'Paradigmet er understrømmen af tilsyneladende indiskutable forudsætninger for vor fælles virkelighed. Lad os diskutere det indiskutable'.

Dette er en meget lang historie. Hvis du beslutter dig for at læse dette, så tag en dyb indånding, for du vil undervejs uden tvivl støde på meget, du aldrig har hørt om. Det havde jeg i hvert fald ikke, da jeg startede. Men emnet var påtrængende, for det blev ved med at dukke op.

Således begynder en alenlang artikel forfattet af Morten Hansen på bloggen Paradigmet.

 
  Sibel Edmonds - BoilingFrogsPost.com

Stoffet var ikke helt nyt for mig, for i den forgangne uge var jeg stødt på nogle videoer med interviews fra 'The Corbett Report', hvor James Corbett giver ordet til Sibel Edmonds, en dame med et stort indblik i politik og politisk historie, og som har intimt kendskab til et væld af detaljer om hvad der foregår bag skærmene i den internationale politk. Og en dame der formår at fortælle om det så det er til at forstå - men med et godt tempo på!

Edmonds har tilsyneladende været ansat i amerikanske agenturer, og eller andre officielle institutioner omkring efterretningsvirksomhed, krige og hemmelige operationer, men jeg husker i skrivende stund ikke helt konkret hvad hendes kvalifikationer er. Morten Hansens artikel støtter sig også for en stor del til Sibel Edmonds historie, men det hele er så omfattende at jeg endnu mangler et fuld overblik. Jeg endnu ikke en gang helt styr over hvilken del af Edmonds historie jeg har hørt, for der er faktisk fire seperate videoer som omhandler dette emne.

Nu kunne jeg blive ved med at ævle om videoerne / artiklen og med at fortælle hvorfor det er så vigtigt at tage notits af dem. Men Jeres tid er sikker knap, og hvis jeg skal håbe på at i det mindste nogle vil tage sig tid til at læse, se og høre det, så skal jeg nok ikke trætte Jer med alt for mange kommentarer.

Men jeg vil ikke undlade igen at gentage min opfordring til at droppe det éndimensionale simplistiske verdensbillede, og skyttegravs /betonfæstede overbevisninger omkring hvordan verden hænger sammen, ikke mindst i de mest prominente anti-islamiske og nationaltsindede kredse.

 
  Herkules renser Augiasstalden

Problemerne er så store, at det eneste der vil kunne hjælpe os, er vores forståelse og anvendte intelligens.

Husk historien om Herkules og Augiasstalden.

Historien om hvordan en tilsyneladende uoverkommelig opgave blev løst ved at træde ud over sine (mentale) begrænsninger, ved at bryde selve paradigmet; ved at anvende intelligens.

Så længe man befinder sig indenfor paradigmet så er der langt til løsninger og kun håbet på mirakler. Formår man at bryde ud, så bliver løsninger mulige og mirakler forklarlige.

Stop med at lade som om nedlæggelsen af nationalstaterne, masseindvandringen og islamiseringen er udviklinger som er kommet ud af den blå luft, som alene skyldes venstrefløjens misforståede tossegodhed, eller AP Møllers behov for billig arbejdskraft. Stop med at stikke hovedet ned i sandet, og med at fortabe dig i de minimale forskelle der er i 'de borgerliges', og så 'socialisternes' politik, eller Dansk Folkepartis for den skyld.

Bryd ud af paradigmet.

Det først skridt på vej til en løsning er forståelse.

Paradigmet 8 marts 2013 - NATO - historien om en terrororganisation

Citater Søren Espersen:

Balder Blog 24 februar 2006 - Blodig uretfærdighed; muhamedanernes NATO støttede overtagelse af et kristent land

Berlingske Tidende 8 marts 2013 - »Vi skal ligge på linje med USA i de her sager, fordi amerikanerne har langt bedre styr på terrororganisationerne,« (Berlingske: Al-Qaeda-gruppe har frit lejde i Danmark)

The Corbett Report - Sibel Edmonds - Gladio
Sibel Edmonds on Gladio B - Part 1 - Corbett Show notater og links
 
Sibel Edmonds on Gladio B - Part 2 - Corbett Show notater og links
 
Sibel Edmonds on Gladio B - Part 3 - Corbett Show notater og links
 
Sibel Edmonds on Gladio B - Part 4
 
Sibel Edmonds on Gladio B - Part 5 - Sibel Edmonds Answers Your Questions on Gladio B
 

Relateret:

Sibel Edmonds - BoilingFrogsPost.com | The Corbett Report

Euro-med 4 februar 2013 - NATO - Military Arm of the UN

Euro-med 4 februar 2013 - NATO - Militärischer Arm der UNO

Balder Blog 28 december 2012 - Paradigmet - Morten Hansen peger på det væsentlige: EU, Holocaust og tilbagevenden til det arkaiske

Balder Blog 6 maj 2012 - Syrien: Langvarigt samarbejde mellem NATOs Al Qaeda terrorister og Kosovos Befrielseshær (KLA)

Hammersmeden 9 april 2012 - Kosovos 'befrielseshær' UCK blev finansieret med narkopenge

Balder Blog 22 januar 2012 - NATOs og Danmarks krig mod Serbien i 1999 - Officielle observatører: Massakre var løgn

Balder Blog 3 maj 2012 - DR og TV2’s kælledægger; den Syriske oprørshær - erkender systematisk henrettelse af krigsfanger 

Euro-med 9 april 2012 - Western Agent, the Muslim Brotherhood, to Colonise Europe

Balder Blog 24 januar 2012 - Danish Middle East expert Søren Schmidt: EU sanctions against Iran serve to please the Israel Lobby in order to secure Obama’s reelection (Med Deadline video - Angrebsminister Nick Hækkerup: 'Danmark kommer til at engagere sig i masser af konflikter fremover' )

Balder Blog 22 januar 2012 - NATOs og Danmarks krig mod Serbien i 1999 - Officielle observatører: Massakre var løgn

Hvorfor angreb USA Serbien, og hvorfor var Zionister som Madeleine Albright, Wesly Clark, og Richard Holbrooke blandt dem der pressede på? Sammen med USA's geopolitiske strategier er det måske dette her der spiller en rolle:
Rescue in Albania - One hundred percent of Jews in Albania rescued from Holocaust (sjælden vare på internettet! De fleste henvisninger er slettede! Det her er ukendt for de fleste. Meld venligst broken link)

Balder Blog 8 januar 2012 - Mediernes krigspropaganda: TV2’s Line Ernlund ville have Søvndal med på krig mod Syrien

Balder Blog 10 februar 2012 - Syrien: Tror du på danske NWO mediers propaganda? Hør Lizzie Phelans analyse  

Balder Blog 8 december 2011 - DR støtter åbenlyst terrorisme - Syriske bombemænd er nu ‘aktivister

Balder Blog 8 november 2011 - USA: Ron Paul på CNN om truslen fra Iran og atombomber - Zionisten Anders Jerichow vil krig mod Syrien

Balder Blog 4 november 2011 - NWO-Zionisten Bernard-Henri Lévi tog æren for overfaldet på Libyen - vil nu angribe Syrien

Balder Blog 28 marts 2011 - Lotte Folke Kaarsholm i Deadline: Intet folkedrab og ingen massakrer på civile i Gaddafis Libyen (Med video - Casper Støvring, Lars Trier Mogensen mm.)

Balder Blog 24 marts 2011 - Serbien markerer tolvårsdagen for NATOs bombeterror

Balder Blog 21 december 2010 - Hashim Thaci og Kosovos organsmugler-netværk afsløres - Sporene fører igen til Israel

Euro-med 15 december 2008 - Farligt: NATO Tilriver Sig Magten Over FN-Generalsekretæren og Verden

Balder Blog 24 februar 2006 - Blodig uretfærdighed; muhamedanernes NATO støttede overtagelse af et kristent land (Søren Espersen)


Print Post