Islamister har svært ved at finde plads til nye kaserner i Holland. Gang på gang bliver de sat i brand af hidtil ukendte gerningsmænd.

 
  Holland er allerede oversået med de islamiske bosætteres provokerende bygninger, langt over fem hundrede. Ovenstående Anwar-E-Medina moske i Eindhoven ligner nærmest en bunker.
   
 
  Minaretter er Islams bajonetter

Det er 'næsten sikkert', skriver avisen De Telegraaf, at ildebranden i én af 'Islams kaserner' [citat Erdogan] i byen Enkhuizen er blevet påsat.

Dette oplyste en talsmand for politiet i søndags. Hvordan ildspåsættelsen skulle være foregået ville politiet ikke udtale sig om. Det er heller ikke klart i hvilke kredse gerningsmændene skal søges.

Branden opstod omkring kl.5.30 i den forhenværende skolebygning som ligger ved Tureluurshof.

Brandvæsenet var hurtigt på stedet og kunne slukke branden, Ifølge polititalsmænd er den islamiske kaserne blevet beskadiget af røg og sod.

I 2011 blev moskeen også forsøgt brændt af. Den gang blev brandbart materiale kastet over hegnet.

Moskeen ved Tureluurshof ejes af den Islamiske Stiftelse Nederland [Islamitische Stichting Nederland]. Den Islamiske kasernes kommandanter havde sidste år haft planer om at forlægge delingen til en større tom skolebygning i Enkhuizen på Reigerweg.

Også denne bygning blev ødelagt af en stor brand som formentlig var påsat.

Historien fortæller ikke noget om i hvorvidt moskeen var bestykket med 'Islams bajonetter' [citat Erdogan].

Kilde:

De Telegraaf 7 april 2013 - Moskee Enkhuizen in brand gestoken

 

Kilde:

Balder Blog 2 marts 2012 - Tyrkiet - Statsminister Erdogan: Zionisme og islamofobi er forbrydelser mod menneskeheden

Balder Blog 19 februar 2013 - Tyrkisk regering starter redningsaktion for tyrkiske børn som er anbragt hos vantro og homo-plejefamilier

Balder Blog 13 februar 2008 - Tyskland: Tyrkerführer Erdogan anbefaler Hitlers racefilosofi til Tyrkiske indvandrere


Print Post