Odelsret til Danmark

'Odelsret til Danmark' hedder bogen som formanden af Danskernes Parti, Daniel Carlsen debuterer med onsdag den 27. på Hovedbiblioteket i Aarhus. Arrangementet begynder kl. 19.30. Der er fri entré til arrangementet, som er åbent for alle interesserede.

Fra Danskernes Parti's hjemmeside:

Odelsret til Danmark tager et tiltrængt opgør med den eksisterende udlændingedebat, som forfatteren mener er for slap.

Danskerne ret til Danmark lige så vel som andre folkeslag har ret til deres egne lande.

Denne rettighed betegner Daniel Carlsen som en odelsret, der slægtled efter slægtled er gået i arv og fortsat skal gøre det.

I bogen argumenteres der for, at det forfatteren kalder 'politisk korrekt indvandringskritik' ikke er nok, hvis en dansk fremtid skal sikres.

 
Daniel Holst Petersen fra brandstifter-banden vil demonstrere mod ytringsfriheden  

Desværre har de velkendte antidemokratiske kræfter, som skjuler sig bag skiftende betegnelser som Antifa, AFA, Antiracistisk Netværk (ARN) etc. ad libitum annonceret deres planer om at 'demonstrere' foran hovedbiblioteket.

Med andre ord; vi kan forvente de sædvanlige larm og voldsscener, samt chikane mod folk som er interesseret i at overvære begivenheden.

Daniel Carlsen havde inviteret repræsentanter for bøllekorpset indenfor til en dialog om hans nye bog, men det har antidemokraterne blankt afslået.

'Jeg synes, det er mærkeligt, at de takker nej til min invitation, når man slår sig op på at være demokrater. De kommer jo i morgen for at tilkendegive deres meninger om en bog, de formentlig ikke har læst, og så synes jeg, det er underligt, at de ikke vil komme ind og deltage i en debat,' [..]

I bogen argumenterer Daniel Carlsen bl.a. for, at ethvert folk bør har ret til sit eget land. Han mener, at især vestlige lande bliver påtvunget at udvikle sig til multikulturelle samfund.

'Jeg kan faktisk ikke forstå, hvis nogen bliver stødt over bogen, for jeg taler jo for, at ethvert folk grundlæggende har de samme rettigheder,' siger Daniel Carlsen.

Læs mere i Jyllands-Posten

Jyllands-Posten 26 marts 2013 - Ny bog udløser demonstration i Aarhus (Sarah Andersen)

Danskernes Parti 17 marts 2013 - Brandstiftere vil demonstrere mod ytringsfriheden

Danskernes Parti 7 marts 2013 - Bogpræsentation den 27. marts i Århus

Nationaldemokraten 26 marts 2013 - Odelsret til Danmark – anmeldelse af litteraturkritiker Kaj Wilhelmsen

Se Facebook-begivenhed, klik her

Køb bogen her

 

Kommentar: Hvor fanden er Skåne, Halland og Blekinge på det kort Daniel!

Efterspil:

 
  Carlsen & Århus Viceborgmester
Rabih Azad-Ahmad

Nationaldemokraten 28 marts 2013 - Fædrelandsbog præsenteret med debat (Morten Borup)

Relateret:

Balder Blog 12 februar 2013 - Denmark: Nationalist party leader Daniel Carlsen compensated for being sacked for his political views

Balder Blog 18 januar 2012 - Professor i arbejdsret Claus Haagen Jensen: Daniel Carlsen står til erstatning for uberettiget fyring


Print Post