Sjov rapportering fra Islamic Republic News Agency, eller..?? Mere end én mening om aktuelle ting og sager? Konspirationer, vildledte rabbinere, andre forklaringer, eller er den islamiske republik nu menneskerettighedernes paradis?

Wien den 8 december 2006

Holocaust - Friedman - Conference

Den østrigske rabbiner og overhovedetet for det ortodokse Anti-zionistiske Østrigske Forening Moshe Aryeh Friedman advarede mod strategisk misbrug af den historiske Holocaust begivenhed.

Mens han talte til IRNA i fredags, inden han tog af sted til Teheran for at deltage en Holocaust konference sagde rabbiner Friedman:

Som en der har studeret denne sag i årevis, har jeg desværre bemærket hvordan Judaismen og vores forfædres ry bliver misbrugt gennem forvrængning af den historiske begivenhed.

Holocaust konference i Teheran, Iran, mandag, 11 december, 2006

Holocaust Konference Iran Revisionisme

Moishe Arye Friedman
Østrig - Rabbiner
Ali Akbar Mohtashamipour
Iran - Gejstlig
Ahron Cohen
England - Rabbiner

Rabbiner Friedman betonede at uvildige videnskabsmænd og de journalister der lavede uvildig research angående Holocaust og den politiske udnyttelse af begivenheden af Zionister, er blevet kaldt kriminelle og er blevet dømt til flere års fængselsstraf.

Det jødiske ikon slog fast:

"vi burde rette vores opmærksomhed på os på det faktum at der blandt kulisse-spillerne (behind-the-curtain individuals) og finansielle bagmænd samt nogle krigsforbrydere også var Zionister."

Nu har en anden Holocaust fundet sted der denne gang involverer palæstinensere og arabere -- noget der aldrig er sket før i historien. Den østrigske rabbiner roste Iran som det bedste sted for Holocaustkonferencen, fordi det forblev neutralt under anden verdenskrig, og ikke var indblandet.

Friedman beskriver Iran som et eksemplarisk land når det drejer sig om at omgås og tolerere religiøse minoriteter. "Vi har været vidne til at religiøse minoriteter både nu og i fortiden har haft en meget passende og god position i Iran," sagde rabbineren.

Det internationale symposium "Study of Holocaust, Global Perspective" finder sted i Teheran fra den 11-12 december, og er sponsoreret af Udenrigsministeriets Institut for Politiske og Internationale Studier (IPIS). Udenrigsministeriets Undervisnings og forskningsinstitut sagde at konferencen ville være en kanal for fri debat om emnet mellem akademikere og eksperter.

1486/1420

---> Holocaust-Friedman-Conference
News sent: 17:25 Friday December 08, 2006

Oversat fra:

Islamic Republic News Agency: Rabbi Friedman cautions against strategic abuse of Holocaust

Friedman relateret:

Balder Blog 14 marts 2013 - Belgien: Moshe Aryeh Friedman, Ortodoks Jøde beskylder jødiske ledere for at dække over mord (Pinkas Kornfeld, Machsike HaDas, Moshe Yitzchak Naeh)

Friedman og hans familie straffes af den dominerende gruppe af Zionistiske Jøder der nægter at lade hans børn plads i skolen.

Opdatering: Farcen med krigen mellem de jødiske grupperinger i Østrig fortsætter, men de nyvalgte højrepartier lover at lov og ret også skal gælde for Rabbiner Friedmans børn:

English Mosaisk Upps 30 september 2008 - Jewish School Refusing Entrance Jewish Orthodox Children in Spite of Court Ruling (Moshe Aryeh Friedman)

English Mosaisk Upps 30 september 2008 - Chosen People not above the Law in Austria (Moshe Aryeh Friedman)

English Mosaisk Upps 23 september 2008 - Jødisk skoleforening i Wien fortsætter med at udelukke fire jødisk-ortodokse børn fra undervisningen i trods mod retsafgørelser! (Moshe Aryeh Friedman)

English Mosaisk Upps 23 september 2008 - Jødisk skoleforening i Wien fortsætter med at udelukke fire jødisk-ortodokse børn fra undervisningen i trods mod retsafgørelser!

German Wiener Zeitung 23 september 2008 - Jüdischer Schulverein in Wien sperrt vier orthodoxe Kinder trotz Gerichtsverfügung weiter aus

Balder Blog 14 jan 2008 - New Jewish Neo Nazi Group in Austria endangers Law and Order in all of Europe

Balder Blog 11 feb 2008 - Sadistic Jewish Anniversary. - Children of ‘traitor’ victims of Jewish fanaticism


Balder:

Nogle mener at "holocaust-benægterne", en gruppe intellektuelle der åbenbart udgør en trussel for samfundet fordi de ikke frivilligt tilslutter sig majoriteten eller magtelitens historiesyn, skulle skamme sig over at tage til den iranske holocaust konference.

Burde vi ikke skamme os endnu mere over, at det her i Europa anno 2006 er nødvendigt for disse mennesker at tage til Iran for at kunne holde en konference i fred?

Burde vi ikke allesammen påtale de grotekse knuder lovgivningen i diverse EU lande er villig til at slå på sig selv? Retsregler der minder om kinesiske skueprocesser, advokater der bliver anklaget for at forsvare deres klienter. Kidnapning af egne statborgere der har begået "forbrydelsen" et sted hvor det ikke er nogen forbrydelse at komme frem med sin mening.

Har vi har så travlt med muhamedanerne og Christiansborg at vi af bekvemmelighed lukker øjnene for vores egne samfunds rådne pletter? Har vi for travlt til at komme med et lille statement? Er frygten for smitsomheden af den antisemitiske pest så stor at det sætter dig i forlegenhed?

Måske er du i forvejen helst fri for at andre ved at du kan forvilde dig herud i Balders farlige morads og risikere at blive set af naboen?

Dagens Vidste Du:

Vidste du at man i Frankrig kan blive suspenderet fra sin universitetsstilling, og blive anklaget for en forbrydelse med en strafferamme på op til et år og en bøde der kunne være fra titusindvis til hundredetusindevis af danske kroner?

Ja men for hvad da?

For at ytre sig offentligt om at man mener at historisk forskning burde være frit..

Kilde: European Jewish Press


Balder.org - Articles about - Holocaust, Zionism, Judaism, Jewish Censorship, Israel Lobby, Persecution, Revisionism, denial, Holocaustdenial


Print Post