David Cole blev en konservativ Hollywood-kendis og topfigur i den konservative klub 'Republican Party Animals' under navnet David Stein, og producerede bl.a. flere mainstream holocaust-dokumentarer.

 
  David Cole / David Stein - i dag 44 år
   
 
  David Cole & Ernst Zündel i Auschwitz
   
 
  Auschwitz mindetavle 4 mio - fjernet i 1990
 
  Auschwitz mindetavle 1,5 millioner i 1995
  Men det officielle dødstal for Auschwitz er nu 1,1 mio. ifølge Auschwitzmuseet
   
 
 

Fra JDL's hjemmeside:

Lige som vi skal skille os af med det monster; Cole, skal vi også have fjernet ordet 'revisionisme' fra vokabularet. Dette skrækkelige ord og Cole med, skal helt elimineres. Der er ingen diskussion. Der er ikke brug for mere snak, kun elimineringen af holocaustbenægterne.

Denne verden vil være et bedre sted når alle jødehadere er forsvundet, specielt den ondeste hader af dem alle; David Cole.

JDL vil vide hvor holocaustbenægteren David Cole som er vist på billedet herovre opholder sig.

Den som giver os hans korrekte adresse vil modtage en finansiel belønning. Kontakt os omgående via e-mail hvis du har information der fører til David Coles nuværende opholdssted.

   
  JDL & anden jødisk terrorisme
 
  Den franske revisionist professor Robert Faurisson på et sygehus efter et overfald i Paris begået af medlemmer af JDL der nær havde kostet ham livet. Stifteren af gruppen Rabbi Meir Kahane, talte ofte imod blandede ægteskaber og om nødvendigheden af fastholdelse af jødiske racerenhed. Kahane er også stifteren af den israelske Kach-bevægelse.
  Francois Duprat - Murdered for distributing 'Did Six Million Really Die?'
  Francois Duprat
  Prof. Francois Duprat 26/11 1940 - 18/03 1979. Myrdet fordi han distribuerede den franske version af 'Døde der Virkelig 6 millioner?' En jødisk gruppe tog ansvaret. Ernst Zündel blevet udsat for flere attentater, derunder en brevbombe og hans hus er blevet brændt ned til grunden ved en anden lejlighed. Irving David ['Irv'] Rubin, et medlem af den voldelige jødiske terrororganisation Jewish Defense League (JDL), skulle have indrømmet at have begået et af attentaterne, men det kunne ikke bekræftes da han kort efter under mystiske omstændigheder døde i fænglet  hvor han sad i forbindelse med en anden sag.

I firserne og halvfemserne var David Cole var en modig ung Jøde som blev verdenskendt da han efter at have undersøgt aspekter af det såkaldte 'holocaust', konkluderede at ingen mennesker blev gasset i Auschwitz.

Resultaterne af den forskning som Cole bedrev, blev blandt andet udgivet på video, [se nederst] og efterfølgende blev han inviteret som gæst på flere amerikanske talkshows.

Her han blev udsat for hån, spot, latterliggørelse og fordømmelser fra studieværterne, på samme måde hvorpå Reimer Bo og et specielt dertil inviteret publikum i sin tid forsøgte at latterliggøre og nazistemple fædrelandskærlige kunstnerpar Lars Thirslund og Marianne Herlufsdatter. [Der bliver skrevet meget om Marin Krasniks henrettelsesinterview af Lars Hedegaard, men dette interview var i sandhed mord for åben skærm.]

Efter flere dødstrusler fra jødiske organisationer, der i blandt den berygtede terrororganisation 'Jewish Defense League', forsvandt David Cole pludseligt og uden varsel fra offentligheden og bekendskabskredsen, hvilket udløste spekulationer om at han muligvis var blevet myrdet.

Selv om jorden var blevet varm under hans fødder, var David Cole dog heldigvis lyslevende, men havde besluttet sig for at begynde et nyt liv under navnet David Stein.

Efter at en person fra den konservative organisation Republican Party Animals som han havde betroet sig til forrådte ham, står han nu frem og fortæller om sit dobbeltliv.

Cole holder fast: Ingen gasning af mennesker i Auschwitz

David Cole står stadigvæk bag de resultater han fandt den gang, blandt andet i samarbejde med folk som den berømte tyske revisionist og ytringsfrihedsforkæmper Ernst Zündel, og holder fast ved sin overbevisning om at der ikke var gaskamre i Auschwitz som blev brugt til at gasse mennesker, men at de gaskamre som fandtes udelukkende blev brugt til at desinficere tøj med insektmidlet Zyklon-B, som stadigvæk produceres til dette formål den dag i dag.

The Guardian: 'For dem som kendte ham, eller troede de kendte ham, var han en intellektuel, livsglad festabe, som organiserede våde sammenkomster for Hollywoods politiske konservative, som udgør et mindretal i det hovedsageligt venstreorienterede [liberal] filmmiljø.

Som 'David Stein' bragte han højreorienterede kongresmedlemmer, berømtheder, forfattere og topfigurer i underholdningsbranchen sammen på fester hvor alt gik lystigt til. Disse abefester var lukket for udenforstående, og her kunne den konservative Hollywood-elite i fred og ro gøre grin med 'liberals', og udtrykke deres virkelige holdninger, som de til dagligt måtte skjule i det venstreorienterede Hollywood.

I løbet af de seneste fem år trak Steins organisation Republican Party Animals i hundredvis af gæster til jævnligt tilbagevendende begivenheder i og omkring Los Angeles, og han blev en darling på konservative blogs og talkshows. At han fremstillede 'respekterede dokumentarer' [The Guardians karakteristik!] om holocaust gav gav ham intellektuelt prestige, samt jødisk opbakning til Steins cocktail af politik, respektløshed og rock'n roll.

Der var kun et problem, skriver den britiske venstrefløjsavis The Guardian; Stein var ikke den han udgav sig for. Han rigtige navn kan nu for første gang afsløres som David Cole. Og under dette navn var han en gang en forhadt holocaust-revisionist som satte spørgsmålstegne ved eksistensen af nazistiske gaskamre beregnet til at aflive mennesker.

Skiftede identitet i januar 1998.

'Det var det tidspunkt hvorpå David Cole officielt udåndede for sidste gang', fortalte han The Guardian i et interview i sidste uge. 'Det var enden på David Cole. Eller det var det jeg troede. Det var tidspunktet hvor David Stein gjorde sin entre i verden. I 15 år har jeg været David Stein. Nu er ånden kommet ud af flasken. Jeg er færdig. Jeg vil ikke forsøge at fortsætte som David Stein.'

Coles frække genopfindelse af sig selv som societypersonlighed og politisk orakel narrede en langs stribe konservative politikere, filmfolk, journalister og tv-folk, som ikke anede noget om hans fortid. Et afsluttet venskabsforhold førte til at han for to uger siden blev afsløret for sin omgangskreds, da en gruppe tidligere fans fik forevist YouTube videoer af Coles opsynsvækkende tv-optrædener optaget først i halvfemserne.

Som en stridslysten ung mand i tyverne med pjusket sort hår, blev han et offer for organiseret nedrakning på talkshows med værter som blandt andet Phil Donahue, Montel Williams og Morton Downey, og blev fremstillet som nynazist på nyhedsprogrammer som 60 Minutes og 48 Hours.

Mest synd for Hollywoodtyperne...

'Mine venner er chokeret, ' sagde Cole, som nu er 44 år og er grånende. De ringede og mailede for at spørge om det virkeligt var mig. Hollywood-typerne er dem som det gør mest ond på, fordi dette vil kunne skade dem. Jeg føler en vis portion skyld.'

Afsløringen chokerede og ophidsede det lille tæt forbundne samfund bestående af Hollywood-konservative, fik deres Facebook-grupper til at eksplodere og satte gang i akutmøder for at forsøge at begrænse skaderne.

Nogle af Stein/Coles nu måske tidligere venner var mediepersoner med blogs, avisklummer og landsdækkende radioprogrammer. De lagde låg på historien. Ikke ét ord omkring afsløringen er blevet publiceret eller sendt.

'Da folk fandt ud af det var det 'Oh my God, holdt dig væk fra ham'. Der var en debat om hvorvidt alle nu ville være 'guilty by association', sagde en kunstner fra underholdningsindustrien og medlem af Republican Party Animals', som betingede sig anonymitet.

Både David Cole og en halv snes tidligere venner og bekendte som blev interviewet for Guardian-artiklen, understreger at ingen kendte til eller havde formodninger om hans hemmelighed, og at ingen skal drages til ansvar for Coles synspunkter.

Cole, som fastholder at han er en ægte konservativ, sagde at afsløringen kunne risikere at komme til at svide ekstra meget, fordi konservative i Hollywood er 'en forfulgt minoritet', som er nødt til at skjule sine politiske overbevisninger for intolerante venstreorienterede som dominerer branchen:

Jeg kan ikke bebrejde dem hvis de dropper mig. Alle er dødsens angste. De håber på at dette ikke kommer længere end til Facebook.

Cole indvilligede i at møde The Guardian for at fortælle sin side af historien. Han var ked af at være lagt på is, og så ikke lyst på sin fremtid. 'Jeg forventer ikke mange gæster til min fødselsdag i år,' sagde han.

Coles far fik skyld for Elvis Presley's død

David Cole blev født i 1968 i en venstreorienteret ikke-troende jødisk familie, hans far Leon var læge og blev beskyldt for at have et ansvar for Elvis Presleys død, fordi han havde introduceret Elvis til den beroligende medicin Demerol.

Nedenstående er et lille uddrag fra det brev som Cole sendte til JDL. Det minder i stil om 'tilståelsen' fra Auschwitz-kommandant Rudolf Höss, som blev torteret og truet med at det ville gå ud over hans familie. Overdrivelserne bærer tydeligt præg af at det er en tvungen tilståelse. Höss 'indrømmede' oprindeligt at der var blevet 'gasset' 10 mio Jøder i Auschwitz!

'The Nazis intended to kill all of the Jews of Europe, and the final death toll of this attempted genocide was six million. This atrocity, unique in its scope and breadth, must never be forgotten.

During my four years as a denier, I was wracked with self-hate and loathing, a fact that many of my critics were quick to point out. Indeed, this self hatred was obvious to most, but I was too blind to see it. The hate I had for myself I took out on my people. I was seduced by pseudo-historical nonsense and clever-sounding but empty ideas and catch-phrases.'

 

I firserne blev han interesseret i historisk revisionisme, begyndte selv at forske i holocaust, tog flere gange til Auschwitz hvor han undersøgte bygninger og faciliteter, og kom til den konklusion at meget af det som indtil da var blevet betragtet som historiske fakta ikke kunne være sand.

Den unge Cole blev kendt som 'en forræderisk Jøde', og gik fra det ene tv-studie til det andet, hvor han altid velhumøret diskuterede med historikere og repræsentanter for jødiske organisationer.

På et tidspunkt blev det hele dog lidt for meget, og da han oveni den evindelige hetz fra medierne også modtog dødstrusler fra den militante voldelige bevægelse Jewish Defense League, som på et tidspunkt stod øverst på FBI's terrorliste, forsøgte han at slippe ud af kattepinen i 1998 ved at skrive et brev til JDL hvori han afsværgede sine revisionistiske synspunkter.

Derefter forvandlede Cole sit efternavn til Stein og begyndte sit nye liv.

 

Kilde:

The Guardian 3 april 2013 - Hollywood conservative unmasked as notorious Holocaust revisionist (Rory Carroll)

Relateret:

IMDb - Biography for David Abravanel Stein

David Cole in Auschwitz - Full Documentary English Subtitles

 
 
(1 of 4) HOLOCAUST - Donahue Show 1994 (David Cole & Bradley Smith)
 
(2 of 4) HOLOCAUST - Donahue Show 1994 (David Cole & Bradley Smith)
 
(3 of 4) HOLOCAUST - Donahue Show 1994 (David Cole & Bradley Smith)
 
(4 of 4) HOLOCAUST - Donahue Show 1994 (David Cole & Bradley Smith)
 
Stop Misbrug af Holocaust

I denne video er der et klip fra den oprindelige holocaustproces i Krakau 1948 - den gang var der tale om omkring op mod 300.000 døde fra forskellige nationer.

Den såkaldte 'holocaustundervisning' i de danske skoler beskæftiger sig tilsyneladende ikke i nævneværdig grad med sober undervisning i historie. I stedet for bruges der en masse krudt på at advare mod de såkaldte 'holocaustbenægtere'. Denne video er et 10 minutter langt mix af problemstillinger omkring holocaust, ytringsfrihed, dissidentforfølgelse, statsstøttet politisk propaganda, og den censur som mange ønsker, selv om man ikke tør sige det højt.
For uforstyret afspilning uden hakkeri; download her

 

Relateret:

Balder Blog 10 juli 2009 - Jewish Militants: Fifteen Years, and More, of Terrorism in France

Balder Blog 9 juli 2009 - Paris: Pro-palæstinensisk boghandel smadret - Fire jødiske ekstremister fra JDL anholdt i Paris

Balder Blog 20 april 2007 - Paul Fromm, canadisk ytringsfriheds forkæmper overfaldet af jødiske JDL bøller

Balder Blog 7 maj 2008 - Anders Otte Stensager, dansk holocaustforsker i DIIS-regi afviser påstanden om 6 millioner dræbte Jøder under Holocaust


Print Post