Fyrede medarbejdere skal oplære deres banemænd!

En gang, mine damer og herrer én gang har jeg hørt eller læst om denne skandale i de danske mediers vigtigste kanaler

TV2 17 marts 2013 - Vært Natasja Crone

Det tidligere FDB, de Forenende Danske Brugsforeninger, nu COOP, har planlagt at udflage danske administrative arbejdspladser til Indien. COOP vil have at de fyrede medarbejdere oplærer de Indere som skal erstatte dem! Se video: Medvirkende bl.a.: Cathrine Reinert, Ketty Mathiesen (tillidsrepræsentant, Vejen), Dorthe Winther (Faglig konsulent HK Sønderjylland), og Jens Juul Nielsen (Informationsdirektør COOP), Kurt Lyhne (Brugsforeningen Toftlund)

Boykot Brugsen, Fakta, Kvickly, COOP udflager jobs til Indien - sig NEJ! | YouTube
 

Hvordan kan det være at denne nyhed ikke har givet anledning til nogen store overskrifter?

Jeg har lige googlet 'COOP jobs til Indien':

På den først side med resultater en lille artikel i Jyllands-Postens erhvervstillæg: JV.dk - Coop fyrer og flytter job til Indien (Simone Okkels), en kort artikel på TV2syds hjemmeside et par andre artikler i erhvervsmedier, videoen på denne side og en artikel fra Århus Stiftstidende fra november 6, 2012 som man skal have login for at kunne læse.

Hvordan kan det være at sådan en vigtig nyhed holdes fra den store offentlighed?

Da jeg så TV2s indslag, forestillede jeg mig at der ville rejse sig en storm af protest i løbet af de næste par dage, men nej. I de brede medier blev det åbenbart ved det. Selv er jeg i afventning af den store boykot mod dette landsforræderiske foretagende, som oven i købet er vokset ud af den gode gamle danske andelsbevægelse holdt op med at handle i COOPs butikker. Jeg plejede for det meste at handle i Fakta. Nu forsøger jeg at gå i en stor bue udenom denne butik, som jeg ellers synes var en behagelig butik med et altid venligt personale, med en IQ noget over det som man tilsyneladende har som øvre grænse i f.eks. Aldi.

Men hvad pokker sker der? Der argumenteres dag og nat for mere ('højtuddannet') indvandring, det flyder med villige lavlønsarbejdskraft fra Østeuropa, arbejdsløsheden bliver ved med at stige, og nu udflager man endnu flere jobs til Indien? Og ingen råber højt? Hvad sker der i dette land?

Hvor bliver det folkelige boykot og blokaderne af? Stor ståhej, fysiske blokader og bøllemetoder overfor en restauratør som ville indgå overenskomst med en gul fagforening, men omkring dette langt mere væsentlige emne som flytter tusindvis af arbejdspladser ude af landet, ikke et suk fra fagforeninger Dansk Folkeparti og de socialistiske partier?

Jeg fatter det ikke!

Relateret:

Uriasposten 30 marts 2013 - “Danskere: Lad udlændingene komme”, skriver medie, der refererer en analyse fra Copenhagen Capacity


Print Post