Rapport: Antisemitisme udbredt - Millioner af hollændere mentalt i Middelalderen

 
  Manfred Gerstenfeld 26 juni 2011:
Wilders’ sejr i retten en trussel mod Jøder

En israelsk hollandsk-født 'ekspert i antisemitisme' siger at der er 'flere med nynazistiske holdninger nu end under Anden Verdenskrig'.

En israelske 'ekspert i antisemitisme'; den berygtede professionelle hadspreder Manfred Gerstenfeld har udgivet en rapport som er blevet publiceret i de hollandske medier, hvori han påstår at der er flere med 'nynazistiske holdninger' nu end under Anden Verdenskrig.

Gerstenfeld siger at 39% af hollænderne ifølge et tysk universitetsstudie mener 'at Israel fører en udryddelses-krig mod palæstinensiske arabere'.

Gerstenfeld citerer også et studie der viser at Europæere mener at Israel er det næst farligste land i verden efter Iran.

Rapporten blev udgivet efter en hollandsk tv-kanal havde vist et interview med nogle tyrkiske muslimske 'unge', som sagde at de beundrede Hitler for havde dræbt Jøder og havde givet udtryk for had mod det jødiske folk.

Report finds widespread Dutch anti-Semitism: anti-Israel attitudes also common in Holland
 

De tyrkisk / muslimske teenagere sagde også at de hadede Jøder på grund af den israelske politik mod Palæstinensere, hvor intervieweren prøvede at skelne mellem den geografiske konflikt og religion.

Millioner af hollændere mentalt set i Middelalderen

Gerstenfeld har karakteriseret den slags antijødiske holdninger som diabolsk og sindssyg og har fremført at millioner af hollændere er mentalt set er 'tilbage i Middelalderen'

Kilde:

Ynet.news 21 marts 2013 - Report: Dutch anti-Semitism widespread

Kommentar:

 
  Bag den humanitære maske lurer de fæle jødehadende kristne goyim der spiser små jødiske børn af ren prædisponeret ondskab og vane. Interessant emne for én fra et folk som netop i den grad har benyttet humanitære masker til at dække over et væld af forbrydelser, derunder fanatisk støtte til masseindvandring i alle Europide lande, for derved bevidst at underminere de indfødte flertal for at kunne lukrere på en del og hersk politik. Og det er den samme humanitære maske som ekstremisten Gerstenfeld selv benytter sig af, når han spreder sine hadske budskaber.
 

Sidste gang den uappetitlige jødiske hadspreder Manfred Gerstenfeld gjorde sig bemærket var da han den 19. februar i år i en artikel i den israelske avis Jerusalem Post bebrejdede 'Europæerne' at have fulgt den generelle jødiske dagsorden for åbne grænser og fri indvandring, uden at have sorteret 'antisemitterne' fra!

Ja mine damer og herrer, manden som i flere omgange kaldte den hollandske Zionist og indvandringsmodstander Geert Wilders for 'Europas værste antisemit', og Wilders sejr i retten efter en racismeanklage 'en trussel mod Jøder', er utilfreds med den lemfældige måde hvorpå hollænderne 'bare har åbnet grænserne', uden at sørge for at Muslimer med anti-jødiske holdninger blev holdt ude. Måske burde indvandringspolitiken og grænsekontrollen overlades helt til Jøder?

'Statspromoveret antisemitisme', kaldte den zionistiske hadspreder det.

Til gengæld har både Gerstenfeld og hans meningsfæller gang på gang forsøgt at feje den virkelige trussel mod Jøder i Europa under gulvtæppet, ved at rette generelle anklager mod de indfødte Europæere, mens man forsøgte at beholde sin opbakning fra alverdens islamofile multikulti-organisationer ved at glemme at nævne gerningsmændene, som f.eks. her den jødiske interesseorganisation SPCJ, som i februar i år fjernede oplysninger om at det var Muslimer som stod bag de beskrevne overgreb og påståede 'antisemitiske hændelser', vel at mærke efter rapporten var blevet udgivet med disse oplysninger. Derefter stod rapporten som en generel anklage mod Franskmænd!

Et jødisk netværk fuld af had

Manfred Gerstenfeld og hans netværk af had, som blandt andet omfatter den israelske tidligere ambassadør Zvi Mazel, kendt for på en udstilling i Sverige personligt at have smadret et kunstværk han ikke kunne lide, og den berygtede Efraim Zuroff og Abraham Cooper fra det betændte Simon Wiesenthal Center, som flere gange har forsøgt at blande sig i danske indenrigspolitik, og som krævede at islandske politikere holdt op med at deltage i traditionen med oplæsning af én af Islands mest folkekære digtere Hallgrímur Péturssons påskesalmer i den islandske radio.

Gerstenfeld og hans illustre selskab har udgivet en hel stribe af bøger hvor i blandt andet de skandinaviske folkeslag beskyldes for antisemitisme.

'Millioner af Hollændere befinder sig mentalt set i Middelalderen', påstår hadsprederen Gerstenfeld.

Men selv Middelalderen var mange århundrededers udvikling foran muslimsk og jødisk stenalderkultur og tankesæt.

Relateret:

Godt eksempel på hvilket nonsens Gerstenfeld blander sammen for at bevise sine hadske teser
Israel What 18 marts 2013 - Norway’s alliance with anti-Semitism exposed at Hebrew University (Gerstenfeld)

Balder Blog 20 marts 2013 - Grækenland: Statsminister Antonis Samaras lover jødiske ledere lov mod 'holocaustbenægtelse' - og udelukkelse af partier som Jøder ikke kan godkende

Balder Blog 23 febrar 2013 - Frankrig - Antisemitismen stiger: Jødisk lobbyorganisation SPCJ fjerner oplysninger om gerningsmændenes etnicitet fra rapport (+ Dansk Folkeparti - Israels stemme i Folketinget - Finn Rudaizkys judeocentriske multikulti valgprogram)

Balder Blog 20 febrar 2013 - Berygtet jødisk hadspreder Manfred Gerstenfeld: Europæerne bærer skylden for import af muslimske antisemitter - 'statsautoriseret antisemitisme'

Balder Blog 2 september 2012 - Israels overrabbiner: Hvis Geert Wilders støtter forbud mod ritualslagtning er han ikke ven af Israel og Jøderne (Yona Metzger, Manfred Gerstenfeld)

Balder Blog 26 juni 2011 - Zionisten Manfred Gerstenfeld: Wilders’ sejr en trussel mod Jøder

Balder Blog 25 november 2008 - Jødiske ekstremister Efraim Zuroff, Manfred Gerstenfeld og Zvi Mazel starter hadkampagne mod Skandinavien

Document.no 14 december 2008 - Jødefiendtlighet i Norge vekker oppsikt (Den norske anti-islamiske blogger, Zionisten Hans Rustad bakker op om Gerstenfeld)

Balder Blog 13 november 2012 - Israel: Rabbiner Baruch Efrati: Islamiseringen af Europa bør glæde Jøder som hævn for forfølgelse (There shall be no remnants and survivors from the impurity of Christianity)

Balder Blog 21 juni 2012 - Australien: Jødiske ekstremister fra ECAJ kræver mere Internetovervågning, censur, flere racismeparagraffer og mere hjernevask til mediefolk og skolebørn

Balder Blog 11 maj 2011 - Frankrig: LICRA - Jødisk meningsterror-institut forfølger EU-politiker for advarsler mod Islam

Balder Blog 2 februar 2010 - Jøder i Malmø: chikanen skyldes indfødte Svenskere, ikke Muslimer

Balder Blog 2 december 2009 - Schweiz: Anti Defamation League blander sig - Jøder kritiserer minaretforbud (frygter for rituelslagtning og omskæring)

Balder Blog 23 november 2009 - Jøder slæber Somaliere til USA og uddeler statsborgerskaber i holocaust museum (Hebrew Immigrant Aid Society - HIAS)

Balder Blog 23 marts 2008 - Jødiske og etniske organisationer i fælles krig mod Englands nationaltsindede parti BNP

Balder Blog - 9 feb 2008 - Latino-jødisk Koalition i USA – Jøderne allierer sig med de nye indvandrere

Balder Blog - 14 jan 2008 - Tyskland - Jødernes Råd holder med multikulti mafiaen

DR 30 aug 2005 - Kamal Quereshi og Naser Khader i muslimsk-jødisk netværk oprettet af britisk zionistleder


Print Post