Han tilføjede at nogle ikke-jødiske drenge, som han kaldte 'Goyims', begyndte med at tænke seksuelt 'fra femårs alderen' og har sex med hunde.

 
  Boruch Dov Lesches kendte til misbruget

Australien: Rabbiners chokerende kommentar efter sexmisbrug: Drengene gik måske frivilligt med til det

En ledende australsk rabbiner som undlod at standse en pædofil fra at misbruge drenge ved en jødisk skole i Sydney, sagde at nogle af drengene måske frivilligt indgik i seksuelle relationer og havde advaret at det at involvere politiet ville 'åbne en Pandoras æske'.

Forhenværende overrabbiner i Sydney Boruch Dov Lesches kom med exceptionelle bemærkninger under en samtale med en person som var bekendt med en række angivelige voldtægter og misbrug af børn af en mand som sidst i firserne havde forbindelser til Sydneys Yeshiva Samfund.

Rabbiner Lesches kommentarer vil formentlig forstærke det offentliges kontrol med Australiens ledende rabbineres behandling af sager om pædofili, imens beskyldninger om forsøg på at sløre hændelserne, intimidering af ofrene og om at skjule gerningsmænd i udlandet fyger gennem luften.

Rabbiner Boruch Dov Lesches kendte til misbruget

I en lovlig optaget telefonsamtale som Fairfax Media har hørt og videregivet til de NSW-politiets detektiver som undersøger sagerne omkring Sydney Yeshivaen, indrømmede rabbineren at have rådgivet den angivelige gerningsmand efter at han havde fået at vide at han havde misbrugt en 10 år yngre dreng seksuelt.

Rabbi: victims of sex abuse may have wanted it & young 'Goyim' have sex with dogs| YouTube
Ovenstående indeholder klip fra telefonsamtalen.
 

Rabbiner Boruch Dov Lesches er på nuværende én af New Yorks førende ultra-ortodokse figurer.

  '...goyyim' begyndte med at have seks 'fra femårsalderen.' Stakkels 'goyyim,' som ifølge Lesches 'har intet andet at gøre i livet, [og som derfor] kun tænker på seks 24 timer i døgnet' med hinanden, medlemmer af deres egne familier - og, ifølge Lesches, med 'hunde.'
  "…goyyim" began having sex "from the age of five."  Poor "goyyim," Lesches claimed, have "nothing else to do in life, [and therefore are] only thinking 24 hours about sex" with each other, members of their own families – and, Lesches claimed, with "dogs." Top Rabbi: Gentile Children have Sex with Dogs

Lesches sagde til manden at både han og drengen ville blive tvunget til at forlade yeshiva-samfundet hvis han ikke kunne beherske sine drifter.

Rabbiner Lesches, som aldrig informerede politiet om misbruget, sagde at han ikke vidste om manden havde ignoreret hans advarsel og var fortsat med at misbruge mindst tre andre drenge seksuelt sidst i firserne.

Han sagde at andre Yeshiva-ledere havde ansvaret for at holde øje med manden.

Under samtalen foreslog rabbi Lesches at én af mandens ofre som var elleve år på misbrugstidspunktet, kunne have været en villig partner. 'Alle fortalte forskellige historier, og forsøgte at give en anden skylden, 'sagde han.

'vi taler om meget unge drenge, de siger alle sammen om de andre at 'han gik med til det'.

Goyims tænker på sex fra femårs-alderen

Der snakkes meget om pædofeten Muhammed og hans barnebrud Aisha, samt andre religiøst begrundede mærkværdige islamiske opfattelser om sex og pædofili. Men også Talmud indeholder lignende læresætninger som kan benyttes til at forsvare pædofili; endda pædofili med meget små børn.
Talmud - Kethuboth 11b | Se hele billedet
 

Da rabbineren blev udfordret omkring hans ide om at unge drenge kunne indvillige, svarede Lesches: 'Du ville blive overrasket', og tilføjede at nogle ikke-jødiske drenge, som han kaldte 'Goyims', begyndte med at tænke seksuelt 'fra femårs alderen'. [Goyim = nedsættende ord for ikke-Jøder - betyder 'kvæg']

Han sagde at teenagere fra fattige familier 'ikke havde andet at gøre i livet, kun at tænke på sex 24 timer i døgnet', med hinanden, med familiemedlemmer, og endda 'med hunde'.

Rabbiner Lesches sagde også at det at melde de angivelige gerningsmænd til politiet så mange år efter hændelserne var foregået ville 'ødelægge dem og deres børn', og være smertelig for ofre.

'Tal ikke på denne måde, når det er så længe siden, lider alle,' sagde han.

'Hvis du begynder at gøre noget ved det vil det ikke være produktivt, og ikke være godt for nogen'.

En traditionel jødisk læresætning 'mesirah', forbyder en Jøde at rapportere en anden Jødes forkerte handlinger til ikke-jødiske autoriteter; den forbliver med at øve en vigtig indflydelse i nogle ultra-ortodokse samfund.

 
  Pinchus Feldman - Rabbiner
 
  Moshe Gutnick - Rabbiner
   
 

Moserloven - mesirah
Israel Dwek
den spirituelle leder af det sefardiske jødiske samfund i velhaverbyen Monmouth County en forstad til byen Deal i staten New Jersey, citerede i lørdags fra synagogens prædikestol den talmudiske Moser-Lov, [Loven om den jødiske stikker] der forbyder en Jøde at sladre om andre Jøder til en ikke-jøde. (Goyim = ikke-Jøde = kvæg, aka det muhamedanske begreb kafir = 'vantro')]

I et radioprogram lørdag nat sagde Sam Hirsch, et tidligere medlem af byrådet i Borough Park, at Dwek burde kunne se frem til alvorlig gengældelse for sin rolle som informant, der svarer til het halakiske koncept 'moser'. (halacha = jødisk lov, moser = forræder)

'Denne person burde være blevet dræbt,' sagde Hirsch, da han blev spurgt af 'Talkline' studievært Zev Brenner....... Mere her:

Balder Blog 30 juli 2009 - New Jersey: Svindelrabbiner Israel Dwek erklærer FBI informant-søn for død

Balder Blog 8 september 2011 - USA, L.A. - Rabbiner Moshe Zigelman nægter at vidne mod andre Jøder - Påberåber sig jødisk lov (Mesirah - Moser)

Practical Talmud example: The father alleged that the rabbi told him he was informed by psychologists that sex at such an early age does not emotionally damage the child. If the father's testimony is true, it means that Groner is actually referencing the authority of the Talmud in Sanhedrin 69b. It says: “All agree that the [sexual] connection of a boy aged 9 years and a day is a real connection; whilst that of one less than 8 years is not.” More

Rabbiner Lesches, som ikke reagerede på spørgsmål fra Fairfax Media er den tredje ledende rabbiner i Australien som har vist sig at have kendt til misbruget af drenge i Sydney Yeshiva i firserne.

I februar rapporterede Fairfax Media hvordan den angivelige gerningsmand, som blev sendt ude af landet, havde bekendt sin skyld til nogle af sine ofre. Han fortalte hvordan én af centerets ledere rabbiner Pinchus Feldman en gang advarede ham om at stoppe med det han havde gang i.

Som svar på vores artikel udgav rabbiner Feldman en erklæring hvor i han sagde at han ikke huskede noget om nogen som havde betroet ham med deres misbrug af børn for 25 år siden.

tidligt i marts måned indrømmede en anden rabbiner, Moshe Gutnick, at han ikke havde kontaktet politiet efter en ung dreng for tyve år siden havde fortalt ham om det misbrug han var udsat for i Bondis Yeshiva.

Rabbiner Gutnick, som er overhoved af 'Organisation of Rabbis of Australasia', sagde at han havde modtaget et anonymt telefonopkald, og havde informeret ledende medlemmer af Yeshivaen om drengens påstande. Han sagde at han i bagklogskabens klare lys godt kunne se at han skulle have kaldet politiet.

Det er opfattelsen at rabbiner Gutnick har fortalt detektiverne i Bondi alt hvad han kunne huske om telefonsamtalen. I en erklæring som blev publiceret i 'Australian Jewish News' i år, sagde han at han var enormt ked af, at han ikke havde genkendt det som han nu vidste, var et råb om hjælp.

'Jeg opfordrer hele samfundet, ofrene og deres forældre, medlemmer af samfundet og ledere til at komme frem med eventuel information til politiet. 'Vær ikke bange', sagde Gutnick.

Sydney Yeshiva Center erklærede at det nu har indført omfattende procedurer for at beskytte børnene og at centeret havde indgået et samarbejde med politiet i forbindelse med beskyldningerne. I en meddelelse sagde Centeret at det 'utvetydigt fordømmer enhver form for misbrug', og at det omgås sit ansvar med den største omhu.

Fairfax Media kan også afsløre at familien af den mand som er under mistanke af NSW politiet angående de seksuelle krænkelser på Bondi Yeshiva er en stor finansiel bidragsydere til det ultra-ortodokse Monsey-samfund i New York, som ledes af rabbiner Lesches.

Den angivelige seksforbryder blev også udnævnt til medlem af bestyrelsen af et australsk firma som beskæftiger sig med at skaffe uddannelsesmateriale for jødiske studerende, flere år efter hans misbrug af drengene.

Den mistænkte pædofil har i de seneste år været under beskyttelse af en førende jødisk velgørenhedsorganisation i Los Angeles. Han skulle have udvekslet 2011 e-mails og et af organisationens ledende medlemmer som viser at han var i fare for at hans fortid i Sydney ville blive afsløret.

'Jeg aner ikke hvordan nogen fandt ud af det - men der kommer daglige opkaldt fra mange kilder. Indtil videre har vi beskyttet dig', skrev en direktør fra en jødisk organisation i Los Angeles til manden.

Kilde:

Sydney Morning Herald 23 juni 2013 - Victims may have consented: Rabbi (Richard Baker, Nick McKenzie)

Relateret:

Balder Blog 22 maj 2013 - USA - Joe Biden: Jødiske ledere og Hollywood ansvarlige for vedtagelse af homo-ægteskabslov (ADL og andre jødiske organisationer promoverer særrettigheder til homoseksuelle sammen med multikulti og åbne grænser)

National Prayer Network 15 maj 2013 - THE GREAT "RAPING RABBIS" COVER-UP

Balder Blog 8 september 2011 - USA, L.A. - Rabbiner Moshe Zigelman nægter at vidne mod andre Jøder - Påberåber sig jødisk lov (Mesirah - Moser - den jødiske stikker)

Balder Blog 23 juni 2013 - Holland: Jødisk lærer mistænkt for homoseksuelt misbrug af elever i Amsterdam flygter til Israel

Balder Blog 28 november 2012 - Brooklyns Ortodokse Jøder - Oprørsk pige sendt til rabbiner for vejledning blev misbrugt seksuelt i stedet (Rabbiner Nechemya Weberman, Abraham Rubin, Hertzka, Jacob & Joseph Berger,)

Balder Blog 7 december 2010 - USA, Brooklyn: Rabbiner Gershon Kranczer og sønner sigtet for sexmisbrug og incest

Balder Blog 25 november 2010 - Brooklyn, USA: Yehuda Kolko - pædofil rabbiner igen anholdt

Balder Blog 8 oktober 2010 - Tyrkiet: Alexander Mashkevitch, milliardær og leder i World Jewish Congress arresteret for sex med mindreårige prostituerede

Balder Blog 12 august 2010 - Israel: Politiet godkender anklage mod religiøs zionistisk top-rabbiner for sexforbrydelser

Balder Blog 21 juli 2010 - Rassenschande i Israel - Araber 18 måneder i spjældet for sex med Jødinde

Balder Blog 16 juni 2010 - Israel: Rabbiner arresteret for voldtægt af flere mindreårige piger

Balder Blog 15 april 2010 - USA: Rabbiner dømt for sexovergreb - 10 - 32 års fængsel til Baruch Lebovits

Balder Blog 26 marts 2010 - Arizona: Rabbiner Bryan Bramley anholdt for pædofil voldtægt af 7 årig pige

Balder Blog 17 januar 2010 - Chabad Lubavitch rabbiner Yaakov Weiss tilstår sexmisbrug af 13 årig dreng

Balder Blog 9 december 2009 - Australien: Paul Benjamin, forstander på jødisk skole fængslet for børneporno

Balder Blog 20 november 2009 - England: Baruch Chalomish, rig rabbiner betalte med kokain for sex

Balder Blog 14 november 2009 - Jødisk sektleder Bernie Lazar Hoffman alias Tony Alamo - 175 år fængsel for børnesex 

Balder Blog 11 marts 2009 - Politiet i Tel Aviv jagter hovedmand i kvindehandler-netværk

Balder Blog 31 maj 2009 - Canada: ADL of B’nai B’rith direktør og lærer i Quebec Bill Surkis taget med børneporno


Print Post