Undskyld den rodede titel, men dette her handler om en hel masse. Etnopolitik, ekstreme homobevægelser, psykologi, Zionisme, venstrefløjen, jødisk selvforståelse og mere. Dette har relevans for mange, uanset politisk udgangspunkt.

Så skete det som ikke måtte ske. Den lange indledning til denne artikel som jeg havde brugt rigtig mange timer på er røget. Det sker ikke ret ofte for mig mere, men den smuttede *****. Desværre, og jeg orker ikke én gang til.

Kort og godt; den følgende artikel indeholder meget værdifuld information og meget interessante vinkler, ikke kun for folk der interesserer sig for Israel/Palæstina eller homobevægelse, men for alle som holder øje med globalisering, George Soros, politisk aktivisme, ideologi, filosofi, manipulation og samfundsomkalfatrende bevægelser.

Jazzsaksofonisten Gilad Atzmon er 'venstreorienteret' universel humanist, (israelskfødt Jøde) og forkæmper for Palæstinensernes rettigheder, og desuden mere og mere Jødedommens ypperste psykoanalytiker.

Han er i modsætning til langt de fleste af sine filosof-kollegaer ikke bange for at forfølge sandheden helt derude hvor det gør ondt.

Og det er også dèr venstreorienterede humanister som Gilad Atzmon og nationalistisk orienterede skikkelser som profesor Kevin MacDonald og David Duke når til en forståelse omkring fakta, historie og hændelser, selv om de (tilsyneladende) ikke er enige i målet. Atzmon spiller i øvrigt en vidunderlig musik. Fantastisk at han evner at gøre karriere som musiker og forfatter og politisk aktivist samtidigt med.

Det vil nok være nyttigt i det følgende at vide at LGBT står for lesbian, gay, bisexual & transgender (på almindeligt dansk: homoekstremister) , og BDS står for boycott divestment sanctions; en bevægelse som kæmper for palæstinensernes rettigheder1).

1) Bevægelsen og ideen er meget frygtet i zionistiske kredse, som husker hvordan det gik i Sydafrika, og der bruges store midler til at bremse den, eller som Atzmon synes at sige, til at give dem lige den drejning som passer dem bedst, f.eks. via indflydelse fra folk som Soros, som er dem der betaler gildet.]

Israel-Palestine and the Queer International

En boganmeldelse af Gilad Atzmon

'Israel/Palestine and the Queer International', en ny bog af forfatter/professor Sarah Schulman, fortæller historien om Schulmans transformation fra 'jødisk, lesbisk New Yorker', til 'cosmopolitan queer' og fortaler for BDS-bevægelsen (1). Hendes bog er en 'must read', og ikke fordi det præsenterer en ny og original politisk vision; tværtimod.

Schulman præsenterer også læserne for nogle afgørende og saftige referencer til den direkte involvering af George Soros' netværk som promoverer en 'homorettigheds-revolution' i den arabiske verden generelt, og specielt i Iran og Egypten.

Venstreorienteret sekulær tankegang

Schulman præsenterer os faktisk med et unikt og uvurderlig blik ind i venstreorienteret sekulær jødisk tankegang. Den afslører strukturen af LGBT-politikken (2) og den mode den opererer på indenfor den palæstinensiske solidaritetsbevægelse

Schulman er en velsmurt forfatter [fluent writer], hendes fortællestil er glat og flydende. Men mere end noget andet er hun forbavsende ærlig i sit forsøg på at beskrive sin rejse. Hendes ærlige åbenhed er til tider næsten selvmorderisk. Dette faktum i sig selv kan måske forklare hvorfor bogen, sin sensationelle titel til trods har fået meget lidt opmærksomhed fra det normalt meget højrøstede jødiske progressive [venstreorienterede] netværk.

Jiddiske kopf og goyishe kopf

Allerede helt i begyndelsen af bogen forsyner Schulman os med en forbavsende tilståelse, som de fleste Jøder ville foretrække at feje langt ind under gulvtæppet.

'Vi blev opdraget med to jiddiske ideer om Kristne: kopf og punim. Jiddishe kopf og goyishe kopf. At sige at nogen har en jiddishe kopf (en jødisk hjerne) bruges til beundrende at sige at han var et geni, at han var analytisk og begrebsmæssig en original tænker. At sige at nogen har en goyishe kopf betyder at vedkommende er lidt tungnem, konform og langsom'. (side 2)

Man må indrømme at det kun ser sjældent at Jøder frivillig præsenterer sådanne intime informationer som bekræfter dybden af den racisme og supremacisme [overlegenhedstænkning - herre-race] indenfor den jødiske kultur.

 
Sarah Schulman - Jewish lesbian - LGBT  

Et par sider længere frem er Schulman ærlig nok til at indrømme at hun også går ind for en dyb biologisk-deterministisk form for tænkning (side 10).

'Selvfølgelig, tænker jeg som så mange andre Jøder, på mig selv i biologiske termer, uanset hvor godt det er for antisemitismen. Der er jo ubestrideligt en genetisk komponent, siden jødisk identitet fra den jødiske synsvinkel afhænger essentielt biologisk af at have en jødisk mor'.

Det siger sig selv at evolutionærpsykologen professor Kevin MacDonald og den højreorienterede forfatter David Duke bliver jagtet uden ophør af Anti-Defamation Leage (ADL) og det progressive jødiske netværk, for ikke andet end at være enig med Schulman.

Ideologisk kollektivisme

Interessant nok tænker Schulman, på trods af sin ærlighed sjældent selvstændigt på sin vej mod universel retfærdighed.

I stedet for at tænke selv konsulterer hun altid progressive ikoner som Judith Butler, som står øverst på hendes 'liste med troværdige LGBT-mennesker'.

Som aktivist og kampagneleder skaber Schulman altid fronter og laver sammenslutninger.

Hun beder altid om råd, hun konsulterer altid én som ved mere.

Disse fakta er faktisk meget vigtige; Schulman fortæller os en historie om en person som opererer 'som Jøde', som lesbidsk, som 'Queer International', 'som progressiv', etc.

Sandheden er at mennesker som 'tænker' og 'handler som noget' næppe tænker selv.

I stedet for opererer de indenfor de parametre som et imaginært politisk og ideologisk kollektiv (den homoseksuelle, den venstreorienterede, den 'Internationale Queer', den sorte, Muslimen) i stedet for at tænke autentisk og at handle selvstændigt.

I et vist omfang hjælper Schulmans udvidede monolog os med at forstå marginal-politikker som et mægtigt forsøg på at reducere individet til ikke mere end en 'flok meningsfæller' [pile of signifiers].

Jødisk offerrolle og homocentrisme

For to år siden var den jødiske pro-palæstinensiske blogger Philip Weiss (Mondo Weiss) modig nok til at indrømme overfor mig i et interview at det er jødisk egeninteresse som motiverer hans pro-palæstinensiske aktivisme.

For Weiss var det ikke en 'altruistisk' bekymring for de undertrykte; han troede faktisk på at hans aktivisme var 'godt for Jøderne'.

Fra jødisk stammementalitet til seksualpolitik

Schulman minder mig om Weiss. Lige som Weiss er hun modig og ærlig nok til at sige det hele. Men hun er også interesseret i at promovere sin 'politiske queer-dagsorden'. For Schulman er Palæstinenserne simpelthen et middel frem mod hendes hellige progressive mål.

'Hvis mennesker som mig vender ryggen til (Israelske) 'queer events' til støtte for boykotbevægelsen BDS [Boykot, Divestment, Sanctions]1), så skal vi kunne være sikre på at boykottet anerkender støtte til queer-bevægelsen og anerkender palæstinensisk LGBT-organisering, ' skriver hun.

Kort fortalt er det prioriteringen til fordel for 'queer og LGBT-interesser', som bestemmer graden af Shulmans engagement i en krig for 'universel retfærdighed'. Som man kunne forvente sidder der et prisskilt på Schulmans solidaritet, som først og fremmest skeler til gevinsten for LGBT-bevægelsen.

Set fra min side er konklusionen på alt dette her simpel: Schulman har med succes overført sin jødiske stammementalitet til en form for seksuelt orienteret politisk affinitet.

Præsenterer sig som holocaust-offer-efterkommer på side ét

Schulman er ikke kun en 'kedelig homoseksuel' aktivist. Hun er også en Ashkenazi (europæisk) Jøde, med alle de nødvendige offer-rekvisitter som hun stolt vifter med helt i begyndelsen af bogen.

'Jeg blev født i 1958, 13 år efter afslutningen af Holocaust', begynder det tredje afsnit. 'Jeg blev født kun tre år efter min mormor endelig bekræftede at hendes to brødre og to søstre havde været udryddet ti eller femten år tidligere af Nazisterne og deres kollaboratører, ‘ fortsætter hun på side ét.

Hendes ordvalg levner ingen plads for spekulation: Schulman er en traumatiseret Ashkenazi-jøde.

Hun er en tilhænger og proselyt af det som den israelske filosof Adi Ophir definerer som holocaustreligionen. Hele hendes univers er kodificeret i reference til 'jødisk lidelses førsteplads'. Det behøves ikke at siges at denne blanding af jødisk lidelse og homo-offerrolle bliver i Schulmans tilfælde til et solipsistisk politisk argument. [Solipsisme- teorien eller ideen at selvet er den eneste realitet].

Balder: Her stopper min oversættelse i hvert fald for nu. Men fortsæt og læs resten på engelsk, og indeholder mange interessante oplysninger og vinkler.

Jeg lister her titlerne på de ikke oversatte afsnit:

Homonationalism, the Queer International and Joseph Massad

Queer International and George Soros

Intellectual Integrity vs. Materialism

Gilad Atzmon 7 august 2013 - Israel/Palestine and the Queer International – A Book Review by Gilad Atzmon

Relateret:

David Duke 8 august 2013 - Australia: Jewish Supremacists Seek to Criminalize Efforts to Boycott Israel

Balder Blog 29 juli 2013 - Kan zionistiske grise flyve? Pink Floyd-ikon Roger Waters provokerede De Udvalgte (Gilad Atzmon)

Balder Blog 15 juli 2013 - George Zimmerman acquittal: Tee Stern & David Schneider fanning the flames of racial hate (Jewish revolutionaries in the front line on the barricades)

Balder Blog 17 februar 2013 - Gilad Atzmon: Hollywood og Historie - Steven Spielberg versus Quentin Tarantino

Balder Blog 3 januar 2013 - Artikel 19: Historisk revisionisme er en menneskeret garanteret af FN - mener jødisk dissident (Gilad Atzmon)

Balder Blog 16 december 2012 - Gilad Atzmon: Forbindelsen mellem israelsk barbari og jødisk kultur og religion

Balder Blog 4 juni 2007 - Gilad Atzmon: Holocaustreligionen er lige så så gammel som Jøderne selv (bl.a. Purim, holocaust, Esters Bog, Zionisme)

Balder Blog 18 december 2012 - England: Atzmon afslører den ‘venstreoerienterede’ Zionist Nick Lowles som opfordrer til heksejagt på revisionister

Balder Blog 21 april 2012 - Fantastisk interview - Gilad Atzmon om ‘Jewish Identity Politics’ og meget mere

Balder Blog 6 december 2011 - Alan Dershowitz anmelder Gilad Atzmons bog The Wandering Who? - Mix af Mein Kampf, Zions Protokoller og blod af kristne børn

Balder Blog 30 september 2011 - Gilad Atzmon i lunt humør fejrer sejr over zionistiske censurforsøg

Balder Blog 17 februar 2011 - Auschwitzoverlevende Hajo Meyer og israelskfødte Gilad Atzmon diskuterer ‘jødisk etik’

Balder.org 31 december 2010 - The Secret Financial Network Behind 'Wizard' George Soros - William Engdahl

Balder.org 31 december 2010 - Peter Myers: Mikhail Khodorkovsky conviction exposes links with George Soros & Lord Jacob Rothschild

Homo promo

Balder Blog 4 juli 2013 - Australien: Homoseksuelle adoptivfædre var medlemmer af pædofil bande - misbrugte 6 årig

Balder Blog 22 maj 2013 - USA - Joe Biden: Jødiske ledere og Hollywood ansvarlige for vedtagelse af homolov

Balder Blog 19 februar 2013 - Tyrkisk regering starter redningsaktion for tyrkiske børn som er anbragt hos vantro og homo-plejefamilier

Balder Blog 26 november 2012 - Fætter BR - kønsneutralt legetøj - Radikale kønsforskeres foragt for videnskaben afsløres i norsk tv program (Harald Eia, Hjernevask - Brainwash - norsk tv program i 7 dele - English subtitles)

Balder Blog 26 november 2012 - Fyn: Center for Menneskerettigheder, homolobbyen og etniske foreninger spænder politiet for den multikulturelle vogn (TV2 Fyn, Fynsk Politi, hadforbrydelser, Rosalina Diaz, racistisk overfald)

Balder Blog 8 september 2012 - The myth of a Nazi extermination of homosexuals (Jack Wikof via CW Porter)

Balder Blog 26 oktober 2011 - Marxisme-Feminisme regerer Tyskland - Israelsk professor Martin van Creveld fyres af Uni Trier: Kvindefjendsk

Balder Blog 23 oktober 2011 - American woman: We need the men to take control again - Feminism has ruined our men

Balder Blog 24 september 2011 - Banebrydende ny dansk forskning: Store genetiske forskelle mellem aboriginer og hvide

TV2 interview 14 september 2011 - Helmuth Nyborg: Sveriges I.Q. i fare (Poul Erik Skammelsen & Kirsten Palmer)

Balder Blog 18 juni 2011 - EU diktator Barroso: Tyskland har for mange hjemmegående husmødre

Balder Blog 1 juni 2011 - Schweiz: Ekstrem sex-undervisning i børnehaver og skoler - træpenisser og plydsvaginaer

Balder Blog 15 juli 2010 - Europarådet udsteder virkelighedsfjernt mediediktat - Ordet ‘mor’ er sexistisk

Balder Blog 12 januar 2010 - Historiker Anna Tijsseling: Nazi-forfølgelse af bøsser i Holland under besættelsen en myte

Balder Blog 8 september 2009 - England: Borgmester standser støtte til homoparade - opgør med politisk korrekthed

Balder Blog 9 juni 2009 - Bossen og Bøssen, Jalving og Elbæk - 30 millioner til til homo-eksibitionister i København?

Balder Blog 30 oktober 2009 - Sublime Jesper Bacher forklarer revselsesrettens fundamentale betydning

Balder Blog 21 september 2009 - Miss Sverige Anna Anka om kastrerede Vikinger - feminister raser

Balder Blog 15 december 2008 - Australien: Diskrimination mod hvide mænd ophøjet til lov

Balder Blog 26 august 2008 - Den engelske forfatter Fay Weldon er aktuel med en ny bog på dansk ‘Kvinder på kur’

Balder Blog 22 februar 2008 - Frankfurterskolen - Lærerig video om en af historiens mest destruktive bevægelser (med tekst)

Balder Blog 10 september 2007 - Berufsverbot for at forsvare familieværdier - NDR, tysk Tv-kanal fyrer den populære skærmtrold Eva Herman

Balder Blog 7 maj 2006 - Multikultindustrien i England vil tvinge små børn til at lege med ikke-racefæller for at opnå den rette multikulturelle ånd.

Balder Blog 31 maj 2006 - Nyoprettet hollandsk parti kræver pædofili, børneporno og dyresex legaliseret


Print Post