Skandale: Tommy og Kevin spadserer snakkende sammen med politiet da en venstreekstremist forsøger sig. Politiet lader det ske og forsøger ikke at pågribe voldsmanden. Denere bliver Tommy og Kevin lige pludseligt anholdt af de to 'venlige betjente'.

EDL ledere Tommy Robinson og Kevin Carroll er blevet arresteret afpolitiet i Tower Hamlets, tæt på en moske kendt som 'East London Mosque'.

Robinsonog Carroll blev anholdt i lørdags den 29 juni beskyldt for at have obstrueret politiets arbejde og forsøg på at nærme sig Tower Hamlets, på trods af ordre fra politiet.

To andre personer blev også arresteret under rapporter om at de to patrioter var blevet angrebet på Commercial Street tæt på Aldgate East Tube Station. [uklar tekst]

EDL Leaders Tommy Robinson and Kevin Carroll Arrested in East London
 

Tolv politibetjente tvang de fire mænd ind i en politibus.

Mens han blev anholdt, råbte Robinson; 'Det er utroligt det her. Hele verden ser på. Alt hvad vi vil er at fortsætte vores sponsor-gåtur. Er dette frihed i 2013?

Betjentene kastede sig over Robinson og Carroll da de nærmede sig East Londen Mosque. Moskeen i Whitechapel har tidligere haft tætte bånd til fundamentalistisk islam.

Robinson og Carroll deltog i en 'Walk of Honour' på 'De Væbnede Styrkers Dag' for at støtte et barn som har brug for livreddende behandling for en sygdom.

En march som EDL havde planlagt langs den samme rute er blevet aflyst af angst for at EDL, områdets Muslimer og den voldelige rødfascistiske bevægelse Unite Against Fascism kommer oppe og slås.

Kilde:

Live Leak 29 juni 2013 - EDL Leaders Tommy Robinson and Kevin Carroll Arrested in East London


Print Post