Samme aften: Ingen respekt for Russisk eller Kristen kultur - homoparader og offentlige perversiteter er en menneskeret - Ingen hensyn til Russisk Ortodokse følelser, men endelig lad Muslimerne udleve sig som de har lyst i Danmark.

 
  Kød fra rituelt slagtede dyr findes nu i hele EU
  Hykleriet når nye højder, når Dan Jørgensen og hans disciple i går stemte for at forbyde handel med sælskindsprodukter, fordi de mener at jagtmetoderne på sælerne er uetiske. Hvilke forestillinger gør Dan Jørgensen sig egentlig om religiøse slagtemetoder, hvor dyrene bliver aflivet uden bedøvelse?, spørger Niels Busk.” Kilde

Det jeg var vidne til i aftes da jeg lidt for sent zappede ind på Deadline torsdag den 15. august i anden del hvor Karen Hækkerup var gæst var hårrejsende, sjældent har jeg set et så åbent og fanatisk partsindlæg. Gæsten svarede i øvrigt godt for sig, og evnede heldigvis at holde det tilsyneladende vanvittige halalforelskede pigebarn på armslængde..

Mage til skamløst aggressiv og enøjet kulturradikal muslimleflende DDR tv, har jeg ikke set længe. Måske også fordi jeg har skåret kraftigt ned på mit forbrug af DDR og TV2 for der er jo sjælden mangel på den slags på de to propagandainstitutter.

Gennem hele forløbet blev den mentalt set helt enstrengede teenager ved med at forsøge at finde nye argumenter, dog mest pseudoargumenter.

Hele landbrugets synderegister blev endevendt.

Og så kunne det være at der kom religiøst slagtet kød ind fra Irland for eksempel. Og det ville være endnu værre fordi kun i Danmark bliver der ikke foretaget ubedøvet religiøs slagtning.

Der var ingen ende på kreativiteten hos den kulturradikale muslimelsker for at finde argumenter som ville kunne relativere den religiøst motiverede dyremishandling. Der var intet i forbindelse med de nye reaktioner på halalsvindlen som kunne finde godkendelse i Nynnes øjne.

Hvorfor dog mærkning? - (sikke dog et absurd spørgsmål)

Mærkning? Hvorfor dog det? Er det for Muslimernes skyld?, blev kulturstormeren ved med at spørge. Hækkerup svarede at der var tale om en frivillig ordning. Nynne mente at det ville være bedre at overlade den slags til EU; vel vidende at EU er overkulturmarxisten over alle, og allerede regeres 100% af multikulti-mafiaen. 1) [fortsættes efter videoen]

Deadline tor 15 august 2013 - Halalslagtning Nynne Bjerre Christensen Karen Hækkerup YouTube
 

Så snart studieværten havde sagt farvel til Karen Hækkerup skyndte jeg mig at slukke apparatet, for ikke at skulle høre ét ord mere fra det kulturradikale pigebarn. Jeg har i det hele taget sværere og sværere ved at holde ud at høre på de provokerende manipulerende mediefolk. Det er simpelthen et politisk parti. Kulturradikalisme i anden potens. Zenia Stampe og Sofie Karsten Nielsen på steroider. Jeg bruger alle mulige tricks. Venter til senere. Hører programmerne i mindre stumper, så der er tid til at gå udenfor og trække frisk luft. Ofte står jeg så lidt udenfor med døren åben og hører på de sindsyge uvidende hjernevaskede NWO-lakajer på afstand. Så jeg ikke også skal opleve alle deres grimasser også. Det gælder både politikere og journalister. Jeg kan kun holde dem ud med et kraftigt filter på. Så meget galskab, så meget bevisligt løgn, så meget uvidenhed, så megen ondskab. For ondskab og uvidenhed går hånd i hånd.

1) Det er som bekendt EU som forsøger at forbyde landene at lægge hindringer i vejen for både religiøs slagtning og religiøst begrundet penislemlæstelse af mindreårige helt ned til spædbørnsalderen. Overraskende ser det ud til at Polen har fundet en vej til fortsat at håndhæve det forbud som blev indført sidste år.

Realiteterne omkring halal og kosherslagtning blev fremstillet totalt forsimplet, og det er direkte løgn at der ikke bliver udført ubedøvet slagtning i Danmark.

Skydning ned boltpistol - Bedøvelse?

 
  Slagtepistol - Boltpistol - rengøringssæt
BLITZ boltpistol til aflivning af dyr, hurtigt
og effektivt.
Altså ikke 'bedøvelse af dyr'.
 
  Slagtepatroner

Der synes i øvrigt efter min mening at være en udbredt misforståelse. Skydning med penetrerende boltpistol bliver beskrevet som 'bedøvelse'. Det er det ikke. Det er selve slagtningen, og er dræbende i sig selv.

At der ikke skulle foregå ubedøvet slagtning i Danmark er mig bekendt også løgn, da Jøderne har fået lov til at skære først, og efter hvad vi nu får oplyst, bruge en 'bedøvende' ikke penetrerende boltpistol bagefter. Det sidste må dog være en nylig forbedring, for i min tidligere studier omkring emnet har jeg aldrig hørt om det i forbindelse med shaechtning. Jeg tror dog næppe at der er nogen læger som vil foreslå at bedøve deres patienter med et sådant apparat i anledningen af en blindtarmbetændelse.

Når man afliver store dyr med boltpistol, så falder de om på stedet og er døde! Lige som et menneske som får en kugle i panden. (Men ret mig hvis jeg tager fejl)

Første del af Deadline - Homo-aktivisme - Ingen hensyn til religiøse følelser her!

Nå, det var sådet promuslimske dyrefjendske missionsværk Nynne diskede op med. For respekt for religion, det har vi da. Især for Islam, ikke?

Det er dog anderledes når turen går til Rusland, hvor man i den brede befolkning ikke bryder sig om homoeksibitionister offentlig udstilling af alskens seksuelle perversioner eller om at have nøgne George Soros betalte kvindelige 'aktivister' til at pisse på alteret i byens domkirke. Nu bruges al energien på at fordømme det konservative katolske Rusland som er 'homofobisk' og fremmedfjendsk.

Og den russiske regering, med den onde Vladimir Putin i spidsen er heller ikke glad for det overgearede homohysteri som ser ud til at være blevet god tone i Vesten. Og jeg skriver det kun med stort, for at ordet ikke skal forveksles med en beklædningsgenstand, for der er ikke meget grund til at have noget særligt respekt for dette 'Vesten', en amerikansk seks og burger-Hollywoodkultur hvor man uhæmmet hengiver sig til enhver ny form for sensationsskabende opførsel og umættelige behov af alle mulige slags.

Oh hvor jeg glæder mig til den dag hvor reaktionen mod kulturødelæggelsen og folkemordet for alvor sætter ind.

 

Forretninger/slagterier der ikke slagter halal
Allégården kylling
Gelsted slagteri
Brandts Oksekød
Gråsten unghane og landkyllingen

Forretninger/slagterier der ikke ønsker at oplyse om det kød de forhandler, er halalslagtet
Danske supermarked (dvs, Bilka, Netto og Føtex)
Løvbjerg - Odense
Skibhus slagteren - Odense.
Fjordager Slagteren - Odense
Danish Crown-Tulip

Forretninger/slagterier der udelukkende slagter halal
Rose Poultry (fjerkræslagterier)
Danpo (fjerkræslagterier)
De 5 gårde (fjerkræ)
Lammeslagteriet Nordfyn
Born Poultry (Bornholmerhanen)
Nørager Slagteri.
Køge Slagter.
Sidder man derude og har kendskab til andre steder der ikke halalslagter, så send os en mail (dnfwww@gmail.com) med navn på slagteriet og evt. et link, så vi kan holde listen opdateret.

 
Halal & Kosher Ritual Slaughter of Sheep - Schächten von Schafen - Rituelslagtning
 
Schæchtning (kosher-slagteri) STÆRKE BILLEDER
Disse optagelser skulle stamme fra er berygtet kosherslagthus i USA: USA’s største Kosher slagteri producerede metamfetamin - Postville Iowa, Agriprocessors, Sholom Rubashkin

Ps:

Når Nynne og alle hendes hjernevaskede sammensvorne synes det er så vigtigt at Muslimer og Jøder kan udleve deres traditioner, hvorfor så ikke også tillade det jødiske kapparot-ritual?

Hvor man svinger en levende kylling rund om sit hoved, hvorefter dens hals skæres over, den bliver smidt i en kurv for at dø, og ender på lossepladsen.

Balder Blog 19 september 2010 - USA: Protester mod Jøders årligt tilbagevendende Yom Kippur Kaparot kyllingemassakre

   

Relateret:

Hammersmeden 18 juli 2013 - Polen forbyder halal-slagtning

Balder Blog 1 juni 2013 - Dagbladet Norge antisemitisk - Avistegning mod omskæring gør jødiske interesseorganisationer rasende

Balder Blog 13 februar 2013 - Denmark: Politician from the patriotic philo-semitic Danish People’s Party supports genital mutilation of boys and girls (Trykkefrihedsselskabet, Dansk Folkeparti, Marie Krarup, omskæring, Dr. Morten Frisch, Katrine Winkel Holm, Kit Louise Broholm)

Den Korte Avis 11 december 2012 - Ny EU-lov tvinger landene til at tillade halal-slagtning (Morten Messerschmidt)

DOKUMENTATION FOR SITUATIONEN I DE ENKELTE EUROPÆISKE LANDE
Gatestone Institute 13 januar 2011 - Europe goes Halal

Hassen Chalghoumi (L), imam of Drancy, France, and Richard Prasquier, head of CRIF, the umbrella group of French Jewish institutions, addressed the European parliament in Brussels on freedom of religious practices, racism, islamophobia and anti-Semitism.
European Jewish Press 29 november 2012 - French Jewish leader ‘Banning circumcision would eliminate presence of Jewish life in Europe’

Balder Blog 2 september 2012 - Israels overrabbiner: Hvis Geert Wilders støtter forbud mod ritualslagtning er han ikke ven af Israel og Jøderne (Yona Metzger, Manfred Gerstenfeld)

Balder Blog 1 juli 2011 - Holland: Jøder fordømmer forbud mod ubedøvet slagtning som nazi-forfølgelse

Hammersmeden 26 juni 2012 - Domstol i Tyskland forbyder religiøs omskæring af muslimske og jødiske drengebørn

Balder Blog 3 maj 2011 - Britiske Jøder i kamp mod EU: Varedeklaration om anvendt slagtemetode stigmatiserer Jøder (Rituel slagtning, Halal, Kosher)

Balder Blog 8 april 2011 - Holland: Flertal for forbud mod ubedøvet ritualslagtning

Balder Blog 19 december 2010 - USA: Protester mod Jøders årligt tilbagevendende Yom Kippur Kaparot kyllingemassakre (hundredtusinder af kyllinger mishandles i jødisk karnavalsritual)

Balder Blog 22 oktober 2010 - Anja Bo taler med Karen Hækkerup om getto, Vollsmose og Gellerup

Balder Blog 13 oktober 2010 - Chokerende ny video om halalslagtning i England

Balder Blog 29 maj 2010 - New Zealand forbyder schæchtning; jødisk ritual-slagtning - Jøder raser + Australien overvejer at tillade kvindelig omskæring (kønslemlæstelse i multikultens navn)

Balder Blog 14 maj 2008 - Postville Iowa, Agriprocessors, Sholom Rubashkin - USA’s største Kosher slagteri producerede metamfetamin og misbrugte underbetalt illegal arbejdskraft ledet af rabbinere

Balder Blog 19 november 2008 - Hollandsk video med engelske undertekster - Mother, why was I circumcised? + Video Martin Krasnik forsvarer kønslemlæstelse i Deadline

Balder Blog 4 december 2008 - Omskæring - Forræderiske præster: Kathrine Lilleør i seng med fjenden

Balder Blog 3 december 2008 - Omskæringsdebatten der blev væk - Et amputerende fællesskab

Balder Blog 17 november 2008 - Omskæring - Forræderiske præster: Dansk Folkepartis Jesper Langballe forsvarer nu omskæring af drengebørn (Her også en oversigt med links til blogs der omtaler problematikken)

Balder Blog 25 august 2007 - Norge - Jørgen Lorentzen: Rituel omskæring af drenge en bestialsk skik der bør forbydes (Med citater fra Lexner, Blum, Krasnik, etc. Video lavet af omskæringsoffer og meget mere - Psykologisk baggrund bag betydning af blodritualer som halal og kosherslagtning)

Balder Blog 30 november 2012 - Polen: Højesteret forbyder halal og kosher slagtning - EU-diktat vil tillade det fra januar 2013

 


Print Post