici de løber ved igen så tydeligt at stå frem som organiserede fødselshjælpere til krige. (Kommentaren fortsætter efter artiklen)

Gilad Atzmon med nyt fra Bloomberg.com

Hvordan man køber en amerikansk krig

Den amerikanske hjemmeside [med det karakteristiske jødiske navn] Bloomberg.com publicerede for et par dage siden en oversigt over recente jødiske krigsfremmende aktiviteter under overskriften 'Adelson New Obama Ally as Jewish Groups Back Syria Strike'.

Her er nogle af højdepunkterne:

'hvis vi vil bevare vores troværdighed, skal vi gøre noget, ' sagde Morris Amitay, stifter af det pro-israelske 'Washington Political Action Committee'.

Det pro-israelske samfund bidrog med 14,5 millioner dollars til landsdækkende [federal] kampagner i forbindelse med valget i 2012, ifølge 'Center for Responsive Politics'.

Det er mere end de 11,1 millioner dollars i bidrag fra den militære luftfartsindustri [defense aerospace industry], en af de største og mest trofaste politiske bidragsydere.

  Tilside - men ikke ved siden af:
 

Mit forrige indlæg fra den 5. september 2013 med den lidt rodede titel: Syrien krigshetz - Journalister, politikere og eksperters dans om løgnkalven - Jerichow, Ellegaard, Espersen indeholder en sektion om en udsendelse hvor Steen Nørskov får stammet nogle få ord frem om Israel. Deriblandt nogle sætninger som bærer præg af at de måske med forsæt er konstueret sådan at de kunne opfattes på flere måder, fordi det ikke er politisk korrekt at sige det lige ud. Også denne sidste tilføjelse læser jeg i Steen Nørskovs kryptiske budskab (eller S.O.S fra et gidsel) hvoraf jeg vil citere lidt hernede - holdt det sammen med informationen i hovedartiklen - som stammer fra en jødisk internetavis.

Steen Nørskov: "Der er ikke mange som måske kan lide at høre det, men det er i hvert fald hvad man taler om i den arabiske verden.

Jeg talte her i eftermiddag via Skype, chattede med en mand som faktisk sidder i den del af Damaskus som blev udsat giftgasangrebet for tre uger siden. Og jeg spurgte ham hvorfor han troede at det nu kom. Efter 100, måske 150 tusind dræbte. Hvorfor kommer det nu?

Og så sagde han; giftgasangrebet er anledningen, men årsagen er Israel. Det er for Israelernes skyld. Det er for at sikre at den syriske krig ikke kommer i ubalance, at der ikke i de forskydninger der sker lige nu på slagmarken i Syrien opstår en trussel mod Israel.

Så kan du kalde det sammensværgelseteorier eller hvad du vil, men det er sådan man tænker i den del af verden. Der vil man også have nævnt en ekstra ting, i dag i Washington, har den største israelske lobbyorganisation AIPAC stillet sig bag et angreb. "

Læs resten eller se videoen et sted lidt ned på denne side.

Forsigtighed skal dog være Steen Nørskov tilgivet, efter at han før dummede sig noget så gevaldigt da han satte en falsk propagandafilm på agendaen, og garanterede for kildens pålidelighed - falske billeder af tortur begået af Assad-styrker.

   
   
   
   
 
  The Museum Of Tolerance 9786 West Pico Blvd. LA, CA - Operated by The Simon Wiesenthal Center - Multi Milion $$ Corp.

Mens de fleste jødiske grupperinger hælder til Demokraterne, transformerede den jødiske republikanske milliardær Sheldon Adelson mutters alene primærvalget i 2012 da han og hans kone brugte 15 million dollar af deres private formue for at støtte den fejlslagne kandidatur af den tidligere parlamentsformand [House Speaker] Newt Gingrich, og brugte derefter 53 million dollar på grupper som støttede den republikanske kandidat Mitt Romney.

Tallene viser at Adelson og hans kone donerede $93.000.000 rund regnet over en halv milliard danske kroner i støtte til Republikanerne, alene i forbindelse med valgkampen i 2012.

Den republikanske jødiske koalition [Republican Jewish Coalition] som tæller Adelson blandt sine bestyrelsesmedlemmer, sendte en 'action alert' til dens 45.000 medlemmer, med ordre om at fortælle Kongressen at den skal autorisere brug af væbnet magt.

Dette er ikke et partipolitisk spørgsmål, ' skrev den jødiske koalition i sit direktiv.

I dag tilføjede 'National Jewish Democratic Council' sin stemme til et kor af USA-baserede jødiske grupperinger som presser på for intervention. Andre, derunder AIPAC, Anti-Defamation League og 'Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations'.

Malcolm Hoenlein, viceformand af 'Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations', sagde at gruppen havde besluttet at handle før de jødiske helligdage, når rabbinere højst sandsynligt ville tale om Syrien. Rosh Hosannah begynder i aften.

Jødiske grupper sagde at de var bekymrede for at hvis man undlod at handle mod Syrien ville det sende et signal til andre lande, specielt Iran, at de ville kunne handle ustraffet.

'Dette er et kritisk øjeblik hvor USA skal sende et kraftigt viljestærkt budskab til Iran og Hezbollah,' sagde AIPAC i dets pressemeddelelse.

Oversat fra:

Gilad Atzmon 6 september 2013 - How To Buy An American War

Ps.

Jeg kan lige tilføje Simon Wiesenthal Centeret til Atzmons/Bloombergs liste

Skamløst udsender de krigserklæringer på deres religiøse helligdage under dække af noble intentioner.

Stifteren Simon Wiesenthal var en fantast og en bedrager, hvad man skal kalde Wiesenthalcenteret overlader jeg til den enkeltes fantasi. Den irske præsident Mary McAleese var i hvert fald ikke imponeret. Det var direktøren for den islandske statsradio heller ikke.

Simon Wiesenthal Center 3 september 2013 - Urgent Rosh Hashanah message from Rabbi Marvin Hier, SWC Dean and Founder

Kommentar (fortsat):

Løgnkalven, Krigskalven og Guldkalven, hvem kom først, hønen eller ægget? En djævelsk treenighed så at sige, lader til igen at have forført nogle stakler som på trods af deres lidet misundelsesværdige hangups og tvangstanker ikke kan lade være med at blande tusindvis af skumle religiøse skrifter, overtro, mytologi, mytomani, ego og etnocentrisme og (formentlig arvelige) neuroser med moderne politik, teknologi og magtmidler der spænder fra økonomiske til militære, hemmelige, verdensomspændende (atomubåde), og som udgør en potentiel trussel mod ethvert land i verden som lægger sig ud med denne letfornærmelige stamme.

Men for mig som dokumentarist i det meget beskedne, er det selvfølgelig kronede dage når de udvalgte men ikke velvalgte hoveder stikker dem højt oppe i landskabet hvor de havde gjort bedre i at udvise situationsfornemmelse og holde lav profil. At det som regel er i en sørgelig anledning lægger selvfølgelig en dæmper på glæden.

Men jeg elsker det når folk gør mit arbejde nemmere, og her er mange af de jødiske organisationer, aviser, talsmænd og advokater heldigvis ret gavmild med utvetydige krasse meldinger og sære planer udtalelser og opfattelser.

Så udspekuleret er de så alligevel ikke, som fordommene siger. Men det havde jeg fundet ud af for længe siden.

Og heldigvis for det, for nogle af dem når alligevel at skabe en hel masse problemer af alle mulige slags.

Eller er det måske netop derfor?

Men man skal ikke tro på fordomme. Man skal bruge sin erfaring, sin viden, og sin logiske sans. Men som det siges; det er svært at vide hvordan det føles at svømme, cykle eller at udføre visse øvelser til fordel for artens overlevelse uden at man har forsøgt det i praksis.

Ps. Et stykke tid senere:

Læs i den forbindelse også:

Voldsposten 6 september 2013 - NYT faux pas 'The New York Times' afviger fra partilinien

 
  Klik billedet for at se det hele
De fakta som karikaturen repræsenterer er blevet bekræftet på tv af general Wesley Kanne Clark - Planerne skulle have eksisteret fra 2001 - men formentlig længere tilbage. Seven countries in five years

For lige som at understrege min advarsel; her kan man fornemme at det hurtigt kan komme derhen hvor flere begynder at få kolde fødder, for denne gang er tredje gang, og tredje gang er skibsret.

New York Times anses som bekendt som værende et decideret jødisk domineret foretagende, men tilsyneladende er heldigvis ikke alle Jøder villige til som lemminge med dødsforagt at kaste sig ind i kampen for Eretz Israel, eller for Jerusalem som hovedstad i en ny verdensorden, men har fødderne lidt mere nede på jorden.

Desuden er der mange af dem som nødigt ville være henvist til at bo i den jødiske ørkenstat, og som derfor overvejer om ikke de også skulle værne om deres rygte i det ikke jødiske samfund for at deres fortsatte eksistens der skal være lige så fornøjelig som den hidtil har været.

Og det er egentlig det som min virksomhed har til formål; at være med til at standse vanvid i udbrud.

Det er vigtigt at jødiske organisationer begynder at mærke et pres fra omverdenen.

Indtil videre har mange af dem under alle mulige humanitære og beslægtede skinformål kunne drive alle mulige former for skadelig propaganda uden at skulle stå til regnskab for deres motiver, deres praksis, og de ofte brutale konsekvenser af deres mellemkomst.

 

 

Relateret

Balder Blog 14 september 2013 - Syrien - Nederlag til AIPAC: Har Obama målrettet lokket den Jødiske Lobby i en fælde?

Balder Blog 7 september 2013 - Jødiske milliarder til krigspropaganda mod Syrien - Jødiske organisationer anbefaler krig mod Syrien (Bloomberg-rapport Sheldon Adelson mm.)

Balder Blog 5 september 2013 - Syrien krigshetz - Journalister, politikere og eksperters dans om løgnkalven - Anders Jerichow, Lasse Ellegaard, Lene Espersen (5-6 videoklip fra de danske medier)

Bloomberg 4 september 2013 - Adelson New Obama Ally as Jewish Groups Back Syria Strike

Hammersmeden 3 september 2013 - Rebellerne i Syrien stod bag giftgas-angrebet!

Balder Blog 30 august 2013 - Kommunister melder klart ud mod EU-robotten Helles blodige planer - Nej til krig i Syrien

Syrienblog 5 september 2013 - Helle Thorning: 'Vi behøver ikke beviser'

Occidental Observer september 2013 - The Organized Jewish Community: Wall-to-wall Support for a Strike on Syria

Occidental Observer september 2013 - The Israel Lobby and the Organized Jewish Community Want Regime Change

Balder Blog 18 juni 2013 - Frankrig - fhv. udenrigsminister Roland Dumas: England planlagde krig mod Syrien for længe siden - for Israels skyld!

Euro-med.dk 18 juni 2013 - AIPAC´s Impact. US-Congress Guarantees Israel unlimited Military Support for “Self Defence Attack” on Iran: Key to WWIII in Netanyahu´s Hand. Russian Foreign Minister: Iran Stops Uranium Enrichment!

Syrien Blog 14 juni 2013 - USA vil væbne syriske oprørere

Balder Blog 21 maj 2013 - Syria - Danish journalists enter Syria illegally - embedded with Islamic terrorists, murderers & criminals (Puk Damsgaard)

Balder Blog 22 januar 2013 - Saudi-Arabien: Dødsdømte kriminelle sendt til Syrien for at kæmpe mod Assad

Balder Blog 22 juli 2012 - Steffen Jensen, Hanne Foighel - og det meste af Israel: Iran ‘formentlig’ skyldig i Bulgarsk bombeterror

Balder Blog 22 juli 2012 - Israel beskylder Iran for selvmordsterror i Bulgarien - Journalister og Zionister

Balder Blog 6 maj 2012 - Syrien: Langvarigt samarbejde mellem NATOs Al Qaeda terrorister og Kosovos Befrielseshær (KLA)

Balder Blog 3 maj 2012 - DR og TV2's kælledægger: Syrisk oprørshær erkender systematisk henrettelse af krigsfanger

Wired 3 april 2012 - Shady Companies With Ties to Israel Wiretap the U.S. for the NSA

Balder Blog 23 marts 2012 - Syrien: Kirke protesterer mod ‘aktivisternes’ etniske udrensning af Kristne fra Homs

Balder Blog 24 januar 2012 - Danish Middle East expert Søren Schmidt: EU sanctions against Iran serve to please the Israel Lobby in order to secure Obama’s reelection (Med Deadline video - Angrebsminister Nick Hækkerup: 'Danmark kommer til at engagere sig i masser af konflikter fremover' )

Euro-med.dk 6 januar 2012 - Anatomy of Terror under False Flag

Balder Blog 9 januar 2012 - Mediernes krigspropaganda: TV2’s Line Ernlund ville have Søvndal med på krig mod Syrien

Balder Blog 24 februar 2012 - Thierry Meyssan om mediernes meddelagtighed ved det beskidte spil om Syrien

Balder Blog 22 februar 2012 - Patrick Buchanan fhv. præsidentiel rådgiver, om USAs udenrigspolitik bl.a. Iran, Syrien og Israel

Balder Blog 27 januar 2012 - American Institute for Science and International Security: Ingen beviser for iransk atomvåbenprogram

Balder Blog 11 december 2011 - Hvem regerer USA? Republikanske præsidentkandidater kappes om løfter til Amerikanerne… Jøderne

Balder Blog 8 december 2011 - Danske medier - DR støtter åbenlyst terrorisme - Syriske bombemænd er nu ‘aktivister’

Balder Blog 8 november 2011 - USA: Ron Paul på CNN om truslen fra Iran og atombomber - Zionisten Anders Jerichow vil krig mod Syrien

Balder Blog 4 november 2011 - NWO-Zionisten Bernard-Henri Lévi tog æren for overfaldet på Libyen - vil nu angribe Syrien

Balder Blog 12 november 2011 - Video: Kevin Dawe - Amerikansk ‘journalist’ beskyder hus i Libyen

Balder Blog 11 december 2010 - USA - Irak: Clinton-medarbejder villig til at ofre egne piloters liv for undskyldning for at gå i krig

Balder Blog 11 august 2010 - Anthony Lawson med en lille husker på hvad der gik forud for Irans præstestyre

Balder Blog 25 juli 2010 - Irak: Eftervirkningerne af angrebet på Fallujah (Irak) værre end Hiroshima konkluderer ny undersøgelse

Balder Blog 14 marts 2010 - Israelsk militærrådgiver Martin van Creveld: Iransk atombombe ingen fare for Israel

Balder Blog 10 januar 2010 - Israelsk general Uzi Eilam: Iran ikke nogen atom trussel

Balder Blog 22 februar 2010 - Tony Blair: Israelerne deltog i beslutning om at angribe Irak

Balder.org 15 maj 2010 - Hvordan Jøder hetzer mod stater - Alpen Donau

Balder.org 15 maj 2010 - Jøder hetzer igen mod Iran - Alpen-Donau

Balder Blog 28 november 2009 - Sir Oliver Miles kritiserer indsættelse af zionistiske Jøder ved Irak kulegravning

Balder Blog 19 november 2009 - Eksplosiv dokumentar om den israelske lobbys lyssky aktiviteter i England - Dispatches: Inside Britain's Israel Lobby (Labour og Conservatives infiltreret)

Balder Blog 6 oktober 2009 - Israel får to tysk byggede atomubåde - 56% af amerikanske Jøder ønsker angreb på Iran

Balder Blog 29 september 2009 - Ron Paul om Irans atomprogram & tyskernes stockholmsyndrom

Balder Blog 11 august 2009 - USA: Senator Joe Lieberman, fanatisk zionistisk Jøde, anbefaler amerikansk angreb på Iran

Balder Blog 24 juni 2009 - Fuld Transskription af DR Deadline 22 juni 2009, Samira Niknam Tavin og Jaleh Tavakoli

Balder Blog 23 juni 2009 - En anden utilsløret Iransk stemme: Samira Niknam Tavin stemte på Ahmadinejad (Jaleh Tavakoli)

Balder Blog 3 april 2008 - Krigsprofitør Lord Jacob Rothschild støtter den republikanske præsidentkandidat John McCain

Balder Blog 8 december 2007 -England - Labour i Krise - Jødiske Penge til Labour for adelstitler og Israelvenlig udenrigspolitik

Balder Blog 2 oktober 2007 - Debra Cagan (jødisk zionist), amerikansk regeringsrepræsentant til Britiske parlamentarikere: Jeg hader alle Iranere

Balder Blog 4 marts 2007 - Jødisk mytologi og dens relevans for kommende udviklinger, Haman, Iran og Purim


Print Post