Det er på tide at gøre noget - det på tide at tage vores mad og planet tilbage!

 
  Klik for at forstørre

Monsanto er en multinational koncern, der fremstiller plantegifte, gensplejser og tager patent på frø. Firmaets vigtigste produkt er Roundup, som forurener grundvandet og giver skader på smådyrs organer, kræft og død.

Andre produkter er genetisk modificeret soja og majs.

March mod Monsanto er en global begivenhed, og der er planlagt marcher på 6 kontinenter i 36 lande. Til dato er der tilmeldt over 400 arrangementer. I Europa i Bruxelles og Strasbourg foran Europa-Parlamentets bygning, København, London, Paris, samt Düsseldorf, Rom, Stockholm, Zürich og mange andre.

March mod Monsanto på Christiansborg Slotsplads, KBH. lørdag, 25 maj, 2013 - 15:00

Kilde:

Enhedslisten.dk 25 maj 2013 - Demo: March mod Monsanto

Holland - De Telegraaf:

Verdensomspændende protest mod genmanipulerede fødevarer

Lørdag er udråbt til en verdensomspændende protestdag mod det multinationale kemifirma

 

I tusindvis af demonstranter har meldt sig via Facebook for demonstrationer mod Monsanto i Amsterdam og Wageningen.

I 41 lande finder demonstrationer sted i 330 byer. Initiativet er opstået i USA og har spredt sig som en løbeild via de sociale medier.

Demonstrationerne retter sig imod Monsantos forretningsstrategi. Firmaet er førende i verden på området genetisk manipulerede (og patenterede) frø.

Aktivisterne er bekymrede over Monsantos voksende indflydelse på verdensplan på erhvervs og videnskabelige institutter.

De Telegraaf 24 maj 2013 - Protest tegen gemanipuleerd voedsel

 
  The World According to Monsanto

GMO Documentary |
YouTube

Kommentar:

En værdig sag at demonstrere for, og samtidigt en lejlighed til at se på Enhedslisten/AFA-folkene 'indefra'; især da de samme mennesker har planlagt at demonstrere i morgen søndag for at vise at Købehavn er for alle andre end danske patrioter. Det kan nationalister måske lære noget af.

Det ville i øvrigt også være livsbekræftende hvis vi kunne se nogle som marcherer mod giftproducenten Monsanto under et nationalt flag, om ikke andet for at vise at kommunisterne ikke er de eneste som er bekymret over rovdyrskapitalismens repræsentanter.

Relateret:

Balder Blog 29 marts 2013 - USA: Ny lov giver blanco check til Monsanto - Fritaget for ansvar for genmodificerede afgrøders skadevirkninger

Balder Blog 10 april 2010 - Obama giver nøglepost i landbrugsministeriet til Monsanto mand

Euro-med 10 september 2009 - Mennesket Leger Gud III. Codex Alimentarius: Mennesket Må Leve Af Rockefellers GMO-Forgiftede Brød Alene


Print Post