Statsminister Antonis Samaras havde efter massivt pres og lobbyarbejde lovet jødiske ledere derunder multimiljardæren og modekongen Ronald Lauder at han ville lave en lov som ville indskrænke ytringsfriheden i Grækenland, derunder gøre det strafbart 'at benægte holocaust' og forbyde fremvisning af nazisymboler.

Forslaget blev også bakket op af 'Europarådet' og dets virkelighedsfremmede formand Nils Muizniek, (Kommissær for menneskerettigheder Nils Muiznieks er født i Amerika i 1964 af lettiske flygtninge. Uddannet politolog og professionel menneskerettigheds forkæmper. Han strøg tilbage til Letland da nye særdeles profitable embeder lokkede i regeringen.)

Som rapporteret tidligere blev forslaget ikke vedtaget. En ny interessant vending i sagen, er at Gyldent Daggry er kommet med et lovforslag som skal straffe racisme fra illegale indvandrere mod Grækere.

Ikke overraskende blev lovforslaget fordømt af ADL's komiske Ali; 'President' Abe Foxman, som åbenbart mener at han skal blande sig overalt på jordkloden, samt af andre jødiske organisationer.

Ifølge den nye engelsksprogede græske nyhedsside Enet English, kom det nye lovforslag som en reaktion på det som ikke blev vedtaget, og som Gyldent Daggry mener 'ville have gjort Grækerne til en minoritet i deres eget land'.

Den nye lov ville give beskyttelse mod dem som 'benægter folkemord på Grækere', og give hårde straffe til fremmede som deltager i voldshandlinger mod Grækere.

Den jødiske supremacist Foxman fyrede én af sine sædvanlige hysteriske bredsider af, med snak om gift og had, demokratiske principper, og alt det andet som den moralsk set ledløse jødiske etnocentriker selv giver fanden i.

Foxman opfordrede 'de andre politiske partier i Grækenland op til at samle sig og forsvare græsk demokrati ved at vedtage effektiv lovgivning til at bekæmpe racisme og antisemitisme i Grækenland'.

Moshe Kantor, en anden usympatisk figur fra den selvbestaltede jødiske adel sagde: 'Dette er et klassisk eksempel på hvorfor Gyldent Daggry er så farlig, fordi det bruger den demokratiske proces til at fremme dets racistiske agenda mens de forsøger at undertrykke rigtige menneskerettigheder'.

Nå ja, grækernes rettigheder er nok ikke 'rigtige menneskerettigheder' i Moshe Kantors øjne. Og igen ser vi en fanatisk jødisk etnocentriker beskylde andre for det som den stat som han selv er en repræsentant for bedriver til dagligt. Mener han at demokratiet skal afskaffes fordi man kan vedtage en agenda som Moshe Kantor og hans 'jødiske samfund' ikke er enig i?

Mindreværdskomplekser lider de i hvert fald ikke af disse Jøder, for se bliver aldrig trætte af at KRÆVE ditten og datten fra udenlandske statsledere og egentlig af hvem som helst. Jeg orker dårlig nok at tælle det antal artikler blot på denne lille blog hvor Jøder og deres organisationer KRÆVER et eller andet. Forbud men sågar også påbud, såsom tvungen 'undervisning' i emner som Jøder mener bør have mere opmærksomhed.

'Demokratiske værktøjer må ikke bruges til at fremme had og racisme og blive brugt som politisk rambuk mod minoriteter. Vi kræver at den græske regering øjeblikkeligt og utvetydigt afviser dette forsøg og fortsætter med den rigtige (!) lov som ville tage sig af racisme som det bruges af Gyldent Daggry,' sagde Kantor.

Council of Europe, også et værktøj hvor Jøder har stor indflydelse via alle deres mange organisationer og projekter mente at Grækenland lovligt ville kunne forbyde partiet, men vice-justitsminister Konstantinos Karagounis fortalte den jødiske avis i sidste uge at et sådant skridt ville være kontraproduktivt.

Kilde:

Jerusalem Post 6 juni 2013 - Jewish groups condemn Greek party's racism bill (Sam Sokol)

Relateret:

Balder Blog 17 maj 2013 - Grækenland blæser på EU, Europarådet og jødiske organisationer - Nægter at forbyde Gyldent Daggry

Balder Blog 20 marts 2013 - Grækenland: Statsminister Antonis Samaras lover jødiske ledere lov mod holocaustbenægtelse

Balder Blog 25 september 2010 - Ungarn: Jobbik Nationalister vil straffe benægtelse af sigøjnerkriminalitet

Balder Blog 24 november 2008 - Europarådet - OSCE - ADL - INACH - Zionistisk organisation bag EU's censur-love

Balder Blog 13 september 2012 - Inspirerende tale fra Golden Dawn leder Nikos Michaloliakos

Balder Blog 12 maj 2012 - Varsler Golden Dawns sejr i Grækenland - Gyldent Daggry for europæisk Nationalisme?

Balder Blog 26 april 2012 - Europa - EU - Jødiske ekstremister vælger ‘kun-for-Jøder-parlament’

Balder Blog 1 februar 2012 - Litauen: Ligelig fordømmelse af Nazistiske og Kommunistiske forbrydelser kritiseres af Jøder

Balder Blog 29 november 2009 - Censur: Polen indfører forbud mod kommunistiske symboler - Jøder protesterer

Balder Blog 2 juli 2011 - Græsk krise skabt af spekulanter - 95% af grækerne har været fattige hele tiden

Balder Blog 20 marts 2010 - Venstreorienteret bombeterror mod græske nationalister fra Golden Dawn - Nu også politistation ramt!

Balder Blog 3 juli 2009 - Ungarn: Grundlovsændring forpurret - Nederlag for den jødiske censurlobby

Balder Blog 9 december 2008 - Asylsøger-oprør den egentlige årsag til gadekampene i Grækenland

Mosaisk Upps - Ungarns præsident modstår jødisk pres


Print Post