Mærkelige hændelser efter afsløring af kidnapperne. Sexmonstret og bortføreren Ariel Castro og hans sønner var var Puertoricanere. Entertaineren RamZPaul har leget detektiv. Forsøger myndighederne at lave et cover up, lige som med de muslimske terrorister? Se videoen og billederne og døm selv..

RamZPaul - Flag Mystery at the House of Horrors

RamZPaul - Flag Mystery at the House of Horrors
 
RamZPaul - Flag Mystery at the House of Horrors - Update
RamZPaul - Flag Mystery at the House of Horrors - Update | YouTube
 

A response to my own video. The American flag and the Puerto Rican flag were on separate poles Both flags were always there. But they were switched. That explains why now all the photos show the USA flag.


Print Post

Dagens citat
»Goethe notes... that when the Jews killed the Egyptians it was the reverse of the Sicilian Vespers. In the latter case the host murdered the guests, but in this case the guests murdered the host. But it is certainly the situation with respect to the Jews in our time.« - Soeren Kierkegaard