Det israelske laboratorium og de palæstinensiske forsøgskaniner

 
  The Lab - en film af Yotan Feldman

'Laboratoriet' [The Lab] er en ny og banebrydende israelsk dokumentar som redefinerer hele vores forståelse af den israelske stat, dens mål, dens identitet og dens globalt set destruktive rolle. Jeg mener helt alvorligt at denne film er den dybeste og vigtigste kommentar på Israel.

I 'Laboratoriet' afslører den israelske instruktør Yotan Feldman den israelske våbenindustri og den måde den opererer på, han interviewer nogle fremstående nøglepersoner fra den israelske 'sikkerhedsindustri'.

Han ser på industriens rolle i det israelske samfund og økonomi - gennem de seneste fem år har den israelske sikkerhedseksport nået et hidtil uset niveau på $7 milliarder årligt. Hele 20% af al israelsk eksport er militært eller har relation til militæret. Omkring 150.000 familier i Israel er afhængige af denne industri, Israel er nu verdens fjerde største eksportør af militært materiel.

I det forløbne årti har enhver israelsk militær operation bidraget til en skarp stigning i salget af den israelske militær eksport i verden. våben, systemer, efterretninger, strategier, doktriner, viden og erfaring.

Feldman giver os et indblik ind i et meget organiseret univers. Vi besøger Israelske våbenmesser rund omkring i verden, men vi ser også konferencesaler som er propfyldt med fremmede generaler, embedsmænd og diplomater.

The Lab from Yotam Feldman (Teaser) | Vimeo
 

De shopper blandt de israelske produkter. Budskabet er klart; de syv milliarder dollars er kun en del af historien. Den israelske militære elite er nu for alvor vævet sammen med den politiske og militære elite af næsten ethvert land på vores klode. Denne voksende israelske business køber indflydelse og opbakning til den jødiske stat.

Se udenlandske generaler på indkøbstur:

Foreign Generals – A Segment from The Lab | Vimeo
 

'Laboratoriet' viser at den palæstinensiske befolkning på den besatte Vestbred og i Gaza er blevet forsøgskaniner for israelsk taktik, våben og kampfilosofi (‘Fighting Torah’, Torat Lechima - som Israelerne kalder det.) Ødelæggelsen af Palæstinenserne er nu transformeret til en meget profitabel industri. Vi har at gøre her med intet mindre end en yderst beregnende form for mord.

Ved hjælp af en række fascinerende interviews, formidler Feldman et virkelighedstro billede af de israelske handlende i død. Feldman lader dem tale for sig selv, han blander sig næsten ikke. De er skarpe, de er ægte, til tider er de er endda morsomme, af og til humoristiske, og nogle få af dem kunne endda opfattes som charmerende hvis man ikke vidste hvem de er. Men tag ikke fejl, de er uhyggelige, nogle af dem tydeligvis psykotiske, de er massemordere og de lever i frihed. De sælger kaos og ødelæggelse og gør det med stor succes.

IDF General Yoav Galant Discusses Proportions.. -- A Segment from The Lab | YouTube
Se og hør den israelske hærs Yoav Galant, som planlagde Operation Cast Lead, diskutere proportioner'
 

Som succesfuld israelsk-født og israelsk-opvokset musiker og forfatter, kan jeg se israelsk engagement, vedholdenhed og kreativitet når jeg ser det, uanset i hvilken tjenestes anledning. (Måske var jeg heldig at jeg blev reddet af Bebob.) Talentet som disse israelske dødsengle er i besiddelse af bruges til at forstørre menneskelig elendighed. Konsekvenserne er tragiske.

Game Changer

Det er ingen hemmelighed at en århundrede år lang palæstinensisk kamp førte til så godt som intet. Situationen i den palæstinensiske solidaritetsbevægelse er endnu mere flovt. Feldmans film 'Laboratoriet' ændrer situationen radikalt, for den kan forklare årtier af magtesløshed.

Vi er omgivet af fejlagtig terminologi - 'kolonialisme', 'apartheid', 'konflikt', løsning', 'Zionisme', er kun nogle få eksempler. Gaza er nu et kæmpestort laboratorium, Israelerne er 'videnskabsmændene', og 'teknikkerne', Palæstinenserne er 'forsøgskaninerne'.

At se 'Laboratoriet' må føre os alle sammen til at stille fundamentale spørgsmål til vores fundamentale indsigter. Vi har at gøre her med et velovervejet krigsforbrydelse. F.eks. ideen omkring resolution (som i 'tostatsløsning') er ikke anvendelig.

Det er hævet over enhver tvivl at 'videnskabsmanden' i den virkelige verden ikke forhandler med 'forsøgskaninen'. 'Videnskabsmanden' overvejer heller ikke at dele sin virkelighed med sin 'forsøgskanin' i 'én demokratisk stat'. 'Laboratoriet' giver et blik i det israelske sind, og der finder man tydeligvis ikke meget medfølelse.

I årtier var vi dumme nok til at bedømme succes og fiasko af israelske militære operationer i forhold til israelske militære og politiske 'målsætninger', som vi opfattede dem. Vi tog tydeligvis fejl.

Som vi lærer af Feldmans film, kan det meget vel være at det virkelige formål med israelske aktioner er at undersøge nye strategier og operative systemer for at distribuere dem rund omkring i verden snart efter.

Ehud Barak for eksempel, var ikke lige den mest sofistikerede israelske forsvarsminister, det lykkedes ham ikke at forsvare sit folk eller til at føle sig sikker. Men han havde stor succes med at sælge israelske våben og doktriner.

 

 
The Wandering Who? by Gilad Atzmon  
Den Israelskfødte Jøde Gilad Atzmons seneste forsøg på at finde kernen af det jødiske problem, har resulteret i en bemærkelsesværdig bog. Kan stærkt anbefales. Amazon  

Hvis Tel Aviv blev offer for en bølge af Quassam-raketter vil måske af Israelerne ses som en frygtelig nyhed, men fra et militær-industrielt synspunkt, var det en gylden lejlighed til at undersøge og promovere det israelske anti-missilsystem Iron Dome. Hvis jeg har ret i dette, står det klart at flere og flere Israelere lige som Palæstinensere også er på vej til at blive 'forsøgskaniner' i dette hele tiden ekspanderende militære laboratorium.

Man kan undre sig over hvor og hvornår 'den zionistiske drøm' blev forvandlet til militær business. Kun få af os, forfattere og akademikere har forsøgt at besvare disse spørgsmål. Den jødiske stats forvandling til en undertrykkelsesfabrik ser ud til at være et direkte resultat af israelsk supremacistisk ideologi. Hvis vi vil forstå hvad der sker i den jødiske stat, skal vi først forstå ideen om 'udvalgthed', jødiskhed og jødisk identitetspolitik.

Jeg gætter på at en del Palæstinensere i Gaza er ved at være klar over at de har været del af et israelsk eksperiment. Det sker ikke sjældent at vi hører fra palæstinensiske læger som behandler skader fra israelsk aggression, at de opdager nye former for skader. 'Laboratoriet' forklarer det, men det er ikke kun Palæstinenserne. Vi er også vidne til en voksende lighed mellem den måde hvorpå politistyrker i hele verden udfører deres arbejde og den israelske hærs behandling af Palæstinenserne.

Se Yotam Feldmans 'Laboratoriet', som forklarer det hele. Vi er alle sammem Palæstinensere. Vi er enten besat af Israel eller af dets forlængede arme rund om i verden - dem som trænes i Israel og bruger israelske våben og taktikker.

Oversat fra:

Gilad Atzmon 15 juni 2013 - The Israeli Lab and the Palestinian Guinea Pigs

Kommentar:

Motiverne for min og andre personers kritik af Israel i forbindelse med udviklingerne i Mellemøsten bliver ofte misforstået. Det er ikke i første instans eller udelukkende Palæstinensernes sørgelige skæbne som interesserer mig, men det faktum at Israels indflydelse i verden går langt videre end det som vi ser i Mellemøsten.

 

Jeg har længe påpeget det samme som Atzmon blandt andet siger her, nemlig at israelske måder at forholde sig på (ideologi mm.) i høj grad er ved at blive brugt som model for undertrykkelse af f.eks. masseprotester og sikkerhedsrelaterede problematikker i Vesten.

Såkaldte 'ikke dødelige' metoder til at kontrollere oprørske masser spiller her en stor rolle, men også andre avancerede våben blandt andet elektroniske og kemiske truer i kulisserne. Samtidigt med at en hærskare af israelske våbeneksperter og krigsrådgivere instruerer vestlige og andre landes hære og politikorps, inficeres disse institutioners med den israelske tankegang, som er direkte inspireret af Talmud og Torahs mest kyniske bud og råd.

Den amerikansk baserede del af den zionistiske entitet, som som Anti-Defamation League (ADL) og lignende organisationer tager sig af hjernevasken af børn, udtænkning af nye censurparagraffer, omdefinering af ord og udtryk, anmeldelse af 'racisme' og overvågning af Internettet samt også direkte rådgivning til politi og andre myndigheder. Jøderne roses åbent af USAs zionistiske vicepræsident Joe Biden, der anslår at jødisk aktivisme er for 80% ansvarlig for vedtagelse af ægteskabsloven for homoseksuelle, tilgavn for 'minoriteter' og indvandrere og for næsten enhver anden form for 'progressive' landvindinger som Konservative afskyer. Den samme gruppe støtter i øvrigt forfølgelse af whistle bloweren Edward Snowden, som afslørede hvordan den amerikanske regerings hemmelige tjenester på ulovligvis overvåger og registrerer amerikanske borgere.

Mere konflikt, krig og våbenbrug

Det centrale i Atzmons artikel er for mig ikke den israelske behandling af Palæstinenserne, men det uhyggelige faktum at Israelernes undertrykkelses, løgne og manipuleringsevangelium er ved at sprede sig til hele den vestlige verden, sammen med den nødvendige kynisme. Israels indflydelse i verden udtrykker sig ved kraftige impulser for mere konflikt, krig og våbenbrug. Dertil kommer for de nationalt-orienterede, at 90% af hvad zionistiske kræfter udvirker i vesten er fortsat støtte til masseindvandring, afnationalisering og korrumpering af traditionelle vestlige værdier.

Det er det som man skal holde sig for øje når man læser artikler som Atzmons her, i stedet for at fortabe sig i sin manglende sympati for 'Pellestinenserne', eller 'Palaraberne', som dette folkeslag ofte tituleres af zionistvenlige kommentatorer på blogs som Hodjas, Snaphanen og Uriasposten.

Vi er alle sammen Palæstinensere

 
  Ovadia Yosef
 

'Hvorfor er der brug for ikke-jøder? De vil arbejde, de vil pløje, de vil høste. Vi vil sidde som en herre [effendi] og spise. Dette er hvorfor ikke-jøder blev skabt' - Mere

'Vi er alle sammen Palæstinensere', det vil sikkert lyde som en hul frase for mange af de sjæle som har ladet sig forføre af Zionisternes propaganda, og selv for andre med et mere realistisk syn på sagen. Men går man dybere ind i substansen, så er der mere sandhed i dette udsagn end man først skulle tro.

'Vi er alle sammen Palæstinensere', i den forstand at vi alle sammen lider under den zionistiske politik. En politik som i først og fremmest har resulteret i at en del af disse 'Pellestinensere' befinder sig i Danmark, men som også begynder at influere tankegangen og den praktiske politik i Vesten i almindelighed.

Gilads og mine klager over den samlede effekt af den organiserede Jødedoms ageren er dog ikke nye. Et enormt antal europæiske skønånder, filosoffer, kirkelige personer, politikere og andre personer af højeste karat, har påpeget nøjagtigt de samme tendenser hos Jøder til at ville dominere udviklingerne.

Så længe vi bliver ved med blot at affeje vore fornemmeste kulturbæreres advarsler og udsagn om Jøderne, som skabt af mentale sygdomme eller som dumme gentagelser af tidligere populære 'fordomme', så længe vi ikke lytter mere til vores egne end til nogle fremmedes historieforvanskning og propaganda, så længe vil vi skulle vandre i dødsdalens mørke skygge, mens andre får dækket deres bord i Herrens Åsyn, og sidder og spiser som herremænd.

Relateret:

Balder Blog 11 februar 2011 - Danish magazine distributes TV censored anti-Semitism film Defamation - A matter of Free Speech (Claus Christensen versus Arne Notkin, Mette Hoffmann Meyer)

Balder Blog 10 februar 2011 - Danish TV to air ‘controversial’ anti-Semitism film Defamation - Balanced with more Kosher material (Zionists Arne Notkin & Mette Hoffmann Meyer want special treatment for Israel critical films; 'warning signs', and material to 'balance' - Yoav Shamir )

Balder Blog 9 januar 2011 - Zionist media boss Arne Notkin: Before only Nazi websites were interested in my Jewish background

Many more details and other cases of censorship activity in Denmark on behalf of Jewish or Zionist interests
Balder Blog 8 januar 2011 - Denmark: Zionist Media Boss; Arne Notkin, refuses to show Yoav Shamir's film Defamation

Balder Blog 30 januar 2010 - Defamation - Afslørende film om antisemitisme fra den israelske instruktør Yoav Shamir With embedded video and links - Text is translation of Film Review by Gilad Atzmon

Balder Blog 26 juni 2009 - USA: Film om mordet på Rachel Corrie skaber splid på jødisk filmfestival i San Francisco

Balder Blog 25 juni 2009 - Tyske Jøder oprørt over Britney Spears i ny holocaust film

Balder Blog 9 marts 2009 - Defiance - Hollywoodfilm om morderisk jødisk modstandsbevægelse udløser vrede i Polen

Mosaisk Upps - Jødisk raseri over Mel Gibsons The Passion of the Christ

Gilad Atzmon artikler på Balder Blog

Balder Blog 3 januar 2013 - Artikel 19: Historisk revisionisme er en menneskeret garanteret af FN - mener jødisk dissident (Gilad Atzmon)

Balder Blog 17 februar 2013 - Gilad Atzmon: Hollywood og Historie - Steven Spielberg versus Quentin Tarantino

Balder Blog 18 december 2012 - England: Atzmon afslører den ‘venstreoerienterede’ Zionist Nick Lowles som opfordrer til heksejagt på revisionister | Gilad Atzmon 17 december 2012 - Holocaust not Hope

Balder Blog 21 april 2012 - Fantastisk interview - Gilad Atzmon om ‘Jewish Identity Politics’ og meget mere

Balder Blog 1 februar 2012 - Auschwitzdag: Israelsk avis udfordrer teori om Wannsee-konferencen som bevis for Hitlers folkedrabsplaner (Gilad Atzmon)

Balder Blog 6 december 2011 - Alan Dershowitz anmelder Gilad Atzmons bog The Wandering Who? - (Mix af Mein Kampf, Zions Protokoller og blod af kristne børn)

Balder Blog 30 november 2011 - Gilad Atzmon i lunt humør fejrer sejr over zionistiske censurforsøg

Balder Blog 17 februar 2011 - Auschwitzoverlevende Hajo Meyer og israelskfødte Gilad Atzmon diskuterer ‘jødisk etik’

Balder.org 4 juni 2007 - Gilad Atzmon: Holocaustreligionen er lige så så gammel som Jøderne selv (bl.a. Purim, holocaust, Esters Bog, Zionisme)

Israel - Våben

Balder Blog 6 februar 2011 - Norske reklamebureauer vil ikke tjene israelske blodpenge - Går glip af millioner

Balder Blog 22 april 2011 - Indædt had mod Briterne: Israel forsynede Argentinas junta med våben under Falklandskrigen

Balder Blog 28 januar 2011 - Tea Party kandidat Senator Rand Paul vil standse $3 mia. i årlig bistandshjælp til Israel

Balder Blog 18 januar 2011 - Israel: Rabbinere vil bygge dødslejre til Palæstinenserne

Balder Blog 19 december 2010 - USA - Busreklamer i Seattle protest mod skatteyder-betalte Israelske krigsforbrydelser

Balder Blog 4 december 2010 - Israel pays 1,000 Danes to spread Zionist propaganda in Denmark

Balder Blog 21 november 2010 - Denmark - Israel: Danish Security Company G4S protects illegal Israeli settlements

Balder Blog 12 november 2010 - USA - Israelske sorte operationer afsløret i deklassificerede dokumenter

Balder Blog 22 august 2010 - USA: Hemmelige arkiver afslører massiv israelsk manipulation af medierne

Balder Blog 5 august 2010 - Israel: EU-støtte til israelske fredsbevægelser er indblanding i israelsk indenrigspolitik

Haaretz 1 juli 2010 - Why are so many Israelis arrested over illegal arms deals worldwide? (Yossi Melman)

Balder Blog 29 juni 2010 - USA: Hanoch Miller, israelsk forretningsmand, anholdt for våbensalg til Somalia

Balder Blog 15 marts 2010 - Israelsk historiker: Israel kunne føle sig tvunget til at udslette Europa

Balder Blog 22 februar 2010 - Tony Blair: Israelerne deltog i beslutning om at angribe Irak

Balder Blog 24 oktober 2008 - Kapret ‘ukrainsk skib’ Faina ejes af Vadim Alperin, israelsk våbenhandler

Balder Blog 11 august 2008 - Gergien, jødisk minister: Takket være israelsk træning holder vi det russiske militær stangen

Balder Blog 9 august 2008 - Israel støtter Georgien mod Rusland i kampen om den Kaspiske olieledning

Balder Blog 2 december 2007 - Research into Danish terrorist gang uncovers prominent CEO’s involvement in illegal arms deal + The Auschwitz Arms Dealer

 


Print Post