DR: 'Racister som jager immigranter'

 
  Igor Mangusjev leder borgerinitiativet

Også i Rusland er den gal med udlændinge som forsøger at slå sig ned i landet, hvis befolkning i forvejen kæmper med massive problemer. Illegale grænseoverløbere har slået sig ned i kældre og skure i Moskva, hvor de lever under usle og uhygiejniske forhold. En del er Asiater som kommer fra fjerne egne som Kirgisistan. Ifølge DR skulle der være 2 millioner 'immigranter' alene i Moskva!

Om dagen tigger eller stjæler disse eksistenser for at få til dagen og vejen, eller forsøger at sælge sig selv som billig arbejdskraft, på bekostning af de indfødte Russere, som selv heller ikke har let ved at finde et arbejde man kan leve af.

DR's Matilde Kimer er med på patrulje, hvor alting går lovligt til, og politiet tilkaldes når borgerne har opsporet de uønskede illegale indvandrere.

Tvavisen 13 april 2013 - 'Racister jager immigranter'
 

'Racister som jager immigranter

Men i DR radiofoniens sprog bliver de russiske borgere som er trætte af at se deres by og deres land blive forpestet af omstrejfende eksistenser af alskens karakter; Sigøjnere, Asiater, Muslimer, men også Afrikanere, hvoraf mange kommer under påskud af at 'studere', til 'racister som jager immigranter'.

 
  Russisk aktivist venter på politiet
   
 
  Så tager politiet over
  I Danmark foretrækker politiet at samarbejde med 'fædregrupper', imamer og islamister som Asmaa Abdol Hamid. Senest har Hiz but Tahrir givet politiet et godt tilbud.

I Danmark kunne vi også godt trænge til sådanne borgerinitiativer. Overalt vrimler det med mere eller mindre illegale udlændinge; f.eks. Sigøjnere, Rumænere, og andre fattigdomsflygtninge fra Østeuropa. Østbander arbejder professionelt med tyveri i stort omfang, alt hvad der ikke er nagelfast risikerer at blive plyndret, inklusiv kobberledninger. Derudover de mange gaderøverier, voldtægter og hjemmerøverier ude på landet, ofte med mishandling af ældre forsvarsløse Danskere.

Politiet har travlt med indvandrerbanderne, og er desuden formentligt instrueret i at lade Sigøjnere og andre kriminelle og illegale i fred, fordi EU-regler gør det næsten umuligt at ekspedere dem dertil hvor de hører hjemme.

Jeg har set biler beboet af sigøjnere som i ugevis befandt sig på faste steder rund omkring, ofte i gamle biler, men også i fine nye varevogne. Sådan et gammelt bilvrag, som formentlig ikke ville kunne holde til et syn, med en klud i stedet for et tankdæksel sås i ugevis holdende på parkeringspladser midt i byen, ofte med motoren kørende for at holde varmen. Alt sammen klart ulovligt, men ingen gør noget. Politiet har vel for travlt med at være efter Danskere som kører et par kilometer for stærkt, til at tage sig af folk som bosætter sig mere eller mindre permanent på parkeringspladser, parker og lignende steder.

Det kunne i øvrigt også være interessant for Danmarks vedkommende at få nogle statistikker over hvor mange af de Asiater og Negre som er her i landet under påskud af at studere får afsluttet en uddannelse eller får en kompetencegivende eksamen. Jeg er bange for at der for mange Asiaters vedkommende er tale om flaskesamlere og avisbude.

Og hvad Afrikanere angår, med den gennemsnitlige intelligens som findes i Afrika, er det enddog meget usandsynligt at der er ret mange der ville kunne bestå en prøve på 9. klasses niveau, for ikke at tale om universitetsuddannelser.

Relateret:

Nationaldemokraten 14 april 2013 - Ungarske kvinder i protest mod sigøjnerkriminalitet (Morten Borup)

Nationaldemokraten 14 april 2013 - Fremmedbyrden i Tyskland (Peter Neerup Buhl)

Balder Blog 8 april2013 - Holland: Moske-brand i Enkhuizen formentlig påsat - Islamister forfugt af uheld

Balder Blog 8 maj 2011 - Danish Tabloid Ekstra Bladet: Infamous Croatian Gypsies are Denmark’s most criminal family

Balder Blog 25 september 2010 - Ungarn: Jobbik Nationalister vil straffe benægtelse af sigøjnerkriminalitet

Balder Blog 15 august 2010 - Genial video fra Konservativ politiker Nikolaj Bang om Sigøjnere

Balder Blog 31 juli 2010 - England: ‘Rumænsk’ ægtepar 2½ års fængsel for udnyttelse af børn til tiggeri

Balder Blog 3 juli 2010 - Den danske overklasses import af billige husslaver - filippinske ‘au-pair’ piger

Balder Blog 22 juni 2010 - Holland: Grænsepolitiet afviser 40 mindreårige kinesere i lufthavnen

Balder Blog 21 juni 2010 - Italiensk arabisk samarbejde standser strøm af økonomiske flygtninge fra Afrika

Balder Blog 16 maj 2008 - Italien vil ud af Schengen og genindføre grænsekontrollen - Ud med kriminelle indvandrere

Balder Blog 16 maj 2008 - Italienernes tolerance er slut, lokale stod og klappede da sigøjnerlejr i Neapel gik op i røg

Balder Blog 13 februar 2008 - Hvad går Schengen aftalen egentlig ud på?


Print Post