Jeg så lige lidt TV2 News flashe forbi, og hørte en kort bemærkning om en blog som udstiller danske jihadister som tager til Syrien for at deltage i det sekteriske blodbad som Amerikanerne, Franskmændene og Briterne har iscenesat derovre. Der var forargelse at høre. En googlesøgning førte mig til Syrienblog som i dag, mandag den 24. juni fortæller om en artikel som Berlingske Tidende har trykt, som omhandler bloggen. På bedste konspirationsteoretisk vis vel at mærke, parret med lidt juridisk intimidering.

Syrienblog skriver bl.a.:

Berlingske har i dag offentliggjort en artikel, hvor de beskylder Syrienblog for at være en del af en “propagandakrig” mellem parterne i Syrien. Sandheden er, at det er Berlingske og Naser Khader, der er en del af denne propagandakrig. Her lader de sig forarge, over at stakkels islamistiske terrorister fra Danmark, der tager til Syrien for at udøve jihad, bliver bragt frem i lyset.

Syrienblog mener, at hensynet til offentlighedens interesse, vejer tungere end deres ret til privatliv i den sammenhæng. Desuden respekterer vi deres privatliv fuldt ud; Vi har kun samlet og offentliggjort materiale på vores sider, som de allerede selv har lagt offentligt ud på internettet.

Berlingske har forhørt en række “eksperter”, bl.a. Magnus Ranstorp fra den svenske forsvarshøjskole i Stockholm, samt Nico Prucha, der forsker på institut for sikkerhedspolitik ved Universitetet i Hamborg. Disse er forargede over, at vi viser billeder af terroristers børn.

Og:

Oluf Jørgensen fra Journalisthøjskolen, har desuden ingen juridisk embedseksamen, og bør stoppe med at udtale sig som advokat, på et sprog han tydeligvis ikke har forstand. Dette er blevet bekræftet af vores advokat, der i øvrigt har en juridisk embedseksamen – dog ikke fra journalisthøjskolen.

Vi gør opmærksom på, at Naser Khader er palæstinenser, og ikke syrer, som Berlingske påstår. Desuden er han på lønningslisten hos amerikanerne, og har om nogen deltaget i propagandakrigen om Syrien. Med forargelse for “stakkels” terrorister, fremstår han kun mere ynkelig.

Læs det hele hos:

Syrienblog 24 juni 2013 - Berlingske om Syrienblog

Berlingske 23 juni 2013 - Propagandakrigen fra Syrien brager også i Danmark (Kristian Torp og Simon Bendtsen)

BT Søndag 23 juni - Syrisk propagandakrig brager også i Danmark (Kristian Torp og Simon Bendtsen BNB)

Kommentar:

 
 

Jeg har pt. (artikel 18 maj 2011) mindst 59 danske nyhedsudsendelser om Syrien på lager begyndende den 17. april 2011 og op til i dag. Det bliver spændende når jeg skal til at klippe følgende og lignende fraser fra de forskellige udsendelser sammen til en citatsamling med nogenlunde denne strækning: Disse oplysninger og videomaterialet stammer fra ubekræftede kilder. Og lige så spændende at se hvor mange af dem så senere har vist sig at være det rene svindel. Gad vide hvad folk ville sige hvis den øvrige nyhedsdækning også var baseret på mobiltelefon optagede videoer fundet på YouTube, uden nogen sikre kildehenvisninger eller anden baggrund der kan styrke troværdigheden. Men nej; folk ville sikkert også bare sluge dèt råt.

Typiske for de skinhellige medier at angribe en privat blogger for hvad de mener, er upassende opførsel.

Det er jo de selv samme medier som åbent og konstant bedriver 'kriegstreiberei', journalister der overtager rollen som ideolog og indpisker overfor politikerne, og tilpasser deres rapportering de sympatier som de længe har vist, med den naivitet som kendetegner dem og de fleste omkring dem.

Folk der forlader Danmark for at begå massakrer i fremmede lande, og drømmer om at skære hoveder af vantro og Syrere af en anden tro eller trosretning, fortjener at blive udstillet på alle mulige måder.

Og det burde de hovedansvarlige egentlig også, for det er både de folk som lukkede dem ind i Danmark, og de folk, og det er flertallet af alle partier, som blander Danmark ind i alle disse krige og konflikter der burde rage os en høstblomst.

Det vrimler med krigsforbrydere i Danmark; de fleste af dem er politikere og journalister som aktivt synger med på og hepper på den værste flok galninge og deres kriminelle planer og forbrydelser som verden endnu har set.

Yja, så har jeg endelig fundet Berlingske artiklen som Syrienblog så vidt jeg har opdaget ikke linkede til.

Deres eneste pointe synes at være at terroristers børn er blevet vist. Billeder som terroristerne selv har lagt på nettet hvis jeg forstår det rigtigt. I stedet for at gå ind i en diskussion om denne næsten ligegyldige detalje (er der nogen som forestiller sig at de vil blive 'genkendt' på gaden, eller hvad?), vil jeg hellere påpege den spaltede brug af 'børn', og 'kvinder og børn', og 'uskyldige civile', som medierne generelt bruger for at skabe en stemning for endnu mere vold mod de samme, ved at agere mikrofonholdere for NATO og dets fanatiske islamiske lejesvende.

 
Puk Damsgaard Andersen (r) See all
Puk Damsgaard, Simi Jan og andre er også blevet kritiseret på Syrienblog i forbindelse med optræden som propagandister for NATO og især for dens jidah-allierede.
 

Jeg peger her ikke specielt på Berlingske, hvis specifikke skriverier om denne og relaterede sager jeg i skrivende stund ikke lige husker, og jeg skal også præcisere at meget af min kritik er baseret på tv-dækningen; altså den mest overfladiske form for rapportering. Men måske samtidigt den vigtigste, sammen med radioaviserne i forhold til at skabe stemninger og til at tjene som propagandaorganer for nærmere bestemte dagsordener.

Jeg forholder mig altså til det overordnede, og vil ikke påstå at der ud i krogene ind imellem ikke bliver skrevet noget som er mindre vildledende end hovedstrømmen af mediedækningen. Jeg har dog svært ved at få øje på hvor de virkelig begavede analyser befinder sig hos msm. 1)

Selv de venstreorienterede læsere på Information klager over udvalget og mediedækningen. Samtidigt er der ikke mangel på begavede analyser og diskussioner i de alternative medier - som på så mange andre områder.

De herskende kommercielle medier, journalister og politikere lever i en meget lille boble. Vi ser en verden, hvor dem som burde være de mest vidende, forstående og kloge, har forsvoret sig til alle mulige former for overtro, benægter indlysende årsag/virkningssammenhænge, naturvidenskabelige undersøgelser, hele faktabiblioteker og den mest simple logik.

 
  Line Ernlund - TV2 News
  Villy Søvndal for fredelig mente blondinen

Vi ser en verden, hvor dem som burde våge over magthaverne og varetage borgernes interesser være håbløst i lommerne på de samme kræfter. Politikere, meningsmagere, presse og magtapparatet er blevet til ét.

Alenlange opdateringer på 'tamilsager' fylder den tid som kunne have været brugt til at gå til kernen af problemerne. I stedet for er det blevet en legeplads for juridiske skriftkloge, gættelege og ligegyldige gentagelser.

Man aner at livet afhænger af bogstavsleje og citater fra skriftsteder i de nye humanistiske bibler, NATOs propagandaafdelinger og EUs uafbrudte strøm af 'direktiver'.


1)
Nå ja nu skal jeg da også nævne de posive ting. Den 21. juni havde Nynne Bjerre Christensen - Deadline -

 
 

Deadline 21/6 2013 - Nynne - Iran debat: Frederick Kagan AEI versus Rasmus Christian Elling KU | YouTube

Adjunkt, tværkulturelle og regionale studier, KU - Rasmus Christian Elling i studiet som svar på ydgydelserne fra den åbenbart obligatoriske inviterede zionistiske kommentator om forholdet mellem USA og Iran. Den amerikanske forsker Frederick Kagan, ansat i den amerikanske tænketank American Enterprise Institute, og forsker i Mellemøsten. Har man set oraklet så er man ikke i tvivl.

Men Elling kom for en gangs skyld i denne debat med en mere nøgtern og sandfærdig analyse, skønt vanedyret og den pæne autoritetstro pige Nynne af al kraft forsøgte at holde sig fast i de efterhånden vante og standariserede mytologier i forbindelse med hadet mod Iran.

Men så skete det! Nynne kom til at nævne den jødiske lobby. Eller sagde hun den israelske lobby? Det var nok en fortalelse der ikke vil gentage sig. - I øvrigt; hvordan kan man tage noget som helst som kommer fra American Enterprise Institute og lignende organisationer for gode varer.

Det er jo politiske ekstremister, som forfølger en zionistisk dagsorden. 'Vores egen' Naser Khader arbejder vist også for en af disse Neo - Zio-financerede foretagender som der er så mange af. Hvad laver Khader for pengene? Tja ved at ansætte ham er de garanteret noget spalteplads i de danske medier, når det en gang kommer tilpas. De par håndører er ingenting for disse folks bagmænd trykker jo pengene selv.

Relateret:

Dansk-Syrisk forening - Syrien i DK på Facebook (forkvinde: Vigdis Jakupsdotir Mahfoud)

Balder Blog 18 juni 2013 - Frankrig - fhv. udenrigsminister Roland Dumas: England planlagde krig mod Syrien for længe siden - for Israels skyld!

Syrien Blog 14 juni 2013 - USA vil væbne syriske oprørere

Balder Blog 21 maj 2013 - Syria - Danish journalists enter Syria illegally - embedded with Islamic terrorists, murderers & criminals (Puk Damsgaard - Syrienblog)

Syrien Blog 20 maj, 2013 - Puk Damsgård er blevet illegal indvandrer i Syrien

Balder Blog 22 januar 2013 - Saudi-Arabien: Dødsdømte kriminelle sendt til Syrien for at kæmpe mod Assad

Balder Blog 22 juli 2012 - Steffen Jensen, Hanne Foighel - og det meste af Israel: Iran ‘formentlig’ skyldig i Bulgarsk bombeterror

Balder Blog 22 juli 2012 - Israel beskylder Iran for selvmordsterror i Bulgarien - Journalister og Zionister

Balder Blog 6 maj 2012 - Syrien: Langvarigt samarbejde mellem NATOs Al Qaeda terrorister og Kosovos Befrielseshær (KLA)

Balder Blog 3 maj 2012 - DR og TV2's kælledægger: Syrisk oprørshær erkender systematisk henrettelse af krigsfanger

Wired 3 april 2012 - Shady Companies With Ties to Israel Wiretap the U.S. for the NSA

Balder Blog 23 marts 2012 - Syrien: Kirke protesterer mod ‘aktivisternes’ etniske udrensning af Kristne fra Homs

Balder Blog 21 februar 2012 - Nyt dybdepunkt for DR - Horisont om Syrien med Kretz, Khader og Dansk-Syrisk Forenings Mohammad Mahfoud

Balder Blog 24 januar 2012 - Danish Middle East expert Søren Schmidt: EU sanctions against Iran serve to please the Israel Lobby in order to secure Obama’s reelection (Med Deadline video - Angrebsminister Nick Hækkerup: 'Danmark kommer til at engagere sig i masser af konflikter fremover' )

Euro-med.dk 6 januar 2012 - Anatomy of Terror under False Flag

Balder Blog 9 januar 2012 - Mediernes krigspropaganda: TV2’s Line Ernlund ville have Søvndal med på krig mod Syrien

Balder Blog 24 februar 2012 - Thierry Meyssan om mediernes meddelagtighed ved det beskidte spil om Syrien

Balder Blog 22 februar 2012 - Patrick Buchanan fhv. præsidentiel rådgiver, om USAs udenrigspolitik bl.a. Iran, Syrien og Israel

Balder Blog 27 januar 2012 - American Institute for Science and International Security: Ingen beviser for iransk atomvåbenprogram

Balder Blog 22 december 2011 - Næsten alle pressens nyheder om Syrien stammer fra én mand; Chami Abdul Rahman i London (Syrian Observatory for Human Rights)

Hammersmeden 22 december 2011 - Massemedierne vildleder om Syrien-konflikten

Balder Blog 11 december 2011 - Hvem regerer USA? Republikanske præsidentkandidater kappes om løfter til Amerikanerne… Jøderne

Balder Blog 8 december 2011 - Danske medier - DR støtter åbenlyst terrorisme - Syriske bombemænd er nu ‘aktivister’

Balder Blog 8 november 2011 - USA: Ron Paul på CNN om truslen fra Iran og atombomber - Zionisten Anders Jerichow vil krig mod Syrien

Balder Blog 4 november 2011 - NWO-Zionisten Bernard-Henri Lévi tog æren for overfaldet på Libyen - vil nu angribe Syrien

Balder Blog 12 november 2011 - Video: Kevin Dawe - Amerikansk ‘journalist’ beskyder hus i Libyen

Balder Blog 5 oktober 2011 - Påstået myrdet syrisk kvinde spillevende på Tv - Vestlige medier og Amnesty International lyver

Balder Blog 18 september 2011 - NATO’s morderiske lejesvende i Libyen indrømmer drab på kvinder og børn

Balder Blog 25 august 2011 - Wayne Madsen har besøgt Libyen - Fortæller en anden historie end Tantholdt, Nørskov og Steffen Jensen

Balder Blog 23 august 2011 -Journalist fanget i Tripoli: Frygter oprørerne, NATO og blodbad som undskyldning for indsættelse af landtropper

Balder Blog 23 juni 2011 - Libyen: Beskyldninger om drab på civile begået af NATO og oprørere - vidner står frem (With video in English: NATO & rebel atrocity claims break through barricades of civil war)

Balder Blog 15 juni 2011 - USA: Fhv. præsidentkandidat Cynthia McKinney - Krig mod Libyen motiveret i Olie, Israel og Logistik

Balder Blog 15 juni 2011 - USA: Kongresmedlemmer slæber Obama i retten over krigen mod Libyen

Balder Blog 26 maj 2011 - Udenrigspolitik, Libyen, etc. langt vigtigere for nationalsindede end indvandring og islamisering

Euro-med 24 maj 2011 - “Det Internationale Samfunds” Verdenserobring: “Syrien - 0g Iran I Visiret efter Plan. Og Så Rusland og Kina?

Balder Blog 18 maj 2011 - Danish state TV - Danmark's Radio admits anti Syrian propaganda based on false images of torture + Video of Syrian expats in Denmark, who support President Bashar al-Assad - Western media broadcast false reports - Steen Nørskov)

Balder Blog 28 marts 2011 - Lotte Folke Kaarsholm i Deadline: Intet folkedrab og ingen massakrer på civile i Gaddafis Libyen (Med video)

Balder Blog 11 december 2010 - USA - Irak: Clinton-medarbejder villig til at ofre egne piloters liv for undskyldning for at gå i krig

Balder Blog 11 august 2010 - Anthony Lawson med en lille husker på hvad der gik forud for Irans præstestyre

Balder Blog 25 juli 2010 - Irak: Eftervirkningerne af angrebet på Fallujah (Irak) værre end Hiroshima konkluderer ny undersøgelse

Balder Blog 14 marts 2010 - Israelsk militærrådgiver Martin van Creveld: Iransk atombombe ingen fare for Israel

Balder Blog 10 januar 2010 - Israelsk general Uzi Eilam: Iran ikke nogen atom trussel

Balder Blog 22 februar 2010 - Tony Blair: Israelerne deltog i beslutning om at angribe Irak

Balder.org 15 maj 2010 - Hvordan Jøder hetzer mod stater - Alpen Donau

Balder.org 15 maj 2010 - Jøder hetzer igen mod Iran - Alpen-Donau

Balder Blog 28 november 2009 - Sir Oliver Miles kritiserer indsættelse af zionistiske Jøder ved Irak kulegravning

Balder Blog 19 november 2009 - Eksplosiv dokumentar om den israelske lobbys lyssky aktiviteter i England - Dispatches: Inside Britain's Israel Lobby (Labour og Conservatives infiltreret)

Balder Blog 6 oktober 2009 - Israel får to tysk byggede atomubåde - 56% af amerikanske Jøder ønsker angreb på Iran

Balder Blog 29 september 2009 - Ron Paul om Irans atomprogram & tyskernes stockholmsyndrom

Balder Blog 11 august 2009 - USA: Senator Joe Lieberman, fanatisk zionistisk Jøde, anbefaler amerikansk angreb på Iran

Balder Blog 3 april 2008 - Krigsprofitør Lord Jacob Rothschild støtter den republikanske præsidentkandidat John McCain

Balder Blog 23 juni 2009 - En anden utilsløret Iransk stemme: Samira Niknam Tavin stemte på Ahmadinejad

Balder Blog 8 december 2007 -England - Labour i Krise - Jødiske Penge til Labour for adelstitler og Israelvenlig udenrigspolitik

Balder Blog 2 oktober 2007 - Debra Cagan (jødisk zionist), amerikansk regeringsrepræsentant til Britiske parlamentarikere: Jeg hader alle Iranere

Balder Blog 4 marts 2007 - Jødisk mytologi og dens relevans for kommende udviklinger, Haman, Iran og Purim

 


Print Post