IntRpol Conference 2013: The Israeli-Palestinian Conflict: The Prospects for a Two-State Solution

 
  Sten Rynning - SDU - Open Democracy
  Arrangementet er åbent for alle, og tilmelding er ikke nødvendigt. Der kan dog risikere at være fyldt, så kom gerne i god tid, for at være sikker på at få en plads. Det er påkrævet at være i besiddelse af billedlegitimation pga. sikkerheds-foranstaltninger. Starttid kl. 10:00. Program
 

Studietur med IntRpol: I anledning af, at IntRpol d. 18. marts afholder konference om Israel-Palæstina konflikten og perspektiverne for et kompromis for en to-stats-løsning, inviterer vi hermed interesserede med til en studietur d. 21 februar, hvor vi blandt andet vil besøge Dansk Zionistforbund og Udenrigsministeriet. Mere

Odense: En studenterforening med det lidet tillidsvækkende navn 'IntRpol', har inviteret den israelske ambassadør Arthur Avnon til at tale på en konference som afholdes på Syddansk Universitet på kommende mandag den 18. marts.

Dagbladet Politiken har publiceret en artikel hvori organisatorerne beskyldes for at ville holde israelkritiske stemmer ude, mere specifikt palæstinenserformanden Fathi El-Abed, og medlem af SF Trine Pertou Mach.

Knud Hvilsted, repræsentant for IntRpol benægter hensigten og har udsendt en meddelelse.

Jeg fandt det i anledning af konferencen interessant at se lidt på mødedeltagerne, og fandt i den forbindelse en udsendelse fra 2010 med professor Sten Rynning der bliver interviewet i Deadline - her en kort beskrivelse:

DR-Deadline 14 april 2009 - Vært Nynne Bjerre Christensen - NATO præsident Anders Fogh Rasmussen ønsker tættere samarbejde mellem EU, NATO og USA, og mere 'aktivistisk' udenrigspolitik.

Sten Rynning, professor på Institut for Statsvidenskab, Syddansk Universitet klapper af planerne, og ser i øvrigt lyst på fremtiden hvad angår Afghanistan, Cypern og Rusland.

Arthur Avalon har vi også set i Deadline, her en udsendelse fra 2009, ligeledes med Nynne Bjerre Christensen. Desuden en video med en af de angiveligt vragede deltagerere; Trine Pertou Mach, som forsvarer sig mod Lars Aslan Rasmussens beskyldninger om 'venstrefløjens antisemitisme'.

IntRpol: Sten Rynning, SDU (2010) om NATO, Anders Fogh, EU, Afghanistan | YouTube
 
Gaza: Israeli ambassador in Denmark Arthur Avnon's Damage Control | YouTube
 
Venstrefløjens antisemitisme - Trine Pertou Mach kontra Lars Aslan Rasmussen | YouTube
 

Sten Rynning er professor på Institut for Statsvidenskab på Syddansk Universitet samt tilknyttet organisationen 'Open Democracy' som er stiftet og finanseret af George Soros.

Andre talere på konferencen: Peter Seeberg (SDU), Professor Martin Beck (SDU), Rasmus Jacobsen (Cand.scient.pol. former intern at the Embassy of Denmark in Tel Aviv)

Hasbara i Danmark

Vedrørende Peter Seeberg er det måske værd at bemærke, at Dansk Zionistforbund i Mosaisk Trossamfunds blad Jødisk Orientering fra november 2006, har besluttet sig for mere aktiv 'Hasbara-aktivisme'; altså Zionistisk propaganda - tilsyneladende noget Peter Seeberg kan bruges til:

 

Vi vil forsøge at gentage succesen fra Hotel Richmond med Prof. Rafi Israeli, Gen. Hillingsøe og Peter Seeberg og lave store og ikke mindst helt offentlige arrangementer ude i byen. Vi vil i fremtiden være mere aktive i hvervningen af medlemmer, blandt jøder såvel som ikke-jøder, bl.a. fordi medlemskontingentet er vores eneste indtægtskilde. DZF har allerede profileret sig yderligere ved at deltage i debatten i medierne, bl.a. med flere læserbreve fra formanden. Yderligere ønsker vi at lægge endnu mere vægt på Hasbara (Israel advocacy) ved at deltage i debatter, radio/ tv, bl.a. på universiteterne, gymnasier, og i politiske og religiøse foreninger.

Kommentar:

Fathi El-Abed vil ikke være savnet. Man kunne faktisk sige, at hvis man ønsker Palæstinensere det bedste, så undlader man at invitere denne mand. Ikke fordi han er et dårligt menneske. Men han har simpelthen ikke talegaverne, er alt for godtroende og vennesæl overfor sine modstandere, og er en gave for skarpslebne Zionister som Avlon, som ville have haft en langt sværre modstander i Trine Pertou Mach.

Relateret:

English IntRpol 27 februar 2013 - IntRpol Conference 2013: The Israeli-Palestinian Conflict: The Prospects for a Two-State Solution

Balder Blog 10 marts 2013 - NATO - GLADIO, historien om en terrororganisation - Et vigtigt perspektiv på nationale og internationale udviklinger (Sibel Edmonds, James Corbett, Gladio, Tyrkiet)

Up to one thousand 'allies' are to be pro actively helping to serve Israel's political interests by means of 'positive media messages and supportive demonstrations', according to the Danish newspaper Berlingske Tidende. The Israeli ambassador, Arthur Avnon, according to the Israeli newspaper Haaretz, is to deliver a list with 1,000 names of Danes, when European ambassadors confer in the Israeli foreign ministry in Jerusalem on January 16, 2011.
Balder Blog 4 december 2010 - Israel pays 1,000 Danes to spread Zionist propaganda in Denmark

Balder Blog 22 marts 2009 - Hærens rabbinere under Gaza: Dette er en religiøs krig - ok at dræbe civile

Balder Blog 14 januar 2009 - The Palestinian Israeli conflict in the Danish media as seen by a nationalist

I øvrigt tak til Hodjas altid årvågne blog for nyheden.


Print Post