Flere australske jødiske supremacister
 
  Isidore Isi Leibler - ECAJ- WJC
 

Isi Leibler, leder af bla. 'Executive Council of Australian Jewry' advarede mod moderne tendenser i det israelske samfund, ved at hævde at 'post-zionistiske Jøder' fremmer en 'universalistisk dagsorden' i skoler, der sigter på at eliminere jødisk nationalisme og skabe en multikulturel stat.

Isi Leibler, talsmand for World Jewish Congress om hvorhvidt Israel bør være en multikulturel stat: 'Dette [Israel] er et land der blev skabt som et jødisk land for Jøderne,' sagde han til Jerusalem Post.

'– Isi Leibler om hvorvidt Australien bør være en multikulturel stat: Under en kampagne mod fremkomsten af Pauline Hansons nationaltsindede parti i 1993, advarede den jødiske apartheidsadvokat mod at multikulturalismen var under angreb fra ekstremister: 'Vi har behov for at sætte os ned sammen, og finde en måde hvorpå australiere igen kan fange den multikulturelle ånd, som jeg tror vi alle sammen er stolt af at være en del af, og som virkeligt er truet,' sagde Isi Leibler den gang. Kilde| Opfordrer nu pr. 18 juni 2011 Britiske -Jøder til anti-palæstinensisk handling.

Miriam Faine (redaktør) i avisen 'The Australian Jewish Democrat' i 1994: 'Styrkelse af et multikulturelt eller multietnisk Australien er også vores mest effektive forsikring imod antisemitisme.' og 'Den dag hvor Australien har en kinesisk General Guvernør, ville jeg føle mig mere sikker på min frihed til at leve som en jødisk Australier.' (Kilde)

Chefredaktøren af avisen Australian Jewish News, Dan Goldberg er stolt af at kunne bekræfte Jødernes rolle ved Australiens nye ukritiske indvandringspolitik: 'Foruden ved deres aktivisme omkring de australske Aboriginer, var Jøder med til at lede korstoget mod den Hvid Australien politik [White Australia policy], en række love fra 1901 til 1973 der lagde restriktioner på ikke hvid indvandring til Australien' Kilde

Jødisk supremacister i Australien, som ifølge deres stammeloyalitet handler rigtigt, har lanceret et forsøg på at kriminalisere alle akademikere i landet som bakker op om et boykot af Israel.

Forsøget på at kriminalisere kritikere af zionistisk racisme og etnisk udrensning af Palæstinensere er søsat af 'Shurat HaDin—The Israel Law Center' i Israel, i form af en 'racisme-anklage' (class action) mod den australske professor Jake Lynch.

Professor Lynch's forbrydelse består i hans deltagele og offentlig støtte til boykot af Israel, derunder en akademisk boykot af israelske universiteter, ' ifølge den ekstremistiske zionistiske organisation, som maskerer sig ved hjælp af påstanden om at være en 'menneskerettighedsorganisation' [det er standard praksis for mange zionistiske kamporganisationer - Balder].

Nogle fakulteter og studerende på Sydneys Universitet har for nyligt opfordret til en afbrydelse af båndene til israelske institutioner, hvilket ifølge Shurat Harding er 'racistisk og i strid med australske føderale antidiskriminationslove'.

De juridiske skridt er blevet iværksat under Australiens 'racediskriminationslov', på den tynde basis at dem som taler for boykot, sanktioner og 'divestment' (BDS) mod den jødiske stat er 'diskriminerende mod Israelere'.

Dette er endnu et tilfælde af jødiske supremacister som 'skriger i smerte mens de slår dig', som det polske mundheld siger.

Zionisterne har begået store overtrædelser af menneskerettighederne overfor Palæstinenserne, og ja, faktisk mod alverdens folkeslag, og når der er nogen som vil holde dem ansvarlig, påstår de samme jødiske supremacister at det er dem som bliver nægtet deres menneskerettigheder.

Dette er ikke en gang chutzpah, det er tydeligvis skinhellighed affødt af en arrogance som er del af den jødiske supremacistiske mentalitet.

I det forløbne semester bakkede Sydney universitets studenterforening op om professor Jake Lynchs akademiske boykot af Israel.

Klagen er officielt blevet indgivet til den australske menneskerettighedskommission. [Australian Human Rights Commission]

Professor Lynch har 'fået' 21 dage til at svare de jødiske ekstremister.

 

Oversat fra:

David Duke 8 august 2013 - Australia Jewish Supremacists Seek to Criminalize Efforts to Boycott Israel

Welcome immigrants to Jewstralia
 

Relateret:

Balder Blog 13 august 2013 - Australien: Labour vil bremse indvandringen - Rasende ‘holocaustoverlevende Jøder og efterkommere’ demonstrerer for åbne grænser

Roitov 8 august 2013 - EU-Israel Conflict Exposes Funding Scheme

Balder Blog 8 august 2013 - Palæstinenser-rettigheder, homoaktivisme, Sarah Schulman, George Soros, zionisme, jødisk etnopolitik og revolution (Gilad Atzmon)

Balder Blog 4 august 2013 - HOLOCAUST som politisk våben … Israel firster Dov Hikind vil have kreditkort-selskaber til at boykotte ‘hadgrupper’ og ‘holocaustbenægtere’

Balder Blog 29 juli 2013 - Kan zionistiske grise flyve? Pink Floyd-ikon Roger Waters provokerede De Udvalgte (Gilad Atzmon)

Balder Blog 18 juni 2013 - Frankrig - fhv. udenrigsminister Roland Dumas: England planlagde krig mod Syrien for længe siden - for Israels skyld!

Balder Blog 16 juni 2013 - Laboratoriet - Eksplosiv film af Yotan Feldman afslører hvordan Israel lukrerer på at eksportere død og fordærv

Balder Blog 22 maj 2013 - USA - Joe Biden: Jødiske ledere og Hollywood ansvarlige for vedtagelse af homolov

Balder Blog 3 maj 2013 - USA: Zionister beklager sig over tv-shows som legitimerer ‘konspirationsteorier’ om jødisk kontrol over USA’s politik

Balder Blog 26 april 2013 - Sweden: Bishop (member of billionaire Jewish media dynasty) wants to censor and edit the Christian Bible

Balder Blog 18 april 2013 - Nathanael Kapner: Jøder kontrollerer det amerikanske PET; Homeland Security

Balder Blog 4 april 2013 - Australien Mossadspion-sagen del II - Globalisering og mulitikulti bruges som forsvarsargument for Jøders illoyalitet (Ben Zygier)

Balder Blog 3 april 2013 - Afsløring af australskfødt Mossadagent indleder diskussion om dobbelte statsborgerskaber og Jøders loyaliteter (Ben Zygier)

Balder Blog 19 september 2012 - Jødedom - religion eller politisk bevægelse? - 1200 rabbinere beder Obama løslade israelsk spion Jonathan Pollard

Balder Blog 21 juni 2012 - Australien: Jødiske ekstremister fra ECAJ kræver mere internetovervågning, censur, racismeparagraffer og hjernevask til mediefolk og skolebørn

Balder Blog 7 september 2011 - Australien: Jødiske organisationer dækkede over pædofil sexforbryder

Balder Blog 22 april 2011 - Indædt had mod Briterne: Israel forsynede Argentinas junta med våben under Falklandskrigen

Balder Blog 6 februar 2011 - Norske reklamebureauer vil ikke tjene israelske blodpenge - Går glip af millioner

Balder Blog 28 januar 2011 - Tea Party kandidat Senator Rand Paul vil standse $3 mia. i årlig bistandshjælp til Israel

Balder Blog 18 januar 2011 - Israel: Rabbinere vil bygge dødslejre til Palæstinenserne

Balder Blog 19 december 2010 - USA - Busreklamer i Seattle protest mod skatteyder-betalte Israelske krigsforbrydelser

Balder Blog 4 december 2010 - Israel pays 1,000 Danes to spread Zionist propaganda in Denmark

Balder Blog 21 november 2010 - Denmark - Israel: Danish Security Company G4S protects illegal Israeli settlements

Balder Blog 12 november 2010 - USA - Israelske sorte operationer afsløret i deklassificerede dokumenter

Balder Blog 22 august 2010 - USA: Hemmelige arkiver afslører massiv israelsk manipulation af medierne

Balder Blog 5 august 2010 - Israel: EU-støtte til israelske fredsbevægelser er indblanding i israelsk indenrigspolitik

Balder Blog 15 marts 2010 - Israelsk historiker: Israel kunne føle sig tvunget til at udslette Europa

Balder Blog 22 februar 2010 - Tony Blair: Israelerne deltog i beslutning om at angribe Irak

 


Print Post