Mohammed Mahfoud (dansk/syrisk venskabsforening), Rodein Al Hadid (anti-Assadaktivist), Breum, Krasnik, flere danske politikere

Anders Jerichow & Anders Hastrup (fhv. dir. Dansk Kulturinstitut i Damaskus)

 
  Anders Hastrup - Syrienkender

I aftes var det så Zionisten Anders Jerichows tur til at brodere videre på de amerikanske løgne, som ifølge det tyske blad fokus stammer fra den israelske efterretningstjeneste Mossad.

Og igen var vi vidne til en åndelig striptease. Argumentationen var unødvendig, for den har vi hørt stavet ud af Obama, Kerry, Clinton, Thorning, Fogh, og en masse andre kriminelle subjekter som for alt i verden ønsker at beskytte Syrerne mod sig selv ved at bombe dem fra luften. Bombing for peace is a bit like fucking for virginity. Det lyder dejligt men det virker ikke.

Høgen Jerichow

Oh, nej, jeg glemte det næsten; som Martin Krasnik påpegede, Jerichow ville gå meget længere. Fjerne Assad. Give rebellerne våben. Hvad som helst for at styrte 'Assads morderiske regime'. Sjovt at så mange af disse jødiske journalister altid er venner med dem som er blandt Israels mest aktuelle modstandere fjender, så som Tjetjenerne, og Femen og Pussy Riot, og Orange Revolutioner, og Arabiske Forår.

Og Syriensagen har selvfølgelig intet med Israel at gøre vel?

Intet. Det er den rene konspirationsteori. At hvert land har sine egne mediejøder til at råbe højest af alle efter amerikanske bomber på Israels fjender i demokratiet og menneskerettighedernes navn er også en tilfældighed.

 
  BH Lévi - Sarkozy - Marionet - Cameron
I Libyen for at fejre NWO's store sejre

I Frankrig har de en anden professionel Jøde til at stå for krigshetzen. Og det vedkender han sig, og er stolt af. Henri-Bernard Lévy; en eksponent af 'nouvelle filosofi'. (Zionisme og utilsløret jødisk supremacisme), som en gang blev hyldet i naive nationalistiske kredse som forkæmper for ytringsfriheden - mens sandheden er noget anderledes.

Jerichows ansigt undergik interessante forvandlinger. Især når han udtalte ord som 'Assad'. 'Morderen', som Jerichow hvæsede. Jeg kom til at tænke om 'Døden fra Lübeck' kunne have set sådan ud.

Men hvis mangel på original argumentation var stor, så blev det rigeligt opvejet af den højspændte emotionalitet hvormed den angiveligt venstreorienterede journalist, som tidligere er blevet korrekset af sine forsatte for zionistiske tendenser, forsøgte at drive sin pointe igennem.

At drive igennem må være det rigtige ord, for den anden debattør som var inviteret ind i studiet; Anders Hastrup - tidligere direktør af Det Danske Kulturinstitut i Damaskus, som har mange syriske venner, så af og til lidt chokeret ud når Jerichow begyndte at læne sig over bordet og skruede op for en skiftevis anklagende og kælen stemme hvormed han forsøgte at appellere til den uvidende kulturdirektørs sidste rester af menneskelighed i sin ignorante afvisning af et velgørende amerikansk bombetogt og helst mere.

 

Aggressiv og tvangsfikseret på at påtvinge debatmodstanderen sit synspunkt. Barnlig emotionalitet og aggressivitet når jeg ikke får ret, aggressiv kropsholdning, fortrukken mund, forvrænget stemme. Anders skal have ret, ellers Anders bliver sur, og mange børn vil dø hvis du ikke mener det samme som Anders.

Men mens Jerichows skingre trompeter forgæves forsøgte at nedbryde den mere jordbundne og knap så emotionelle og nervøse syrienkenders forsvarsværker, skød den nøgterne observatør trompetistens falske retorik i småstykker, og kom med en mindre fantasifuld og rosenrød analyse og vision af hvordan fremtiden ville komme til at se ud for den syriske befolkning efter endnu et amerikansk bombetogt.

Uden højspændte emotioner, og uden at lade sig imponere eller standse af Jerichows afpresningsagtige forsøg på at sabotere ham.

Helt til sidst i programmet viser Hastrup dog at han var blevet vel irriteret over Jerichows aggressive påtrængende og insisterende mig alene vide-holdning.

En skam at der ikke var mere tid hvor han kunne rulle sig ud. Hvis Jerichow havde siddet tæt nok på sin modstander havde han sikkert lagt en (klam) vennesæl hånd på hans arm; som Pundik og Lexner har for vane hvis de kan komme til det. Dog ind i mellem med det resultat at ofret åbent viser sin afsky ved skyndsomt at afværge forsøget på at trænge ind til intimzonen. Jeg har et par sjove videoklip med sådanne episoder... Og hvem der dog havde tid nok!

Syrien - Deadline - Anders Jerichow igen krigsadvokat - En dansk Bernard-Henri Lévi? | YouTube
 

Da Krasnik kom med et par mulig positive toner i forbindelse med den nye iranske regerings politik, afviste Jerichow det med en foragtelig mine som tom retorik.

Tanken om en løsning af den vestlig/syriske konflikt isoleret set, uden den forventede storkrig mod Iran havde tydeligvis ingen interesse for demokrati og menneskeretsforkæmperen, som tilfældigvis ind i mellem kæmper lidt mere for nogle end for andre. Nogle han føler sig mere forbundet med. Gennem blodets bånd, familien og historien og sådan noget.

Nok om hr. Anders Jerichow for nu. Jerichow var som sagt allerede sprunget ud som Zionist, lige som Adam Holm og den fhv. DR2 chef Arne Notkin. Men for en lille uge siden kom der endnu en lovende kandidat i rampelyset.

Det er lidt knald eller fald for tiden, lader det til. En tid hvor Zionister som har holdt lavt profil med deres 'kødelige lyster' i mange herrens år, lige pludseligt kaster al forsigtighed til side, og som kamikazepiloter sætter deres navn og rygte på spil for at levere deres bidrag til den store plan.


Lasse Ellegaard versus Paula Larrain hos Clement Debat Ekstra

 
  Lasse Ellegaard - Information
   
   
 
  Syria - Another war for the Jews

Manden jeg taler om hedder Lasse Ellegaard, han er journalist og redaktør på det tidligere venstreorienterede dagblad Information, og lige som Anders Jerichow af jødisk herkomst.

Det sidste havde jeg måske vagt hørt en gang, men jeg kendte ham ikke for 'extra curricular Jewish activities', eller havde blot ikke lagt mærke til ham i den forbindelse.

Der var dog en hel del faste læsere af Information som også synes at Lasse Ellegaards lederartikel 'Nødvendigt angreb på Syrien' var et bemærkelsesværdigt stykke journalistik.

Lasse Ellegaards aha-oplevelse

Det korte af det lange er, at Ellegaard begynder med at opremse en masse gode grunde til ikke at kaste vestlige bomber på Syrerne, for at ende med at forsøge at sprede det amerikanske budskab med fast overbevisning.

Ellegaard var åbenbart enormt meget i tvivl. Men nu da han har fundet sandheden, er det også noget vi andre skal overbevises om.

For hvor Jesus bar sit kors for menneskeheden, har også Ellegaards aha-øjeblikke betydning, i alt fald for læserne af Information, som nu kan spare sig for lignende anstrengelser for at finde sandheden, da Lasse jo allerede har gjort det store arbejde, og har lidt for sagen.

Det er dog mærkværdigt, hvordan politikere og journalisters, og amerikanerne er nogenlunde enige om verdens tilstand, mens befolkningerne overalt mener noget helt andet. Men selvfølgelig er én mærkelig modsætningsfyldt artikel ikke bevis nok for at det er zionistiske sympatier der er på spil. Det er blot bemærkelsesværdigt at det lige netop er alle disse journalister og mediepersoner af jødisk herkomst som står forrest i geledderne. Uanset om de anses for at være venstre- eller højreorienteret, og uanset på hvilket land man kigger.

Men Syrienkonflikten har da intet som helst at gøre med Israel?

Ha, ha, nej. Ikke hvis man kun læser og ser systempressen, især den danske. Men det flyder med begavede analyser fra pålidelige og velansete kilder som dokumenterer den israelske forbindelse. Som det senere blev bekræftet ved en retssag i England, var israelerne også involveret i planlægningen af overfaldet på Irak. Læs i øvrigt israelske aviser - de leverer vel efterhaånden en tredjedel af mit stof. Hvis man læser israelske aviser til daglig behøver man dårlig nok at læse Balder Blog!

Men konflikten har også at gøre med andre imperialistiske nationer, som Tyrkiet og Saudiearbien.

Skal Syrien Angribes? Paula Larrain & Lasse Ellegaard (Information)
Debatten Ekstra med Clement 29 august 2013
| YouTube
 

Lasse Ellegaard kunne så et par dage senere opleves i Debatten Ekstra med Clement Kjersgaard, i diskussion med Paula Larrain, som er stærk modstander af mere krig for fredens skyld, og som ikke er helt så overbevist om amerikanernes meritter og motiver. Jeg tror endda hun nævnte Israel.

 
  Paula Larrain - Journalist - flygtning Chile

Ja det var en mærkelig forstilling. Ellegaard snakker om al Assad som om det var hans personlige bekendt, og kalder ham flere gange 'Bashar'. 'Erfaringen med Bashar viser', og andre intetsigende guldkorn. Hmm. hvad viser erfaringer med jødiske journalister?

Sendt af DR 29 august 2013 Debatten Ekstra - Her kun debatten mellem Paula Larrain og Lasse Ellegaard (9 min), som var den første del af programmet efter introen (55 min) - Vært Clement Kjersgaard

Den kendte journalist Paula Larrain har skrevet en artikel hvor i hun advarer mod at vi hovedkulds kaster os ud i en krig mod Syrien. Hun kræver beviser for påstandene omat Bashar Al Assad har brugt kemiske våben.

Politiken 27 august 2013 - Indgreb i Syrien er som at skyde ind i en tåge (Paula Larrain)

Påstanden om Assads brug af kemiske våben bliver hovedsageligt fremsat som om det var fakta, af kredse som er for et militært indgriben mod Syrien. Resten af verden husker hvordan man startede Irakkrigen på den samme løgn og bedrag. Undtagen Lasse Ellegaard altså. Lasse Ellegaard er en mangeårgig journalist på det tidligere venstreorienterede dagblad Information, hvis læsere er skuffet over at deres avis kan bringe sådan en gang forskruet propaganda.

I en artikel i Information opremsede Ellegaard en række gode grunde til ikke at gå i krig, hvorefter han sidst i artiklen alligevel argumenterer for et angreb på Syrien.

Information (Leder!) 29 august 2013 - Nødvendigt angreb på Syrien

Lasse Ellegaard og Steen Nørskov hos Illeborg den 5 september 2013

Overskriften gennem udsendelsen:

IRAN ER HOVEDAKTØR (?????)

Og vi fortsætter med Lasse Ellegaard, som igen på den 5. september fik lov til at fortælle sin triste historie, denne gang sammen med Steen Nørskov. Jeg tror at Ellegaard godt ved hvad han har gang i.

Steen Nørskov snakker forsigtigt om den israelske lobby AIPAC, som har erklæret sin støtte til krigen.

Steen Nørskov:

Der er ikke mange som måske kan lide at høre det, men det er i hvert fald hvad man taler om i den arabiske verden1).

Jeg talte her i eftermiddag via Skype, chattede med en mand som faktisk sidder i den del af Damaskus som blev udsat giftgasangrebet for tre uger siden. Og jeg spurgte ham hvorfor han troede at det nu kom. Efter 100, måske 150 tusind dræbte. Hvorfor kommer det nu?

Og så sagde han; giftgasangrebet er anledningen, men årsagen er Israel. Det er for Israelernes skyld. Det er for at sikre at den syriske krig ikke kommer i ubalance, at der ikke i de forskydninger der sker lige nu på slagmarken i Syrien opstår en trussel mod Israel.

Så kan du kalde det sammensværgelseteorier eller hvad du vil, men det er sådan man tænker i den del af verden. Der vil man også have nævnt en ekstra ting, i dag i Washington, har den største israelske lobbyorganisation AIPAC stillet sig bag et angreb.

Det der med Israel skal vi ikke snakke alt for meget og alt for dybt om. Derfor er det godt at Israel har venner som Lasse Ellegaard. Tænk sig hvis Steen Nørskov ville få lov til at rulle sig ud uden at være under opsyn af en jødisk kontrollant?

 
  Har Lasse Ellegaard afsløret sig selv som Zionist, lige som Jerichow, Holm og Notkin?

Tænk sig hvad denne diskussion kunne have udvilket sig til, hvis ikke der var folk som Lasse Ellegaard til at afspore debatten.

Var jeg i første omgang forsigtig in min vurdering af Lasse Ellegaards zionistiske tendenser, så er jeg det ikke længere. Manden optræder i denne sammenhæng simpelthen som en zionistisk agent.

Det meste af hvad der kommer ud af mandens mund er simpelthen afledningsmanøvrer og sniksnak, lige som det er tilfældet med kollegaen Jerichow.

Et af midlerne er at snakke langsomt, med mange pauser og indskudte sætninger.

Så går tiden og det mindsker risikoen for pinlige spørgsmål.

1) luk øjnene og ørerne op Steen - det er skam ikke kun i den arabiske verden at Israel ses som hovedproblemet. Det er der et stigende antal mennesker, både fra højre, og fra venstrefløjen som mener det samme, og i hundredvis af mennesker i vesten skriver om og dokumenterer problemet - systemmediernes 'nyhedsformidling' udelader det halve af verden, på samme måde som når Obongo og Thorning snakker om 'det internationale samfund'.

Krigshetz mod Syrien - Lasse Ellegaard & Steen Nørskov hos Jakob Illeborg torsdag den 5. september 2013 | YouTube (Synkroniseringsproblemer med lyd og billede) Programmet kan måske med fordel ses her hos DR i stedet | Hele udsendelsen fra start (der er mere om Syrien)
 

Afklædningen fortsætter i Dagbladet Information.

Lasse Ellegaard fortsætter uanfægtet på trods af Informations læseres sønderlemmende kritik af hans journalistik..

En del af løsningen synes at være at skrive længere artikler med et rodet og forvirrende indhold; nøjagtig som Ellegaards optrædener i tv. Mumle mumle, snik snak i øst og vest, som katten om den varme grød, gør det hele mere indviklet end nødvendigt, snak en masse men sig intet konkret som man kan fanges på. Bortset fra den endelige konklusion: Bombarder 'Bashar'.

Husk endelig at læse reaktionerne bla. a. fra Mark Thalmay , og Per Dørup Jensen; »I øvrigt er det påfaldende, at Information, altid opsøger eksperter og læger, der understøtter Nato og er imod styret i Damaskus. Men det er vel Informations opgave, at bearbejde den "humanitære" venstre-intellektuelle flanke i Danmark«

Information 14 september 2013 - Lasse Ellegaard: Jihadekstremister vil næppe få magt i det nye Syrien

Og mere Lasse Ellegaard manipulation:

Information 14 september 2013 - Islamistiske krigeres rolle i syrisk oprør er overvurderet


Paul Gazan

Her for fuldstændighedens skyld en lille PS-tilføjelse: Paul Gazan fra BT den 21. september 2013 som ikke kunne lade være med at slutte sin ret intetsigende bandbulle-artikel om den nye iranske præsident Rouhani mm. med disse ord:

Da venligt udseende Rouhani under et stort interview på den amerikanske Tv-station, NBC, blev spurgt om han – som forgængeren Ahmadinejad- mente at Holocaust var en myte – kom der ikke noget benægtende svar.

Det svar har vi brug for.

Ikke tavshed.

Kommentar: For det første er det formuleret forvirrende og tvetydigt, men hvis vi lige se bort fra den sproglige kluntethed og til det som Gazan prøver at sige, hvem er så 'vi', og hvorfor er en iransk præsident personlige mening om et noget så diffust begreb som 'Holocaust' noget 'vi' skal interessere os for? Skal fremmede statsoverhoveder til eksamen med jødiske journalister og 'holocausteksperter' som censorer og med multiple choice, i dette tilfælde 'dual choice' muligheder for at svare?

Er det dem dette 'vi' hentyder til?

Another one bites the dust.....

B.T. 21. september 2013 - En høg, en due eller bare en iraner


Trilaterale-Lene og EU-Bilderberg-robotten Helle

 

 

Lene Espersen og Danny Feltmann
Topmand
i Hennez & Mouritz
 

Dansk Folkeparti får igennem, at Israel inddrages i Udenrigsministeriets Arabiske Initiativ. Det er kun en justering, siger udenrigsministeren.

Udenrigsminister Lene Espersen (K) er godt tilfreds med, at der er fundet en løsning med Dansk Folkeparti, som vil bevare Det Arabisk Initiativ i en reduceret form og inddrage Israel.

Det Arabiske Initiativ blev lanceret af tidligere udenrigsminister Per Stig Møller (K) i 2003 for at styrke dialogen, forståelsen og samarbejdet med flere lande i Nordafrika og Mellemøsten.
Lene Espersen: “Det arabiske initiativ lever” | Med Dansk Folkepartis støtte; af hensyn til Israel | Balder Blog 3 juni 2008 - Inger Støjberg og Margrethe Vestager i Deadline: Det Arabiske Initiativ er vi selvfølgelig enig om

Jeg springer lidt i det. Inden seancen med Anders Jerichow og Anders Hastrup var hendes afskyelighed Lene Espersen i studiet, som selvfølgelig gerne ville overgå EU-robotten Helle hvad angår vilje til at betjene Amerikanske og Israelske interesser.

Lene Espersen 'tror på det statsministeren siger'. Altså 'Assad har brugt gas, det siger Helle selv'. Således bliver gåse gak gak til primærkilder. Barack Hussein Obama; Gæssenes nye Kejser.

Hun er blevet 20 år ældre siden den gang hun blev gift med H&M topchef Danny Feltmann og gjorde klar til at køre det konservative Folkeparti i sænk. Væk er kavallergang-Lene, væk er den friske teint.

En hærget og forbidt Lene Espersen, som ikke længere kan leve højt på sit udseende, og som ikke længere kan undskyldes fordi hun er ung og uerfaren, er klar til at sende danske penge og drenge til et fjernt land for at slås for den nye Martin Luther King / Nelson Mandela; Barack Hussein Obama - The King of the Drones meets King Kong. Og den gode William Hague, og John McCain og Tony Blair, oh isn't that fair.

Alle disse vidunderlige humanister som ikke kan se på al den uretfærdighed. Al den giftgas, alle de døende børn, alle de Assadnazifascisterikke mennesker, alle de kære Al Quaedajihadister som dør martyrdøden gennem Assads umenneskelige angreb....

Det har hun selvfølgelig fået fortalt på sine møder med The Trilateral Commission; det private teselskab som Rothschilds tvillingebror Rockefeller har stiftet for bedre at kunne holde styr på verdens mægtige. (Se også European council on Foreign Relations members  Denmark)

Hunulven Lene Espersen vil gerne gå langt videre end både robot-Helle og Den nye Kejser uden Klæder Obama, ja egentlig står hun ret alene med hvad hun vil, som Krasnik bemærkede i en hurtig kommentar.

Nürnbergdomstol

 
Lene: Jeg tror på statsministeren  

Jeg har endnu ikke hørt alt hvad hun sagde, med det jeg hørte var nok. Nok til en sikker dom ved en kommende Nürnbergdomstol, efter vi lukker kanguru-cirkusset i Haag, og med hendes generalieblad, så er der ikke gode udsigter.

Som optakt til resten af programmet giver Martin Krasnik ordet til John Boehner1), derefter Kerry og igen derefter får en David Aron Miller lov til at hælde vand ud af ørerne

1) mangeårig trofast ikke-jødisk støtte til alt zionistisk i Kongressen, som sammen med de faste makkere som Chuck Schumer, Ileana Ros-Lehtinen, Chuck Hagel, Diane Feinstein, Tom Lantos, Barbara Boxer (født Levy), Joe Lieberman, Eric Cantor, og mange flere Israel-Firsters af jødisk observans har blokeret for alt fornuft i forbindelse med USAs mellemøstpolitiken og masseindvandring.

Efter en opsummering af antallet af ofre ifølge FN og lidt snak fra Antonio Gutteres og billeder af flygtninge er det så Anders Jerichow og kulturmanden og syrienkender Anders Hastrup tur, som beskrevet i starten af indlægget.

Syrien - Deadline 2 - Lene Espersen vil mere krig end CIA tillader | YouTube
 

Lene Espersen kavalkade

Balder Blog 25 august 2009 - Konservative værdier, burka og censur - Peter Norsk vil vælte Lene Espersen

Balder Blog 16 august 2009 - Denmark’s Vice PM Lene Espersen: Muslim threat worse than climate problems

Balder Blog 28 oktober 2008 - Lene Espersen arbejder for David Rockefellers Trilaterale Kommission - Helle Thorning Schmidt er Bilderberger

Balder Blog 18 april 2007 - Denmark Justice Minister Lene Espersen accepts EU deal introducing censorship in Denmark

Balder Blog 16 januar 2006 - Lene Espersen - Big Bad Sister: Mere underminering af retssikkerheden

Balder.org - Lene Espersen spøger igen - Borgerrettigheder undermineres


 

Introduktion Deadline 3 september 2013 - Vært Martin Krasnik

Den mindst interessante del af udsendelsen - blot som dokumentation af det store antal forskellige kommentatorer som via mange forskellige veje alle sammen tilfældigt mødes et sted; lad os gå i gang med at bombe Syrien og starte tredje verdenskrig i humanitetens og demokratiets navn.

Overraskende mange af disse mennesker som er enige her kommer fra 'modsatte politiske lejre', men har en bestemt etnicitet tilfælles. Vi deler os efter anskuelser, var der vist en gang en kendt dansker som foreslog. Men gælder det nu også alle, og gælder det i alle tilfælde? Der er stærke indicier for at etnicitet spiller en væsentlig rolle, netop for mange af dem, som til dagligt afviser enhver snak om identiteter baseret på etnisk fællesskab. Men blodet kryber tydeligvis hvor det ikke kan gå.

Syrien - Deadline 1 - 3/9 2013 Martin Krasnik - Intro - John Kerry, John Boehner, David Aron David Aron Miller | YouTube
 

Alt i alt er udsendelsen nu her på siden i tre dele, nogle minimale brudstykker mellem afsnit og til slut er udeladt for at lade diskussionerne stå klarere. De kedsommelige opremsninger og gentagelser som vi nu har hørt tusind gange svækker koncentrationen.

Udsendelsen kan ses i sin helhed her hos DR

eller downloades som mp4 videofil til lokal afspilning her: (begrænset tid - ca. 14 dage)


DR Deadline 1 september 2013 - Vært Martin Breum

Krigslystne danske politikere står klar til at betjene massemorderen og dronekongen Barack Hussein Obama, og vil kaste bomber i hovedet på uskyldige Syrere, baseret på åbenlys løgnagtige beskyldninger om brug af giftgas. Noget som stort set kun Amerikanerne har brugt li længere perioder og i et stort omfang, med ufattelige konsekvenser til følge for civilbefolkningen og deres efterkommere i generationer.

Dette klip indeholder debatten mellem formand for Dansk-Syrisk Forening Mohammed Mahfoud og Rodein Al Hadid en person som kalder sig Syrer, men som gerne ser at forbrydernationerne USA, England, Frankrig og Danmark bomber hans land. Kan man ønske amerikanske terrorbomber på sit land, når man har set hvad de har forårsaget andre steder? Irak, Libyen, rygende ruiner med daglige bombeangreb.

Der er tale om et klip fra starten af udsendelsen, som er klippet sammen med slutningen efter et intermezzo med danske politikere som er klippet ud. Det varer 15 minutter og kan ses for sig selv her:

Den første del varer 10:30
Den tredje og sidste del varer 06:18
Det splejsede klip varer 17 minutter - overgangen markeres ved gentagelse

Syrien - Mohammed Mahfoud forsvarer sit folk - Rodein Al Hadid vil udenlandsk intervention| YouTube
 
Syrien - Danske politikere diskuterer i Deadline - Nogle demonstrerer deres krigslyst
deres krigslyst
| YouTube
 

 


Der vil fortsat blive ændret og tilføjet på denne side i løbet af de næste par dage.

Hvis der er fejl eller andet sig endelig til!


Relateret:

Balder Blog 14 september 2013 - Syrien - Nederlag til AIPAC: Har Obama målrettet lokket den Jødiske Lobby i en fælde?

Balder Blog 7 september 2013 - Jødiske milliarder til krigspropaganda mod Syrien - Navngivne Jødiske organisationer anbefaler krig mod Syrien (Bloomberg-rapport Sheldon Adelson mm.)

Balder Blog 5 september 2013 - Syrien krigshetz - Journalister, politikere og eksperters dans om løgnkalven - Anders Jerichow, Lasse Ellegaard, Lene Espersen (5-6 videoklip fra de danske medier)

Balder Blog 1 september 2013 - Clare Daly, Irish Parliament: Obama is a war criminal & the hypocrite of the century

Balder Blog 30 august 2013 - Kommunister melder klart ud mod EU-robotten Helles blodige planer - Nej til krig i Syrien

Balder Blog 18 juni 2013 - Frankrig - fhv. udenrigsminister Roland Dumas: England planlagde krig mod Syrien for længe siden - for Israels skyld!

Balder Blog 21 maj 2013 - Syria - Danish journalists enter Syria illegally - embedded with Islamic terrorists, murderers & criminals (Puk Damsgaard)

Balder Blog 22 januar 2013 - Saudi-Arabien: Dødsdømte kriminelle sendt til Syrien for at kæmpe mod Assad

Balder Blog 22 juli 2012 - Steffen Jensen, Hanne Foighel - og det meste af Israel: Iran ‘formentlig’ skyldig i Bulgarsk bombeterror

Balder Blog 22 juli 2012 - Israel beskylder Iran for selvmordsterror i Bulgarien - Journalister og Zionister

Balder Blog 6 maj 2012 - Syrien: Langvarigt samarbejde mellem NATOs Al Qaeda terrorister og Kosovos Befrielseshær (KLA)

Balder Blog 3 maj 2012 - DR og TV2's kælledægger: Syrisk oprørshær erkender systematisk henrettelse af krigsfanger

Balder Blog 23 marts 2012 - Syrien: Kirke protesterer mod ‘aktivisternes’ etniske udrensning af Kristne fra Homs

Balder Blog 24 januar 2012 - Danish Middle East expert Søren Schmidt: EU sanctions against Iran serve to please the Israel Lobby in order to secure Obama’s reelection (Med Deadline video - Angrebsminister Nick Hækkerup: 'Danmark kommer til at engagere sig i masser af konflikter fremover' )

Balder Blog 9 januar 2012 - Mediernes krigspropaganda: TV2’s Line Ernlund ville have Søvndal med på krig mod Syrien

Balder Blog 24 februar 2012 - Thierry Meyssan om mediernes meddelagtighed ved det beskidte spil om Syrien

Balder Blog 22 februar 2012 - Patrick Buchanan fhv. præsidentiel rådgiver, om USAs udenrigspolitik bl.a. Iran, Syrien og Israel

Balder Blog 27 januar 2012 - American Institute for Science and International Security: Ingen beviser for iransk atomvåbenprogram

Balder Blog 11 december 2011 - Hvem regerer USA? Republikanske præsidentkandidater kappes om løfter til Amerikanerne… Jøderne

Balder Blog 8 december 2011 - Danske medier - DR støtter åbenlyst terrorisme - Syriske bombemænd er nu ‘aktivister’

Balder Blog 8 november 2011 - USA: Ron Paul på CNN om truslen fra Iran og atombomber - Zionisten Anders Jerichow vil krig mod Syrien

Balder Blog 4 november 2011 - NWO-Zionisten Bernard-Henri Lévi tog æren for overfaldet på Libyen - vil nu angribe Syrien

Balder Blog 12 november 2011 - Video: Kevin Dawe - Amerikansk ‘journalist’ beskyder hus i Libyen

Balder Blog 11 december 2010 - USA - Irak: Clinton-medarbejder villig til at ofre egne piloters liv for undskyldning for at gå i krig

Balder Blog 11 august 2010 - Anthony Lawson med en lille husker på hvad der gik forud for Irans præstestyre

Balder Blog 25 juli 2010 - Irak: Eftervirkningerne af angrebet på Fallujah (Irak) værre end Hiroshima konkluderer ny undersøgelse

Balder Blog 14 marts 2010 - Israelsk militærrådgiver Martin van Creveld: Iransk atombombe ingen fare for Israel

Balder Blog 10 januar 2010 - Israelsk general Uzi Eilam: Iran ikke nogen atom trussel

Balder Blog 22 februar 2010 - Tony Blair: Israelerne deltog i beslutning om at angribe Irak

Balder.org 15 maj 2010 - Hvordan Jøder hetzer mod stater - Alpen Donau

Balder.org 15 maj 2010 - Jøder hetzer igen mod Iran - Alpen-Donau

Balder Blog 28 november 2009 - Sir Oliver Miles kritiserer indsættelse af zionistiske Jøder ved Irak kulegravning

Balder Blog 19 november 2009 - Eksplosiv dokumentar om den israelske lobbys lyssky aktiviteter i England - Dispatches: Inside Britain's Israel Lobby (Labour og Conservatives infiltreret)

Balder Blog 6 oktober 2009 - Israel får to tysk byggede atomubåde - 56% af amerikanske Jøder ønsker angreb på Iran

Balder Blog 29 september 2009 - Ron Paul om Irans atomprogram & tyskernes stockholmsyndrom

Balder Blog 11 august 2009 - USA: Senator Joe Lieberman, fanatisk zionistisk Jøde, anbefaler amerikansk angreb på Iran

Balder Blog 24 juni 2009 - Fuld Transskription af DR Deadline 22 juni 2009, Samira Niknam Tavin og Jaleh Tavakoli

Balder Blog 23 juni 2009 - En anden utilsløret Iransk stemme: Samira Niknam Tavin stemte på Ahmadinejad (Jaleh Tavakoli)

Balder Blog 3 april 2008 - Krigsprofitør Lord Jacob Rothschild støtter den republikanske præsidentkandidat John McCain

Balder Blog 8 december 2007 -England - Labour i Krise - Jødiske Penge til Labour for adelstitler og Israelvenlig udenrigspolitik

Balder Blog 2 oktober 2007 - Debra Cagan (jødisk zionist), amerikansk regeringsrepræsentant til Britiske parlamentarikere: Jeg hader alle Iranere

Balder Blog 4 marts 2007 - Jødisk mytologi og dens relevans for kommende udviklinger, Haman, Iran og Purim


Print Post