Gyldent Daggry

Europarådets Nils Muizniek besøgte Grækenland tidligere på året, og publicerede for nyligt en rapport hvori det patriotiske parti Gyldent Daggry skildres som 'et nynazistisk og voldeligt politisk parti' som burde isoleres under retsligt bindende internationale menneskerettighedskonventioner underskrevet af Grækenland.

EU, og navnlig Europarådet [Council of Europe], som er en separat organisation der bestyrer den 'Europæiske Menneskerettighedsdomstol' har flere gange krævet at Grækenland forbyder det græske nationalistiske parti Gyldent Daggry.

Især Nils Muizniek, en obskur 'menneskerettighedsforkæmper' fra Letland har i flere omgange krævet at den græske regering forbyder det populære patriotiske parti Chryssi Avgi.

Andre som har gjort sig bemærket i den sammenhæng er jødiske interesseorganisationer som European Jewish Congress og dets formand Moshe Kantor og tilsvarende organisationer med figurer som multimiljonær og World Jewish Congress præsident Ronald S. Lauder, som ejer kosmetikfirmaet Estee Lauder, i spidsen.

 
Nils Muizniek - frihedens fjende  
 
Jøder arbejder altid for nye censurlove!  
 
Ronald S. Lauder - Multimiljardær og præsident World Jewish Congress  

I en artikel i 'Southeast European Times' kan man læse følgende:

Gyldent Daggry svarede ikke på Muiznieks anklager, men lagde et link til rapporten på dets hjemmeside hvor de beskrev Council of Europe som 'en zionistisk institution.

Og dette er ikke helt ved siden af sandheden, for det er navnlig via Europarådet, at jødiske interesseorganisationer i høj grad øver deres indflydelse. Se blandt andet Europarådet - OSCE - ADL - INACH - Zionistisk organisation bag EU's censur-love

Partiet skrev også 'Den frække kommissær har ikke set eller hørt noget om de mord, voldtægter og røverier som bliver begået mod vores folk af de barbariske horder fra Asien og Afrika.'

Den græske koalitionsregering under ledelse af statsminister Antonis Samaras, har afvist ideen om at forbyde det legale og demokratisk valgte parti. Antonis Klapsis, lederen af Konstandinos Karamanlis Instituttet for Demokrati i Athen, støttede regeringslederens beslutning.

'At forsøge at lovgive imod Gyldent Daggry vil på ingen måder bidrage til at løse problemet med højreekstremismen', sagde han i Southeast European Times. Formentlig husker Klapsis at nogle af de seneste såkaldte 'racistiske hændelser' faktisk udgik fra medlemmer af ældre og mere etablerede partier i Grækenland. [..]

Regeringen har været hurtigt til at arrestere angivelige gerningsmænd i tilfælde af vold mod infiltranter, derunder mordet på en Pakistaner som var på vej til arbejde på en cykel, som fandt sted kort før Muiznieks besøg til landet.

Tre formænd og ejeren af en jordbærplantage blev arresteret i en sag hvor 29 infiltranter, de fleste fra Bangladesh som arbejde på jordbærfarmen, og krævede at få udbetalt løn for de seneste seks måneder, var blevet beskudt og skadet. I dette tilfælde var der slet ikke tale om medlemmer af det patriotiske Gyldent Daggry, hvilket artiklen dog undlader at nævne.

 
  Som svar på et tidligere hadangreb fra de jødiske organisationer publicerede Gyldent Daggry denne karikatur
   
 
  Moshe Kantor - EJC: Mere censur!

Gyldent Daggry eller Chryssie Avgi på græsk fik kun 0,29 % af stemmerne ved valget i 2009, men vandt i popularitet på dets modstand mod den græske regerings EU-dikterede sparepolitik og nu er partiet det tredje største i Grækenland.

Partiet bliver især af udenlandske multikultiglade journalister og jødiske organisationer beskyldt for at være Nazister, og gang på gang gentages løgnen om at partiets logo, meanderen er en slags swastika.

Senest gentog DR journalisten Martin Breum vrøvlet i en Deadline-udsendelse. I artiklen gentager en infiltrant fra Albanien, den 20 årige Saimir Limka påstandene om at det patriotiske parti er 'Nazister'.

Alex Sakellariou en sociolog ved Panteion-universitetet bakkede også op om Letten Muizniek og hans dybt betændte organisations krav om et forbud af Gyldent Daggry.

Men uanset hvad systemets journalister og selvbestaltede moralvogtere som Nils Muizniek skriver, så har partiet en stor og voksende opbakning, hvilket skyldes partiets kompromisløse modstand mod de Internationalister, Zionister, Kommunister og Kapitalister, som har sørget for at indordne Grækenland under EU-herredømmet, samt dets velorganiserede sociale programmer og aktioner.

Selv humanitære aktioner, som uddeling af madvarer og bespisning af fattige Grækere forsøger den forræderiske EU-underlagte græske regering at standse, med argumentet at det er 'diskriminerende' at Chryssie Avgi begrænser sin hjælp til indfødte Grækere.

Kilde:

Greek Reporter 12 maj 2013 - Ignoring EU, Greece Won’t Ban Golden Dawn
(Andy Dabilis - oprindeligt Southeast European Times)

 

Relateret:

Jewish Telegraph Agency 16 maj 2013 - Jewish groups ask Kerry to fight anti-Semitism in Hungary

Arutz Sheva 5 januar 2013 - Greek Neo-Nazi Party Targets Leading Jewish Group

Nationaldemokraten 8 maj 2013 - Grækenlands regering vil stramme racisme-lovgivning

Nationaldemokraten 6 maj 2013 - Jobbik protesterede mod jødisk verdenskongres

Nationaldemokraten 2 maj 2013 - Græsk politi forhindrer “racistisk” velgørenhed

Nationaldemokraten 18 april 2013 - Europarådet vil forbyde Gyldent Daggry

Balder Blog 20 marts 2013 - Grækenland: Statsminister Antonis Samaras lover jødiske ledere lov mod holocaustbenægtelse

Balder Blog 15 juli 2010 - Europarådet udsteder virkelighedsfjernt mediediktat - Ordet ‘mor’ er sexistisk

Balder Blog 24 november 2008 - Europarådet - OSCE - ADL - INACH - Zionistisk organisation bag EU's censur-love

Balder Blog 13 september 2012 - Inspirerende tale fra Golden Dawn leder Nikos Michaloliakos

Balder Blog 12 maj 2012 - Varsler Golden Dawns sejr i Grækenland - Gyldent Daggry for europæisk Nationalisme?

Balder Blog 26 april 2012 - Europa - EU - Jødiske ekstremister vælger ‘kun-for-Jøder-parlament’

Balder Blog 2 juli 2011 - Græsk krise skabt af spekulanter - 95% af grækerne har været fattige hele tiden

Balder Blog 20 marts 2010 - Venstreorienteret bombeterror mod græske nationalister fra Golden Dawn - Nu også politistation ramt!

Balder Blog 9 december 2008 - Asylsøger-oprør den egentlige årsag til gadekampene i Grækenland

 


Print Post