Terrormistænkt roser fransk politi for korrekt opførsel, meget bedre end i Norge siger han.

 
  Varg Vikernes
 
  Fordøren til stuen efter politiaktionen
 

Varg Vigernes:

I tirsdags vågnede jeg en smule tidligere end jeg normalt. Ja, normalt vågner jeg fordi hundene vil ud og tisse på vores græsplæne, men i morges vågnede jeg på grund af et højt brag.

Jeg mere eller mindre sprang ud af sengen og så at der var nogen i gang med at bryde ind i huset. Heldigvis så jeg med det samme at det var politiet, så jeg forsøgte ikke at nogen former for forsvar, og i stedet for strakte jeg hænderne i vejer og ventede på at politiet skulle komme ind,

'Ah, det er kun politiet'. Min næste tanke var, hvad i alverden har de gang i? Er de i gang med at smadre hele vores entré kun på grund af min blog?

Jeg var ikke sikker på om de skød ind i vores stue eller smed lysgranater i den. Efter tre eksplosioner i alt (som senere vise sig at være skud [gun shots]) og en masse larm fra glas og dørkarme der blev smadret hvor de kom ind. [Varg fortalte senere en kommentator at skuddene var blevet brugt til at smadre låsene - forekommer mig at være risky business på den måde!]

Min gravide kone, som det endnu ikke var gået op for at det faktisk var politiet, forsøgte at afskærme vores yngste søn og - som hun senere fortalte mig - var i gang med at række ud efter sin Remmington underlader kaliber 22 LR, da hun forstod fra min reaktion at det var politiet. Vores yngste søn, som sov i vores seng den nat (fordi min svigermor var på besøg), og befandt sig derfor lige bag mig lige foran mundingerne af politiets automatvåben.

Undskyld sidespringet, men nogle gange når man købe undertøj, så får man tre par underbukser i én pakke, og af én eller anden grund er der altid én som har en horribel farve, og selvfølgelig havde jeg sådan et par på denne tirsdagmorgen. Et par knaldorange underbukser.

Da jeg har været slæbt ud i gaden eller en fængselsgård før i lignende undertøj, tænkte jeg at nu skulle det hele til at gentage sig og jeg ville blive fotograferet med min lille mave, mit tynde hår, mine brunede arm i kontrast med min blege krop, iført afskyelige underbukser. (Alle ville tro at jeg var Hollænder).

Da jeg var blevet færdig med min lille intelligente tankerække, om orange underbukser og alt muligt, politiet var kommet op af trappen og, for at sige det simpelt - arresterede mig, lagde mig med ansigtet nedad i sengen med håndjern på ryggen.

Til min store forbavselse både arresterede de min gravide kone og lagde også hende i håndjern, mens de efterlod min yngste søn siddende der helt alene uden sin mors beskyttelse. En hel masse DRCI-politifolk i civil kom til stedet og han som tilsyneladende var chefen sagde: 'Ja, det er Vikernes'.

Takket være min svigermor som var der til at tage sig af vores børn, så det var jeg ikke så bekymret for. Jeg hørte dem snakke og hende forsøge at tale børnene til ro.

Jeg fik, til min store forbavselse, lov til at tage noget tøj på, jeg fik at vide at vi var mistænkt for at have begået eller gøre klar til at begå en terrorhandling, og blev holdt i varetægt mens det civile politi gik gennem vores ting i kontoret.

 
  Familiens gård i Frankrig
   

Alt i alt blev der konfiskeret bøger, ammunition og reservemagasiner til rifler, PC'ere, USB-sticks, harddiske, en 222 Remington CZ 527 bolt-action riffel, en 22 LR CZ 457 bolt-action riffel, en 22 LR Browning lever-action riffel og en side-by-side Bajkal haglgevær kaliber 12, et luftgevær to luft-softguns, jagtknive, overlevelsesknive, tre armbryste med bolte, en gladius [romersk dolk], en seax [dolk] og to spyd.

De undersøgte hele huset og området med hunde, men fandt, selvfølgeligt ikke noget. De fandt også alle kvitteringerne for riflerne og ammunitionen, og min kones våbentilladelser.

Marie Cachet - Varg Vikernes Blog - Burzum | Thulean Perspective  
Marie Cachet  
www.atala.fr | www.burzum.org  

De tog ikke nogen af min kones jagtblade, eller vores bøger om camping, vores fiskeudstyr, vores førstehjælpsbøger, vores drikkekar eller andet jagt, overlevelse, camping og fiskeriudstyr.

(…)

Derefter blev jeg ført tilbage til stuen og så at min yngste søn havde kastet op over sin mormors arm, og jeg forstod at han var chokeret. Politiaktionen var tydeligvis lidt for dramatisk for en 3,5 år gammel dreng. Hans mormor forsøgte at trøste ham. Måske gik det alligevel ikke så godt med børnene. Hans gravide mor blev sat foran børnene på en stol med håndjern på, og blødende fra næsen.

Udenfor var der biler parkeret over det hele på græsplænen foran huset og der var DCRI-folk overalt. Jeg fik sat en hætte over hovedet og blev hurtigt sat ind i en bil sammen med indsatsstyrke. Min kone var blevet sat i bilen efter os med den anden halvdel af indsatsstyrken.

De to biler forlod ejendommen og kørte med høj fart mod den nærmeste motorvej, og fortsatte med omkring 160 - 170 km/t på motorvejen til Brive. Politiet manøvrerede bilen professionelt gennem trafikken, og vi arriverede sikkert i Brive. Vi blev begge to sat i forskellige celler.

Jeg vidste at de ikke havde nogen grunde til at anklage nogen af os for 'terrorisme', men jeg havde mine dårlige erfaringer med det norske politi frisk i erindring. Ville det franske politi også fabrikere beviser? Ville de også lyve?

Ville de også plante beviser? Ville de holde mig indespærret i næsten et år før de stiller mig foran en politisk domstol, og lader mig gå igennem en skueproces?

 
  Køkkengulvet efter Gedapos hærgen
   
 
  Ekstremisternes børn under militærtræning

Jeg vidste det ikke, så jeg var bekymret. Desværre var min kone åbenbart også indblandet, og mine tre børn blev efterladt der for at vente på at vi skulle komme tilbage.

Heldigvis gjorde politiet sit bedste for at fjerne glasset fra gulvet og gjorde sig store anstrengelser for at sikre at der ikke var nogen glassplinter in vores børns sko. Her er noget af glasset på vores gulv efter jeg har støvsuget området udenfor stakken.

NB! Husk at jeg ikke har nogen Facebookprofiler, så enhver som påstår at de er mig er bedragere. Husk også at alle Burzum hjemmesider andet end burzum.org alle er falske, lavet af fans eller af folk som ikke ønsker mig noget godt.

 

Læs den spændende næste kapitel: Fransk politi roses for korrekt opførsel, men nu søger man efter andre grunde til forfølgelse: hvordan bliver børnene opdraget. F.eks.. et par billeder af en 3 års dreng med kamoflagebukser (populære overalt i verden) og en pige i lyserødt med et plastic sværd blev brugt til mistanker om militærtræning og hvad ved jeg...!

See part II of Terrorism in France here.

See part III of Terrorism in France here.

Marie Cachet's website Atala

burzum.org

Oversat fra:

Thulean Perspective - Varg Vikernes 19 juli 2013 - Terrorism in France, part I

Relateret:

Alle anklager mod Varg Vikernes og Marie Cachet frafaldet
Balder Blog 9 september 2013 - Frankrig: Uskyldigt terrormistænkt ægtepar fortæller hårrejsende historie om politisk forfølgelse   

Uriasposten 27 juli 2013 - Medierne tærsker langhalm på en tilfældig nazist, og ignorerer andre mere ubekvemme historier

Uriasposten 17 juli 2013 - Breivik-hysteriet fortsætter: Mistænkt for at være en del af gruppe der havde til hensigt at planlægge terror (Varg Vikernes)

Balder Blog 23 februar 2013 - Frankrig - Antisemitismen stiger: Jødisk lobbyorganisation SPCJ fjerner oplysning om gerningsmændenes etnicitet fra rapport (+ Dansk Folkeparti - Israels stemme i Folketinget - Finn Rudaizky + Steen Snaphanen Censur)

Balder Blog 9 december 2012 - Frankrig: Demonstranter kræver forbud mod Jewish Defense League terroriste

Balder Blog 16 februar 2012 - Frankrig: Jean-Marie Le Pen dømt for ‘benægtelse af forbrydelser mod menneskeheden’

Balder Blog 5 februar 2012 - Frankrigs Indenrigsminister Claude Guéant: Civilisationer er ikke ligeværdige

Balder Blog 11 maj 2011 - Frankrig: LICRA - Jødisk meningsterror-institut forfølger EU-politiker for advarsler mod Islam

Balder Blog 3 december 2010 - Frankrig: Jean-Marie Le Pen frikendt for opfordring til had mod Muslimer

Balder Blog 19 maj 2010 - Ikke så farlig alligevel - Medlemmer af angivelig højreekstremistisk Hutaree Milits løsladt

Balder Blog 20 juli 2009 - Mediespærre: Frankrig i flammer - Politi og brandkorps beordret til at holde kæft (privat fotografering forbudt)

Balder Blog 9 juli 2009 - Jewish Militants: Fifteen Years, and More, of Terrorism in France (Robert Faurisson)

Balder Blog 17 februar 2008 - Frankrig: Sarkozy traumatiserer franske skolebørn med holocaustpropaganda

Balder Blog 30 juli 2008 - Frankrig: LICRA Jødisk ‘anti-racistisk’ organisation trækker Charlie Hebdo bladtegner Maurice Siné i retten

Balder Blog 17 februar 2008 - Frankrig: Sarkozy traumatiserer franske skolebørn med holocaustpropaganda

Balder Blog 14 februar 2008 - Jean Marie Le Pen dømt til 3 måneder betinget og 75.000 kr i bøde

Balder Blog 1 juli 2008 - Frankrig - Dissident Vincent Reynouard på flugt efter fængselsdom og økonomisk ruin

Balder Blog 1 juli 2008 - Who is Vincent Reynouard?

Balder Blog 20 november 2007 - Frankrig: Vincent Reynouard dømt et års fængsel for holocaust-benægtelse + video 'Les arguments révisionnistes en trente minutes'

Balder Blog 20 november 2007 - Vincent Reynouard dømt et års fængsel for holocaust-benægtelse

Balder.org 10 juni 2008 - France | USA | England | Canada | Holland | Ireland

European arrest warrant, extradition, dissident persecution:

Dansk 2014 jan 27   Nationaldemokraten: Tiltale om distribution af “ulovlig musik” nedlagt Stephan Günther og Flemming
Dansk 2014 jan 24   Realisten.se: Stephan Günther riskerar inte längre femårigt fängelsestraff för olagliga toner
Dansk 2011 nov 28 Ingen ytringsfrihed i Tyskland: David Duke arresteret forud for foredrag (With video German English subtitles)
Dansk 2010 feb 09 Michael Hoffman: ‘Tales of the Holohoax’ og de danske Muhammed-karikaturer 
Dansk 2010 feb 09 England: Sheppard og Whittle dømt for karikaturtegninger - sammenlagt 5½ års fængsel 
Dansk 2009 aug 08 Camilla Broe - Endnu et offer for den Nye Verdensordens globaliseringsvanvid: Terrorlovene
Dansk 2009 jul 12 England: Sheppard og Whittle 4 år og 10 måneders fængsel for holocaust-karikaturer 
Dansk 2009 jul 03 Video: Camilla Broe udleveres til USA - Offer for misbrug af terrorlov fra 2002
Dansk 2009 jul 02 Camilla Broe skal udleveres til USA - anholdt i sit hjem i dag - risikerer 60 års fængsel 
Dansk 2009 apr 17 Australien: Tankepolitiet dømmer Revisionisten Fredrick Töben - Hjemmeside nedlagt
Dansk 2009 mar 16 Irland: Europæisk arrestordre for 7/7 benægter Anthony John Hill (The Ripple Effect)
Dansk 2009 mar 05 EU-parlamentarier Elmar Brok kræver europæisk arrestordre for biskop Richard Williamson
Dansk 2009 feb 23 Dänemark: Zwei Männer nach Deutschland ausgeliefert wegen Nazi-Musik
English 2009 feb 23 Denmark: Two men accused of distributing Nazi music to be extradited to Germany on Tuesday
English 2008 dec 23 Denmark: Alleged Nazi-music distributors' extradition appeal failed in High Court (Victims released pending trial)
Dansk 2008 dec 22 Landsretten stadfæster udleverings-dommen over angivelige nazi-musik distributører
Dansk 2008 dec 20 Denmark: Alleged distributors of Nazi-music fight extradition - Verdict on Monday December 22
Dansk 2008 dec 19 Dom i sagen om angivelige nazimusik-distributører på mandag 22 december
Dansk 2008 dec 05 Den 19 december starter appelsagen om udlevering af to borgere til Tyskland
Dansk 2008 nov 21 Statsadvokat Andreas Grossmann, Mannheim opgav at få Fredrick Töben udleveret
Dansk 2008 nov 20 Igen nederlag til Tysk STASI justits: Udlevering af Fredrick Töben opgives
English 2008 nov 15 Sweden refuses to extradite Danish Nazi-music distributor
English 2008 nov 03 European Arrest Warrant extradition victim Flemming - TV interview
Dansk 2008 nov 01 Interview udvisningstruede Flemming - Den Europæiske Arrestordre - En fængslende succes
Dansk 2008 okt 30 Britisk domstol siger nej til tysk krav om udlevering af tankeforbryder Fredrick Töben
Dansk 2008 okt 24 Franske, italienske og tyske historikere vil af med holocaust-benægter-love
English 2008 okt 23 Denmark: Alleged Nazi-music distributors extradition case in court in Elsinore
Dansk 2008 okt 22 Angivelige hademusik-producenter for retten i Helsingør
Dansk 2008 okt 21 Retsmøde i Helsingør 21 oktober kl 13 - Udleveringssag om hademusik-producenter
Dansk 2008 okt 13 Gerard Batten, britisk EU-parlamentsmedlem: Er vi i gang med at skabe en Euro-politistat?
Dansk 2008 okt 11 Balder sagde det, nu kan Asger Aamund også se det (OIC censurlove efter jødisk forbillede)
English 2008 okt 07 German law now also applies in Denmark - neo-Nazi music producers to be extradited for thought crimes
Dansk 2008 okt 07 Tysk lov gælder nu også i Danmark - Musikalske Nynazister udleveres for tankeforbrydelser
Dansk 2008 okt 06 Udlevering for tankeforbrydelser - Ingen kan vide sig sikker for EU lovenes lange arm 
English 2008 okt 05 Extradition: Fredrick Töben, Danish Nazi music producers, 86 year old Nazi Soren Kam
Dansk 2008 okt 04 London: Holocaustbenægter Töben fremstillet på retsmøde om tysk udleveringsbegæring
Dansk 2008 okt 02 London: Fredrick Töben, australsk revisionist arresteret i Heathrow lufthavn
Dansk 2008 okt 02 Lovens Tyranni - Euro-politikorpset og den Europæiske Arrestordre
Dansk 2008 sep 25 Nazirock - Nyt om fængslede og udleveringstruede nynazister - Celtic Moon
English 2008 aug 28 Nazi propagandists in Denmark demanded extradited by Germany
Dansk 2008 aug 27 Dansker og tysker risikerer at blive udleveret til Tyskland for udspredelse af nazimusik
Dansk 2008 aug 29 Betingelser for udlevering til medlemsstater i Den Europæiske Union
English 2007 apr 18 In a note to the Danish Parliament Lene Espersen had denied that the EU ‘framework agreement’ would change Danish legislation:
Denmark: Justice Minister Lene Espersen accepts EU deal introducing censorship in Denmark
English 2008 jun 09 Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Britain
           
English Dansk --- -- Søren Kam, Erik Haaest, Wiesenthal Centeret - Index of articles
           
          External
Dansk 2009 feb 25 Altermedia - Stephan Günther und Flemming Christiansen von dänischen Behörden an Bundesrepublik ausgeliefert
Dansk 2008 dec 23 Berlingske Tidende - Kim Behnke (K) tilfreds med udlevering af nynazister (af Signe Bjerre)
Dansk 2008 dec 23 Avisen - Naziudlevering støder DF (Jonas Sahl får det til at lyde som om..)
Dansk 2008 nov 23 Dronten - Det anti-racistiske Europa som juridisk galehus
Dansk 2008 nov 17 Politiken - Danmark går enegang i udleveringssager (af Søren Astrup)
English 2008 nov 21 Jailing Opinions - Total victory in Töben case
Dansk 2008 nov 20 Nordbruch.org - Dr. Friedrich Töben ist frei
English 2008 nov 20 Timesonline - Holocaust denier Fredrick Toben wins German extradition fight
Dansk 2008 nov 17 Politiken - Forsvarer: Ytringsfrihed skal også gælde nazimusik (af Søren Astrup)
Dansk 2008 okt 31 Politiken - Landsretten skal afgøre udlevering af hadmusik-sælgere (af Søren Astrup)
English 2008 okt 30 Geoffrey Alderman - Denial is not a criminal matter
English 2008 okt 29 Telegraph - Gerald Toben - Holocaust denier Dr Gerald Toben wins extradition fight (MSM links video & audio here)
English 2008 okt 26 European Jewish Press - Danish court rules extradition to Germany for suspected neo-Nazis
English 2008 okt 25 The Independent - Chris Huhne: Holocaust denial and a case that shows flaws in the EU
Dansk 2008 okt 22 Frankfurter Rundschau - Historiker Der Kampf um die Erinnerung von Arno Widmann (Protest gegen holokaust Gesetz)
English 2008 okt 18 Sydney Morning Herald October 18, 2008 - Aussie awaits German extradition verdict
English 2008 okt 17 Index on Censorship - Extradition will make Dr Toben a martyr (Chris Huhne)
English 2008 okt 16 The Guardian - Timothy Garton Ash - The freedom of historical debate is under attack by the memory police
English 2008 okt 08 Rense - Philip Jones - Toben Outrage - Fascist Europe Show's It's Teeth
English 2008 okt 03 UKIP - Gerard Batten - Creating a Euro police state? (Fredrick Töben)
Dansk 2008 okt 03 Non Konfirmist - Europäischer Haftbefehl: Australischer Historiker in London verhaftet
Dansk 2008 okt 04 DSFHF - Tyskland krænker stadig ytringsfriheden - anholdelsen af dr. Töben
English 2008 okt 05 Dr. Fredrick Töbens home page - Adelaide Institute
English 2008 okt 02 Index on Censorship - Does Britain have a Holocaust denial law?
English 2008 okt   FPP A Radical's Diary - David Irvings article with lots of links about the case at the bottom
English 2008 okt   Brits at their Best - The Tyranny Of The Law. The Euro Gendarmerie and the European Arrest Warrant
English 2008 okt   The Holocaust Doctrine and the Hypocrisy of Western Values: A Commentary on the Case of Fredrick Toben
English 2008 aug 23 Politiken - Germany demands hate music extradition
Dansk 2007 apr 19 Politiken - Lene Espersen Minister: Racismelov er et vigtigt signal
Dansk 2007 apr 18 Politiken - Lene Espersen: EU vil ikke ændre vores racismelov
Dansk 2007 feb 15 Politiken - Danmark under pres i EU's kamp mod holocaust-benægtere
English 2007 okt 08 Daily Mail - New law means anti-gay comments could lead to seven years in jail (nu også til udlevering til andre lande!)
English 2005 mar 23 Beeqube - Austrian Cartoonist Gerhard Haderer faces Greek jail for blasphemy
Dansk       Europa Kommissionen - EU-arrestordren i funktion
English 2001 mar 01 Good overview and details about persecution of revisionists:
Amren - Return to the Dark Ages - Censorship is on the rise. Is it coming to America?


Print Post