Husk at intet er helligt, bortset fra 'holocaust'. Ikke ytringsfriheden, ikke forsamlingsfriheden, ikke trykkefriheden, ikke rejsefriheden, end ikke friheden til at benytte sig af moderne banksystemer, eller friheden til at afholde konferencer.

 
  Dove Hikind - New York Assemblyman

Og det er som altid Jøder, som kommer med de mest skammelige forslag; i dette tilfælde den zionistiske aktivist Dov Hikind, byrådsmedlem i Brooklyn - New York.

Hadegrupper & holocaustbenægtere

Dov Hikind, byrådsmedlem [Assemblyman] i Brooklyn New York opfordrer de vigtigste kreditkortfirmaer til at standse deres betjening af mange de mange 'hadegrupper' som arbejder i USA og andre lande.

Det er blevet afsløret [sic!] at otte 'holocaustbenægter-organisationer' for tiden sælger racistiske, antisemitiske og holocaustbenægter-produkter (bøger, videos) gennem deres hjemmesider via kreditkort-salg.

'Uheldigvis er det i dag ikke længere chokerende at finde dem som benægter holocaust, dem som åbenlyst sympatiserer med racistiske hadefulde ideologier,' sagde Hikind. 'Det som er chokerende er at der er prestigefulde kreditkortfirmaer som handler med dem, og sætter disse grupper i stand til at generere penge til at sprede deres hadefulde budskaber.'

Ingen borgerrettigheder for 'holocaustbenægtere' - No civil rights for 'holocaust deniers'
 

Holocaustorganisationerne som tilbyder betaling via kreditkort er:

Ifølge det zionistiske byrådsmedlem sælger disse 'holocaustbenægterorganisationer' antisemitiske og holocaustbenægterbøger [det er prisværdigt at det kære byrådsmedlem differentierer!], derunder 'Zions Vises Protokoller', 'The ‘Gas Chambers of Dachau, Mauthausen and Hartheim', hvori der står at 'ingen af disse faciliteter nogensinde blev brugt som 'dødelige gaskamre', og The Rudolf Report, der siger 'de angivelige gaskamre i Auschwitz ikke kunne have eksisteret'.

'Som en hvis mor var i Auschwitz mens hendes mor endte i gaskamrene, finder jeg det umoralsk at respekterede bankfirmaer kan gøre forretning med disse hadegrupper,' sagde Hikind. Hikind har allerede sat sig i forbindelse med AmEx, Visa, MasterCard, Discover Financial Services og Paypal, for at bede dem om at holde op med at handle med disse og andre hadgrupper, og til at passe bedre på hvem de handler med.'

I 2009 satte Hikind fokus på relationen mellem holocaustbenægter David Irving [advarsel: Irving risikerer at anlægge sag] og American Express da Hikind fandt ud af at Irving tog imod AmEx-betalinger for sin turné.

Hikind skrev et brev til firmaet hvori han opfordrede firmaet til at ophæve deres økonomiske samarbejde, og en halv snes af byrådsmedlemmets kollegaer skrev også under på brevet. American Express bøjede sig for kravet, og Hikind bifaldt firmaet for 'at have gjort det rigtige'.

Kilde:

Jewish Political News & Updates 30 juli 2013 - Hikind Demands Credit Card Companies Pull Support From Hate Groups. tak til David Irving's newsletter online; altid på pletten!

Kommentar:

 
Det er ikke Muslimer som har skrevet vore racismeparagraffer og censurlove!

'For at finde ud af hvem der hersker over dig, find simpelthen ud af hvem du ikke kan få lov til at kritisere', skulle Voltaire have sagt.

Det er tydeligvis den Internationale Jødedom som er den største fjende af ytringsfrihed, en tradition med mange år på bagen i de kredse.

En af de første love der blev vedtaget i Sovjetunionen efter den bolsjevistiske magtovertagelse var en lov efter hvilken man kunne idømmes dødsstraf for 'antisemitisme' eller blot det at besidde et eksemplar af 'Zions Vises Protokoller'! (Prøv for sjovs skyld også at lægge mærke til, hvem der for tiden er mest ivrige for at få forskellige whistleblowers smidt i fængsel, og hvem der forsvarer tortur og brug af særlige paragraffer og metoder! Mønstrene er så tydelige at man ikke forstår Jøderne ikke ser faren; Zionismens endeligt vil komme pludselig som en tektonisk forskydning)

Relateret:

Balder Blog 12 januar 2012 - New York: Bølge af antisemitiske hatecrimes - Fakkeltog mod had med borgmester Bloomberg og Dov Hikind

Bloggen vrimler med artikler om jødisk censur, spredning af had, indvandringspropaganda. Jeg springer lige listen over. Her er en oversigt over alle artikler, eller brug søge funktionerne. De fleste artikler har mange links til tilsvarende på Balder Blog. Her blot nogle få.

'The usual suspects' på barrikaderne - indfanget af dansk tv:
Balder Blog 15 juli 2013 - George Zimmerman acquittal: Tee Stern & David Schneider fanning the flames of racial hate

Balder Blog 15 juli 2013 - USA - Joe Biden: Jødiske ledere og Hollywood ansvarlige for vedtagelse af homolov, åbne grænser, omkalfatring af samfundet

Balder Blog 4 januar 2013 - Artikel 19: Historisk revisionisme er en menneskeret garanteret af FN - mener jødisk dissident (Gilad Atzmon)

Balder Blog 2 maj 2012 - Norsk sociolog og pioner indenfor Fredsforskning, Johan Galtung: Læs Zions Vises Protokoller

Balder Blog 13 november 2011 - Tysk historiker: David Irvings forskning uundværlig for ny Rommel film

Balder Blog 29 september 2010 - WWII historiker David Irving vinder gehør i Berlingske Tidende

Balder Blog 10 juni 2009 - Jewish Militants: Fifteen Years, and More, of Terrorism in France

Balder Blog 7 maj 2009 - Ved hjælp af Holocaust skal demokratiet afskaffes - EU vedtager særlov for at standse EU modstandere

Balder.org 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - USA | England | France | Canada | Holland | Ireland

Balder.org 7 maj 2008 - Dansk holocaustforsker afviser påstanden om 6 millioner dræbte Jøder under Holocaust

Balder.org 15 april 2008 - Sine Molbæk-Steensig - Internet macht frei? Holocaustbenægtelse på Internettet

Balder Blog 13 april 2009 - Status over fængslede og forfulgte dissidenter i Europa - Påsken 2009

Balder.org 4 august 2013 - Zions Vises Protokoller - Oversat af Aage H. Andersen efter Lauritz Carlsens udgave. Nordland Forlag 1986


Print Post