Balder: Jeg bakker 100% om Kommunisternes udtalelser hernede. Jeg opfordrer til at ALLE krigsmodstandere for et øjeblik glemmer gammelt nag, og stiller sig skulder ved skulder mod dette afsindige projekt. Jo før nationalsindede og borgerlige aktører også gør sig synlige ved protesterne jo bedre. Dette kunne blive begyndelsen til en tværpolitisk modstandsbevægelse mod den såkaldte nye verdensorden. Der er trods alt ting som hverken højre eller venstreekstremister bryder sig om. Vi må vise de blodtørstige hunde og fremmede magters lejesvende folkets vrede, uanset om de er 'liberale' som Søren Pind, eller hedder robot-Helle, Peter Hummelgaard Thomsen, Niels Helveg Petersen eller Jaleh Tavakoli.

Nej til krig - Odense 30 august 2013
 

Danmarks Kommunistiske Parti (DKP) udtaler:

Nej til dansk krigsdeltagelse i Syrien

 
  Odense: Protestmøde fredag den 30. august kl. 16-16.30 (lille del af talen)
 

Ove Sprogøs Plads i Odense
Arr. Nej til krig
- En reaktionær aktion for krig og invasion og freds-bevægelsens protest mod indgreb i Syrien Arrangører fra Mellemøsten demonstrerer for at lægge pres på USA for et militært angreb på Syrien og en invasion for at vælte Assad. Demonstrationen foran Christiansborg kl. 16, organiseret af den københavnske fredsbevægelse med Gerd Berlev som talsmand, vender sig skarpt mod krig og dansk krigsdeltagelse.
Se DRs artikel om de to begivenheder her

Fredag den 30. august kl. 16:
Demonstration foran Christiansborg
Indkaldere: Valby og Sydvest mod krig, Nej til krig, Fredsvagten ved Christiansborg, Hvidovre for fred, Stop terrorkrigen og Fredsministerium.dk

Århus: Demonstration mod militær indgriben i Syrien -
Fredag den 30. august kl. 16

Torvet på Ingerslevs Boulevard
Arr. Århus mod krig og terror
Anbefalere: APK, DKP Midtjysk distrikt, LO Aarhus, Militærnægterkontoret, Nej Til Krig

  Odense - Hvis krigen bryder ud; møde på Flakhaven kl.20:00 - Også møde tirsdagaften 3 sept kl. 19:00 i Ungdomshuset (uklart om der er tale om KBH.)
  Hernede et klip med den seneste i rækken Arne Melchior, Adam Holm, Anders Jerichow, Arne Notkin, (alle sammen korrekset af deres chefer pga. zionistiske tilbøjeligheder)
 
  Skal Syrien Angribes? | YouTube
Paula Larrain & Lasse Ellegaard Debatten med Clement 29 august 2013

Den danske statsminister har besluttet, at Danmark skal i krig igen. Måske håber hun, inspireret af den tidligere regering, med en rask lille krig at vende valglykken for sit hensygnende parti. Det vil næppe lykkes hende, eftersom 80 procent af danskerne er imod krigen.

Det er ikke første gang, der har været påstande om anvendelse af giftgas i Syrien.

Og det er ikke første gang, landets regering er blevet beskyldt for at stå bag.

Når det denne gang har ført til trusler om et umiddelbart forestående angreb, og når det tilsyneladende ikke kan gå stærkt nok med at sætte angrebet i værk, har det en helt anden årsag end hensynet til den syriske befolkning: I de senere måneder har regeringsstyrkerne fået overtaget i den såkaldte borgerkrig mellem den syriske stat og udefra støttede (og styrede) jihad-krigere, hvis erklærede mål er en islamistisk magtovertagelse i Syrien som udgangspunkt for en islamistisk erobring af verden.

Og når det skal gå så stærkt, skyldes det, at krigen skal i gang, inden FN’s våbeninspektører om få dage sandsynligvis frikender den syriske regering – som i Irak, hvor våbeninspektørerne ikke fik lov at gøre deres arbejde færdigt, fordi det ville afsløre løgnen om de irakiske masse-ødelæggelsesvåben.

USA, som nu truer med at ”gribe ind” i Syrien, har sammen med sine allierede Tyrkiet, Jordan, Qatar og Saudi-Arabien startet ”borgerkrigen”.

De herskende i USA er selvfølgelig ligeglade med, om Syrien bliver regeret af ”demokrater” eller af islamister – bare det bliver et styre, som ikke har vilje eller evne til effektivt at modarbejde den amerikanske imperialismes planer for Mellemøsten.

Jihadisternes drømme om et verdensomspændende kalifat er ikke til fare for disse planer.

Helle Thorning-Schmidts regering har været med til at køre den danske økonomi i sænk og er i fuld gang med at demontere velfærdsstaten.

Når den nu også vil spille med i USA’s og førende EU-magters hasard med verdensfreden, kaster den ikke blot skam over Danmark, men hjælper også Danmarks erklærede fjender.

 

Den 29. august 2013
Henrik Stamer Hedin
formand, DKP

Udtalelsen kan også læses her

Læs også landsledelsens udtalelse om Syrien af 7. oktober 2012

For yderligere spørgsmål, kontakt formand for DKP:
Henrik Stamer Hedin, tel. 86 89 16 61.


Det var så DKP's budskab

 

DKP beretter også om den anti-iranske aktivist iranskfødte Jaleh Tavakoli, som må siges at gå USA og Mossads ærinde, som nu stiller sig i spidsen for et krigsinitiativ.

Fremmede indvandrere, som vil spænde Danmark for deres egen vogn, nøjagtig som Zionisterne. Danmark en krigsplads hvor eksilsamfund med divergerende meninger og holdninger kæmper om jord langt væk fra Danmark, mens begge grupper ellers i de store hele ikke har planer til også at bosætte sig på den jord som de kæmper for.

Danskerne kan se måbende til, eller lade sig bruge af skiftende grupperinger som har bemægtiget sig samfundsinstitutioner og partier. For tiden kæmper vi for Israelerne, men på sigt kan det være at vi kommer til at støtte Palæstinenserne. Alt afhængigt af hvilken af de fremmede grupper bedst evner at tilrane sig mest mulig magt over det danske samfund.

Relateret:

Aktionen for krig er arrangeret af et tidligere medlem af Enhedslisten og løsgænger i borgerrepræsentationen i København Jaleh Tavakoli. Hendes egentlige sigte efter en militær intervention i Syrien er krig mod Iran. Kommunistisk Politik afslørede allerede Tavakolis krigsmageri som formand for 'Frit Iran' i 2010, da hun endnu ikke havde brudt med Enhedslisten.
Se Netavisen 11. februar 2010 - Iransk revolutionsdag: Præstestyret under pres

DR Nyheder 30 august 2013 - To Syrien-demonstrationer i dag: En for og en mod indgreb i Syrien (Jaleh Tavakoli)

Det er den slags robot-Helle vil støtte:
Syrienblog 27 august 2013 - Abu Khattab: “Alle shiamuslimer skal dø”

Roitov august 2013 - American Attack on Syria Announced by Israel

Balder Blog 18 juni 2013 - Frankrig - fhv. udenrigsminister Roland Dumas: England planlagde krig mod Syrien for længe siden - for Israels skyld!

Euro-med.dk 18 juni 2013 - AIPAC´s Impact. US-Congress Guarantees Israel unlimited Military Support for “Self Defence Attack” on Iran: Key to WWIII in Netanyahu´s Hand. Russian Foreign Minister: Iran Stops Uranium Enrichment!

Syrien Blog 14 juni 2013 - USA vil væbne syriske oprørere

Balder Blog 21 maj 2013 - Syria - Danish journalists enter Syria illegally - embedded with Islamic terrorists, murderers & criminals (Puk Damsgaard)

Balder Blog 22 januar 2013 - Saudi-Arabien: Dødsdømte kriminelle sendt til Syrien for at kæmpe mod Assad

Balder Blog 22 juli 2012 - Steffen Jensen, Hanne Foighel - og det meste af Israel: Iran ‘formentlig’ skyldig i Bulgarsk bombeterror

Balder Blog 22 juli 2012 - Israel beskylder Iran for selvmordsterror i Bulgarien - Journalister og Zionister

Balder Blog 6 maj 2012 - Syrien: Langvarigt samarbejde mellem NATOs Al Qaeda terrorister og Kosovos Befrielseshær (KLA)

Balder Blog 3 maj 2012 - DR og TV2's kælledægger: Syrisk oprørshær erkender systematisk henrettelse af krigsfanger

Wired 3 april 2012 - Shady Companies With Ties to Israel Wiretap the U.S. for the NSA

Balder Blog 23 marts 2012 - Syrien: Kirke protesterer mod ‘aktivisternes’ etniske udrensning af Kristne fra Homs

Balder Blog 24 januar 2012 - Danish Middle East expert Søren Schmidt: EU sanctions against Iran serve to please the Israel Lobby in order to secure Obama’s reelection (Med Deadline video - Angrebsminister Nick Hækkerup: 'Danmark kommer til at engagere sig i masser af konflikter fremover' )

Euro-med.dk 6 januar 2012 - Anatomy of Terror under False Flag

Balder Blog 9 januar 2012 - Mediernes krigspropaganda: TV2’s Line Ernlund ville have Søvndal med på krig mod Syrien

Balder Blog 24 februar 2012 - Thierry Meyssan om mediernes meddelagtighed ved det beskidte spil om Syrien

Balder Blog 22 februar 2012 - Patrick Buchanan fhv. præsidentiel rådgiver, om USAs udenrigspolitik bl.a. Iran, Syrien og Israel

Balder Blog 27 januar 2012 - American Institute for Science and International Security: Ingen beviser for iransk atomvåbenprogram

Balder Blog 11 december 2011 - Hvem regerer USA? Republikanske præsidentkandidater kappes om løfter til Amerikanerne… Jøderne

Balder Blog 8 december 2011 - Danske medier - DR støtter åbenlyst terrorisme - Syriske bombemænd er nu ‘aktivister’

Balder Blog 8 november 2011 - USA: Ron Paul på CNN om truslen fra Iran og atombomber - Zionisten Anders Jerichow vil krig mod Syrien

Balder Blog 4 november 2011 - NWO-Zionisten Bernard-Henri Lévi tog æren for overfaldet på Libyen - vil nu angribe Syrien

Balder Blog 12 november 2011 - Video: Kevin Dawe - Amerikansk ‘journalist’ beskyder hus i Libyen

Balder Blog 11 december 2010 - USA - Irak: Clinton-medarbejder villig til at ofre egne piloters liv for undskyldning for at gå i krig

Balder Blog 11 august 2010 - Anthony Lawson med en lille husker på hvad der gik forud for Irans præstestyre

Balder Blog 25 juli 2010 - Irak: Eftervirkningerne af angrebet på Fallujah (Irak) værre end Hiroshima konkluderer ny undersøgelse

Balder Blog 14 marts 2010 - Israelsk militærrådgiver Martin van Creveld: Iransk atombombe ingen fare for Israel

Balder Blog 10 januar 2010 - Israelsk general Uzi Eilam: Iran ikke nogen atom trussel

Balder Blog 22 februar 2010 - Tony Blair: Israelerne deltog i beslutning om at angribe Irak

Balder.org 15 maj 2010 - Hvordan Jøder hetzer mod stater - Alpen Donau

Balder.org 15 maj 2010 - Jøder hetzer igen mod Iran - Alpen-Donau

Balder Blog 28 november 2009 - Sir Oliver Miles kritiserer indsættelse af zionistiske Jøder ved Irak kulegravning

Balder Blog 19 november 2009 - Eksplosiv dokumentar om den israelske lobbys lyssky aktiviteter i England - Dispatches: Inside Britain's Israel Lobby (Labour og Conservatives infiltreret)

Balder Blog 6 oktober 2009 - Israel får to tysk byggede atomubåde - 56% af amerikanske Jøder ønsker angreb på Iran

Balder Blog 29 september 2009 - Ron Paul om Irans atomprogram & tyskernes stockholmsyndrom

Balder Blog 11 august 2009 - USA: Senator Joe Lieberman, fanatisk zionistisk Jøde, anbefaler amerikansk angreb på Iran

Balder Blog 24 juni 2009 - Fuld Transskription af DR Deadline 22 juni 2009, Samira Niknam Tavin og Jaleh Tavakoli

Balder Blog 23 juni 2009 - En anden utilsløret Iransk stemme: Samira Niknam Tavin stemte på Ahmadinejad (Jaleh Tavakoli)

Balder Blog 3 april 2008 - Krigsprofitør Lord Jacob Rothschild støtter den republikanske præsidentkandidat John McCain

Balder Blog 8 december 2007 -England - Labour i Krise - Jødiske Penge til Labour for adelstitler og Israelvenlig udenrigspolitik

Balder Blog 2 oktober 2007 - Debra Cagan (jødisk zionist), amerikansk regeringsrepræsentant til Britiske parlamentarikere: Jeg hader alle Iranere

Balder Blog 4 marts 2007 - Jødisk mytologi og dens relevans for kommende udviklinger, Haman, Iran og Purim


Print Post