Med holocaust i hånd skal det hvide kristne samfund smadres og dets befolkning marginaliseres - for at tækkes Jøders behov for 'tryghed'. Holocausthæren er over os. Lad trompeterne gjalde HOLOCAUST, og de goyishe forsvarsmurer vil styrte i grus som Jerichows i fordums storheds tid, hvor handel med organer var begrænset til Filisterforhuder, og hvor der ikke var flygtninge, simpelthen fordi dem der tabte krigen blev slagtet til sidste mand kvinde børn og husdyr, som foreskrevet i Toraen.

Mere patetisk bliver det ikke. Der er ikke det 'krav' disse Jøder ikke vil have opfyldt fordi de tilsyneladende alle sammen er splitterravende gale på grund af deres nedarvede holocausttraumaer.

Denne artikel kommer på et rigtig godt tidspunkt. Det er kun fire dage siden jeg publicerede en anden artikel om Jøder og Australien. En artikel der handler om hvordan Jøder vil begrænse ytringsfriheden for at standse kritik af Israel. Australien: Jødiske supremacister vil kriminalisere støtte til boykot af Israel  Jeg vil formentlig også bruge den samme højrekolonne, som indeholder citater fra 'jødiske ledere' i Australien.

Denne artikel er også meget apropos i forhold en nylig lille debat på Uriasposten omkring religiøs slagtning, som udviklede sig.

Fra den israelske avis Haaretz:

  Flere australske jødiske supremacister
 
  Isidore Isi Leibler - ECAJ - WJC
 

Isi Leibler, leder af bla. 'Executive Council of Australian Jewry' advarede mod moderne tendenser i det israelske samfund, ved at hævde at 'post-zionistiske Jøder' fremmer en 'universalistisk dagsorden' i skoler, der sigter på at eliminere jødisk nationalisme og skabe en multikulturel stat.

Isi Leibler, talsmand for World Jewish Congress om hvorhvidt Israel bør være en multikulturel stat: 'Dette [Israel] er et land der blev skabt som et jødisk land for Jøderne,' sagde han til Jerusalem Post.

'– Isi Leibler om hvorvidt Australien bør være en multikulturel stat: Under en kampagne mod fremkomsten af Pauline Hansons nationaltsindede parti i 1993, advarede den jødiske apartheidsadvokat mod at multikulturalismen var under angreb fra ekstremister: 'Vi har behov for at sætte os ned sammen, og finde en måde hvorpå australiere igen kan fange den multikulturelle ånd, som jeg tror vi alle sammen er stolt af at være en del af, og som virkeligt er truet,' sagde Isi Leibler den gang. Kilde| Opfordrer nu pr. 18 juni 2011 Britiske -Jøder til anti-palæstinensisk handling.

Miriam Faine (redaktør) i avisen 'The Australian Jewish Democrat' i 1994: 'Styrkelse af et multikulturelt eller multietnisk Australien er også vores mest effektive forsikring imod antisemitisme.' og 'Den dag hvor Australien har en kinesisk General Guvernør, ville jeg føle mig mere sikker på min frihed til at leve som en jødisk Australier.' (Kilde)

Chefredaktøren af avisen Australian Jewish News, Dan Goldberg, forfatter af artiklen på denne side, er stolt af at kunne bekræfte Jødernes rolle ved Australiens nye ukritiske indvandringspolitik: 'Foruden ved deres aktivisme omkring de australske Aboriginer, var Jøder med til at lede korstoget mod den Hvid Australien politik [White Australia policy], en række love fra 1901 til 1973 der lagde restriktioner på ikke hvid indvandring til Australien' Kilde

While acting as the architects and leading proponents of a “Holocaust-proof” multicultural West, Jews have generally been careful to genetically segregate their children from these new mongrelized societies of their own creation. Referring to Australian Jews, Dan Goldberg notes that:

'we have, to a large degree, segregated our children from multicultural Australia through our exclusive Jewish school network (which has, however, been an effective bulwark in the battle against assimilation), and have been forced to segregate ourselves by building security walls and fences around our institutions. This apparent segregation, both free-willed and forced, does not appear to blend neatly with the notion of multiculturalism, but in modern-day Australia our melting pot may be becoming less of a mélange and more of a mix of virtually self-sufficient, independent ethnic and religious parts. [iii]' Source: Hypocrisy in Action: The Non-Response to Avigdor Lieberman’s speech on an Impending Jewish Demographic “Catastrophe”

 
  Why Jews Push Gay Marriage | YouTube
 
  Barbara Lerner Spectre - Paideia:
'Jøderne vil blive hadet på grund af deres rolle ved indførelse af multikulturen'

SYDNEY - Australiens Socialdemokratiske regerings nye politik som udelukker asylsøgere som kommer via havet har fået mange Jøder til at se rødt, mange af dem er overlevende efter holocaust og deres efterkommere som også ankom som bådflygtninge. [en 'holocaustoverlevende' efter jødiske definition er enhver Jøde som har levet i tysk besat område under Anden Verdenskrig]

Lige som Israel holder Australien asylsøgere, de fleste fra Mellemøsten i forvaringscentre. De Australske centre ligger på Stillehavsøerne, Papua Ny Guinea og Naru mod nord og nordøst.

Begge landes leder har lovet at 'standse infiltrationsproblemet', som statsminister Benjamin Netanyahu udtrykte det for nyligt. Begge er blevet kritiseret af menneskerettighedsgrupper for at have overtrådt FN-flygtninge-konventionen fra 1951 som de begge har underskrevet.

Afrikanske flygtninge

I 2011 skrev det israelske parlamentsmedlem Danny Danon (Likud) til den australske jødiske politiker Michael Danby hvor i han spurgte om Australien kunne modtage afrikanske flygtninge som havde ansøgt om asyl i Israel. Danby svarede at Danons forslag var 'temmelig urealistisk'.

'Asylsøgere uden visa som kommer her med skibe vil aldrig kunne slå sig ned i Australien, sagde statsminister Kevin Rudd den 19. juli da han offentliggjorde det nye lovforslag, som går nogle prominente jødiske vælgere forud for det kommende føderale valg.

'Jeg vedgår at dette er en hård beslutning,' sagde Rudd. 'Men det er vores ansvar som regering at sikre at vi på den ene side har et robust grænsebevogtningssystem og ordnede forhold omkring immigration, og på den anden side opfylder vores juridiske og menneskelige forpligtelser i forhold til flygtningekonventionen.'

Den nye politik fik Josh Bornstein, en fremtrædende jødisk advokat til at erklære at han opgav sin livsvarige støtte til Labourpartiet.

'Jeg kan ikke være med til at stemme for en regering som behandler andre menneskelige væsener på denne måde,' skrev Bornstein i Melbourneavisen The Age. 'Der er overskredet en grænse'.

Bornstein, hvis bedsteforældre flygtede fra Polen i 1938 [og som følgelig er selvskrevet overdommer i etiske spørgsmål] fortalte den israelske avis Haaretz: 'Rudds politik, lige som Tony Abbott's er brutal. Den er baseret på at misbruge én gruppe flygtninges menneskerettigheder for at afværge en anden gruppe.'

Tony Abbot, lederen af oppositionspartiet 'Liberal Party', er gået til valg på en lignende stram linje, hvor han lovede at udnævne en højtplaceret militær officer til at lede en aktionsstyrke som skal standse skibe og forbedre grænsesikkerheden.

Til valg i næste måned

Rudd erklærede at valget ville blive afholdt den 7. september, hvorved nationens omkring 110.000 Jøder spares en kollision med Yom Kippur-helligdagen, ved at ændre den plan som Julia Gillard havde sat i gang før hun på dramatisk vis blev fyret fra topjobbet for seks uger siden.

Siden Rudd igen fik magten sidst i juni har Labour oplevet en forbedring i målingerne, men en ny undersøgelse fra Newspoll Market Research forudsagde at det konservative Liberal Party ville vinde med 52 til 48%. Hvis dette sker, vil statsanklager Mark Dreyfus og 'Parliamentary Secretary for the Arts', Michael Danby, to jødiske parlamentsmedlemmer vende tilbage til oppositionen.

Labour kunne faktisk risikere at tabe støtte hvis de følelser som blev udtrykt af den prisvindende australske forfatter Arnold Zable breder sig. 'Jeg er dybt bekymret og foruroliget af de nuværende hårde politik fra begge partierne', sagde han til Haaretz.

[Og i det næste kommer den selvfølgelig selvskrevne jødiske moralske overdommer igen op til overfladen]

'Det sande mål for det moralske niveau af et samfund er hvordan det behandler dets mest sårbare mennesker' , sagde Zable, hvis forældre var polskfødte jødiske flygtninge. [ræk mig lige brækposen]

Mark Leibler, formand for 'the Australia/Israel & Jewish Affairs Council', en privatfinanseret lobbygruppe fordømte politiseringen af sagen under 'valgkampagnens ophedede atmosfære'.

'Jeg frygte at Australiere i vores samfund bliver ført mod et farligt tomrum, fuld af frygt, i nogle tilfælde xenofobisk, og dæmoniserende, ‘ skrev Leibler i Faifax Media Publications.

'Ned ad denne sti ligger sårbare flygtninge som flygter fra forfølgelse og mens de fortjener vores medfølelse, efterlades de i stedet nedgjort og dehumaniseret.'

Leibler, hvis morfar og morfor døde i Auschwitz,.. ... tilføjede: 'Som en person af den jødiske tro, har jeg længe forstået hvad racisme gør med mennesker.... at blive eller at rejse bliver en sag om liv og død.'

Baggrundsbillede: Jøder protesterer i Sydney Australien mod mere grænsekontrol mm.
 

Tiltagende kritik af Israel

Siden 2008 er omkring 1.000 asylsøgere omkommet på havet på vej til Australien, ifølge immigrationsministeriet.

Sidste år ankom 17.292 asylsøgere på 278 både, ifølge det australske flygtningenævn; Refugee Council of Australia.

Rudds dramatiske skift blev vidt og bredt opfattet som et forsøg på at komme Abbott til livs, som havde lovet at 'sende bådene tilbage når det er sikkert'.

'Abbott ignorerer Toraens lære om at hilse fremmede velkommen fordi vi en gang var fremmede, ' skrev Henry Herzog i et brev som blev publiceret i sidste uges udgave af Australian Jewish News.

Den 55 årige Rudd vandt valget i 2007 da han lovede at støtte til Israel 'er i mit DNA'. Men han er blevet kritiseret af jødiske ledere over sin mere og mere kritiske holdning overfor Israel, først som statsminister, og derefter som udenrigsminister.

Selvom Labour forsvarede Israel under dets to recente krige mod Hamas, gik det stejlt ned ad bakke i 2010, da Rudd udviste en påstået Mossadagent som reaktion på afsløringerne omkring brugen af australske pas ved mordet på en Hamas-leder i Dubai.

Krisen fik statsministeren til at invitere en håndfuld jødiske ledere til sin bolig for et kosher-diner for at genskabe freden [religiøse ledere med australsk pas modtages som repræsentanter for en fremmed stat!?]. Han blev også beskyldt for at have trukket sin støtte til Israel ved de Forbenede Nazioner sidste år, mens han leflede for stemmer fra arabiske stater i et forsøg på at opnå en midlertidig plads i Sikkerhedsrådet.

Relationerne mellem de to lande blev yderligere forværret i år, efter afsløringer om at den Mebournefødte Ben Zygier var prisoner X, som menes at have begået selvmord i fængslet i 2010 efter uforvarende at have lækket hæmmeligheder til Hizbollah. [Han troede dog han leverede til Mossad!]

Labours Danby, en overbevist Israelforkæmper i det australske parlament [tænk hvis hver etnicitet havde sine forkæmpere - hvide for eksempel!], svarede ikke da Haaretz bad om en kommentar.

Liberal Party lover Israel 'Ubetinget støtte' - Carte Blanche - lige som Harper i Canada

 
  Stephen Harper - Israel firster - blandt rabbinere fra den racistiske Chabad Lubavitch-sekt - Se også:
Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Canada - Chabad

Labours blandede forhold til Israel står i kontrast til Liberal Partys løfte om ubetinget støtte. Abbott, som en gang blev kaldet 'the Mad Monk'; den skøre munk, takket være et kort opholdt på et præsteseminarium, stiler efter at følge eksemplet af en tæt ven af Israel, den canadiske statsminister Harper.

'Israel er det land på jorden som er mest udsat for en eksistentiel trussel, og det er hvorfor Israel fortjener et meget højt niveau af 'instinktiv opbakning' fra lande som Australien, ' sagde Abbott i et interview i London i december sidste år.

Men Leibler, formanden af Australia/Israel & Jewish Affairs Council fortalte Haaretz at 'Jeg er sikker på at Israel og det jødiske samfund fortsat vil nyde støtte fra begge partierne hvad det grundlæggende angår.'

Oversat fra:

Haaretz 11 august 2013 - Australia’s Labor PM rankles Jews with tough policy on asylum seekers (Dan Goldberg) Log in nødvendig. JF har en del af det.

Jewish Forward 11 august 2013 - Australia's New Policy on Asylum Seekers Riles Jewish Community

Relateret:

Balder Blog 9 august 2013 - Australien: Jødiske supremacister vil kriminalisere støtte til boykot af Israel 

Balder Blog 24 juni 2013 - Australien - Sexmisbrug - Rabbiner: Unge Goyims tænker på sex fra de er fem år gamle

Balder Blog 22 maj 2013 - USA - Joe Biden: Jødiske ledere og Hollywood ansvarlige for vedtagelse af homolov, åbne grænser, etc..

Balder Blog 8 august 2013 - Palæstinenser-rettigheder, homoaktivisme, Sarah Schulman, George Soros, zionisme, jødisk etnopolitik og revolution (Gilad Atzmon)

Balder Blog 4 april 2013 - Australien Mossadspion-sagen del II - Globalisering og mulitikulti bruges som forsvarsargument for Jøders illoyalitet (Ben Zygier)

Balder Blog 3 april 2013 - Afsløring af australskfødt Mossadagent indleder diskussion om dobbelte statsborgerskaber og Jøders loyaliteter (Ben Zygier - Australien)

Balder Blog 16 november 2012 - New Zealand: Jødisk organisation og israelsk ambassadør kræver obligatorisk holocaust undervisning

Balder Blog 16 november 2012 - Israel: Rabbiner Baruch Efrati: Islamiseringen af Europa bør glæde Jøder som hævn for forfølgelse

Balder Blog 4 oktober 2012 - Australien: The Mascot bog & film - Alex Kurzems internationale holocaust-bestseller formentlig fup (The Mascot - Maskotten)

Balder Blog 19 september 2012 - Jødedom - religion eller politisk bevægelse? - 1200 rabbinere beder Obama løslade israelsk spion (Jonathan Pollard)

Balder Blog 21 juni 2012 - Australien: Jødiske ekstremister fra ECAJ kræver mere internetovervågning, censur, racismeparagraffer og hjernevask til mediefolk og skolebørn

Balder Blog 28 juni 2012 - Israel: Brandattentater mod ‘illegale infiltranter’ fra Afrika i Jerusalem og Tel Aviv

Balder Blog 7 september 2011 - Australien: Jødiske organisationer dækkede over pædofil sexforbryder

Balder Blog 20 juli 2011 - New Zealand: Israeler som døde under jordskælvet i februar - Mossadagent på spionopgave

Balder Blog 22 august 2010 - USA: Hemmelige arkiver afslører massiv israelsk manipulation af medierne

Balder Blog 5 august 2010 - Israel: EU-støtte til israelske fredsbevægelser er indblanding i israelsk indenrigspolitik

Balder Blog 5 august 2010 - Australien: Jødiske grupper vrede over kirkers opfordring til boykot af Israel

Balder Blog 25 marts 2010 - Jewish Telegraph Agency USA: Jødiske grupper på gaden for omfattende indvandringsreform

Nationalist Coalition Blog 11 april 2010 - Jews Say No “infiltrators” Be Allowed In Israel, But They Say “infiltrators” Should Be Allowed In The United States

Balder Blog 15 marts 2010 - Israelsk historiker: Israel kunne føle sig tvunget til at udslette Europa

Balder Blog 9 december 2009 - Australien: Paul Benjamin, forstander på jødisk skole fængslet for børneporno

Balder Blog 23 november 2009 - Statsborgerskab: nye USA borgere aflagde troskabseden i holocaust-museum

Balder Blog 23 november 2009 - Jøder slæber Somaliere til USA og uddeler statsborgerskaber i holocaust museum (Hebrew Immigrant Aid Society - HIAS)

Balder Blog 17 april 2009 - Australien: Tankepolitiet dømmer Revisionisten Fredrick Töben - Hjemmeside nedlagt

Balder Blog 18 marts 2009 - Australien: Mand straffet for at downloade Simpsons tegneserie-porno

Balder Blog 25 februar 2009 - Australien: Jøder indrømmer hærværk mod forening af Kristne Jøder

Balder Blog 15 december 2008 - Australien: Diskrimination mod hvide mænd ophøjet til lov

Balder Blog 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - USA | England | France | Canada | Holland | Ireland

Israel og indvandring - Racisme & fremmedhad

Balder Blog 12 december 2012 - Israelske politikere bruger ‘Lysfesten’, Hanukka, til at opfordre til at bortjage ‘mørket’ i form af Afrikanske indvandrere (+ Niels Christian Meyer, alias Bubber - på besøg hos Chabad Lubavitch)

Balder Blog 17 marts 2013 - Israel: Nye metoder mod demonstranter - sprøjter kloakvand på palæstinensiske huse

Balder Blog 3 oktober 2012 - Israel - Anti-kristne hadforbrydelser stigende: Jødiske bosættere vandaliserer kirke - ‘Jesus er en bastard’ (Latrum-klostret - Franciskaner-kloster)

Balder Blog 8 juni 2012 - Israel: Brandattentater mod ‘illegale infiltranter’ fra Afrika i Jerusalem og Tel Aviv

Balder Blog 5 december 2011 - Sådan erobrede Zionisterne Palæstina (Palæstinas historie)

Balder Blog 9 april 2011 - Israel: Jøder demonstrerer mod afrikanske og filippinske indvandrere i Tel Aviv

Balder Blog 13 februar 2011 - Israelsk Parlamentsmedlem (Likud): Mere uddannelse for at bekæmpe blandede ægteskaber

Balder Blog 18 januar 2011 - Israel: Rabbinere vil bygge dødslejre til Palæstinenserne

Balder Blog 17 januar 2011 - Israelsk rabbiner Dov Lior: ‘Ikke-jødisk sperm fører til barbarisk afkom’

Balder Blog 30 december 2010 - Israel - Rabbiner koner til jødiske kvinder: holdt jer fra Arabere

Balder Blog 23 november 2010 - USA’s udenrigsministerium: Religionsfriheden under angreb i Israel

Balder Blog 10 november 2010 - Israel: Racistisk bosætter-overfald - jødiske ekstremister i flok mishandlede chilensk turist

Balder Blog 3 november 2010 - Israel: Jødiske terrorister satte ild til 100 år gammel al Quds kirke i Jerusalem

Balder Blog 13 december 2010 - Israel: IDF-soldater tvang 13 år gamle Palæstinensiske børn til at drikke urin

Balder Blog 26 oktober 2010 - Israel: Jødiske besættere skænder palæstinensiske grave

Balder Blog 25 juni 2010 - Efter angreb på Gaza fredskonvoj - Israelske soldater afsløret som tyveknægte

Balder Blog 31 maj 2010 - Israel beskyldes for sexmisbrug af anholdte palæstinensiske børn

Balder Blog 12 april 2010 - Israel: Ny instruks fra hæren åbner op for massedeportationer fra Vestbredden

Balder Blog 21 Januar 2010 - Benjamin Netanyahu: Illegal indvandring en trussel mod Israel

Balder Blog 3 juli 2010 - Israel overvejer at deportere gæstearbejderes børn

Balder Blog 21 juni 2010 - Rassenschande i Israel - Araber 18 måneder i spjældet for sex med Jødinde

Balder Blog 17 december 2009 - Religiøse Jøder vanhelliger Kristen Kirke i Jerusalem

Balder Blog 12 november 2009 - Rabbiner Yitzhak Shapiro: Jøder må dræbe ikke-jøder inklusiv spædbørn (Kongens Tora - Torat Hamelech)

Balder Blog 23 oktober 2009 - Israel Apartheid - Ashkenazi-jøder: Sefardiske piger har dårlig indflydelse

Balder Blog 7 september 2009 - Israel: Statsstøttet kampagne mod blandede ægteskaber rettet mod Jøder udenfor Israel

Balder Blog 20 september 2009 - Israel: Kommune og politi beskytter unge jødiske piger mod mænd fra etniske minoriteter

Balder Blog 2 september 2009 - Nur Khazaren - Schwarzes nie - racediskrimination mod negre i israelske skoler lovligt

Balder Blog 7 september 2009 - Israel: Statsstøttet kampagne mod blandede ægteskaber rettet mod Jøder udenfor Israel

Balder Blog 22 marts 2009 - Hærens rabbinere under Gaza: Dette er en religiøs krig - ok at dræbe civile

Balder Blog 21 maj 2008 - Jødiske ekstremister brændte Det Nye Testamente i Israel

Balder Blog 29 januar 2008 - EU embedsmænd tager til Israel for at lære hvordan man bekæmper intolerance

Balder Blog 4 januar 2008 - Biskopper nægtet adgang til grædemuren - Kristne kors fornærmende for Jøder

Balder.org 15 oktober 2004 - Kristne protesterer mod semitiske overgreb i Jerusalem; Kristne bespyttes og bespottes


Print Post