DR Religionsrapport - Blandede ægteskaber - Video længere nede

Jødiskfødte Siw Krasnik og danskfødte kulturkristne Claus Krasnik har tre børn sammen

'Vi har taget det bedste af to religioner', siger Siw Krasnik.

 
  På en plakat fra den israelske regerings annonce-kampagne i USA kan man læse: 'Assimilation og tabt for os'
 
  Margit Warburg - Sociolog
Institut for Tværkulturelle Studier
   
 
  Gilbert W. Kahn, John M. Schiff, Frederick M. Warburg - Partners of Kühn & Laub

Den danskfødte ægtemand Claus har antaget Siws jødiske efternavn, sønnen er blevet forhudsamputeret, på trods af Claus' betænkeligheder, og alle tre børn bliver opdraget som Jøder, er jødisk konfirmeret med bar Mitzvah, og går i den jødiske Carolineskole!

Siw Krasnik tager ikke del i julefejringen, som Claus og børnene så nødtvungent deltager i sammen med Claus' familie. Dette sidste opsummerer vel omtrent den kristne andel i det 'tværreligiøse ægteskab'.

Sådan udfolder parodien sig, som lanceres som en fin udvikling mod mere multikultur og 'blandede religionsformer', som sociologen Margit Warburg udlægger teksten. Det skal her fastslås at denne kulturradikale spindoktor selvfølgelig være af jødisk herkomst, hvilket hendes udseende og efternavn, som også anvendes af den kontroversielle jødiske bankfamilie, jo tyder på.

Og hvis man skulle være i tvivl så lyt til den ætsende stemme og den selvsikre alvidende og selvretfærdige tone hvor med Warburg fremsætter sine multikulturelle fremtidsvisioner, som samtidigt indebærer udslettelsen af Danskerne som folk. Normalt fremsætter jeg ikke påstande om nogens evt. jødiske herkomst uden ret sikre beviser. Men i dette tilfælde dømmer jeg nærmere research for overflødigt.

'If it looks like a duck, walks like a duck, and talks like a duck, most likely it is a duck', som Amerikanerne siger.

Jeg behøver som sagt ikke mere bevis for at Margit Warburg er en sociolog som fint passer ind i den jødiske Frankfurterskoles dekonstruktivisme.

En dekonstruktivisme, som udelukkende er beregnet på nedbrydelse af de traditionelle Kristne samfund, mens det ikke er meningen at f.eks. 'den jødiske minoritet' skal være underlagt den samme ødelæggende mekanik.

Margit Warburg er selvfølgelig godt klar over at i et møde mellem Jødedom/Islam og kulturkristne vægelsindede danskere, vil de mest fundamentalistiske livssyn selvfølgelig trække det længste strå, som vi får det bekræftet af del kendte tilfælde; f.eks. den 'helt integrerede' Rusdy Rashid, og Naser Khaders ex-kone Bente Dalgaard som vist har skrevet en bog om problemet. Men dette nævner hun klogelig ikke noget om.

Der er også en vis lighed mellem Warburgs 'objektive' tone og stemmeføring, og så den tørre og bestemte måde hvorpå Siw Krasnik beskriver deres 'tværreligiøse' familie på, helt uanfægtet af det faktum at Claus faktisk er blevet en outsider i sin egen familie, og at alt står i Jødedommens tegn. Selvindsigt er det ikke alle beskåret at have, og dette mener jeg har lagt mærke til præger en hel del af 'de udvalgte'. Jeg takker Gud for at jeg ikke er blevet gift med en jødisk kvinde.

En dåb kan sådan ikke vaskes af....

 
  Siw Krasnik: Det bedste af to religioner Drengen er omskåret, alle tre går på Carolineskolen og manden har skiftet navn
   
 
  Margit Warburg - Sociolog om blandede ægteskaber og dekonstruktion af dansk identitet
   
 
  Barbara Lerner Spectre om Jødernes rolle ved Europas forvandling + Coudenhove Kalergi | Vimeo | YouTube
   
 
  Ultraortodokse Yitzi Loewenthal og Bubber (Niels Christian Meyer) i Chabadhuset - Under det regime Warburg forestiller sig vil fanatiske fundamentalistiske grupper som Chabad Lubavitch som håndhæver strikte race-adskillelses ideer gå gyldne tider i møde! Ikke praktiserende individer af jødisk herkomst, som Bubber har dog en stående invitation til at slutte sig til sekten.

Som Margit Warburg nævner i udsendelsen 'det kan ikke vaskes af sådan en dåb', mens hun tilsyneladende ikke kan få øje på den afgørende forskel mellem Jøders og Muslimers forhudsamputering af drengebørn, og så det Kristne alternativ en lille bøn og lidt vievand i hovedet.

Det er 'dåben' som 'ikke kan vaskes af', mens den rituelle kønslemlæstelsespraksis end ikke nævnes af den 'tværkulturelle' sociolog, som med glæde over den uafvendelige udvikling som hun ser i møde forudsiger at vi må se frem til en 'anderledes kunst, litteratur og musik og et anderledes udseende'; altså alt det som definerer et folk. Et relativt langsomt folkemord altså. Mens 'minoriteterne' selvfølgelig vil få ret til at bevare deres etniske og religiøse særpræg! Således trives Jøderne i det multietniske samfund som fisk i vandet, mens værtssamfundet langsomt berøves sin etniske homogenitet og sammenhængskraft samt kulturelle særpræg og værdier og udhules til der til sidst kun er en tom skal tilbage.

Margit Warburg kan så føjes til en liste som indeholder så umiddelbart forskellige personer som Bent Melchior, Martin Krasnik, Mikael Rothstein, Klaus Rothstein og den antizionistiske RUC uddannede lektor Jakob Egholm Feldt. Dekonstruktionen af det etnisk danske kulturkristne samfund, og masseindvandringen af folk fra fremmede kulturer er de alle enige om er en god ting.

Forskelligheden mellem superzionisten Martin Krasnik og den antizionistiske Jakob Egholm Feldt, som ikke selv skilter med sit angivelige jødiske ophav eller offentligt identificerer sig som Jøde, er ikke større end at Feldt kom med et indædt forsvar for Martin Krasniks morderisk gode interview med Lars Hedegaard.

I kampen mod det etnisk danske kulturkristne samfund er de fleste både zionistiske og anti-zionistiske jødiske individer uanset om de åbenlyst hæger om deres jødiske identitet alligevel hinanden nærmeste allierede.

Den kristendomsforagtende religionssociolog Mikael Rothstein bebrejdede det danske samfund, at de havde 'assimileret Jøderne til ukendlighed', i en skamrosning af filosemitten (eller mere sandsynligt; kryptojøden) Martin Schwarz Laustens bog om forholdet mellem Jøder og Kristne i Danmark. Og som understregning af det danske samfunds godtroende strudsepolitik, fik Bent Melchior, som åbent prædiker at blandede ægteskaber er den størst trussel mod det jødiske samfund, og noget som for alt i verden skal undgås, tildelt en 'integrationspris' af Center for Menneskerettigheder eller en tilsvarende 'antiracistisk' organisation.

Udsendelse oprindeligt sendt på DR:

Det skal her bemærkes at der var endnu et par, et muslimsk / kristent par som mevirkede i udsendelsens sidste del. Men jeg havde foreløbig nok materiale i dette her, og har indtil videre ikke fordybet mig i hvad der blev sagt i den del af udsendelsen. I YouTube udgaven mangler også de første minutter af introduktionen.

Hele udsendelsen kan høres her:

Religionsrapport: 04. juli 2011 kl. 13:03 på P1 - To religioner - dobbelt så mange udfordringer

Relateret:

Snaphanen 22 januar 2013 - Det politisk korrekte har rod i Frankfurterskolen (Tim Pallis)

Balder Blog 13 november 2012 - Israel: Rabbiner Baruch Efrati: Islamiseringen af Europa bør glæde Jøder som hævn for forfølgelse

Balder Blog 11 september 2012 - USA - Rigmand kræver offentlig støtte til jødiske skoler - vil forebygge blandede ægteskaber (Ronn Torossian - Algemeiner)

Balder Blog 1 august 2012 - Omskæring - Penislemlæstelse - Også ikke-jødiske børn med sekulær dansk mor truet

Balder Blog 15 juni 2012 - Jødiske Mikael Rothstein anmelder jødiske Martin Schwarz Laustens bog ‘Jøder og kristne i Danmark’

Balder Blog 30 december 2011 - Jødiske organisationer ringer alarmklokkerne over stigning i antallet af blandede ægteskaber blandt europæiske studerende

Balder Blog 15 august 2011 - Sverige: Paideia konference i Uppsala - Jøder skal fuldende multikulturen - Barara Lerner Spectre

Balder Blog 8 april 2011 - Israel: Religiøse Jøder i Jaffa foruroliget over stigning i blandede ægteskaber

Balder Blog 13 februar 2011 - Israelsk Parlamentsmedlem Tzipi Hotovely - Likud: Mere uddannelse for at bekæmpe blandede ægteskaber (+ liste med masser af links til tilsvarende artikler)

Balder Blog 17 januar 2011 - Israelsk rabbiner Dov Lior: ‘Ikke-jødisk sperm fører til barbarisk afkom’

Betyder vores genetiske arv noget som helst?
Balder.org - Racisme og kampen mod indvandringen - racismebegrebet fra flere vinkler

Balder Blog 30 december 2010 - Israel - Rabbiner koner til jødiske kvinder: holdt jer fra Arabere

Balder Blog 19 oktober 2010 - Israelsk rabbiner Ovadia Yosef - Ikke-jøder eksisterer kun for at tjene Jøder

Balder Blog 2 oktober 2010 - Hvordan man forebygger blandede ægteskaber - af Rabbi Kalman Packouz

Balder Blog 20 september 2010 -- Barbara Spectre - Israelsk Jødinde i Sverige: Jøder har ledende rolle ved Europas forvandling (Med Barbara Spectre video - danske undertekster + tillæg, samt den komplette udsendelse hvori Barbara Spectre figurerer)

Balder Blog 21 juni 2010 - Rassenschande i Israel - Araber 18 måneder i spjældet for sex med Jødinde

Balder Blog 22 maj 2010 - Schweiz - Jødisk kampagne mod blandede ægteskaber minder om mørke kapitler af historien

Balder Blog 23 oktober 2009 - Israel Apartheid - Ashkenazi-jøder: Sefardiske piger har dårlig indflydelse

Balder Blog - 17 oktober 2009 - British National Party får uventet støtte fra jødiske kredse i racismesag (Sag om jødiske skoler og racemøssige adgangskriterier)

Balder Blog 20 september 2009 - Israel: Kommune og politi beskytter unge jødiske piger mod mænd fra etniske minoriteter

Balder Blog 7 september 2009 - Israel: Statsstøttet kampagne mod blandede ægteskaber rettet mod Jøder udenfor Israel

Balder Blog 2 september 2009 - Nur Khazaren - Schwarzes nie - racediskrimination mod negre i israelske skoler lovligt


Print Post