Judea erklærer krig mod græske patrioter: jødisk milliardær kræver forbud mod Golden Dawn

 

Statsminister Antonis Samaras sagde i søndags at lovforslaget vil udelukke partier som benægter forbrydelser mod menneskeheden, 'så som det holocaustbenægtende Golden Dawn', som den israelske avis Haaretz formulerer det, fra fremtidig deltagelse i græske parlamentsvalg.

Den græske statsminister lovede jødiske ledere i søndags at han ville komme med et nyt lovforslag for at forhindre 'holocaust-benægtende partier i at deltage i parlamentsvalg i sit land.

Statsminister Antonis Samaras deltog i en mindebegivenhed ved Thessalonikis Monastiriotes-synagoge, for at minde den 70.årsdag for begyndelsen af deportationen af byens Jøder til tyske kz-lejre. Mere end 90% af de 53 Jøder som boede i Thessaloniki ved Anden Verdenskrigs begyndelse påstås at være omkommet under holocaust.

Statsminister Antonis Samaras i Monastiriotes-synagogen i Thessaloniki
 

Under det som var den første gang at en funktionerende græsk minister besøgte en synagoge, sagde Samaras at 'det græske samfund er blevet inficeret af stemmer som vil genoprette racisme', og at 'nynazister igen er kommet op til overfladen i Europa'.

Hans regering ville 'fortsætte med at lovgive mod en fuldstændig intolerance mod vold og racisme,' sagde Samaras. Han refererede dog ikke direkte til det nationalistiske antiindvandringsparti Golden Dawn, som fik syv procent af grækernes stemmer ved sidste valg.

I begivenheden deltog medlemmer af eksekutivkomiteen af World Jewish Congress, som havde været med til at sponsorere mindebegivenheder organiseret af det lokale jødiske 'samfund' og byrådet i Thessaloniki.

 
  Golden Dawn's leader speech... - Nikos Michaloliakos after the election results

I et møde efter mindebegivenheden med World Jewish Congress præsident; kosmetik-miljardæren Ronald Lauder, formanden for endnu en jødisk klub 'Jewish Agency', Nathan Sharansky, og Israels ambassadør i Grækenland forklarede Samaras at lovforslaget ville udelukke partier som benægter forbrydelser mod menneskeheden, 'så som det holocaustbenægtende Golden Dawn', fra fremtidig deltagelse i det græske parlamentsvalg.

I mindebegivenheden i Monastiriotes -synagogen deltog også ledende medlemmer af den Græsk Ortodokse Kirke, Thessalonikis borgmester Iannis Boutaris, og en repræsentant for det venstreekstremistiske parti Syriza, som ifølge den israelske avis til dagligt er anti-israelsk, som havde sagt at 'navnene af nazikollaboratørerne skal slettes fra Salonikis gader, og vi skal alle sammen fortsætte med at bekæmpe fascismen'.

Den jødiske milliardær og World Jewish Congress-formand Ronald Lauder var den eneste taler som nævnte Golden Dawn ved navn og sagde 'de tænker som Nazister, de taler som Nazister, de er Nazister,' og opfordrede det græske parlament til at forbyde partiet.

Nathan Sharansky fra 'Jewish Agency' sagde at 'på grund af vores historie har vi Jøder en grund til at være paranoid', og sagde at den græske regering 'kompromislæst skulle bekæmpe de stemmer som udgør en fare for Jøder og alle Grækere'.

Det skal understreges at min udgave af artiklen ikke er en direkte oversættelse. Dette gælder for alle artikler hvor det ikke er angivet at der er tale om en direkte oversættelse.

Kilde:

The Ugly Truth 17 marts 2013 - Greek PM promises Jewish leaders a law against Holocaust denial

Artiklen stammer oprindeligt fra Haaretz, hvor man dog skal være tilmeldt for at kunne se hele artiklen. Man kan få gratis adgang til 10 artikler om måneden ved at registrere sig.

Haaretz 17 marts 2013 - Greek PM promises Jewish leaders a law against Holocaust denial

 

Kommentar:

Endnu en anti-demokratisk censurlov på vej som 'en gave til Jøderne'! Det vil nok skabe meget sympati for 'minoriteter' i det kriseramte Grækenland og andre steder i verden hvor folket er berøvet deres demokratiske rettigheder på vegne af især én 'minoritet'. Mistanken er også nærliggende, at Samaris lefleri for Jøderne kunne have noget at gøre med jødisk ejede banker og spekulanters villighed til at være tjenestevillig overfor den græske regering i forbindelse med lån og relaterede finansielle machenschaften i det udplyndrede land.

Men Nathan Sharansky taler sand når han siger at Jøderne på grund af deres historie har grund til at være paranoide, selv om hans vinkel på det formentlig er en anden end min.

Jeg påstår til gengæld at jødiske organisationers konstante aktivisme for censur og statsautoriseret historieskrivning og deres forsøg på at dominere det politiske landskab med deres dagsordener hvorend de befinder sig, og hvad de end består i, er endnu en grund hvorfor de ikke skal forvente nogen særlig imødekommenhed fra nationaltsindede mennesker overfor Jøder og deres interesser, ikke mindst i Grækenland.

Og denne vurdering deles af en anden zionistisk/jødisk aktivist; Barbara Lerner Spectre fra det jødiske propagandainstitut Paideia i Sverige som citeres nedenfor:

Jeg tror at der er en opblussen af antisemitismen, fordi Europa på dette tidspunkt endnu ikke har lært at være multikulturelt. Og jeg tror at vi vil være del af den effekt, af den transformation som skal finde sted. Europa vil ikke forblive med at være det monolitiske samfund som de var en gang i det forrige århundrede. Og Jøder vil være i centrum af denne begivenhed. Det er en gevaldig transformation for Europa at gennemgå, de går nu i multikulturel-mode, og der vil komme vrede mod Jøder for vores ledende rolle. Men uden denne ledende rolle, og uden den transformation vil Europa ikke overleve.

Se video og læs mere, blandt andet stribevis af citater fra fremstående Jøder som dokumenterer deres himmelråbende etnocentriske udgangspunkter og skånselsløse egoistiske og direkte destruktive politik overfor de folkeslag der huser dem. Barbara Lerner Spectre (Paideia) - Israelsk Jødinde i Sverige: Jøder har ledende rolle ved Europas forvandling

 
  Manis Friedman - Chabad Rabbiner
Haaretz: Chabad rabbi: Jews should kill Arab men, women and children during war
Friedman var Bob Dylans 'åndelige rådgiver'
 
  Jerusalem Post - Ovadia Yosef |

Og hvis almindelige argumenter med udgangspunkt i demokrati og ret til ytringsfrihed ikke skulle være nok, så er den omstændighed at den jødiske stat Israel er oversået med politiske partier, hvis lederes menneskfjendske udtalelser langt overgår nogen påståede antisemitiske eller 'fremmedfjendske' udtalelser som Golden Dawn nogensinde har diverteret med.

Jeg håber at der er nogen der siger til de jødiske lobbyister at de må se at feje for egen dør først, hvis de vil tages seriøst med deres 'humanistiske' sludder og deres rituelle holocaustbesværgelser.

Jøderne er blevet smidt ud af mere end hundrede lande gennem historien.

At påstå at alt dette overhoved ikke har noget med Jødernes opførsel at gøre, men udelukkende er et resultat af onde europæeres had og racisme, svarer til at man uden videre tror på en fængslet serieforbryders påstande om at have været udsat for justitsmord hver eneste gang han er blevet pågrebet efter en forbrydelse og er blevet indsat til afsoning.

 

 

Relateret:

Judea erklærer krig mod Europas patrioter: Ronald Lauder - WJC
Nationaldemokraten 2 oktober 2013 - Jødisk verdenskongres krævede handling mod Gyldent Daggry

Balder Blog 24 februar 2013 - Ungarn - Ytringsfrihed: Forbud mod Svastika & Hammer-og-Segl samt andre forbudte symboler ophæves

Balder Blog 1 februar 2013 - Ungarn: Første dom nogensinde for holocaustbenægtelse (György Nagy)

Balder Blog 12 maj 2012 - Varsler Golden Dawns sejr i Grækenland - Gyldent Daggry for europæisk Nationalisme?

Balder Blog 1 februar 2012 - Litauen: Ligelig fordømmelse af Nazistiske og Kommunistiske forbrydelser kritiseres af Jøder

Balder Blog 18 marts 2011 - Canada: Konservativt parlamentsmedlem ønsker mindesmærke for Holodomor; det kommunistiske holocaust - hvor mange Jøder spillede en rolle som bødler

Balder Blog 16 maj 2010 - Skal ses! Højtplaceret KGB agent om hvordan kommunisterne har infiltreret samfundet

Balder Blog 18 august 2009 - Arresteret: Mikhail Suprun russisk historiker forskede i kommunismens ofre

Balder Blog 29 november 2009 - Censur: Polen indfører forbud mod kommunistiske symboler - Jøder protesterer

Balder Blog 7 marts 2009 - Rusland vil indføre statsautoriseret historieskrivning efter tysk forbillede

Balder Blog 1 oktober 2010 - Ungarn: Nationalister fik medhold i retten - Jobbik valgvideo skal vises i TV

Balder Blog 25 september 2010 - Ungarn: Jobbik Nationalister vil straffe benægtelse af sigøjnerkriminalitet

Balder Blog 16 juli 2009 - Ungarnske og Britiske patrioters første taler i EU-parlamentet (Krisztina Morvai, Jobbik - Nick Griffin, BNP)

Balder Blog 3 juli 2009 - Ungarn: Grundlovsændring forpurret - Nederlag for den jødiske censurlobby

Balder Blog 8 juni 2009 - Ungarns nationalsindede parti Jobbik stormede ind i EU-parlamentet med 3 pladser

Balder Blog 23 juli 2008 - Ungarn: Kuruc.info - succesrig patriotisk nyhedsportal ramt af højrefobisk censur

Mosaisk Upps - Ungarns præsident modstår jødisk pres


Print Post