Infiltrationen af det amerikanske statsapparat begynder at antage stadig mere groteske former. Så godt som alt sikkerhedsrelateret er i hænderne på zionistiske Jøder og israelske firmaer. Nedenstående handler hovedsageligt om én lille del af det overordnede kompleks som omfatter meget mere, det amerkanske PET, den indlandske efterretningstjeneste, som har en enorm magt i USA.. Situationen minder bekymrende om den i Rusland forud før, under og efter den Russiske Revolution, hvor Jøder udgjorde hovedparten af toppen i den kommunistiske efterretningstjeneste Cheka, som myrdede millioner af uskyldige russiske borgere, især præster, nonner og andre Kristne og kulturbærere. Kirker og klostre gik op i flammer, og befolkningen levede i evigt frygt for Chekaens mordkommandoer. I dag ser det ud til som om den amerikanske stat er ved at forberede en krig mod sin egen befolkning.

Alle snakker om Homeland Security, men ingen har nosser til at sige hvem der i virkeligheden styrer det.

 
  Klik billeder for fuld størrelse
   
 
  Chertoff, Janet Napolitano, Abe Foxman
   
 
  Chertoff, Cohn, Rosenzweig, Ravich, Paris Schneider - Cherfoff's Jews

Nedenstående artikel begynder med oversættelsen af Kapners artikel 'The Jews behind Homeland Security' fra den 4. april 2013, og fortsætter med de vigtigste pointer af en lignende men mere informativ artikel 'The Israel/Homeland Security Connection' som Kapner publicerede den 13 april 2013. Der kan derfor forekomme gentagelser og overlap. Jeg har markeret hvor den nyere og mere omfangsrige artikel begynder.

Nej, det er ikke 'Big Sister', den angiveligt lesbiske Janet Napolitano, som Alex Jones gerne vil have os til at tro.

Og det er heller ikke 'magteliter', som disse frygtløse 'truthers' som Gerald Clemente hos infowars fortæller os. JØDER, ikke lesbiske og fascister trækker i trådene hos Homeland Security.

Og derudover, med en Napolitano som er blevet æret af Abe Foxman fra ADL for at bekæmpe 'ekstremisme' (mangel på terrorister betyder at det jødisk-kontrollerede Department of Homeland Security skal gå efter os) er bevis nok for at hun er en brik i jødernes spil.

Organisationen Southern Poverty Law Center [SPLC], en jødisk domineret 'vagthund' for Homeland Security har udarbejdet en detaljeret liste af 'ekstremister' derunder mange Kristne organisationer, som nu er i sigtekornet af de kristenhadende Jøder som kører Homeland Security.

På toppen af listen af Jøder bag Homeland Security står:

Michael Chertoff – Tidligere chef af Homeland Security. Pt. direktør af 'The Chertoff Group', som stadigvæk deltager som sikkerhedskonsulent-firma.

Chertoff Group er det primære rådgivningsfirma for Homeland Security. Firmaet består af tidligere Homeland Security (DHS) medarbejdere, med jøder i de vigtigste positioner, som formænd, chefrådgivere, i toppen af ledelsen og som 'eksperter' omkring den nationale sikkerhed.

Ja, faktisk alle disse Jøder fra Chertoff Group fungerer pt. som rådgivere for Homeland Security.

Men der er selvfølgelig også ikke-jødiske lakajer som Michel Hayden, hvis fede lønchecks underskrevet af Chertoff sikrer at han ved hvor hans loyaliteter forventes at ligge. Samtidigt vrimler det også med Jøder hos Homeland Security selv. Noah Kroloff, blev lige udskiftet med en anden Jøde, Amy Schlossman.

Den såkaldte 'chief diplomatic officer' hos Homeland Security er Jøden Alan Bersin.

 
  Bersin, Heyman - DHS
   
 

Og to andre Jøder; David Heyman og Alan Cohn er 'heads of policy'. Ja, 'politikken' hos Homeland Security bestemmes af Jøder.

Så den næste gang du hører alle disse 'truthers' hos infowars klage over Homeland Securitys politikker, skynd dig at ringe ind med 'Vidste du at JØDER skaber politikken hos DHS?

(Jones vil sandsynligvis banne dig fra sitet til evig tid blot for at nævne fakta.)

Cherofs firma kan glæde sig over den tvivlsomme ære af at være belønnet med en kontrakt til en værdi af mange millioner af den amerikanske Kongres, for at installere i hundredvis af Rapiscan gennemlysnings-maskiner som bruges ved sikkerhedscheck (de såkaldte pornoscannere) i hele landets lufthavne.

I 2012 blev Chertoff udnævnt til chef af den amerikanske afdeling af BAE Systems, Europas største våbenproducent, og forsøger via sin indflydelse at få et større stykke af Pentagons budget-kage.

Som en af de vigtigste konsulenter for Homeland Security, nu med avancerede våben til sin rådighed, kan vi tydeligt se frugten af Chertoffs konsulentbusiness.

Takket være Chertoffs råd, har Homeland Security indkøbt nok af patroner, våben og panserede køretøjer til at starte en syvårskrig mod det amerikanske folk.

Lad dig ikke narre. Janet Napolitano, den angivelige lebbe som Alex Jones kalder 'Big Sister', er ikke andet end Chertoffs marionetdukke.

Chertoff og hans jødiske kammerater, sammen med de højtplacerede Jøder hos Homeland Security har al den magt som er nødvendigt til at smøre hjulene hos USAs Cheka-enhed, også kendt som Homeland Security.

Og disse selvsamme Jøder som kører det føderale politi, er lige så stille og roligt også begyndt at absorbere det lokale politi. Alle samme in navnet af bekæmpelse af ekstremisme, ikke af 'terrorister'. Og det er beængstigende.

Brother Nathanael Kapner er født og opvokset som Jøde,
men er konverteret til Kristendommen og er tilhænger af den Russisk Ortodokse Kirke. Han prædiker som Street Evangelist på gader og stræder i USA.

Kilde:

Real Jew News - Brother Nathanael Kapner 4 april 2013 - The Jews Behind Homeland Security


Den Israelske Homeland Security Forbindelse (13 marts 2013)

Napolitano - Netanyahu - Big Sis - Jewish Police State
 

De forsvindende grænser af USAs sikkerheds-infrastruktur kan nu kortlægges som en direkte rute mellem Washington og Tel Aviv. Sammenbruddet af USAs suveræne infrastruktur (som startede processen af føderalisering af det lokale politi) begyndte i 2008, da Anti-Defamation League organiserede et fælles træningsprogram for amerikanske politichefer og israelske swat teams. (View Entire Story Here, Here & Here).

Siden da har jødiske interesser fuldstændigt opsuget Homeland Security på et bredt område, derunder polititræning, anti-terrorisme øvelser, avanceret teknologi, grænsebevogning, efterretninger og internet-sikkerhed.

 
  Klik billeder for fuld størrelse

I 2004 lancerede det israelske 'Export Cooperation Institute' og det Amerikanske Handelskammer [Chamber of Commerce] det såkaldte 'Homeland Security Master-Key Project', for at promovere israelsk/amerikansk samarbejde mellem 200 israelske sikkerhedsrelaterede firmaer som deltager i projektet.

I februar 2007 underskrev den daværende chef for Homeland Security Michael Chertoff og den israelske minister for den offentlige sikkerhed Avi Dichter et memorandum om fælles forståelse, hvori reglerne for sikkerhedssamarbejdet mellem Israel og USA blev fastlagt.

Notatet opfordrede til fælles planlægning og respons under en eventuel amerikansk alarmtilstand; amerikansk flysikkerhed, derunder inspektion af passagerer og bagage, og eksperimenter og evaluering af metoder for at opdage eksplosiver.

I marts 2010 underskrev Janet Napolitano og den israelske transportminister Katz en overenskomst omkring forbedret flysikkerhed derunder øvelser hvor procedurer og alarmkoder i tilfældet af at passagerer forsøger at begå terrorisme.

Israel har også konstrueret en 'operation room' for USAs nationale elektricitets-netværk, og fordoblede størrelsen af den vigtigste centrale for computer og kommunikationsnetværk som overvåger al kommerciel flytrafik i USA.

Med andre ord: Big Brother Jew overvåger dig såvel i sikkerhedskontrollerne i lufthavnene og når du spænder dit sikkerhedsbælte. Og igen sagt på en anden måde; en føderal politistyrke som styres af Jøder er blevet sat på skinner sinde 9/11 farcen, og nu har vi en jødisk ledet politistat.

Napolitano, Lieberman, Chertoff, Napolitano, Foxman - Joined at the hip
 

Mens hun tjente som offentlig anklager af Arizona i 1998, fik Napolitano udmærkelsen 'Leader of Distinction' af ADL, og efterfølgende ADLs 'Frihedsfakkel' [Torch of Liberty] da hun var guvernør i Arizona.

I april 2012 blev Napolitano igen købt med ADLs 'Naomi Gorowitz Institute Service Award', som takkede Big Sister for hendes anstrengelser omkring bekæmpelse af 'ekstremisme' i USA, hvor det lykkedes Jøderne at flytte fokus fra bekæmpelse af terrorister til bekæmpelse af 'ekstremisme'.

 

Abe Foxman klappede ad Big Sister med sin sædvanlige anti-amerikanske snak: 'Secretary Napolitano ved at radikalisering i USA bekæmpes bedst ved at give magt til grupper til at opbygge modstand mod ekstremisme'.

Big Sister gjorde gengæld ved at tillade at Big Jew udsøger sig lovlydige ikke-Jøder som mål: 'Via partnerskab med organisationer som din [ADL], er Homeland Security i stand til at identificere sådanne individer og grupper som udviser farligt opførsel, og til at intervenere inden de begår voldelige handlinger'.

Og nu har vi også fået den seneste jødiske organisation; Securety Community Network, som er blevet Homeland Securitys siamesiske tvilling med fælles træningsprogrammer og tildeling af enorme skatteyder-finansierede støttebeløb for at 'beskytte' jødiske organisationer i multimillionklassen.

Er der ikke i det mindste én eneste ikke-Jøde som pt. er aktiv i den politiske hovedstrøm som kræver at 'Jewland Security' bliver afviklet?

Kilde:

Real Jew News - Brother Nathanael Kapner 13 april 2013 - The Israel/Homeland Security Connection

Nathanael Kapner: Boston Marathon...Liberty Graveyard
 

Relateret:

Real Jew News - Prepare For A Jewish Police State
Real Jew News - Jewry’s Lock On America’s Security
Real Jew News - Martial Law Coming Soon
Real Jew News - The Tie Between US Militarism & Zionist Jews

Balder Blog 4 april 2013 - Australien, Mossadspion-sagen del II - Globalisering og mulitikulti bruges som forsvarsargument for Jøders illoyalitet

Balder Blog 3 april 2013 - Australien: Afsløring af australskfødt Mossadagent indleder diskussion om dobbelte statsborgerskaber og Jøders loyaliteter

Balder Blog 9 februar 2013 - USA: Terrorangreb mod konservative Kristne inspireret af ‘menneskerettigheds-organisationen’ SPLC

Balder Blog 19 september 2012 - Jødedom - religion eller politisk bevægelse? - 1200 rabbinere beder Obama løslade israelsk spion

Balder Blog 26 november 2012 - Fyn: Center for Menneskerettigheder, homolobbyen og etniske foreninger spænder politiet for den multikulturelle vogn (TV2 Fyn, Fynsk Politi, hadforbrydelser, Rosalina Diaz, racistisk overfald - også uden synlige Jøder klarer man sagen i Danmark)

Balder Blog 21 juni 2012 - Australien: Jødiske ekstremister fra ECAJ kræver mere Internetovervågning, censur, flere racismeparagraffer og mere hjernevask til mediefolk og skolebørn

Balder Blog 9 september 2011 - Sharia en trussel mod Amerika, skræpper Pamela Geller - mens Talmud-disciple hygger sig i højesteret

Balder Blog 6 oktober 2010 - USA’s Højesteret åbner for første gang med 3 Jøder

Balder Blog 19 marts 2010 - Tea Party Patriots - Potential terrorists? - Interviews with founder Jenny Beth Martin & SPLC’s Mark Potok

Balder Blog 30 marts 2009 - Jødekartoteket - Om ADLs kriminelle historie og praksis(Anti Defamation League of B'nai B'rith - ADL)

'Folk der kan lide Ron Paul, film med hvide helte, er bekymrede for illegal indvandring, høje skatter, eller er bange for arbejdsløshed kan være terrorister'. Førende amerikanske 'menneskerettigheds-organisationer' c.q. 'racismevagthunde' grebet i grov politisering og manipulation. (direkte relation til de danske mediers 'rapport')
Balder Blog 29 marts 2009 - Jødiske ‘menneskerettigheds-organisationer’ udpeger millioner af amerikanere som mulige terrorister (SPLC - ADL - ALIPAC)

Balder Blog 17 marts 2009 - USA: CNN’s Lou Dobbs afslører racisme-center SPLCs løgne om stigning i ‘hate crimes’

Balder Blog 14 august 2009 - DR og TV2 spredte kritiksløst venstreorienteret hadpropaganda fra SPLC til de danske hjem

Balder Blog 24 november 2008 - Europaråde Europas ‘anti-had’ love blev primært skabt af det jødiske Anti-Defamation League

Balder Blog 10 april 2008 - Hvordan jødiske organisationer verden over arbejder for hate speech love, censur, og multikultur - ADL

Balder Blog 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - USA

Balder Blog 8 april 2009 - Mind Bending Powers of the Masters of the Media (Jøder styrer medierne i England - Nick Griffin)

Balder.org - Jewish Control of the British Media (May 2002 Update) by Thomas Sparks

Balder Blog 26 juli 2008 - Alle 5 bestyrelsesmedlemmer af den amerikanske centralbank Federal Reserve (FED) er Jøder


Print Post