Og Abraham Foxman fra ADL mener at store dele af den amerikanske befolkning er 'smittet' med en sygdom de kalder 'antisemitisme', som 'har dybe rødder i historien, i religion, i tradition, i kirken, i forældre, blandt venner'.

 

Kilder på den israelske ambassade i Washington siger at negative repræsentationer af den jødiske stat i tv-serier som 'Veep,' og 'House of Cards' styrker konspirationsteorier omkring den israelske og jødiske kontrol1a) af den amerikanske politik.

  Denne kolonne skal læses i forbindelse med kommentaren under artiklen.
 
  Abraham 'Abe' Foxman - ADL     
Zionistisk bekæmper af ytringsfriheden og benægter af det armenske holocaust.
 

Efter at være kommet frem til at både Latinoer (1 ud af 2 af de nyligt indvandrede), Negre (de seneste 40 år 30-40 %) og Hvide (15%) er 'smittet med antisemitisme-virusset', noget som ifølge Foxman skyldes at 'antisemitisme har dybe rødder i historien, i religion, i tradition, i kirken, i forældre, blandt venner'.

På den lyse side, tilføjer Foxman, 'én af grundene hvorfor situationen i USA er bedre end i Europa er at mens den amerikanske grundlov garanterer alle retten til at være fordomsfuld [bigot], er der en pris han skal betale for at være fordomsfuld. Der er konsekvenser. I Europa er der ingen konsekvenser for at være fordomsfuld. Og mennesker er forsigtige fordi der er konsekvenser.

Foxman citerer ét berømt eksempel - Mel Gibson, hvis' antisemitiske tirader var til alvorlig skade for hans karriere. 'Her var den på dette tidspunkt mest populære person i Hollywood, skuespiller nr. 1, instruktør og producer - indtil han gjorde dette. Han gik fra højt til lavt. Det amerikanske folk sagde; dette sælger ikke. Det er Amerikas skønhed.

'Når alt kommer til alt, hvis du er fordomsfuld [are a bigot], så kommer du ikke langt. Hvilket er hvorfor disse gutter undskylder til sidst. Om de mener det eller ej er en anden sag.' Mere: Haaretz via The Ugly Truth 29 april 2013 - Even after Boston, there is more anti-Jewish than anti-Muslim sentiment in U.S., says ADL’s Foxman

Populære amerikanske tv-shows præsenterer Israel på en særdeles kritisk maner, siger kilder fra den israelske ambassade i Washington, og udtrykker deres bekymring over at de negative karakteristikker vil have en dårlig effekt på hvordan den jødiske stat ses af seerne.

Én af de recente afleveringer fra HBO comedy-serien 'Veep' som har Julia Louis-Dreyfus i hovedrollen fokuserer på konflikten i Mellemøsten; Den amerikanske præsidents datter, en college-student som har en kæreste af iransk herkomst fordømmer Israel i et essay baseret på den Oscarnominerede film '5 Ødelagte Kameraer'.

Artiklen underminerer forholdet mellem Det Hvide Hus og den jødiske lobby, hvilket tvinger præsidenten til at stille op til et interview for at kontrollere skaden. Men omgivelserne [the setting] er ikke befordrende: Hun vises mens hun diskuterer venskabet mellem USA og den jødiske stat med en pattegris der steger i baggrunden. 2)

En episode fra det amerikanske politiske drama 'House of Cards' siges også at præsentere Israel på en kritisk måde: For at forpurre præsidentens valg af udenrigsminister, bruger Francis Underwood (spillet af Kevin Spacey) en lederartikel som kandidaten har publiceret for år tidligere i sudenteravisen på hans gymnasium, hvor i han kritiserede Israels 'illegale besættelse' af palæstinensiske jord.

Jødiske organisationer haster sig at beskylde kandidaten for at være antisemitisk, og selv om han gentagne gange påstår at han ikke havde skrevet artiklen, er præsidenten tvunget til at trække nomineringen tilbage.

'Disse serier præsenterer Israel som et land som man skal være meget varsomt med træde over tæerne, og at enhver som tør at kritisere det bliver skældt ud af den jødiske lobby', sagde en højtstående embedsmand.

'Dette retfærdiggør alle konspirationsteorier omkring den israelske og jødiske kontrol1b) af den amerikanske politik'.

Bemærk: ovenstående er en så tæt oversættelse af den engelsksprogede artikel som muligt. Fremhævelserne er dog mine.

Fodnoter:

1ab) Læg mærke til ordet 'kontrol'. De fleste seriøse debattører vil nok tale om 'indflydelse'. Men med brugen af ordet 'kontrol' er det nemmere at afvise argumentet som en tosset 'konspirationsteori'.

2) Hvordan dette helt skal forstås ved jeg ikke. Her er den engelske tekst: 'But the setting is quite unhelpful: She is seen discussing the friendship between America and the Jewish state with a pig roast in the background.'

Oversat fra:

Jewish Telegraph Agency 1 maj 2013 - Officials: US shows critical of Israel (Itamar Eichner)

Kommentar:

Den israelske lobby og amerikansk udenrigspolitik Fakta om bogen
1. udgave
Hæftet,461 sider
ISBN: 9788702058901
Gyldendal 2007
Omslag: Mathias Jespersen
Oversat af: Mikael Ørting Kristiansen
Kr. 349,00 Læs uddrag

 

Kun en tosse eller en overbevist Zionist kunne mene at de situationer der som beskrevet præsenteres i de omtalte tv-film ikke afspejler virkeligheden meget godt.

Det er kun få dage siden jeg læste en artikel hvori Abraham Foxman fra den jødisk/zionistiske antikristne censur-organisation Anti-Defamation League of B'nai Brith (ADL) pralede med sin og sine stammefællers evne til at ødelægge karrieren for folk som kommer til at udtale sig negativt om Det Udvalgte Folk (se højrekolonnen øverst for et lille uddrag).

Og den beskrevne situation omkring præsidenten som vil opstille en kandidat som den jødiske lobby så får skovlen under, er næsten skrevet af fra episoden omkring Chuck Hagel, som blev nomineret som forsvarsminister af Obama, hvorefter så godt som hele det organiserede og uorganiserede jødiske parnas begyndte en hæslig og hadefuld kampagne imod ham, fordi han angiveligt ikke skulle være enig i den zionistiske entitets ønsker om amerikanske angreb på Irak, Iran og Syrien.

I dette konkrete tilfælde i den virkelige verden fik kandidaten dog posten, men ikke uden en serie prostrationer for den jødiske lobby og efter sin indtræden på posten besøg i Israel og så sent som i dag løfter om at USA 'vil overveje løsninger' (se linket nedunder).

Jøder gør det som de beskylder andre for

 
   
 
  Joel Stein: How Jewish is Hollywood? |
   
  En håndgribelig størrelse som der er svært at overse
 
  Toppen af B'nai B'rith bygningen i Seattle
  Dette ADL filial i Seattle, der er én af 30, giver et indtryk af de vældige kapitalinteresser der må ligge bag dette foretagende. Hovedkontoret ligger i New York.
 
  Manis Friedman

Om den jødiske hadprædikants postulater omkring oprindelse af kritisk holdninger mod det jødiske kollektiv, som ifølge ham er en sygdom som har 'smittet' Europæere, Negre og Latinoer via deres traditioner, kultur, religion, forældre og venner, kan jeg kun sige at sådanne generaliseringer allermest minder mig om historier fra Middelalderen hvor angiveligt uskyldige Jøder angiveligt blev beskyldt for at sprede pesten og at forgifte brønde. Rent uforfalsket virulent anti-gentilisme, der har dybe rødder i historien, i den jødiske religion, mytologi, tradition, i synagogen, forældre, og blandt venner.

Ord der dræber....

Anklager som alt andet lige må føre til den endelige konklusion; disse infame jødehaderes kultur, religion, traditioner, historie og opdragelse skal ødelægges totalt for at Jøderne skal kunne leve.

Med andre ord; de samme blodige konsekvenser som Jøderne tog mange gange før i både mytologien , religionen og historien når de blev bekymret for at deres værtsfolk eller naboer kunne risikere at have andet end varme følelser for dem, jævnfør Sodom og Gomorrah, Jerichow, Purim, Chanukah, 'Pass Over' ['jødisk Påske'] og senere i historien den judeo-bolsjevistiske revolution med sine millioner af ofre, Kaufmanplanen, Morgenthauplanen, og Frankfurterskolen og organisationer som Paideia til at udrydde den sidste modstand.

Den mest alvorlige målbevidste, organiserede racistiske, supremacistiske og forudindtagede [bigotte] hadpropaganda kommer hverken fra 'nynazister' eller Ku Klux Klan, fra 'superjøder på højrefløjen' eller fra venstreorienterede jødiske antizionister, men fra jødiske organisationer som Foxmans ADL, Southern Poverty Law Center, World Jewish Congress, Simon Wiesenthal Centeret og det meste af det øvrige enorme jødiske internationale edderkoppespind, hvis eksistens ikke er en 'konspirationsteori', men en meget kontant og håndgribelig størrelse som er svært at overse.

Dertil kommer at de jødiske skrifter, Torah, Talmud, Mishna, Zohar og andet jødisk bundfald former den mest komplette og praktiske teoribog for folkemord som verden indtil videre har set. Dette tankegods blev grundlagt flere tusind år inden Adolf Hitler blev født og Mein Kampf blev skrevet, og er langt mere konsekvent og detaljeret i sine hensigter og anvisninger end nogen som helst nationalsocialistiske skrifter.

Længe inden Hitler påbegyndte sine felttog med ordrer til sine generaler om ikke at skåne den slaviske civilbefolkning, Jøder, Zigeunere og Kommunister, fremsagde jødiske rabbinere ting som den nulevende prominente Chabadrabbiner Manis Friedman gjorde for nyligt; 'Den eneste måde kæmpe en moralsk krig på er den jødiske måde: Ødelæg deres hellige steder. Dræb mænd kvinder og børn.

Og hvis hr. Foxman er så begejstret for den amerikanske ytringsfrihed, så er det svært at forstå hvorfor hans organisation hele tiden forsøger at få den afskaffet, samt forsøger at indføre censur og begrænsninger af ytringsfriheden i stadig flere lande.

Haaretz 3 maj 2013 - Hagel to Israel: Military option will be considered after Iranian elections

Relateret:

Balder Blog 18 november 2009 - Global anti-Gentilism demands a united response - Answer to Denis MacShane


Print Post